63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3887x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Litouwse Trucker - 1
Hemelvaartsdag was dit jaar een heerlijk warme dag. Ik was op bezoek geweest bij wat vrienden en had een ultra kort broekje en een shirt aangetrokken. ‘s Avonds toen ik naar huis reed was het al iets frisser, maar nog warm genoeg om in korte broek te lopen. Het shirtje had ik geruild voor een fleece vest.

Onderweg bezocht ik nog even een MOP, beleefde er een lekkere pijpbeurt, maar niet noemenswaardig. Op de weg naar huis, passeerde ik meerdere MOP’s maar er was niets te beleven.

Ik reed dan ook gewoon naar huis.

Bij de afrit van de snelweg reed ik nog even langs een carpoolplaats waar wel eens een geile trucker overnacht. Nu was het al niet meer zo heel vroeg, kwart over elf. Dus mijn verwachtingen waren niet echt hoog gespannen. Maar de geilheid overwon en ik reed de parkeerplaats op. Het was niet druk, want ja vrije dag geweest. Er stonden 3 vrachtwagens.

Ik parkeerde mijn auto achteruit en keek eens rond. In mijn zicht zag ik een lege autotrailer uit Litouwen staan. Maar wat mij het meest interesseerde was dat de gordijntjes van de truck grotendeels open waren en er een blauw licht naar buiten scheen.

Ik werd geil bij de gedachte dat de Litouwse trucker mij zou kunnen zien als ik uitstapte. Zogezegd zo gedaan. Maar hoe zou ik de aandacht van de trucker kunnen trekken ?

Ik ging langs de bosrand staan plassen, zo dicht mogelijk bij de truck zonder de indruk te wekken dat ik ergens op uit was. Ik zorgde ervoor dat ik vanaf de weg niet zichtbaar was, zodat ik me ongezien eens lekker kon laten gaan.

Mijn veel te korte broekje knoopte ik los en liet ik gewoon op mijn enkels zakken. Ik stond dus gewoon in mijn blote kont te plassen. Duidelijk zichtbaar voor de trucker. Benieuwd of hij er op zou reageren.

Plotseling hoorde ik een deur open gaan. “Zou het toch gaan gebeuren ?” dacht ik. Ik wachtte even af wat er zou gebeuren. Zou de trucker naar me toe komen? Of wat ging hij doen?

De trucker ging naast zijn truck staan en begon ook te plassen. Toeval of opzet ?? “Voorzichtig aan nu, Jos “ dacht ik. “Een verkeerde opmerking, beweging kan alles in het honderd laten lopen”. Ik bleef dus “gewoon” staan plassen. Intussen spiedend omkijken wat de trucker ging doen. Ik zag hem een beetje draaien, zodat duidelijk te zien was dat hij met zijn piemel stond te spelen. Nog was ik niet echt overtuigd, voorzichtigheid is de moeder van de porceleinkast, nietwaar. Ik draaide me dus ook helemaal zijn richting uit zodat hij duidelijk mijn, inmiddels stijve, pik kon zien. Hij reageerde door zich ook meer om te draaien en met zijn lul te staan spelen. Dat was voor mij genoeg om tot actie over te gaan.

Supergeil was ik geworden door de aanblik van de spelende Litouwse trucker. Ik had mijn broekje een beetje opgetrokken, maar niet echt dicht gedaan. Mijn fleecevest had ik helemaal open geritst zodat mijn harde stijve tepels goed zichtbaar waren en zo stevende ik op de trucker af. Benieuwd wat er zou volgen.

Toen ik voor hem stond liet ik mijn broekje weer op de grond vallen. Zo kon hij mij in volle glorie bekijken. Meteen liet hij ook zijn broek zakken en een heerlijke stijve pik kwam te voorschijn.

Niet echt dik, maar tamelijk lang. Ik denk zo’n 19 cm. In elk geval groot genoeg om er een hoop plezier aan te beleven.

Ik zakte door mijn knieën, pakte de lekkere lul beet en begon het topje van de eikel te likken. Zachtjes liet ik het puntje van mijn tong zijn eikel verkennen. Over het plasgaatje, langs de rand, langs de schacht tot aan zijn ballen, gleed mijn tong. Na zijn ballen ook nog even gelikt te hebben, liet ik mijn tong weer naar zijn eikel glijden. Het werd tijd dat ik die heerlijke pik eens lekker ging pijpen. Ik sloot mijn lippen over zijn eikel en liet de lul steeds verder toe in mijn pijpgraag bekkie.

Een tijdje pijpte ik de trucker zo lekker nat.

Plotseling tikte hij op mijn schouder en beduidde dat we in de cabine verder zouden gaan. Hij klom aan de bestuurderskant terug in de truck en ik klauterde langs de passagierskant naar binnen. Het had nogal wat voeten in de aarde want er lagen nogal wat spullen op de bijrijdersstoel die ik eerst opzij moest leggen.

Eenmaal in de cabine van de Litouwse truck, kleedden wij ons helemaal uit, zodat we beiden volledig naakt waren. Ik zakte weer door de knieën, nu niet meer gehinderd door het spiedend rondkijken of er toevallig toch niet iemand langs kwam.

De trucker speelde wat met mijn tepels, maar was toch duidelijk meer uit op zijn eigen genot en minder in het plezieren van een parkingsletje. Hij ramde dan ook zijn lange harde pik gelijk tot achter in mijn strot. Heerlijk vind ik dat dominante gedrag, dus ik genoot volop van het brute pijpen.

Ik probeerde de trucker wel zo te pijpen dat hij niet na twee minuten mijn bek al zou volspuiten.. Wie weet hoe lang hij al had “gespaard “ en nu misschien op klappen stond. Dus af en toe liet ik de harde pik uit mijn mond glijden en likte ik de schacht van boven naar beneden en terug, speelde mijn tong met zijn eikel en mijn handen gleden naar zijn tepels, die ik zachtjes begon te kneden. Af en toe ontsnapte er een kreuntje uit zijn mond, vooral wanneer ik de staaf diep in mijn keel liet glijden.

Plotseling pakte hij mijn hoofd beet en duwde mijn mond zover mogelijk over zijn stijve leuter. Er was niet veel druk voor nodig om zijn pik diep in mijn keel te laten glijden. Hij had eigenlijk de perfecte maat voor mij.

Zo pijpte ik hem een tijdje en ik dacht aan zijn bewegingen en zijn gehijg te merken dat hij bijna klaarkwam. Ik liet de pik uit mijn mond glijden en begon hem lekker af te trekken, af en toe zijn eikel in mijn mond toe te laten, of zijn hele pik, of over zijn plasgaatje te likken.

Na, best wel een tijdje, gespeeld te hebben met de Litouwse trucker, tikte hij op mijn schouder en beduidde dat ik recht moest gaan staan. Hij pakte mij beet bij mijn heupen en probeerde mij te draaien. Ik maakte er uit op dat hij mij wilde neuken. Daar had ik wel oren naar en ik vroeg hem dan ook : “Wanna fuck?” “Yes”, zei hij. Snel griste ik een condoom uit mijn tasje, haalde het uit de verpakking en deed het geroutineerd om zijn stijve pik.

Veel had hij er niet voor nodig om mijn holletje te penetreren. Ik had zijn gerubberde pik nog even goed nat gepijpt en er een klodder spuug op gedaan en een flinke klodder spuug op mijn gaatje. En zodra de trucker zijn eikel tegen mijn kutje aan duwde, gleed de pik soepeltjes naar binnen. Van zachtjes het tempo opvoeren was echt geen sprake. Zodra de stijve leuter mijn sluitspier had doorboord, stampte hij hem meteen tot aan zijn ballen in mijn hol. Met nog wat extra duwen zodat hij er zeker goed diep in zou zitten.

Wild begon de trucker mij te neuken. In hoog tempo haalde hij zijn pik een eindje uit mijn neukgrot om hem er vervolgens weer hard terug in te duwen. Hij pakte me goed beet bij mijn heupen en trok me zo nog verder tegen zich aan zodat zijn pik zo diep mogelijk in mijn kontje geperst werd.

Door de ruwe behandeling ontsnapten meerdere kreunen uit mijn keel en het gehijg van zowel de trucker als van mij was niet van de lucht. Als er nu iemand voorbij de truck zou lopen, zou hij hebben meegenoten.

De trucker had helaas niet lang meer nodig om zijn zaad in mijn kontje te dumpen. Na nog wat flinke duwen in mijn geteisterde kontje, liet hij zijn nog steeds stijve lul uit mijn kutje glijden. Met een vochtig doekje maakten wij ons een beetje schoon.

Een grote grijns van de Litouwse trucker was mijn beloning van een onverwacht geile parkingfuck.

Ik vroeg nog in het Engels of hij het lekker gevonden had. “Was nice”, zei hij. Nou daar kon ik het mee doen. Hij hielp me uit de truck en ik wandelde zo onopvallend mogelijk terug naar mijn auto.

Dat lukte niet helemaal, want naast mij was inmiddels een busje geparkeerd waarvan de bestuurder heel vreemd keek toen ik in mijn auto wilde stappen. Hij keek mij wel heel indringend aan vond ik.

Zou ik nog……???
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Parkeerplaats, Pijpen, Trucker, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.5
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7