63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5801x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Daniëlle - 6
Heerlijk fris en schoon zaten we gezellig in badjes op de bank en onder het genot van een kop thee bekeken de foto’s die we gemaakt hadden. We waren het er allebei wel over eens dat we vaker een fotoshoot moesten gaan doen.

“Maar dan niet alleen naakt, want als ik vaker naar jou toe wil komen om lekker met je te seksen, zal ik mijn ouders moeten overtuigen met mooie platen als bewijsmateriaal”, zei ze snel.

Ik kon haar niet meer als gelijk geven en we spraken af dat we elke keer als we een ‘shoot’ zouden afspreken, we ervoor zouden zorgen dat we prachtig bewijsmateriaal voor haar ouders zouden maken vóórdat we ons weer aan elkaar zouden vergrijpen. De portretfoto’s die we in het begin gemaakt hadden, uiteraard zonder de topless versie, zou ik zo snel mogelijk afwerken zodat Daniëlle ze met trots aan haar ouders kon laten zien. Ik stelde voor om er direct maar meteen in Photoshop eentje te gaan bewerken en uit te printen op A3, dan kon ze die aan haar ouders geven. Samen zochten we een mooie plaat uit en binnen een paar minuten had ik de foto helemaal klaar. Meteen zette ik de printer aan het werk en samen keken we hoe de foto steeds meer zichtbaarder werd.

Op groot formaat komen foto’s vaak beter tot hun recht. Dat was nu ook het geval met deze foto. Haarscherp en een prachtige intense blik van Daniëlle, wat een toffe plaat.

“Ik kan ernaar blijven kijken. Eigenlijk heb ik nog nooit zo naar mezelf gekeken maar als ik eerlijk ben, vind ik mezelf heel mooi en aantrekkelijk op deze foto. Ik zou zo verliefd op mezelf kunnen worden”, grapte ze.

Ik kon haar niet meer als gelijk geven. Daniëlle is dan ook een super mooie meid en over haar lijf maar te zwijgen. Me dunkt dat ze zichzelf mooi en aantrekkijk mag vinden.

We lieten de foto nog even drogen en rolde hem daarna op om in een koker te stoppen zodat ze hem zonder te beschadigen mee naar huis kon nemen.

“Mooi nu we dat probleem getackeld hebben kunnen we verder met waar we gebleven waren. De honing-shoot is een top begin van een mooie serie naaktfoto’s die ik van je wil gaan maken. Als je zelf mocht kiezen, wat zou je dan voor een soort foto’s willen maken lieverd”, vroeg ik.

Ze begon na te denken en toen ze me aankeek zag ik weer die glinstering in haar ogen en dat betekende dat ze aan geile ideeën dacht. Met een lieve glimlach gaf ze aan dat ze het heel gaaf vond om naakt te poseren.

“Als ik voor jouw lens sta in mijn blootje, dan wil ik je verleiden, je helemaal gek maken. Ik zou het dan ook heel speciaal vinden om naast mooie stijlvolle foto’s van mijn naakte lijf, ook foto’s te maken als ik samen met jou seks heb. Het lijkt me super geil om dat te doen”.

Ik vroeg me af hoe ze dat bedoelde. Selfies maken met een telefoon of met een camera op een statief, of wilde ze er graag een fotograaf bij.

“Je hebt het te pakken lieverd. Net een dag geen maagd meer en meteen wil je al je persoonlijke seksfoto’s. Ik heb het idee dat het daar niet bij ophoud of heb ik het mis? Maar hoe wou je dat dan gaan doen. Ik kan niet én fotograferen én lekker seks met je hebben”, vroeg ik.

“Je zei zelf net dat je de camera op een statief kunt zetten, dan kun je die op video aanzetten en dan hoef je daar niet meer naar te kijken en je volledig op mij richten”, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht alsof ze me een hint gaf om dat zo snel mogelijk te doen. ”En dan kunnen we achteraf genieten van hoe we elkaar lekker verwend hebben.”

Ik legde haar uit dat dat zeker een optie zou zijn en dat het natuurlijk best zou kunnen, maar dat we dan alleen beelden vanuit eenzelfde standpunt zouden hebben. Toen ik haar verder uitlegde waarom, begreep ze dat ik eigenlijk ook beelden wilden maken waarop goed te zien was wat we deden. Close-ups van hoe ik met mijn handen met haar heerlijk tietjes bezig zou zijn, hoe zij mijn lul afzoog of zichzelf vingerde, maar natuurlijk ook hoe ik mijn harde paal bij haar naar binnen zou duwen en haar heerlijk zou gaan neuken.

Om het een mooie persoonlijk seksfilm van ons was er dus meer nodig dan alleen statisch beeld van een statief. Na mijn uitleg begreep ze wat ik bedoelde en ging ze meteen akkoord met mijn voorstel om elke keer dat we met iets bezig waren, ik af en toe de camera van het statief zou afhalen of zou zorgen voor een tweede camera en dan uit de hand van dichtbij de handeling zou vastleggen.

“Ik weet hoe ik het moet aanpakken om er later in de nabewerking er één mooi geheel van kan maken. Laat het maar aan mij over. Het grootste gedeelte zal van statief gefilmd worden zodat we samen lekker onze gang kunnen gaan. Ik vind het een heel geil idee van jou om dit te doen.”

“Nou waar wacht je dan nog op, we hebben nog wel even voordat je me naar huis moet brengen. We kunnen nog even oefenen voordat we een hele echte seksfilm gaan maken als ik de volgende keer bij je ben. Geef me je pik zodat ik die weer heerlijk hard kan zuigen en dan neuk me maar dwars door het bed heen. Ik wil deze nacht en dag herinneren als de mooiste en geilste dagen van mijn leven. Alles wat hier achteraan gaat komen zal niet kunnen tippen aan mijn eerste keer met jou.”

“Zo lief, zo dankbaar van je. Kom dan duiken we ons bedje weer in.” En meteen stond ik op en rijkte haar mijn hand.

Samen stonden we op en na een lief kusje op mijn wang, volgde ze me met die bekende veelbelovende glinsterende oogjes.

Bij het bed aangekomen maakte ik de band van haar badjas los en liet deze langzaam van haar schouders glijden en verzocht haar op het bed plaats te nemen. Zo gezegd, zo gedaan en binnen een tiental seconden lag ze met gespreide benen en een twee vingers op haar gleufje naar me te kijken hoe ik mijn badjas uit deed. Mijn inmiddels harde pik wees recht vooruit, klaar om in de aanval te gaan.

“Eerst even lekker in mijn mondje?’ vroeg ze geil

Zonder aarzelen kroop ik op mijn knieën naar haar toe. Terwijl ze me in mijn ogen bleef aankijken, tikte ik met mijn eikel op haar mond. Gewillig opende ze haar lippen en liet mij m’n glimmende paarse knop naar binnen duwen. Ik stopte pas toen ik tegen haar huig aanzat en ze heel even kokhalsde, voor mij het teken om iets terug te trekken. Toen begon ze te zuigen en vormde kuiltjes in haar wangen, ondertussen haar hoofd over mijn paal heen en weer schuivend.

Terwijl ze met haar rechterhand haar klitje zachtjes wreef, bracht ze haar vrije hand naar haar kruis. Samen met haar dreef ik gezamenlijk haar vingers vergezeld met twee van die van mij haar drijfnatte gleufje in. Met harde kreun liet ze horen dat ze het heerlijk vond.

“Wat denk je lieverd, die soppende geluidjes die onze vingers in je kutje maken, zijn voldoende om je tunneltje goed te smeren?” vroeg ik.

Meteen trok ze onze vingers uit haar doosje en bracht ze naar haar mond om ze af te likken.

“De ingang is vrij Reneetje, tijd om die heerlijk dikke paal weer in mijn diep in mijn buikje te duwen”.

Meteen stak ze haar vingers in haar mondje en likte alle sapjes met haar tong naar binnen.

Ik kroop tussen haar benen en met mijn knieën duwde ik haar benen zover als mogelijk uit elkaar, zodat ik de weg vrij maakte om mijn pik tussen haar lipjes tegen de ingang van haar warme schede te plaatsen.

Nog heel even bewoog ik mijn eikel van boven naar beneden om hem lekker nat te maken.

Terwijl Daniëlle haar vingers nog aflikte, boorde ik in één stoot mijn knetterharde paal tot aan mijn ballen haar tunneltje in. De onverwachte snelheid en diepte ontlokte een harde kreun waarbij ze haar ogen sloot en haar vingers even liet voor wat ze waren.

“Lekker diep in je heerlijke lijfje schat”, zei ik terwijl ik mijn pik tegen haar baarmoedermond even op zijn plaats hield. “Wat wil je, lekker zacht of keihard, zeg het maar”, daagde ik haar uit.

Met geile ogen keek ze me aan en vroeg me heel zacht met lange halen te beginnen en langzaam het tempo op te voeren met steeds kortere maar fellere stootjes.

Ik voldeed aan haarverzoek en begon heel rustig mijn lul terug te trekken tot aan mijn eikel, maar ondanks haar voorstel, boorde ik me meteen weer met een felle lange stoot haar lijf in totdat ik niet verder kon. Ze schrok van de onverwachte felheid en keek me een beetje vragend aan. Terwijl ik heel langzaam weer terug rok tot ik mijn eikel nog tegen haar gaatje had, zag ik hoe ze afwachtte wat mijn volgende move zou zijn. Ik schoof mijn van haar vocht druipende paal heel langzaam weer diep haar tunneltje in en neukte haar heerlijk langzaam zoals ze het gevraagd had. In en uit, in en uit.

“Wrijf je klitje lieverd, laat me horen dat je het lekker vindt”, moedigde ik haar aan om zichzelf op te zwepen.

Met een geile glimlach deed ze wat ik vroeg en voelde meteen dat het vocht dat rijkelijk aanwezig was langzaam uit haar sneetje begon te druipen.

“Ik geloof dat ik weer ontzettend nat ben. Sinds dat ik bij jou ben, heb ik al een hoop vocht verloren dus doe me een plezier en spuit mijn kutje dadelijk maar lekker vol lieve René. Lekker je warme zaad diep in mijn buikje”, zei ze zachtjes terwijl ze haar klitje een beetje sneller begon te wrijven en de druk erop wat opvoerde.

Ook ik voerde het tempo op. Ik begon haar steeds feller te neuken en ook haar tietjes nam ik flink onder handen door ze stevig te kneden. Haar harde tepeltjes nam ik tussen duim en wijsvinger en kneep er steeds harder in. Daniëlle vond het heerlijk en dat liet ze duidelijk merken. Met haar bekken ving ze elke stoot die ik gaf op met een tegenstoot en klemde op een gegeven moment haar benen op mijn rug, waardoor ze me steeds voor de volle lengte haar doosje in duwde.

Lang kon ik het niet meer tegenhouden en waarschuwde haar dat ik tegelijk met haar wilde komen.

“Wrijf je klaar, knijp mijn lul maar af met dat heerlijke neukkutje van je”, moedigde ik haar aan.

Met een geile maar beetje wazige blik keek ze me aan. Haar vingers flitsten over haar klitje en elke keer als ze haar knopje harder raakte, kneep ze mijn lul even fijn.

Heerlijk haar strakke neukbuisje zo om mijn paal te voelen krampen en het moment dat haar orgasme door haar lichaam gierde vroeg ze gillend om mijn zaadjes.

Twee enkele stoten had ik nog nodig om mijn dosis zaad diep in haar buikje te lozen. Ze verwelkomde mijn traktatie, trok me over zich heen en boorde snuivend haar tong tussen mijn lippen. Heftig hijgend hield ze in haar beengreep totdat de laatste stuittrekkingen haar kutje hadden verlaten. Toen ze me losliet haalde ik mijn nog steeds harde lul uit haar gleufje. Een flinke hoeveelheid vocht droop uit haar spleetje via haar bilspleet op het laken.

Snel duwde ze mij van zich af en duwde me op mijn rug. Op haar knieën nam ze naast me plaats en boog voorover om vervolgens mijn lul tussen haar lippen te nemen om hem met haar tong helemaal schoon te likken. Ook bracht ze haar hand naar haar kutje om zo het uit haar spleetje lekkende vocht op te vangen en naar haar monde te brengen. Pas toen ze helemaal tevreden was, ging ze naast me liggen.

Ik draaide me naar haar toe, gaf ik haar een kusje op haar voorhoofd en fluisterde haar toe dat ik haar fantastisch vond.

Met een voldane glimlach op haar gezicht liet ze me weten dat dat gevoel wederzijds was.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Nick Geeft Bijles - 46Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05
9.7