63.184 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5396x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Marianne - 3
Maandag een gewone werkdag alle dingen doen die nodig zijn er moet ook geld verdiend worden.

Na het werk nog even snel een paar boodschappen doen, je moet thuis ook eten en drinken nietwaar?

Tijdens het winkelen even door de afdeling schoonmaak artikelen zag ik wasknijpers liggen, dat bracht me op ideeën, maar even een pak meenemen voor alle zekerheid

thuis gekomen maar even de boodschappen opruimen en wat te eten maken. Even de spullen bij elkaar zoeken voor de volgende dag, en dan is het avond.

Nog even in de tuin zitten met een biertje en genieten van de rustige avond

Het nieuws even bekijken, nou had ik net zo goed niet kunnen doen, alleen slecht weer in Nederland, hier in Spanje is het een stuk beter

He, telefoon. Marianne.

Even opnemen, dat moet gewoon, je weet maar nooit.

Hallo Marianne, wat is er?

Ik heb een probleem Tom klonk het.

Ben je alleen thuis slet, ja Tom klonk het. Waarom spreek je me dan niet aan met meester?

Sorry meester. Dat is 1 strafpunt houd daar rekening mee,maar vertel.

Ik weet niet hoe ik de dingen die we gezegd hebben moet vertellen aan Hannie.

Als ik er over nadenk schaam ik me en weet het gewoon niet hoe er over te beginnen.

Haha je bedenkt maar wat. Ik vraag je niet alles te vertellen wat we gedaan hebben, maar wel terugvallen op wat jullie beleefd hebben.

Ik geef je een raad, begin met het vertellen over de fotos die ik van vroeger van jou gezien heb, en ga vanaf daar verder.

Heb je verder nog iets slet? Houd er rekening mee dat de opdracht verder ongewijzigd is. Fijne avond nog Marianne.

Maar meester, moet ik da echt zo voor Hannie gaan zitten als je me opgedragen hebt?

Alleen als ze ook wil meedoen, slet, je weet waarom, dan is duidelijk wat je voor mij moet doen en dat verandert niet.

Zo telefoon ophangen, nog een biertje en even nadenken over de situatie die kan ontstaan als ze mee wil doen, ik ken haar, vroeger voor hen wel eens een reparatie uitgevoerd, een probleem met de stroom in de buitenkeuken.

Herinner me haar als een vrouw een beetje kleiner als Marianne, steviger maar niet dik te noemen,een bij de handje toen, met een behoorlijke voorgevel. Nou ik zal wel zien, misschien wordt het niks misschien heel interessant, had haar onderdanige kantje nooit zo opgemerkt, maar haar man was inderdaad wel eigenlijk de baas in huis. Woensdag de dag van de waarheid, had in ieder geval Marianne die al leuk op weg was, en misschien een andere slet erbij.

Dinsdag, een gewone dag, wel wat bedenken, maar verder gewoon de normale routine

Woensdag, met toch wel een beetje spanning wakker geworden, Douchen en maar niet mezelf even van mijn stijve afhelpen, straks naar mijn slet in wording die moet toch ook haar calorieën krijgen voor de spannende dag die voor ons ligt, Hannie komt om bij te praten...wie weet!

Om 9 uur de vaste routine, aanbellen, naar binnen en inspectie

Rok omhoog slet, je weet dat je dat spontaan moet doen, zodra je binnen bent, houd daar rekening mee!

Ze zei niets, trok haar rok omhoog en ging braaf gespreid staan.

Haar even goed bekijken van een afstandje, dan een hand over haar buikje, nee eigenlijk nog geen wildgroei te bespeuren.

Tussen haar lippen al vocht! En slet, ben je al geil geworden van de gedachtes aan wat er zou kunnen gebeuren? Ja meester zei ze.

Goed je weet je vaste taak voor als ik hier kom, op je knieën en mond open!

Haal mijn lul uit mijn broek en doe je best! Denk er om ik wil zien wat je in je mond hebt voor je slikt. Woordeloos nam ze mijn lul in haar mond en begon te zuigen.

Ik legde een hand op haar hoofd en kon haar op die manier eigenlijk al in haar mond neuken, ze deed haar best.

Met een stevige grom kwam ik na een minuut of 10 klaar in haar slettebekje, ze liet me braaf de lading zien en slikte het daarna naar binnen.

Op datzelfde moment besloot ik mijn lul niet weer direct in mijn broek te stoppen maar hem er gewoon uit te laten hangen of er niets aan de hand was.

Maak maar koffie Marianne, en kom naar het terras, hoe laat komt Hannie precies?

Ongeveer half elf meester, zei ze.

Goed slet, vanaf het moment dat ze hier is ben ik gewoon Tom en jij Marianne.

De manier waarop je mij aanspreekt of ik jou aanspreek veranderd op het moment dat je in de houding die ik je heb gezegd voor haar zit, als dat niet zo is, spreken we elkaar dus gewoon met onze namen aan, duidelijk?

Ja meester was het antwoord, maar ik ben hiervoor echt wel zenuwachtig.

Tja die dingen doen wat je eigenlijk niet wilt toch doen is het leven van een slet in wording, gewoon een stukje van je opleiding, je zou er nu toch al wel een beetje aan gewend moeten zijn, je zit ook nu gewoon kun je blote kut voor me.

Het is nog wel geen 10 uur, heb je jezelf al klaar gemaakt?

Ik voelde zo straks wel dar je al behoorlijk nat bent.

Nee meester, zei ze doe dat dan nu maar, kan ik even van het schouwspel genieten.

Ze begon braaf met zichzelf te spelen, heb je een bh aan slet?

Ja meester zei ze. Wel ik had besloten ook aan aar borsten wat meer aandacht te besteden, laat ze ook maar even van het daglicht genieten, doe je blouse open en haal ze maar te voorschijn.

Na een para knoopjes haalde ze haar C cup borsten te voorschijn, wow, behoorlijk, maar dat had ik al gezien toen ze helemaal naakt voor me stond.

Zo slet, speel maar eens lekker met die 2 en met je kut tot je klaarkomt.

Ze begon weer te spelen, en mijn lul die uit mijn broek hing kwam gewoon weer omhoog van het schouwspel wat er tegenover mij gebeurde.

Zie je dat slet, je bezorgt me een stijve! Blijf gewoon zitten en speel verder, ik ging staan liep naar haar toe om de tafel en zei alleen maar bek open slet. Ze deed braaf haar mond open en ik liet mijn lat er gewoon in glijden, ze begon te zuigen en werd hoe langer het duurde steeds meer beweeglijk, ze hing zelf tegen het klaarkomen aan.

Ik haalde mijn lul terug uit haar mond, tikte er nog een para maal mee op haar hoofd en stopte hem weer in mijn broek, intussen kwam Marianne met een krijs klaar op haar vingers.

Poeh, kwart over tien en nu al bijna 2 keer klaarkomen voor mij, dat beloofde nog wat als Hannie mee wilde spelen...

Fatsoeneer jezelf Marianne, ze moet niets zien voordat ze ja gezegd heeft.

Ja meester, was het antwoord, en een 2 minuten later zaten we weer gewoon aan tafel, alleen Marianne was nog wat rood in haar gezicht van de inspanningen die ze al had geleverd.

Nog een para minuten tot ze zou komen in ging alvast naar buiten om het zwembad te doen, Marianne ruimde de tafel even op, nog net op tijd voor ze er was!

Een kwartiertje later hoorde ik de bel en kwam Marianne om de poort open te doen, ik keek bewust niet of Hannie het was, dat kon eigenlijk niet anders.

Hoorde dat het een typische meiden begroeting was met veel opzichtige hallo en wat lang geleden dingen en hoe is het met je en kom toch binnen.

Ik hoorde ze naar binnen lopen en even later sloot Marianne de tuindeuren, ik hoorde haar nog net zeggen zo dan wordt het niet zo heet binnen en kunnen we rustig kletsen. Mij benieuwen hoe dit af zou lopen!

Het werk kwsa me niet o goed van de handen, wat zou ik graag stiekem kunnen meeluisteren wat die vrouwen allemaal te bespreken hadden samen, maar moest het gewoon afwachten, we zullen het zien of niet natuurlijk

Ik paste er voor op niet te vroeg naar binnen te gaan, mijn slet moest wel voldoende tijd krijgen om haar verhaal te doen, dus ongeveer kwart voor twaalf ging ik naar binnen, zogenaamd argeloos, om als Hannie niet wilde of de dames er nog niet uit waren de schijn te wekken dat alles normaal was en ik kwam om een bak koffie.

Ik deed de duer open en stapte de hal binnen en liep zogenaamd argeloos de kamer binnen, waar ik Marianne aantrof met haar rok nog naar beneden, dus ik dacht volgens onze afspraak Marianne had verteld en Hannie niet mee wilde doen.

Ik zei niets bijzonders begroette Hannie en vroeg Marianne om een kop koffie, die ze voor me haalde uit de keuken. Ze ging weer zitten en er viel even een zoals ik het voelde een kleine ongemakkelijke stilte.

Plotseling kwam het gesprek weer opgang en ik zag Hannie en Marianne een kleurtje krijgen, terwijl ze eigenlijk tegelijk beide iets probeerden te zeggen.

En een gezellig gesprek gehad vroeg ik onschuldig.

Hannie keek ik aan en die werd nog roder in haar gezicht.

Vertel maar Hannie wat is er?

Ehm... Marianne heeft verteld wat jullie samen doen, zei ze en ik weet het niet of ik dat wil en kan, ondanks dat we vroeger samen wel onze mannen en onze bedden hebben gedeeld.

Hmm Marianne heeft zich dus aan de opdracht gehouden, weet je wat de opdracht was?

Ja klonk het, ik weet dat ze mij moest vertellen en vragen of ik ook wilde, maar ik weet niet of ik er aan toe ben om onderdanige dingen zoals Marianne die volgens haar doet, ook te doen.

Lijkt het je spannend? Of wil je gewoon niet?

Het lijkt me best wel spannend, maar ik weet niet of ik het wel kan.

Wat denk je niet te kunnen of heb je geen ervaring met de dingen die ik met mijn slet in opleiding doe?

Hannie zei ik weet iuet eens wat jullie doen...

zal ik je uitleggen, of misschien gewoon laten zien wat er gebeurd, we doen niet aan heel harde dingen, het is er meer om begonen haar weer meer lust in haar leven te geven, iets wat ze heel erg gemist heeft.

Noem jij haar gewoon slet? Ja, want dat is ze zij het wel in wording, maar toch!

Heb je verteld van je oefeningen, slet?

Nee meester klonk het zachtjes en heb je haar verteld van je opdracht van vandaag als ze zou willen meedoen? Nee meester klonk het weer.

Nou Hannie dan kun je er un achterkomen wat Mariane zo moet doen, Marianne

moest van mij als ze dit met jou besproken had met haar benen wijd voor je gaan zitten en je alles laten zien. Doe maar Marianne!

Marianne werd rood maar deed toch haar rok omhoog en haar benen wijd. Zie je Hannie, dat was de afspraak, nu heb je uitzicht, Maar ze had ook de opdracht je te vertellen wat we allemaal doen, en dat heeft ze niet gedaan, daarvoor krijgt ze nog een kleine straf. Maar dat komt wel, dat vergeet ik niet.

Maar goed je kent die kut nog wel van een paar jaar geleden denk ik zo, ik vind dat ze al weer aardig op weg is in een paar weken, vind je ook niet.

Hannie knikte alleen maar en zat constant te kijken naar de kale kut die ze nu uitgebreid kon

bestuderen.

Ze zat onwillekeurig wat heen en weer te schuiven, zag ik, en ik besloot er nog een klein schepje bovenop te doen en gaf Marianne de opdracht doe je lippen uit elkaar, om Hannie zo de intieme delen goed te tonen. Marianne werd nog roder maar deed wel wat er gezegd werd en zat daar met een wijd gespreide kale kut.

Tja Hannie als je nog meer wilt mee beleven zul je mee moeten doen, anders houdt het hier op,

Marianne sluit je benen doe je rok naar beneden, ik kom straks terug en dan hoor ik de beslissing.

Ik ging weer naar buiten en verder met de klussen om het huis...

over een uurtje maar eens kijken binnen. Wie weet, de bal lag nu bij de meiden.

We zullen het zien...

Een goed uur later kwam ik weer binnen om gewoon even tussen de middag mijn broodje te eten, met een kop koffie die me door Marianne werd gebracht.

Ze serveerde die netjes zoals opgedragen, voorover gebogen haar kont naar me toe.

Goed zo Marianne zei ik, keurig gedaan.

Tom. vroeg Hannie plotseling mag ik wat vragen?

Ga je gang hoor, vragen staat vrij.

Mag ik het een keer proberen en dan verder beslissen?

Ik dacht even na, hier had ik eigenlijk niet op gerekend.

Had verwacht dat ze zo mee zou gaan doen, maar dit was toch even anders.

Ja Hannie, dat kan best wel een keer samen zo, maar dan wil ik eerst de dingen met je bespreken voordat we dat doen, alleen met jou, zodat we gewoon eerlijk kunnen zijn en weten van beide kanten wat kan en niet.

Zullen we daarvoor bij jou thuis afspreken, dan kun je er nog even over denken en kun jij ook je vragen stellen.

Willen we maar niet te lang mee wachten, ik weet waar je woont, ik stel voor morgenavond een uur of 8, dan ben ik zeker klaar met werken en hebben we gewoon de tijd.

Doen we zei ze, dan zien we verder.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5
Klik hier voor meer...