63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3408x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Peter Ultieme Genot
Soy Peter. Wat betekent: ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man: getint lichaam, zwarte bos met haar en men vind dat ik knap ben.

Ik ben 42 jaar en had bijna 20 jaar een relatie met een man. Grote makke is dat ik zeker en vast een top ben. Ik wil neuken. Mijn 19 cm pik in een mannenkut schuiven en spuiten. Mijn man is ook top. Dus soms “aten we buiten de deur”...

Maar na een avontuurtje met mijn neef en mijn vent was hij boos geworden. Was ik in het ziekenhuis beland. Daar had ik sex met de verpleger Pim en de dokter Patriek. Later nog een keer maar de mannen wilden sex. Maar mij niet helpen na de breuk. Toen ontmoette ik Eric.

Na een heerlijke nacht werd ik wakker naast Eric. De jongen die mij genomen had in zijn koffietentje. Het was zalig, ook de dag erna.

Ik wilde niet meteen toegeven aan Eric dat ik verliefd op hem was. Ik vond hem een prachtige jongen en met hem de Liefde bedrijven was het ultieme genot. Maar als het nu als als “ultiem” voelde wat kwam er dan erna?

Ik voelde de twijfel bij Peter. Dat begreep ik ook wel omdat hij uit een heel lange relatie kwam. Voor hem was het zijn eerste partner en je weet hoe dat gaat. Het ontdekken van andere dingen komt er niet meer van. Alhoewel die ex van hem daar anders over dacht. Die was als een wild konijn buiten de deur gaan wippen. Dus ik begreep dat Peter nu voorzichtig was.

Ik wist natuurlijk niet goed uit te leggen aan Eric wat mijn twijfels waren. Moest ik nu weer meteen in een nieuwe (langdurige) relatie stappen? Moest ik niet eerst wat rondkijken en ontdekken wat ik precies wilde? Moest ik daarvoor Eric dan maar meteen laten gaan? Het duizelde in mijn koppie. Want natuurlijk bleef Ton mij ook nog berichtjes sturen. Over spijt of zoiets...

Hoe moest ik die mooie knappe man ervan overtuigen langer bij mij te blijven? Ik had goed geluisterd naar alles wat Peter mij al had toevertrouwd in deze korte tijd. Wat moest ik doen aan zijn twijfel? Het schoot mij te binnen: ik zou hem zelf mee nemen op ontdekkingstocht naar homo-zaken. Als eerste koos ik voor de gay cinema. Wel een “echte” dus ik boekte voor het weekend een hotel in Amsterdam. Een gay hotel dat wel weer... “Lieverd, we gaan een weekend naar Amsterdam. Daar gaan we eens lekker wat rauwdauwen in de gay scene”, zei ik tegen Peter. Ik hoorde geen protest dus dat was beklonken.

“Waar ben ik”, vroeg ik aan Eric. Ik was best zenuwachtig want Eric had mij een blinddoek voor gedaan zodat ik niets kon zien. Ik vertrouwde hem dus was ik hem gevolgd. Eric zei niets maar begon mijn jeans uit te trekken. Daarna werd ik op een stoel gezet. Natuurlijk had ik wel het gekreun van mannen gehoord die uit een geluidsbox kwamen of zo. Het waren geen echte mannen zo ik meende.

“Relax mijn man. Laat gebeuren wat gebeurt en geniet ervan. Nee is nee, je hoeft dat maar te zeggen. Ik laat je niet alleen en je hoeft mijn naam maar te zeggen en ik sta naast je. Daarna deed ik een pas achteruit want ik had al lang de hongerige ogen en stijve pikken gezien die de mannen hadden van “mijn” Peter. Maar ik moest hem even “los laten”...

Wat gebeurt er hier? dacht ik. Ik voelde hoe mijn shirt werd uit getrokken en iemand met mijn tepels begon te spelen. Die werden kei-hard en even later werd er door een mond om en om aan gezogen. Wat een genot.

Tegelijk voelde ik een mond tegen mijn onderbroekje gedrukt worden. Was ik al niet stijf dan zou die het nu zeker worden. Dubbel genot.

Maar dat was nog niet alles. Een derde likte mijn voeten en kuiten. Even later tilde hij mijn voeten op en begon de onderkant van mijn voeten te likken. Nam één voor één mijn tenen in zijn mond en maakte mij gek. Helemaal gek. Driedubbel genot. Of nou ja genot... ik lag te kronkelen in de stoel.

Snel daarna werd de blinddoek weg getrokken en ik zag een piemel voor mijn mond. Ook al kende ik Eric nog maar pas, ik wist dat het zijn piemel was. Gulzig nam ik zijn heerlijke harde hete knots tussen mijn lippen en begon hem te pijpen. Genot tot de macht vier nu dus.

Ik kon natuurlijk niet anders dan genieten maar toch, waarom gunde Eric mij deze sessie? Kende hij mij nu al zo goed dat hij wist dat ik nog wat op verkenning wilde?

“Wat een geil sletje ben jij toch”, hoorde ik Eric zeggen, “geniet er maar van want ik ga je niet te vaak weggeven”. Ik voelde hoe Peter mij nog intenser ging pijpen. Maar ik wilde hem natuurlijk neuken in zijn lekkere strakke kutje. “Leg hem op de matras heren. Op zijn rug”, beval ik de mannen. Die deden wat ik zei.

Ik volgde zijn advies op en genoot daarna nog meer van de mannen. De mannen waren nog steeds fanatiek bezig mij te verwennen. Ik zag dat het allemaal jonge knapen waren en geen oude lelijkers. Dus kon ik er nog meer van genieten. Ik voelde hoe ik werd opgetild door de mannen en op een matras werd gelegd. Ik lag nog maar net toen ik zag hoe Eric tussen mijn benen kroop. “Neuk me lieverd. Maak dit kadootje kompleet en geef mij je heerlijke zaad”, kreeg ik nog net uit mijn mond.

“Zeker hoertje van me. Weet maar zeker dat ik jou ga neuken. Lekker mijn pik in je strakke tunnel schuiven en je volspuiten”, zei ik tegen mijn man. Ondertussen zag ik hoe hij gulzig aan een andere pik begon te zuigen. En hoe zijn tepels en voeten nog steeds verwend werden. Ik zag ook hoe een andere knappe gozer de pik van Peter in zijn gulzige bekkie nam. Wat een fijne plek kon zo'n cinema toch zijn.

Terwijl ik door mijn nieuwe man geneukt werd zoog ik gulzig op een heerlijke jongenspik. Gevuld in alle gaatjes en gespeeld met de gevoeligste delen van mijn lichaam. Dit kon niet lang stand houden. Kreunend en kronkelend zover ik het kon spoot ik mijn zaad in het zuigende bekkie. En ging ik zelfs zover dat ik het zaad uit de jongenspik zoog. Het smaakte me in deze omstandigheid heerlijk. Ik voelde hoe Eric mijn kutje volspoot en zich meteen daarna terug trok.

“Wat ben je toch een lekkere boy. Ik heb genoten van je knapperd”, vertelde ik tegen mijn jongen. Ik begon hem te zoenen en proefde het sperma nog in zijn mond. Wat smaakte dat goed. Ik snapte dat hij het had ontvangen. Terwijl ik met hem zoende zag ik hoe een andere knul zijn pik in het hoerenkutje van Peter schoof. Terwijl hij geneukt werd spoot weer een andere boy zijn zaad over de onderliggende partij.

Oh, ik laat me weer neuken. Ik ben een geile hoer, ik kan het nu niet meer ontkennen. Maar wat voelde het heerlijk om geneukt te worden door een heerlijke pik. Ondertussen getongd worden door je eigen vriendje. En hij was erbij dus ik deed het niet stiekem. Ik voelde hoe mij geheime ingang voor de tweede keer werd volgespoten door de jongen. Drie keer scheepsrecht was het dus nu was het even genoeg.

“Kom lieverd, we nemen onze kleren en gaan naar het hotel. Daar kunnen we lekker een bad nemen”, zei ik tegen Peter. En zo geschiedde.

In het hotel namen we samen uitgebreid een heerlijk bad. Voor we in bad gingen namen we eerst een douche zodat we schoon waren. In bad spraken we over de ervaring in de gay cinema.

“Hoe vond je het lieverd? Wil je dit vaker? Volgens mij voelde jij je een echte slet. Maar ik kan het ook iedere dag hoor. Vergeet dat niet”, zei ik tegen de nieuweling. Want zo leek het wel. Bij “zijn” Ton had hij blijkbaar alleen maar recht toe recht aan sex gehad. Met weinig passie. Ik wilde het hem geven, het hem leren kennen. Tot in al zijn vezels.

“Nee Eric, ik wil dit niet te vaak. Ik vind het fantastisch dat jij mij vertrouwde en me dit hebt laten zien. Maar het moet niet te vaak gebeuren. Of misschien wel helemaal nooit meer. Kus me lieverd. Kus me diep en neem me nog een keer”, was mijn repliek naar Eric.

We genoten van een heerlijk bad en Eric ging zelfs uit bad om weer wat drinken in te schenken. Wat was het toch een lieverd. Ik werd natuurlijk wat slaperig van het hete water en was blij dat we na een uurtje een dutje gingen doen op het grote bed. Omdat het lekker warm was ging ik in een schoon wit onderbroekje op het sprei liggen.

Ik moet weggedommeld zijn want later voelde ik iemand die boven op mijn rug zat en mij begon te masseren. Niet half zoals Eric had gedaan. Maar op een professionele manier. Maar ik voelde hoe de man naakt was. Op een stevige manier werd ik onder handen genomen en ik voelde hoe al mijn spieren behandeld werden door de man. Ik kreunde het uit maar niet altijd van genot. De man wist hoe hij mij onder handen moest nemen. “Eric, waar ben je”, vroeg ik maar ik kreeg geen antwoord.

“Eric is wat boodschappen aan het doen en heeft mij binnen gelaten om je wat te laten ontspannen. Dus relax Peter en geniet van mijn handen. Eric heeft me 90 minuten gegeven om je lichaam wat te masseren. Geniet er dus van mooie man. Je verdiend het”, zei de masseur genaamd Pablo. “Mijn naam is Pablo”.

Ik voelde hoe Pablo door ging mij stevig te masseren. Onder af en toe geneurie gleden zijn handen lager en lager. Even gleden ze ook mijn onderbroekje in. Waardoor ik meteen mijn billen weer wat omhoog duwde. Maar Pablo negeerde het en ging via mijn dijbenen en mijn kuiten naar mijn voeten. Hij sloeg geen millimeter over. “Oh Pablo, wat doe je dat goed. Ik voel mijn lichaam niet meer. Je maakt mij als was in jouw grote handen”, mispelde ik wat.

Wat een knappe gast is dit toch. Ik krijg maar zelden zo een mooie man in mijn handen. Die ga ik eens wat dieper verwennen. Ik kroop wat omhoog omdat ik met de voeten klaar was. Ik schoof mijn handen het onderbroekje in en voelde de heerlijke billen van de man. Ik durfde verder te gaan omdat de jongen zijn billen weer omhoog duwde. Ik nam nog wat olie en trok het broekje opzij. Makkelijk schoof ik mijn vinger zijn kutje in. “Wat ben jij een heerlijke boy Peter. Wat een zalig hoerige kut heb je toch. Ik ga je neuken. Of je wilt of niet”, kreunde Pablo luid.

Ik voelde hoe Pablo mijn op mijn knietjes trok. Ik voelde hoe hij meer vingers naar binnen schoof om mij loopse tochtige grot voor te bereiden. Ik had het niet meer. “Kom Pablo, je maakt mij zo geil. Neuk me! Schuif je hete massagerol mijn tunnel in! Neem bezit van mij en geef me jouw zaad!”, brulde ik het uit. Ik wilde het echt. Al mijn gemasseerde spieren vroegen erom.

“Jij geile teef. Eric zei al dat je vandaag een echte hoer bent. Ontvang mijn pik en geniet tot ik mijn zaad in je kut dump”, schreeuwde ik terug. Terwijl ik binnen drong trok ik zijn heerlijke lijf tegen mijn buik, draaide zijn knappe koppie en begon met hem te tongen. Deze knul was echt lekker. Ik wilde hem niet laten gaan voor we beide genoten hadden. Ik neukte hem fel maar wilde dat het zo lang mogelijk duurde. Ik trok me terug omdat ik zijn gezicht wilde zien als ik mijn zaad in hem spoot.

“Oh Pablo, wat ben je een heerlijke man. Je geeft mij zoveel genot in heel mijn lichaam. Blijf vannacht bij ons wil je?”, zei ik. Maar Pablo gaf geen antwoord. Ik zag zijn zweetdruppels van zijn kop rollen omdat hij zo intens genoot. Ik niet minder. Ik voelde zijn benen zich spannen en de ontlading kwam: hij spoot een hele lading zaad in mijn diepe grot. Terwijl hij nog in mij zat nam hij mijn pik. Hij trok er even en en ik spoot mijn zaad over mijn buik. Ik zag zijn lichaam naderen en hij plofte op mijn buik. Een heftige tongzoen volgde en maakte een eind aan dit genot.

Pablo was net weer aangekleed en wilde de kamer verlaten. Ik zag hoe Eric hem geld wilde geven maar Pablo duwde zijn hand weg. Eric wist genoeg maar was helemaal niet boos. Maar ik denk dat hij het voor dit weekend wel genoeg vond.

Die avond en nacht sliepen wij samen. Wetend dat we onze bestemming gevonden hadden...

Dit was het laatste hoofdstuk van het ontstaan van een relatie tussen Peter en Eric. Die elkaar via een omweg vonden. Als je wilt kun je de andere series die nog volgen ook lezen. Of terug lezen: Robbie, Coop, Jesse, Bart, Ferdy, Devon en Gerben. Veel leesplezier!!

Tot ziens - Arivideci - Auf wiedersehen - Goodbey - Tsjouw
Trefwoorden bij dit verhaal: Massage, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.9
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.3
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.8
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.7
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
De FotoserieDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Rimmen,
"Hij kwam bij mij om een fotoserie. Niet zo gek, dat deden er meer. Maar hij werd door een familielid gestuurd. Kennismakend op een terras, zag ik potentie tot meer, hij was leuk. Donker haar, kleiner dan ik en sportiever. Behalve voor een dokter had ..."
20-05
8.6
Transboss - 3Door: TransToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Transgender,
"Toen haar natte harde lul strelend naar binnen gleed wist ik niet waar ik aan begon. Domina hield mijn hoofd vast en begon mijn mond hard te neuken. Meerdere keren gleed haar lul in mijn keel. Ik kon kokhalzen wat ik wil maar dat stopte haar niet. Mi..."
19-05
9.3
Klik hier voor meer...