63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 14716x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Jordy en Ellen zijn neef en nicht van elkaar. In de zomer toen ze respectievelijk 15 en 14 jaar oud waren, kwam Ellen regelmatig op bezoek bij oom en tante die een groot zwembad in de tuin hebben. Ellen hield er dan wel van om haar neef te plagen. Bijvoorbeeld door hem nat te spetteren. Dat had al een paar keer tot gevolg dat Jordy haar door de tuin achterna rende, haar optilde in zijn armen en vervolgens met een grote zwaai in het zwembad dumpte. De moeder van Jordy grapte er wel eens over door te zeggen: “jongens plagen is kusjes vragen”. Op een warme zomerdag, toen Jordy buiten lag te dutten op een stretcher, kwam Ellen stilletjes naderbij geslopen om plotseling het koordje van zijn zwembroek los te trekken. Uiteraard vond Jordy dat vervelend, maar je zag in zijn zwembroek toch ook dat dit wat opwinding tot gevolg had. Nadat dit een paar keer gebeurd was, reageerde Jordy er niet meer op en liet het koordje gewoon los hangen.

Nu zou je misschien verwachten dat er voor Ellen de lol er dan wel vanaf zou zijn, ware het niet dat de bobbel in Jordy’s zwembroek nog altijd niet helemaal was weggeëbd en dit de aandacht van Ellen bleef trekken. Het was ook zo mooi om te zien. Eigenlijk te mooi voor een jong meisje om te negeren. Op momenten dat niemand het in de gaten had, tikte Ellen die verhoging speels met haar vingers even aan. Opnieuw mopperde Jordy, maar met duidelijk minder overtuiging. Slechts met moeite kon hij zijn glimlach onderdrukken. Blijkbaar vond hij dit plagen wél leuk. Ten minste zolang niemand anders het in de gaten had. Maar ook dit ging weer vervelen en even later leek de rust weergekeerd en was Jordy opnieuw ingedut.

Ellen bleef klaar wakker. Vanachter een boekje dat ze las staarde ze gebiologeerd naar de slappe penisafdruk in de zwembroek van haar neef. Wat zou ze dat graag eens van dichtbij bekijken en besnuffelen. En waarom ook niet? Oom en tante waren binnen in het huis en Jordy sliep. Niemand kon haar zien. Het duurde niet lang totdat de vingers van Ellen op onderzoek gingen en zachtjes over de zwembroek van Jordy streken. Met alle gevolgen van dien. De pik begon weer te groeien. Lichtelijk geschrokken had Ellen zich snel teruggetrokken toen ze zag wat ze had aangericht. Maar gelukkig voor ons is Ellen niet bang aangelegd. Toen ze genoeg moed had verzameld begon ze de zwembroek opnieuw te strelen. Ellen zag het al helemaal voor zich: ze ging proberen om Jordy tot een orgasme me brengen zodat hij straks met een natte zwembroek zou ontwaken en denken dat hij spannend had gedroomd. Zou…, want zover kwam het uiteraard niet. Jordy werd langzaam wakker terwijl Ellen nog bezig was.

De toon was gezet. Wat als plagen was begonnen, had een hoger niveau bereikt. Later die middag, toen de moeder van Jordy weg was om boodschappen te doen, zag Jordy zag zijn kans schoon voor revanche. Ellen lag met haar ogen dicht, op een stretcher, te genieten van de zon. Jordy die naast haar lag reikte met een hand naar haar over en streek vluchtig met zijn vingers over een van haar borstjes in haar strakke badpak. Ellen probeerde op haar beurt om voor te wenden dat ze sliep, maar kon het giechelen niet inhouden. Ze vond het schijnbaar niet erg dat hij haar zo aanraakte. Hij kreeg zogezegd carte blanche. Daardoor aangemoedigd streelde Jordy dan ook het andere borstje. Met lichtjes knijpen taste hij de contour van haar bovenlichaam af.

Ellen was wakker, daar kon geen twijfel over bestaan. Maar ze hield haar ogen gesloten. Ze genoot van de hand van haar neef op haar badpak. Toen het strelen van haar borstjes lang genoeg had geduurd, nam ze de hand van Jordy vast en geleidde die in een vloeiende beweging naar haar buik en navel. Jordy zal ongetwijfeld begrepen hebben wat zijn nicht van plan was, maar bleef braaf het navelgaatje met zijn vingers beroeren. Uit zichzelf ging hij niet verder omlaag. Zodat Ellen opnieuw zijn hand weer vastpakte en die op haar venusheuvel schoof. Jordy had eerder al wel eens gezien dat, onder bepaalde omstandigheden, zich soms vaag een spleetje aftekende in het elastische stof van Ellen’s badpak. Hij had er geen aandacht aan durven te schenken. Maar nu konden zijn drukkende vingers de zachte schaamlipjes aftasten. Beiden waren muisstil. Door de ingehouden ademhalen was zelfs geen zuchten te horen. Pas toen Ellen haar ogen opende zag ze dat Jordy naast haar stretcher knielde en een erectie in zijn zwembroek had. In een oogwenk had ze haar hand uitgestoken om die aan te raken. Het eind van het liedje was dat Jordy zich gedwongen voelde om een korte broek aan te trekken om een en ander te verhullen. Stel je voor wat er zou gebeuren als moeder thuis zou komen en hun zo ging aantreffen.

Jordy en Ellen hadden een geheimpje maar hadden allebei nog geen idee hoe ze hier mee verder moesten. Totdat ze een paar dagen later besloten om samen naar een meer te fietsen in een naburige gemeente. Met warm weer waren er altijd veel badgasten bij dat meer. Jordy en Ellen kozen een afgelegen plekje omgeven door hoge rietkragen. Daar begon het strelen opnieuw en al gauw werd de hinderlijke zwemkleding uitgetrokken. Het was voor beide de eerste keer dat ze oraal verwend werden. Al doende genoten en leerden ze van elkaar. Op een gegeven moment kwam Ellen al stoeiend boven op Jordy te zitten. Met haar handen drukte ze Jordy’s armen, boven zijn hoofd tegen de grond. Schuifelend met haar heupen bewoog ze haar kutje heerlijk op en neer over de stijve pik van haar neef. Van penetratie mocht geen sprake zijn. Dat begrepen ze zelf ook wel. En toen Jordy uiteindelijk toch op zijn buik klaar kwam besloten ze gauw het water in te gaan om het sperma weg te spoelen. Het was nog maar net goed gegaan.

Er moesten condooms komen. Zoveel was wel duidelijk. En het was aan Jordy de taak om daarvoor te zorgen. In een AH waar hij nooit kwam rekende hij een pakje condooms af aan de snelkassa. Die drie stuks waren echter al binnen een etmaal doorheen gejaagd. Een grotere verpakking werd aangeschaft bij de Kruidvat. Bijna dagelijks hadden Ellen en Jordy nu wel ergens contact met elkaar. Dat ging zo door totdat de zomer voorbij was en het weer slechter werd. Ze moesten iets nieuws verzinnen om hun liefde in het geheim te kunnen bedrijven. Dat de familie hun contact niet zou goedkeuren, daarover bestond geen twijfel.

Op hun fietstochten kwamen ze eens in de buurt van een camping. Toen Jordy nog op de basisschool zat had hij een schoolvriendje waarvan zijn grootouders een particulier vakantiehuisje hadden op die camping. Het huisje stond tegen de bosrand. Jordy was er toen een paar keer geweest. Als de grootouders niet aanwezig waren, konden ze toch binnen met een sleutel die verstopt zat onder een olietank die naast het huisje stond. Dat was alweer jaren geleden. Jordy wist niet of de grootouders van de voormalige klasgenoot nog steeds de eigenaars waren van het huisje. Jordy en Ellen waren voorbij het huisje gefietst. Er was niemand aanwezig. Maar een paar huisjes verderop stonden wel auto’s. Jordy en Ellen stalde hun fietsen bij de ingang van de camping en slopen door het bos ongezien terug naar de achterkant van het huisje. De reservesleutel lag nog steeds op het verstopplekje. Daar op het bed in een achterkamertje konden Jordy en Ellen ongehinderd hun liefde bedrijven. Steeds als ze weg gingen maakten ze het bed weer netjes op en lieten ze alles achter zoals ze het hadden aangetroffen. Niemand ging het merken. Ze leerden al snel dat de eigenaren het huisje alleen in de weekenden bezochten.

Ellen ontplooide zich in de loop van de tijd meer en meer tot een meesteres. Zij dicteerde vaak wat Jordy dan braaf opvolgde. Hun liefdesspel begon extremer te worden. Een keer had Ellen haar neef gedwongen om een lingeriesetje van haar aan te trekken. En zo ging het langzaam van kwaad tot erger. Niets was Ellen te gek. Ondeugende foto’s in allerlei standjes werden er gemaakt. Nog had iemand iets in de gaten, maar de ouders over en weer begonnen te waarschuwen omdat ze merkten dat neef en nicht wel erg vaak met elkaar optrokken. Dat een liefdesrelatie tussen hun twee niet geaccepteerd ging worden, was wel duidelijk.

Zo verstreken de jaren. Het lukte die twee om niet betrapt te worden. Al had de moeder van Jordy wel een paar keer condooms gevonden in de broekzak van haar zoon toen ze die in de wasmachine wilde stoppen. Jordy was inmiddels 17 jaar. Wat had ze dan verwacht? Natuurlijk was het goed dat hij af en toe oefende. Eigenlijk was ze stiekem wel een beetje trots op haar zoon. Ze maakte zich althans geen zorgen. Dat zou wel anders geweest als zij had geweten dat haar nichtje Ellen daarbij een rol speelde.

Ellen ging naar de middelbare school in de stad en had daar nieuwe vriendinnen gemaakt. Tijdens intieme gesprekken lieten haar vriendinnen eens weten dat ze het nog nooit met een jongen gedaan hadden. Toen Ellen vertelde dat ze al op haar veertiende ontmaagd was, reageerde haar vriendinnen nogal sceptisch. Daarom liet Ellen wat foto’s zien op haar telefoon. Onder andere een waarop Jordy in haar lingerie-setje was te zien. Ze noemde hem haar rent boy. Dat het haar neef betrof, hield ze wijselijk achterwegen. Als haar vriendinnen dat wilde, kon zij wel iets regelen. Heel discreet, veilig en puur zakelijk. €100,- all the way. Ze had het zelf al vaker gedaan en garandeerde dat het een onvergetelijk ervaring zou worden. En als de dames dat wilde, dan zou ze daarbij als chaperonne aanwezig kunnen zijn.

De vriendinnen durfden aanvankelijk niet. Al was overduidelijk dat enkelen dat wel heel graag zouden willen. Na een paar dagen sprak een vriendin Ellen aan. Ze twijfelde. Met enkele recente, knappe foto’s van Jordy wist zij haar over te halen. Ellen zou een afspraak regelen na schooltijd en omdat zij een goede vriendin was zou ze proberen een korting te bedingen. Ellen wist allang dat dat ging lukken. Zij was immers de meesteres en Jordy deed alles wat zij hem opdroeg. Bovendien, Jordy en Ellen zouden de inkomsten verdelen. Op een woensdagnamiddag bracht Ellen haar schoolvriendin naar het vakantiehuisje waar Jordy al lag te wachten. De vriendin werd zodanig verwend dat ze na afloop nog maar nauwelijks in staat was om naar huis te fietsen. De ervaren lust boy had haar twee keer tot een geweldig orgasme gebracht. De volgende dag werd alles op school in geur en kleuren verhaald waarbij de andere vriendinnen in ongeloof toehoorden.

Een betere reclame hadden ze niet kunnen hebben. Meer vriendinnen wilde een afspraakje maken. Op den duur kon zelfs het meest schuchtere meisje niet achterblijven. Er waren vriendinnen die een tweede en zelfs derde afspraakje maakte. En ook oudere dames die Ellen helemaal niet kende, begonnen te informeren voor een afspraakje thuis. En dat was maar goed ook, want het vakantiehuisje werd zo wel erg vaak bezocht. Dat begon andere campinggasten op te vallen. Nog wisten de dames niet dat Jordy en Ellen familie van elkaar waren. Maar met de berichtjes die overal op sociale media verschenen kon je erop wachten totdat dit eens fout moest lopen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neef, Nicht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
8.0
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4