63.184 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 16223x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Sinds ik 14 was, en mijn ouders gescheiden zijn woon ik bij mijn moeder.
We zijn van een luxe woning naar een relatief eenvoudig flatje gegaan in het oosten van de stad.
Geen geweldige buurt, maar betaalbaar vooral.
Ik ging van een ‘witte’ school naar een gemengde school, met vooral Marokkaanse en Antilliaanse kinderen.
Door het faillissement van mijn vader is de alimentatie en kinderbijdrage op het minimale gezet destijds, en was mijn moeder gewoon bijna elke dag aan het werk.
Omdat ik oorspronkelijk uit Zuid kwam, dachten ze dat ik ‘rijk’ zou zijn, maar niets was minder waar, en uiteindelijk werd ik vaak gepest.
Na school zat ik steeds vaker achter mijn PC om te gamen, maar van mijn moeder moest ik toch wel naar buiten, ‘maak gewoon vrienden’ zei ze dan.
Mijn moeder was vrij jong, 19, toen ik geboren werd en na de scheiding heb ik haar nooit met iemand om zien gaan, op een bepaald moment had ze bij mijn opvang een keer laten vallen dat ze dat mij niet wilde aandoen, ik was te jong om het te begrijpen.
Op school had ik geen vrienden, ik was vooral een nerd en raar, meisjes was ik te verlegen voor, en zoals gezegd, de jongens waren me vooral aan het zieken en treiteren.
Dit jaar word ik 17, en ben ik aan het sparen voor mijn rijbewijs. Ik heb een baantje bij een supermarkt en verdien een paar euro per uur.
Een paar gasten hebben uitgevonden waar ik werk, en het treiteren gaan gewoon door, herrie schoppen in de supermarkt, en in de gang waar ik bezig was dingen opzettelijk verplaatsen, maar als mijn teamchef erbij komt, ineens super vriendelijk, alsof we elkaar zo goed kennen.
Ik krijg die avond op mijn kloten van hem, en een waarschuwing. Dat het niet mijn vrienden zijn, gelooft hij niet.

Ik kom om half zeven thuis, en in de keuken is mijn moeder bezig met het eten, macaroni vandaag .. ze is net terug van de sportschool en loopt nog in haar sportkleding. Ze ziet er nog perfect uit, voor haar 36j, en eigenlijk denk ik dat ze gewoon een leuke vriend zou moeten vinden, maar dat is niet aan mij ;)
Tijdens het eten bespreken we het voorval, ze is boos en wil mijn chef spreken. Maar ik kan haar overtuigen dat ik dat zelf doe …
Alleen hoop ik dat het gewoon overwaait, dat hij niet te veel op me gaat letten verder.
Woensdagmiddag kom ik om 13u thuis, Ma was vrij en ze vraagt me of ik mee ga naar de sportschool. We betalen niet voor niets aan dat abonnement, lacht ze.
Met tegenzin kleed ik me om, en samen wandelen daarheen.
Onderweg komen we een groepje tegen waarin mijn pestkoppen hangen, de opmerkingen komen alweer langs ‘Nerd .. Loser .. Mamma’s boy’

Mijn moeder zegt ze te negeren, dan zijn ze het snel genoeg zat, alleen probeer ik dat al 3 jaar nu …
In de sportschool verlies ik even mijn woede, op de spinningbike een wedstrijd tegen de anderen, en daarna een fightsessie tegen de ballen.
Mijn moeder zweet er van, haar haren over haar schouders en met een tevreden gehijg omhelst ze mij “Goed gedaan jongen” lacht ze trots.
Na de korte break doen we nog even krachttraining, gewichten op de bench en wat rek en strekoefeningen.
Terwijl ik wat sta te drinken, zie ik weer die gasten … ze hangen passief op de bankjes en kijken naar ons, of vooral naar mijn moeder die geconcentreerd bezig is.
Breed lachend en met een knipoog lopen ze langs mij, en grommen “Nice ass!” Ik kook van woede, wat een stel eikels ..

Een paar dagen later komt er een snapchat binnen, ik heb geen naam bij het nummer, maar de tekst is duidelijk “Lekker kontje, mooie tieten”
Een foto van mijn moeder, haar gezicht is er niet bij, maar ik herken honderd procent haar sportkleding.
Nog één, dit keer als ze op haar knieën op de bench leunt en haar biceps traint, haar billen haarscherp in beeld gebracht, met de tekst erover ‘lekker hoerig kaas kontje’
De foto’s verdwijnen na een paar seconden, en ik kijk om me heen om te zien of ik iemand zie.
Deze hele bui waait langzaam over, en tot mijn verrassing word ik steeds vaker er bij betrokken, tijdens de sportlessen word ik niet meer overgeslagen, en na een tijdje word ik zelf gevraagd om te ‘hangen’
Mijn moeder merkt dat ik wat gemakkelijker praat, en beter in mijn vel zit, en tegen de tijd dat mijn verjaardag aanbreekt, stelt ze voor om een feestje te geven .. “17 moet gevierd worden” lacht ze.
Ik nodig een aantal mensen uit, zaterdag tuinfeest … en krijg hier en daar te horen of ze wel of niet komen.
Mijn moeder heeft groot uitgepakt, er is fris en chips, we hebben hapjes en ze heeft zelfs stiekem een paar kratten bier weggezet.
Een grote tent in de tuin en met de buren afgesproken dat er één keer overlast mag zijn.
Het stel op nr36 geeft aan toch niet thuis te zijn, en de buurman van nr40 vraagt of hij kan helpen .. hij wil wel worstjes en hamburgers barbecueën.
Alles staat klaar voor een leuke avond, en na een uurtje heb ik zo’n 20-25 ‘vrienden’ in de achtertuin, en ik moet eerlijk zeggen: het voelt geweldig !
Zelfs sommige meiden kletsen vrijwillig met mij .. al heb ik een paar biertjes nodig gehad om dat ook te durven.

Mijn moeder dartelt rond, ze brengt hapjes rond en kletst met iedereen, ze heeft voor het eerst weer eens plezier denk ik.
Naarmate het later wordt zijn er al een aantal naar huis gegaan, we zitten een beetje op tuinstoelen en drinken een biertje.
Ik merk dat mijn moeder erg vrolijk is, ze heeft ook van de biertjes gesnoept, zegt Jamal, een van de jongens.
“Ja, denk het ook wel ja” lach ik, als we haar bij de buurman zien staan kletsen.
‘Jouw pa ?’ vraagt Hamid, en ik lach weer - Nee man, de buurman, die heeft zijn eigen vrouw
Moeders zet een playlist aan, en trekt me met zich mee: "Kom, dansen !” lacht ze, en na een paar minuten trekt ze Jamal aan zijn hand.
Langzaam laat ik me weer afzakken, en kijk hoe de donkere Antilliaanse jongen soepel met zijn heupen beweegt, een veel betere danser dan ik.
Er wordt weer geruild, Jamal zoekt een nieuwe partner, en mijn moeder komt nu op Hamid afgelopen … “nee nee mevrouiw….” lacht hij, maar laat zich toch meetrekken. “Gelukkig ben ik niet de enige sukkel” lach ik en ik zie kort een boze blik bij hem.
Hij pakt mijn moeder stevig vast, zijn hand om haar middel en begint wild te dansen. Zij lacht luid ‘oehh is dat de moderne variant ?’ en Hamid kijkt haar aan en knikt.
Hij laat haar een halve ronde draaien, en met zijn handen om haar heupen bonkt hij zijn onderlijf tegen haar kont aan, en kijkt naar mij, ik zie zijn gemene grijns verschijnen, als hij haar nog een keer vastpakt en in de draai ‘per ongeluk’ haar borsten raakt.
Maar mijn moeder reageert er niet op, ze danst met haar handen boven haar hoofd en met wiegende heupen tegen zijn bovenbeen, die tussen haar knieën staat.
"Ha ha jaaa .. ik kan het wel hoor” lacht ze naar hem.

Na een tijdje wordt de muziek wat rustiger, en zie ik haar de keuken inlopen. Ze komt terug met hapjes en een bezweet gezicht.
“Tof feestje hé” lacht ze naar mij, en ik knik. “Hier schatjes … lekker kaasje ?” vraagt ze, als ze voorover leunt bij Jamal en Hamid.
De jongens knikken, en uiterst traag nemen ze een blokje van de schaal “ik hou van kazen!” lacht Jamal.
Bij de poort neem ik van de laatste paar mensen afscheid, en als ik terug in de achtertuin ben, zie ik mijn moeder tussen Jamal en Hamid zitten, een flesje bier aan haar lippen, maar de ogen van de kerels zijn meer gericht op haar borsten en korte rokje.
“oehhh schatje … wat een heerlijk feest …” zegt ze bijna kreunend, en ik hoor de dubbele tong van de alcohol in haar stem.
‘Ik ga een beetje opruimen’ zegt ze, maar als ze omhoog wil gaan, zie ik hoe Hamid haar aan haar rokje terug in de bank trekt, ze lacht hard als ze weer tussen hen neerkomt.
“Blijf zitten maar lieverd, Floris zei net dat jij genoeg gedaan hebt, en dat hij gaat opruimen”
Ik zie Jamal met zijn hand bewegen, en zijn blik is bijna even gemeen als die Hamid me eerder gaf.
Met tegenzin begin ik de tafel leeg te ruimen, ik verzamel de flesjes en bekertjes en breng de boel naar de keuken.
Terug in de tuin zie ik dat ze wat achterover hangt, en Hamid zijn arm over haar schouders heeft liggen, zijn vingers bijna overduidelijk langs haar borsten beweegt.
Zwijgend pak ik de schaaltjes en bordjes, en loop terug naar de keuken.
“Gelijk even afwassen, dan hoeft je moeder dat niet meer te doen", gromt Hamid me achterna.
Nog voor ik door de achterdeur naar binnen ben hoor ik een zacht kreetje ‘Wat doe je ..’ en als ik me omdraai hoor ik de zachte stem van Jamal ”We willen jou gewoon bedanken voor een fantastische avond”

Ik zie zijn donkere hand over haar been bewegen, richting haar rokje, maar ze houdt hem niet tegen … ten minste, ze doet een poging, maar hij gaat gewoon door met strelen.
Mijn hele lijf trilt, alsof ik vastgespijkerd ben in de deuropening zie ik hoe ze hun handen over haar lijf bewegen, de donkere vingers van Jamal gaan brutaal onder de rand van haar rokje, en Hamid is van strelen naar kneden gegaan, zijn vingers spelen met de borsten van mijn moeder … en ze laat het gewoon gebeuren ..
De hand van Jamal beweegt wat omlaag, zijn vingers verdwijnen kort tussen haar dijbenen, maar al snel ontspant ze, en met een lach mijn kant op, trekt hij haar knieën uit elkaar, en duwt zijn hand diep onder het spijkerrokje
Heel even hoor ik haar reactie ‘Ohh euhh nee .. neee…’ zegt ze, maar niet overtuigend, want Jamal zegt alleen maar “jawel, let maar op, je wil het wel”
Haar knieën gaan alleen maar verder uit elkaar, hij lijkt gelijk te hebben, ze wil het wel … haar heupen draaien lichtjes op en neer.
Hamid legt zijn hand op haar buik, zijn vingers bewegen al onder het strakke shirt, en complimenteert haar “je hebt mooie lichaam” glimlacht hij, als ze gekust wordt door Jamal.
Met afgrijzen zie ik zijn hand onder haar shirt bewegen, duidelijk zijn vingers om een van haar borsten en dan draaiend en spelend.
“ohmmm wat doe je, oohhhh oohmmm” ze fluistert hijgend, zwaar hijgend als Jamal zijn hand onder het rokje beweegt, met zijn andere hand trekt hij haar knie over zijn been, Hamid doet lachend hetzelfde en haar rokje kruipt nu helemaal omhoog, en ik zie duidelijk de vingers van Jamal in het broekje bewegen, en de hand van Hamid over haar andere been hetzelfde pad volgen

Als Jamal haar weer zoent, legt hij zijn arm weer om haar schouder, en langs het decolleté pakt hij ook een borst vast, mijn moeder kronkelt opgewonden in de handen van mijn pestkoppen ..
Jamal haalt zijn vingers uit haar broekje, en neemt haar hand “Wil jij nu een traktatie ?” vraagt hij met een grijns, en ik zie mijn moeder langzaam knikken, als ze in zijn kruis zijn pik voelt.
Met een korte slag is zijn elastische broek wat omlaag, een lange dikke pik springt tevoorschijn en weer kijkt hij mij lachend aan, als ze haar vingers eromheen sluit
Ik moet weglopen, ik moet iets doen … maar tegelijk wil ik het zien … ik ben gewoon ziek in mijn hoofd dat ik dit geil vindt … de hand van mijn moeder lijkt klein in vergelijking met de chocoladekleurige pik. En ze beweegt langzaam op en neer… alsof ze het lekker vindt !
Zijn hand ligt in haar nek, met zachte bewegingen drukt hij haar wat voorover … ze leunt iets zijn kant op en kijkt hem even opgewonden aan.
“Toe maar lekker kaasje … proef die tropische verrassing maar eens", lacht hij, met een overdreven accent.
Ik zie haar lach, breed en opgewonden, zo ken ik haar niet … maar haar tong verschijnt en likt over de paarsrode eikel, en Jamal gromt tevreden
Binnen een paar seconden zie ik haar lenig van houding wisselen, op haar knieën voorover, haar mond likt en zuigt op de harde pik en Hamid streelt haar billen en maakt de ritssluiting los.
Ze helpt hem door haar billen en knieën te bewegen, en het rokje verdwijnt al op de grond.
Hamid trekt haar slipje opzij, en ik kijk recht tegen het poesje van mijn moeder aan .. voor het eerst dat ik haar zo zie ..
Zijn vingers bewegen over de lipjes, hij speelt met haar en laat zijn vingertoppen door het midden glijden en likt ze dan af als hij naar mij kijkt.
Nu is het de beurt van het broekje, in een korte ruk hangt het rond haar knieën, haar poesje nu helemaal ontbloot, ik zie de glanzende spleet en dikke buitenste schaamlippen.
Met beide handen speelt Hamid, zijn vingers spreiden haar spleetje open, hij vingert haar langzaam en diep en ik hoor haar gekreun als de pik van Jamal tot de helft in haar mond gaat.
Jamal knipt met zijn vingers, hij wijst op het tuinbankje vlak naast de bank waar zij op zitten, en ik moet plaatsnemen.
Ik ruik de opwinding, mijn moeder haar spleetje geurt enorm geil en ze kronkelt tegen de vingers van Hamid aan die haar aan het verwennen zijn.
Na een tijdje, ik heb geen benul van de tijd, hoor ik Jamal tegen haar zeggen dat ze moet omdraaien, dat Hamid anders jaloers gaat worden.

Blind van opwinding doet ze wat er gezegd wordt, ze kijkt me zelfs even aan, voordat ze weer voorover leunt en dit keer de pik van Hamid likt en begint te zuigen.
Jamal is gaan staan, en weer knipt hij met zijn vingers … “Kom eens hier, sukkeltje" gromt hij, wijzend tot vlak naast hem.
Ik kijk naar zijn bewonderenswaardige pik, lang en stevig, tot de helft glanzend, van het speeksel van mijn moeder begrijp ik
“Kijk dat volle kaaskontje eens, ze wil het wel … denk je dat ik haar mag pakken ?” Hij lacht als hij het tegen me zegt.
Mijn hoofd beweegt langzaam heen en weer, ‘hmm niet doen, alsjeblieft …’ smeek ik hem, maar dat maakt het nog erger ..
Met zijn hand om het midden van zijn pik, is er nog steeds meer dan de helft ‘over’ en zijn eikel duwt al tegen haar spleetje.
Mijn moeder wil het zelf, ze duwt haar billen naar achteren en met een grijns kijkt Jamal naar mijn gezicht, als zijn pik rechtstreeks naar binnenboort.
haar broekje valt naar haar enkels als ze even met haar heupen draait, om hem beter te ontvangen en ze hijgt diep en kreunt luid ’ophhhww oohhwww’
Nu ze iets omhoog gekomen is, pakt Jamal haar even bij de haren, zijn andere hand gaat onder het shirt en ik zie hoe hij zijn heup in één keer vooruit stoot. Een diepe kreun van mijn moeder ontsnapt weer uit haar keel.
Hamid lacht er om, en begint aan haar shirt te trekken, gewillig strekt ze haar armen als het over haar schouders gaat, haar dunne bhtje verdwijnt even snel, en ze staat naakt, alleen op haar hakjes tussen beide pestkoppen in, en ze lijkt het heerlijk te vinden.
Haar handen trekken aan de sportbroek van Hamid, van half zijn heupen omlaag tot op de grond, zijn pik springt net zo stijf omhoog als die van Jamal eerder deed, en gulzig sluiten haar lippen om de eikel
“Ohhh goed zo kaassletje … werk maar met die mondje ..” gromt de Marokkaan opgewonden, en zijn handen trekken aan haar hoofd om kracht bij te zetten.
‘Zie je dat Floris, mamma weet wel respect te brengen … jij moet dat ook leren sukkel …’ gromt Jamal, die onverstoord zijn pik steeds dieper in mijn moeder duwt.
Ik knik alleen maar, ik moet weglopen, wegkijken maar op de een of andere perverse manier maakt het hele gebeuren me ook bloedgeil, en Hamid heeft dat ook gezien.

Met een tik tegen mijn hoofd zegt hij dat ik mijn broek moet uittrekken … En als ik niet snel genoeg doe wat hij zegt, volgt een tweede klap, harder plat op mijn oor.
Met schaamte laat ik mijn broeken op de grond vallen, mijn pik is keihard, trillend van opwinding zelfs
Jamal wijst er naar .. “Kijk die kabouter éénoog …” De jongens lachen me alweer uit, en ik voel de schaamte tot mijn tenen dat ik zo stijf ben.
‘Speel, speel met die muis!’ Ik voel de hand van Hamid weer tegen mijn bovenarm, een stevige stomp die pijnlijk aankomt.
Met mijn hand om mijn pik kijk ik hoe ze zich uitleven op mijn moeder, maar haar gekreun maakt me zo geil … hun stemmen die haar vernederend slet en hoer noemen, en hoe ze dat zich laat zeggen …
Maar het ergste moest nog komen, Jamal pompt een paar keer hard en diep en ik hoor haar diepe gehijg, en als zijn pik dan even helemaal uit haar komt, zie ik hoe haar spleetje een beetje open blijft staan.
“Kijk dat neukgat … ze wil mijn bruine pik gewoon opzuigen!” lacht hij, en perst zijn pik nogmaals hard en diep naar binnen.
Ik hou het niet meer, dikke stralen schieten uit mijn pik, en ik raak haar ribben en borsten, mijn zaad druipt van haar lijf omlaag als met luid gegrom ook Jamal lijkt klaar te komen, diep in haar lijf en pakt haar borsten vast en trekt haar tegen zich aan “Ohhh geile bitch .. al mijn zaad in die kaaskut van jou” hijgt hij, met nog een stuiptrekking van zijn onderlijf
Ze volgt de hand van Hamid, die achter haar nek haar schouders pakt en haar omlaag laat gaan naar de knieën.
Met zijn vuist om zijn pik trekt hij zich nog een keer of twee af “hmmm en hier is de mijne … “ gromt hij, als hij tegen haar gezicht en borsten spuit
Hij duwt zijn eikel tegen haar mond, en kort zuigt ze hem nog even, tot hij langzaam verslapt en zijn broek omhoog trekt.
Met een knipoog nemen ze afscheid “Lekker wijf, sukkeltje heeft onze nummers, laat maar weten” lacht Jamal, als ze doodleuk langs de poort vertrekken.
Mijn moeder raapt haar kleding bij elkaar, en mompelt kort even ‘euhh sorry, sorry’ en verdwijnt richting de badkamer.

In shock ruim ik de tuin wat verder op, en sluit de deuren af. Ik hoor hoe ze in de douche staat en daarna naar bed gaat.
Een half uurtje later krijg ik een snapchat binnen … Hamid heeft het moment dat ik klaarkom op film … de tekst op de beelden “Kaasje wassen, lekkere fissa”
Ik schaam me weer kapot, en probeer te slapen …
De volgende morgen spreekt mijn moeder er niet over, ze doet haar best om normaal over te komen, en me een ontbijt te geven.
“Ik ga sporten, en daarna naar Eva” zegt ze, als ze de keuken uitloopt en langs de tuin verdwijnt.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Nick Geeft Bijles - 46Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05
9.7