63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 14885x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Maar ik heb het wel gedaan. Omdat ik helemaal niet zo ben en ondanks dat mijn man er niet mee zit, voel ik me soms nog steeds schuldig over wat er een tijdje geleden is gebeurd.

Mijn naam is Brit, een 33-jarige, getrouwde vrouw, gemiddeld postuur en uiterlijk, stevig maar niet dik. Ik heb natuurlijke, volgend mijn man, mooie borsten die nog steeds nauwelijks hangen en volgens hem een lekkere kont die van mij wel wat minder mag zijn.

Stefan is drie jaar ouder dan ik. Tijdens een vakantie kwam ik onder hem en sindsdien is hij de enige. Hij is beroeps bij de luchtmacht en is van plan daar tot zijn pensioen te blijven.

Hij is een geile kerel, zelfs meer dan de meeste echtgenoten, denk ik. Omdat ik het ook leuk vind, hebben we regelmatig seks. We houden ervan om creatief te zijn en houden van rollenspel. Daarbij hebben we het vaak over fantasieën. Zijn duistere droom is dat ik het met een ander doe. Dat vertik ik. Speeltje van een ander zijn is niet mijn droom.

We kennen onze buurman al een tijdje. Een alleraardigste pensionado van eind zestig die boodschappen voor ons haalt, voor wie wij klusjes met computers of mobieltjes doen als hij er niet uitkomt, en we gezellige avonden bij hem of ons hebben. Dan komt het altijd wel tot een praatje zoals over zijn overleden vrouw. Hij kan dan heel emotioneel worden en heeft dan een troostknuffel nodig.

Onlangs kwam hij bij ons om een gunst te vragen: hij was uitgenodigd voor het pensioenfeestje van zijn twee of drie jaar jongere broer die vier uur weg woont wat voor hem te ver rijden is. Of wij hem konden brengen. Uiteraard zou Philip, de buurman, alle kosten dekken.

Mijn man en ik bespraken het. We kenden hem te goed om nee te zeggen en hadden op die datum niets. Bovendien was het een gelegenheid om Berend, de broer die wel eens bij ons kwam als hij hier was, weer eens te zien, en een leuk uitje. We besloten het te doen.

Philip was opgetogen. Hij zei dat zijn broer genoeg ruimte had voor ons allemaal, zodat we geen hotel nodig hadden. Hij zou nog steeds voor de benzine betalen.

Twee dagen voor de reis belde mijn man me en vertelde me dat ze op alert waren gezet. Een of andere oefening; niets ernstigs. Tenzij het snel zou eindigen, zou hij niet kunnen gaan. Ik wist dat Philip erg teleurgesteld zou zijn, aangezien hij niemand anders had. Mijn man en ik bespraken het en we besloten dat ik hem zou brengen. Stefan zei gekscherend dat ik wel voorzichtig moest zijn omdat oude mannen nog steeds geil konden worden.

Het werd vrijdag en mijn man was nog steeds twaalf op twaalf af op de basis. Dus laadden Philip en ik op zaterdag onze auto in. Nadat ik mijn man ‘je ziet me wel weer verschijnen’ geapt had, vertrokken we richting de broer.

Onderweg was Philip onderhoudend en hoffelijk. Hij vertelde weer over zijn leven en om de een of andere reden vond ik die mannenpraat niet vervelend.

Tijdens de stop om te tanken en te rusten, las ik een berichtje ‘veel plezier xo’ van Stefan.

‘Zal wel lukken, xo’ apte ik terug.

Philip betaalde benzine en koffie. Ouderwets hield hij deuren voor me open; ik voelde me een prinses. Aan het eind van de rit vroeg hij of hij als bedankje mijn hand mocht kussen. Giechelend zei ik: “ja hoor.” Het werd niet alleen een zoen op de hand maar ook op de wang. Terwijl hij “nogmaals bedankt” zei, voelde ik een hand op mijn knie. Om de een of andere reden vond ik dat niet erg. Hoffelijkheid en geflirt lagen dicht bij elkaar.

Het feest was om twaalf uur in een chique golfclub. Ik was van plan na een korte verschijning en naar een winkelcentrum te gaan dat ik wel eens wilde bekijken maar te ver vond om zomaar naar toe te gaan en me na het eten weer bij de broers te voegen in het huis van Berend, maar die nodigde me uit om de rest van de dag te blijven.

We speelden een rondje golf voordat we naar het clubhuis gingen voor een hapjes en drankjes. Ik was de enige vrouw onder acht oudere mannen. Ze hadden duidelijk plezier in mijn aanwezigheid en maakten grapjes over het feit dat Philip zo'n jonge en knappe chauffeuse had. Behalve het feestvarken was ik een centrum van de aandacht. Ik voelde me er door het gevleid.

Rond vijf uur was iedereen vertrokken, dus gingen we met zijn drieën naar een restaurant en uiteindelijk naar het huis van Berend. Daar bracht Philip mijn spullen naar de logeerkamer. Er stond een tweepersoons bed en ik vroeg waar hij sliep. Op de bank in de woonkamer, was het antwoord, “tenzij ik naast jou mag komen liggen.”

Terwijl we de kamer uit liepen, lachte ik het weg. Daarna begonnen we met ons drieën te pokeren.

Ik stond al snel op verlies en begon me genaaid te voelen. Ik was ook behoorlijk licht in het hoofd geworden door de continue aanvoer van drankjes, zodat ik rond tien uur besloot te gaan douchen om wat helderder te worden, en me klaar te maken voor bed, zodat we de volgende dag vroeg konden vertrekken.

Toen ik uit de douche kwam, trok ik het nachthemd aan waar ik in slaap. Uit gewoonte trok ik geen beha of slipje aan, maar de kleding is niet echt onthullend zolang ik niet voorover buig. Dan zijn namelijk mijn borsten zichtbaar en waarschijnlijk alles van achteren ook.

Nadat ik vastgesteld had dat er geen berichtjes van Stefan waren, voegde me weer bij de broers in de kamer. Philip had ook gedoucht en zat daar in nachtkleding. Berend stond op het punt te gaan, maar schonk ons eerst nog een keer in.

Toen die onder de douche stond, vertelde Philip dat het lang geleden was dat hij en zo schaars geklede vrouw gezien had. Terwijl hij nog een drankje voor me inschonk, ging hij achter me staan en begon over mijn schouders te wrijven. Ik wist dat het was zodat hij mijn tieten kon zien, maar ik gunde hem dat pleziertje, dus ik hield hem niet tegen. Ik voelde dat de dunne bandjes langzaam van mijn schouders werden geschoven en dat mijn schouders werden gekust. Dat voelde niet onaangenaam. Plots reikte hij naar binnen, pakte mijn borsten vast, en zei dat ik er trots op mocht zijn.

Dat ik dat ook was zeggend, pakte ik zijn handen en vroeg wat hij aan het doen was. Hij verwijderde ze en bood zijn excuses aan.

Normaal zou ik weggelopen zijn of zo, maar nu – de drank denk ik -liet ik het passeren.

Toen Berend terug was gingen we door met drinken en pokeren, maar de sfeer was veranderd. Toen ik ruim op verlies stond, stond ik erop om te stoppen. Berend bood aan om het terug te brengen als ik topless door zou spelen. Normaal zou ik zo iets nooit doen maar ik was dronken genoeg om hen die lol te gunnen. Wel liet ik weten dat er niet aan me gekomen mocht worden.

Er kwam niets van vroeg naar bed gaan. Tegen twaalf uur zat ik opnieuw zwaar in de schulden. Philip bood aan het kwijt te schelden als ze mij naakt konden zien.

Ik weigerde, na enig aandringen werd dat aarzelen, en na de teleurstelling op hun gezichten gezien te hebben stemde ik toe, maar ik zei dat ik klaar was met spelen. Ik trok mijn nachthemd helemaal uit en paradeerde voor hen door de kamer. Ik nam zelfs een paar sexy poses aan. Ze vroegen of ik hen wilde bedienen, dus ik maakte drankjes voor ons allemaal. Bij het uitserveren daarvan kwamen armen om mijn middel. Ik begreep dat het hun manier was om me te bedanken, en liet het maar zo. Ik vond het ook wel fijn en veranderde van gedachten. Het duurde niet lang voordat ik me hier en daar liet betasten, in mijn kont knijpen of een borst grijpen.

Toen Berend om een cocktail vroeg en naar zijn kruis wees, weigerde ik. Zo’n vrouw was ik niet. Ik besloot naar bed te gaan. Ik pakte mijn hemd, kuste ze welterusten, liet ze nog een keer aan me zitten, en ging naar mijn kamer. Daar gooide ik het nachthemd bij de andere kleren. Ik bedwong de neiging om mijn mobiel te controleren, en stapte vervolgens in bed.

Ik werd wakker toen het licht aanging. Philip was in de kamer. Er werd aan mijn dekens getrokken. Ik lag net zo lekker. Ik realiseerde me dat ik niets aan had en trok terug. Ik vroeg hem wat hij aan het doen was.

Hij antwoordde: “kijken wat er onder de dekens ligt.”

Ik zei “niks.”

Hij trok harder aan de dekens, waarop ik reageerde. Er ontstond een dekentrekwedstijd. Mijn tieten kwamen in zicht. Ik kon aan de dekens blijven hangen en mijn bovenlijf bedekken, of mijn bovenlijf opgeven en de onderkant bedekken Ik realiseerde me dat ik op verliezen stond en dat de deken van me af aan het gaan was. Ik gaf het verzet op. Toen stond hij boven me te kijken naar mijn naakte lichaam dat ik zo wanhopig had proberen te verbergen.

Hij ontdeed zich van zijn pyjama. Ondanks zijn oude dag zag hij er verrassend strak uit. Zijn pik zag er goed uit. Klein maar dik. Stijf, mooi.

Ik voelde lust in mijn onderlijf en vocht ertegen. Ik dacht aan de dag ervoor, de avond ervoor: het serveren, het kussen, het paraderen. De lust nam toe: in mijn buik begon het te tintelen. Mijn lichaam had gesproken, maar mijn geest probeerde stand te houden.

Hij praatte op me in om me over te halen mijn arm en hand weg te halen zodat hij alles kon zien, maar ik weigerde. Wel liet ik hem me aanraken. Uiteindelijk gaf zijn over mijn lichaam heen en weer gaande handen me zo’n fijn gevoel dat mijn weerstand weg vloeide. Ik haalde de hand voor mijn kruis en de arm voor mijn borsten weg. Hier ben ik. De lust had gewonnen. Doe wat je wilt.

Vervolgens zag ik hem een condoom omdoen. Ik zei dat ik aan de pil was, en hij dat hij toch geen risico wilde nemen.

Hij pakte mijn benen vast en trok me naar de rand van het bed, spreidde ze en likte mijn klitje. Het voelde zo goed dat ik smolt en hem zoveel liet ontdekken als hij wilde. Zijn tong werkte magisch. Zijn handen waren helemaal over mij heen en die van mij op zijn hoofd.

Toen zijn vingers naar binnen gleden en hij me op de juiste manier bestormde, voelde ik het komen. Net toen de spanning niet groter leek te kunnen worden zonder dat ik uit elkaar spatte, kwam ik klaar, waardoor al die opgekropte spanning de ene prachtige spasme na de andere losliet.

Daarna deed zijn tong weer zijn werk. Voordat ik hersteld was van mijn vorige orgasme, trok ik hem over me heen en zei dat hij me mocht nemen. Kort daarna voelde ik zijn pik tegen me aan duwen. Mijn geest wilde nog steeds weerstand bieden, maar mijn kutje accepteerde hem - het genot was intens. Hij ging er regelrecht op af, ging diep, een paar stoten wennen aan elkaar, daarna pompte hij snel en hard.

Toen hij dichtbij was, versnelde hij. Zijn ballen sloegen tegen mijn kont. Hij kleurde, ik voelde me warm worden; er kwam een zweetdruppel aan zijn neus, kort nadat die op mijn gezicht gevallen was begon hij te grommen en even later kwam hij.

Ik binnen enkele tellen erna.

Terwijl ik hem streelde en naar hem keek, kwam zijn broer binnen, deed ook een condoom om, en ging toen naast mij zitten. Hij had ook een kleine penis, maar net als die van Philip was het een fraai pikkie dat werkte en het lang volhield.

Het was me duidelijk wat er ging gebeuren. Het kon me niets meer schelen.

Allebei begonnen mij te strelen en te kussen, en te vertellen hoe fijn het was om weer met een vrouw te zijn. Het volgende dat tot me doordrong, was dat ik weer aan het seksen was.

De volgende uren waren geweldig. Die erna was zelfs nog beter. Verwennen en verwend worden, zoenen, oraal. Ik was het middelpunt van de aandacht en voelde me een gelukkige vrouw. Het was een fantastische avond en er gingen veel condooms door. We zijn er zelfs in geslaagd om te slapen.

De zondag sliepen we met zijn drieën uit en deden we het weer voordat Philip en ik naar huis vertrokken. Vlak voor vertrek apte ik Stefan dat we onderweg gingen. Er waren geen berichtjes van hem.

Op de weg had ik moeite om mijn aandacht bij het verkeer te houden. Duizend gedachten. Ik voelde me schuldig maar ook euforisch. Bij de stop na het tanken was ik er uit en trok ik uit eigen beweging Philip af. Vervolgens werd ik met de vingers verwend.

Mijn was thuis toen we aankwamen. Terwijl Stefan mijn spullen naar binnen bracht, pakte Philip zijn bagage, bedankte mij met een berenknuffel, en fluisterde dat ik altijd welkom was. Terwijl ik grinnikte en “komt goed” zei, ging hij naar zijn huis.

Eenmaal bij ons binnen, zei ik Stefan dat ik wat moest vertellen. Ik vroeg of hij stevig stond en zei dat ze kleine maar fijne pikkies hadden.

Ik vertelde weinig details en hij vroeg daar ook niet om maar hij vroeg wel of zijn droom uitgekomen was. Nadat ik “helemaal” had gezegd, nam hij me meteen mee naar de slaapkamer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Buurman, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hoe Mijn Vrouw ... - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05
9.2
Hoe Mijn Vrouw ... - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05
8.8
Laura En Amy-mae - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Laura Gilde ik. Kun je godverdomme nu nooit eens normaal doen. Ze glimlachte duivels naar me. Nee we gaan dit niet doen Ik heb hier geen zin in Ik stapte op haar af en trok haar aan haar arm omhoog. Met de hand waar ze een lul mee vast had..."
21-05
7.9
Dorien Gaat Terug ...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05
8.5
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05
8.3
Geile Buurman - 4Door: Tepelspeler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Slaaf, Slavin,
"Aan de manier waarop hij binnenstapt, zien wij meteen dat hij iets van plan is met ons. Na de gebruikelijke ontvangstceremonie waarbij mijn vrouw hem borsten, billen en kut aanbiedt terwijl ik in sexy lingerie toekijk en afwacht, zegt hij dat Emmy ee..."
15-05
8.2
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05
8.0
Ontevreden Investeerders ...Door: Rita
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het is rond het middaguur als ik thuiskom met de boodschappen, ik werk ze weg in de keuken en kasten en begin met het klaarzetten van de tafel voor de lunch. John is op zijn kantoor in de serre en aan de rode lijnen in de statistieken zie ik..."
10-05
8.8
Karl Wordt AbrahamDoor: Rita
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We komen aan bij het grote terrein, een luxe boerderij met bijbehorende stallen en schuren. Tussen het hoofdgebouw en n van de stallen is er al luide EDM muziek te horen, pompende beats afgewisseld met harmonische tonen. Wij, John, Rita en ..."
08-05
8.1
Laura En Amy-mae - 2Door: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
" Disclaimer Ik heb dit verhaal samen geschreven met Laura. Zij heeft het al een keer geplaatst maar met toestemming van haar en de redactie van Opwindend.net plaats ik hem nu ook voor op mijn profiel. Hopelijk genieten jullie net Zo als w..."
07-05
8.8
Het FestivalDoor: Dano30
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Festival, Pijpen,
"Chayenne voelt de spanning in de lucht terwijl ze samen met haar SL, Daniel, het festivalterrein betreedt. De bas van de muziek bonst door hun lichamen en neemt hen mee in een trance achtige staat. Ze kijken elkaar grijnzend aan, wetende dat ze alle ..."
06-05
8.1
Geile Buurman - 3Door: Tepelspeler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Biseksueel, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Milf, Slaaf, Slavin,
"Mijn vrouw en ik zijn nog altijd de slaven van onze geile buurman. Hij komt dagelijks in de voormiddag langs, belt niet aan, maar loopt gewoon achterom en stapt onze keuken binnen. Hij gaat zitten en mijn vrouw snelt toe om hem een koffie aan te bi..."
06-05
8.3