63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5570x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
In de schemering van een door rook gevulde kroeg stond Frank met lood in zijn schoenen tegenover Dennis, de vriend wiens vertrouwen hij had verraden. Het was een avond geweest als vele anderen, totdat hij zich had laten verleiden tot een dans met Marjolein, de vrouw van Dennis. Een daad die nu als een loden last op zijn geweten drukte. Zijn hart bonkte ongecontroleerd in zijn borstkas terwijl hij de woorden zocht om de waarheid te vertellen, wetende dat de confrontatie alles zou veranderen.

Nadat de eerste storm van emoties was gaan liggen, zaten Frank en Dennis tegenover elkaar, omringd door een zee van stilte die slechts werd doorbroken door het zachte geroezemoes van de kroeg. Het was Dennis die als eerste sprak, zijn stem zachter en kwetsbaarder dan Frank had verwacht. 'Je hoeft niet alles in één keer te vertellen, Frank,' begon hij, zijn blik gevangen door het dansende licht van de kaarsen op tafel. 'Maar... het zou me eigenlijk wel plezieren als je meer vertelt over wat er precies gebeurd is die avond. Misschien helpt het me om het beter te begrijpen.'

Frank slikte moeizaam, voelde de blik van Dennis op hem rusten terwijl hij de herinneringen aan die fatale avond naar boven haalde. 'Het begon allemaal onschuldig,' begon hij aarzelend, zijn gedachten terugvoerend naar het moment dat hun levens voorgoed veranderde. 'We stonden gewoon bij elkaar, Marjolein en ik, zoals vrienden dat doen. Maar toen begon de muziek... romantisch en verleidelijk, en het was alsof er een onzichtbare kracht tussen ons ontstond die ons steeds dichter naar elkaar toe trok. De chemie was overweldigend, bijna onmogelijk om te negeren... het voelde alsof we versmolten in elkaar, als twee delen van één geheel.'

Zijn stem brak even terwijl hij probeerde de intense emoties van dat moment onder controle te houden. 'Wat begon als een gepassioneerde salsa, werd steeds intenser,' vervolgde hij, zijn gedachten afdwalend naar het punt waarop de grenzen vervaagden. 'Marjolein kon zich niet meer inhouden, ze drukte zich steeds dichter tegen me aan... en ik...' Een zucht ontsnapte aan zijn lippen terwijl hij de herinnering aan de verleiding probeerde te onderdrukken. 'Ik kon me ook niet meer beheersen.'

De herinnering aan die hartstochtelijke dans leek Frank bijna fysiek te overweldigen terwijl hij verder vertelde. 'We stonden daar, midden op de dansvloer, verloren in een wereld van eigen verlangens. Haar lippen vonden de mijne en alles om ons heen vervaagde tot slechts één vurige omhelzing. Het voelde alsof we de enigen waren die er toe deden, als twee zielen die elkaar eindelijk hadden gevonden.' Een zucht van spijt en schuldgevoel gleed over zijn lippen voordat hij verder ging.

'Naarmate de avond vorderde, werden de muren van onze zelfbeheersing steeds dunner. Zonder een woord te zeggen, vertrokken we naar buiten, op weg naar mijn appartement. De koele nachtlucht was als een scherpe herinnering aan de realiteit die op ons wachtte, maar niets kon onze opwinding temperen.' Zijn stem haperde even. 'We liepen hand in hand, onze harten bonzend in onze keel, totdat we eindelijk aankwamen bij mijn appartement. Het voelde als een opluchting en tegelijkertijd als een stap in het onbekende, toen we de galerij op liepen, wat zou volgen was onzeker, maar onweerstaanbaar.'

Terwijl we de drempel van mijn appartement overstaken, voelde de lucht geladen met spanning en verwachting. Ik kon de knoop in mijn maag voelen terwijl ik Marjolein vroeg of ze al naar huis wilde gaan. Haar glimlach, een mengeling van verlangen en uitdaging, was het enige antwoord dat ik nodig had. 'Misschien kunnen we nog wat drinken,' fluisterde ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen.

De liftdeuren sloten zich snel achter ons, waardoor we werden afgesloten van de buitenwereld terwijl we naar boven zoeften. Eenmaal binnen in mijn appartement, werd de sfeer alleen maar intiemer. Ik ontstak een paar kaarsen, de zachte gloed verlichtte de kamer terwijl ik naar de keuken liep om drankjes te halen.

Toen ik terugkwam in de woonkamer, zag ik Marjolein zich al nestelen op de bank, haar ogen glinsterend in het kaarslicht. Een golf van opwinding en angst overspoelde me terwijl ik me naast haar liet zakken, me afvragend wat de rest van de nacht zou brengen.

Terwijl Frank vertelde, had Dennis aandachtig geluisterd, zijn gezichtsuitdrukking een mix van verbazing en ingehouden emotie. Hij had niet verwacht dat het verhaal van Frank zo'n impact op hem zou hebben, hij kon niet ontkennen dat er iets in hem werd geraakt, iets wat hij niet kon plaatsen. Terwijl hij zijn gedachten probeerde te ordenen, nam hij een slok van zijn drankje en liet de woorden van Frank op zich inwerken. Het was alsof er een sluier was opgelicht, een nieuwe kijk op de situatie die hij eerder niet had gezien. Maar wat dit precies betekende voor hem, dat moest nog blijken.

In de warme gloed van de kaarsen voelde de sfeer in mijn woonkamer als een zachte omhelzing, en ik merkte hoe Marjolein nieuwsgierig haar ogen over de kamer liet dwalen. Haar blik viel op de massage tafel die prominent in de hoek stond, en een ondeugende glimlach speelde om haar lippen.

'Wat voor massages geef je eigenlijk, Frank?' vroeg ze met een speelse ondertoon, haar ogen glinsterend van opwinding. Ik voelde een blos op mijn wangen terwijl ik haar aankeek, en mijn hart begon sneller te kloppen bij de gedachte aan wat zou komen.

'Als je nieuwsgierig bent, zul je je wel moeten omkleden,' antwoordde ik, mijn stem iets scherper dan bedoeld. Maar tot mijn verbazing stond Marjolein al op, haar lichaam gehuld in de schaduwen van de kaarsen terwijl ze zich voor mijn ogen begon uit te kleden. Mijn adem stokte in mijn keel terwijl ik toekeek, verblind door haar schoonheid en vastbesloten om haar elk moment van deze bewuste avond te laten voelen.

Terwijl Marjolein zich behaaglijk neervlijde op de massage tafel, voelde de kamer gevuld met een elektrische spanning die de lucht haast tastbaar maakte. Mijn handen trilden lichtjes terwijl ik de olie opwarmde, mijn zintuigen overweldigd door de nabijheid van haar lichaam. De eerste aanraking was als een vonk die oversprong, een zachte streling die een wereld van sensaties opende.

Met bedachtzame bewegingen begonnen mijn handen haar hele lichaam te verkennen, haar huid tintelend onder mijn aanraking. Haar ademhaling versnelde terwijl ik met vloeiende bewegingen over haar rug, haar schouders, haar benen gleed, elke spier ontspannend onder mijn vingertoppen. Het was alsof elke aanraking een nieuw hoofdstuk in ons verhaal opende, een intieme dans van geven en ontvangen die ons dichter bij elkaar bracht, terwijl de wereld om ons heen verder vervaagde tot slechts een vage herinnering.

Het was alsof de tijd stilviel toen ik besloot dat het moment was aangebroken om met haar te vrijen. Een glimlach gleed over mijn gezicht terwijl ik mijn inmiddels stijfe pik tevoorschijn haalde en zag hoe Marjolein naar haar eigen kutje greep met een glinstering in haar ogen die mijn hart sneller deed slaan. Zonder woorden wisten we wat er moest gebeuren en met een natuurlijke gratie gleed ik diep bij haar naarbinnen en begonnen onze lijfen in- en over elkaar te dansen.

Het samenspel dat volgde, was als een harmonieus gesprek tussen ons twee en waarbij we elkaar elkaar perfect aanvoelden. De gevoelens bij de tantrische sex die volgde, leken rechtstreeks uit ons hart te komen, elke stoot doordrenkt met emotie en verlangen. Het was alsof alle verwachtingen werden overstegen, alsof de diepe penetratie ons in een trance bracht waarin niets anders bestond dan het moment zelf.

Terwijl de klanken van ons gehijg en gekreun de kamer vulden, voelde ik een diepe verbondenheid met Marjolein, alsof onze zielen op een hoger niveau met elkaar versmolten. In dat magische moment besefte ik dat deze bewuste avond veel meer was dan alleen een nachtelijke rendevous - het was een onvergetelijke nacht die ons beiden zou veranderen, voor altijd.

Deze passie en energie voelde ik naar mijn pik stromen, onder mij begon Marjolein heftig te trillen van genot, ze had zichtelf niet meer onder controle. Haar heerlijke volle borsten bewogen in hetzelfde ritme heen en weer over haar lijf, terwijl ze met haar heupen tegen mij aanstoot en klaarkomt. Ik hield het niet meer en voelde hoe ik haar heerlijke poesje vulde met mijn sperma . Wat was dit fantastisch.

Het klaarkomen had een kalmerend effect, en langzaam voelden we de vermoeidheid toeslaan. Als een zachte deken omhulde de slaap ons en voordat we het wisten, lagen we dicht tegen elkaar aan op het zachte vloerkleed, onze ademhaling synchroon in de rustige cadans van de nacht.

In het holst van de nacht werd ik gewekt door zacht gefluister, toen ik mijn ogen opende, zag ik Marjolein naast me liggen met een glimlach op haar gezicht. Haar ogen glinsterden in het zwakke licht van de maan en ik voelde een vonk van opwinding door me heen schieten.

'Frank,' fluisterde ze zachtjes, haar stem vervuld van verlangen. 'Laten we weer verder gaan waar we gebleven waren. Ik wil de magie van vanavond opnieuw beleven, samen met jou.'

Haar woorden drongen diep door in mijn ziel en met een glimlach draaide ik naar haar toe, mijn handen trilden van opwinding terwijl ik haar bij haar kutje pakte. Marjolein boog met haar hoofd langzaam voorover en liet haar tongtje heerlijk over mijn eikel heen glijden, eerst langzaam daarna steeds sneller. Haar handen kneden mijn ballen en draaide tegelijkertijd haar heerlijke kontje mijn kant uit. Ik hoefde niet veel moeite te doen om haar lekkere kletsnatte kutje tegen mijn gezicht aan te drukken, waardoor ik ook mijn tong kon laten werken. Ongelooflijk hoe zoet ze smaakte. Mijn pik had ze inmiddels helemaal ik haar mond genomen en pijpte hem stijver dan hij ooit was geweest. Steeds dieper nam ze mijn pik in haar keel. Ongecodeerd bleef ik haar likken en liet mijn handen over haar hele lijf gaan. Niet veel later spoot ze over mijn gezicht heen. 'Ik wil je zaad in mij voelen', kreunde ze en bij de volgende stoot in haar keel spoot ook ik mijzelf helemaal leeg.

Na drie keer slikken en met nog een beetje sperma in haar mondhoek, keek Marjolein me met glinsterende ogen aan. 'Frank,' fluisterde ze, haar stem doordrenkt met emotie, 'ik ben nog nooit zo goed geneukt en heb nog nooit zo'n zulke goede sex gehad als nu, samen met jou.'

Haar woorden raakten me diep en ik voelde een warme gloed van trots en vreugde door me heen stromen. 'Jij bent de echte magie hier,' antwoordde ik met een glimlach, terwijl ik haar heerlijke borsten zachtjes vastpakte. 'Samen creëren we iets bijzonders.'

In dat momenten van samenzijn, voelde ik me vervuld van een diepe dankbaarheid voor de connectie die we deelden. En terwijl de nacht voortduurde, wisten we dat deze herinneringen voor altijd in ons hart zouden blijven, als een symfonie van liefde en vriendschap die nooit zou vervagen.

Na een korte, rusteloze slaap brak de ochtend aan en realiseerden we ons dat het tijd was om afscheid te nemen. Met lood in onze schoenen stonden we op, wetende dat de realiteit van de dag onze betoverende nacht zou verdringen.

Ik begeleidde Marjolein naar buiten, onze handen verstrengeld als een laatste teken van verbondenheid. De ochtendlucht voelde koud aan in vergelijking met de warmte van onze omhelzing, en terwijl we bij haar huis aankwamen, voelde ik een steek van verdriet in mijn hart.

Bij de deur bleven we staan, onze blikken vastberaden maar voldaan. 'Dank je wel voor deze geweldige nacht,' zei Marjolein zachtjes, haar stem nog gespannen van emotie. 'Ik zal het nooit vergeten.'

Ik drukte een kus op haar voorhoofd, wetende dat dit afscheid het einde betekende van iets bijzonders. Met een laatste intense afscheidszoen namen we afscheid, en ik keek toe hoe ze naar binnen ging, haar gestalte langzaam verdwijnend in de ochtendnevel.

Terug naar mijn eigen huis liep ik, een mengeling van gevoelens in mijn borstkas. Hoewel de nacht voorbij was, zou de herinnering aan onze tijd samen voor altijd in mijn hart blijven, als een kostbare schat die ik koesterde in de diepten van mijn ziel.
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sinds Een Dag ... - 16Door: Rainman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Verliefd, Aftrekken,
" Secondi piatti Het vorige deel was zo lang, dat ik er een knipje in gezet heb...hier dus het vervolg. Veel plezier met lezen Rainman Alex boog lichtjes naar voren en zijn lippen vonden gretig de hare. Zijn handen lagen nu l..."
27-05
9.7
Ellie - 3Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Prostitutie, Hoer,
" Dit is het derde deel van het verhaal over Ellie. Ellie en Barry zetten de eerste stappen in een heel ander leven en verruimen hun horizon door partnerruil te doen met een ander stel. Ellie zit in de huiskamer en heeft een kop thee..."
27-05
9.6
Sinds Een Dag ... - 15Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Het was maandagmorgen en Alex was onderweg naar kantoor. Hij had uitstekende zin na het heerlijke weekend. Zaterdagavond had hij genoten van het samenzijn met Esther en gisteren had hij de hele middag doorgebracht bij zijn ouders. Zijn broe..."
24-05
9.6
Ontheemd - 12Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Erna en ik fietsten samen naar huis. Douwe, ik ben zo blij met jou. Dat je me al zo snel volledig aanvaardt, dat had ik na gister niet zo snel verwacht. Lieverd, ik besefte dat ik niet een stukje van jou af kan hakken. Het is alles of niks. Ik ..."
24-05
9.6
Zijn Eerste Nacht ...Door: Niels
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort,
"Hey, Ik ben Niels, 30 jaar en woon in Belgisch Limburg. Hieronder mijn allereerste verhaal. Het is niet waargebeurd, maar een stiekeme fantasie van mezelf die ik omgezet heb naar een verhaal. Laat zeker weten wat jullie er van vinden... Sofi..."
23-05
8.8
Ontheemd - 11Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mag ik me even opfrissen vroeg Sandra. Ze ging bij mij onder de douche en kleede zich weer aan. Ondertussen lag ik nog steeds met Erna te vrijen. Mjn paal was alweer hard geworden en al zoenend en strelend had was ik bij haar naar binnen gegled..."
23-05
9.7
Het Kasteel - 30Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muzi..."
22-05
9.8
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05
9.5
Ontheemd - 10Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Voorzichtig tilde ik haar op en droeg haar naar haar slaapkamer. Ze werd half wakker en sloeg haar arm om mijn nek. Douwe , mompelde ze. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Gauw kleedde ik mezelf uit en kroop erbij, voor het eerst in haar b..."
21-05
9.6
Mini - 311Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
" Mijn zussen , zei ik. Clara en Melissa. Een neiige tweeling die bijna iedereen kunnen foppen met de opmerking Nee, dat is m n zus . En dat hebben ze op de middelbare school nogal vaak gedaan, de krengetjes. Maar goed, ze hebben nu beiden een nog..."
21-05
9.7
Ontheemd - 9Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden klaar te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustig..."
20-05
9.3
Ontheemd - 8Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de H ndel variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakt..."
18-05
9.4
Shemale