63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 21060x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 2
Mijn verhaal begint 15 jaar geleden, toen heb ik een korte maar hevige sexrelatie gehad een getrouwde vrouw. Ik (nic) was indertijd trainer van een meisjes ploeg u17 volley team.

10 speelsters die wekelijks 2x trainden en match hadden. De meeste ouders waren voor de matchen steeds aanwezig om hun dames aan te moedigen. Zo ook nadine de moeder van annelies. Nadine was toen 41 en had naast annelies nog een dochter karen die 18 was. Haar man dave werkte bij een groot internationale firma waardoor hij regelmatig voor enkele weken van huis was.

Na een namiddag uitwedstrijd die we gewonnen hadden werd er terug naar huis gereden. Annelies zou meerijden met andere vriendinnetjes zodat ze nadien naar de jeugdclub kon vertrekken. Ik was naar daar gereden met andere ouders maar zou dan terug rijden met nadine omdat ze anders alleen was en het toch bijna 40 min rijden was.

Enfin op de rit terug beginnen we te babbelen en komen we al snel over het onderwerp dave. Dave verdient héél goed zijn kost, brengt lekker veel geld binnen maar ….. hij is veel van huis en nadine die nog halftijds werkt moet dan alleen voor de 2 dames zorgen. Opzich geen probleem want madammen zijn 16 en 18. De ouders van dave wonen ook vlakbij alhoewel deze veel in spanje vertoeven waar ze hun 2de huisje hebben.

Ik liet nadine babbelen want daar had ze precies nood aan, ook het onderwerp seks kwam naar voeren. Niet rechtstreeks maar via een omweg liet ze uitschijnen dat dat ook soms voor haar een probleem was. Nadine was 41 en nog een meer dan mooie vrouw . blondhaar tot in haar nek meestal in een staartje, 2 lekker borsten die ze graag liet accentueren in haar kledij en nog een lekkere poep waar menige dames jaloers op zijn. Ook droeg nadine meestal hoge hakken wat alles nog eens beter liet uitkomen. Het ging over de seks en het gemis soms. Ik liet vallen dat er toch hulpmiddelen waren tegenwoordig. “die heb ik genoeg in mijn kamer liggen en dave weet daarvan maar soms wil ik gewoon een echte lul in me voelen gene plastieken. Ze excuseerde zich voor haar gepraat en hoopte dat ik die voor mij zou houden. Ik zei “nadine geen probleem, weet al niet meer waarover we het hadden” en gaf haar een knipoog. Eenmaal aan de zaal terug aangekomen liet ze uitstappen en vroeg ze of ik misschien nog even iets bij haar wou komen drinken. Ze was weer alleen en moest vannacht ook nog de dames oppikken op de jeugdclub. Breng ook uw zwembroek mee nic, het water is al goed om te zwemmen.

Het was inderdaad al een hele periode mooi weer beter dan nu. Ik kreeg gelijk kriebels in mijn lichaam dat ik moogt gaan zwemmen bij nadine, zou zij ook in het bad komen of enkel toekijken. Zogezegd zo gedaan dus ik over huis zwemshort nemen en naar haar.

Ik belde aan en ik hoorde haar naar voor komen, kom erin nic zei nadine en gaf me kus op de wang. Welkom in casa “ik ben alleen thuis” zei wat verbitterd. Nadine droog een kleedje met daaronder haar bikini kon ik zie. Ja mooie madam en dat vond ook mijn pik in men broek die begon te zwellen. We dronken cava en na een glas of 2 moest ik me gaan omkleden. Hup vooruit doe die short en kom bij in het zwembad. Ik moogt me omkleden in hun badkamer op de gelijkvloers waar ze ook sliepen. De badkamer was enkel bereikbaar via hun slaapkamer. Deze was netjes met een grootbed en zetel. In de badkamer gekomen viel me direct op dat er één lade openstond. De lade van haar speeltjes ofcourse, was dit per toeval of expres in ieder geval werkte dit ook mijn pik. Er lagen 3 dildo, een veer, buttplug en balletjes. Ik snel mijn short gewisseld en buiten naar het zwembad. Nadine zwom al lekker in het water, hare groene bikini omvormde haar billen en borsten. Haar tepels prijkte door haar bovenstuk heen. Ik snel in het water om zo mijn grote erectie verschuilen. We hingen aan de kant met de cava bij de hand en babbelde wat. Ik gooide de knuppel in het hoenderhok zoals men dit zegt bij ons en zeg “nadine, uw hulpmiddelen laggen wel open en bloot eh, kon er niet naast kijken” met een rood hoofd antwoord ze “tja soms vergeet nen mens al is dat er ook andere mensen in de badkamer komen eh” en btw wat vind je ervan vraagt ze plots. Wat moet er van vinden nadine vraag ik haar, als ze voor jou goed zijn is dat volgens mij ok.

Natuurlijk intrigeerde vooral de mooie veer mij. Het lijkt me zalig als je daar mee langs je benen en andere plaatsen wrijft maar dat zeg ik haar niet.

Nadine stapt uit het zwembad en neemt een handdoek om zich af te drogen, ik krijg de opdracht om in de badkamer er eentje te nemen, ge kent de weg nu toch. Ik wandel tot daar en doe ook men zwembroek uit, terwijl ik dit doe hoor ik nadine precies in haar kamer komen. Ik droog me af trek mijn short uit en doe men boxer en jeansshort aan. Ik hoor haar nu duidelijk en kijk een om het hoekje. Nadien ligt op een handdoek op haar bed in haar bikini. “nic breng je een hulpje mee voor mij aub” hoor ik haar roepen vanuit de slaapkamer. Ik neem de mooie veer en een paarse dildo uit haar schuif en wandel naar binnen. Wat heb je gekozen vraagt ze direct? Uhmm de veer en jou paarse vriendje. Ik zet de dildo op haar nachttafel en hou de veer vast in men handen. Ik zie in nadine haar ogen dat ze geil is. Ze ademt ook al iets zwaarder.

Awel en nu vraagt ze dan? Zonder iets te zeggen ga ik naar toe en wrijf met de veer over haar voeten. Ik zie een rilling door haar lichaam schieten. Zachtje ga ik door naar haar knieën en dijen maar wel enkel de buitenkant. Ik wrijf heen en weer zowel links als rechts. Dan breng ik de veer naar haar gezicht en laat deze over haar voorhoofd glijden over haar ogen naar en achter haar oren. Ook haar neusje en zo naar haar mond die nadine spontaan opendoet en haar tong naar buitensteek om de veer te likken. Rustig ga ik verder naar haar borsten die inmiddels hard omhoog staan met de tepels die keihard door haar bovenstuk steken. De veer glijdt rond haar borsten richting haar buik, nadine haar adam gaat sneller en ze sluit haar ogen. Via haar buik kom ik nu aan de binnenkant van haar dijen, ze opent haar binnen gewillig. Op en neer ga ik met de veer over haar broekje nu, er komen al kleine geluidjes uit nadine haar mond. De veer wordt even op haar lichaam gelegd en ik trek haar bikini broekje wat opzij. Nu wrijf ik over haar schaamlippen en clitje. Nadine haar lichaam begint de sidderen, de veer gaat nu ook door haar natte kut van boven naar beneden en terug. Ze duwd haar benen uitelkaar om nog meer plaats te hebben. Ik streel nu vooral haar clitje en dan naar haar kut en terug c. Ze kreunt harder en geniet, maak me klaar nic maak me klaar met dat ding. Sneller laat ik nu de veer over haar kut gaan en soms erin tot ze plots een orgasme krijgt en helemaal bijeen duikt. Wauw wauw wat was dit, oooh oooh zalig kreunt ze uit.

Nadine komt ligt nog steeds te genieten als ze me vraagt om mijn pik die momenteel staal hard is uit men broek te halen. Ik rits ze naar beneden en stap eruit. Ik ga naar het bed en nadine neemt hem direct in mond, kust,likt eraan. Ik neem ondertussen op de nachttafel haar paarse dildo en breng die tegen haar nog steeds natte kut. Ik duw hem langs haar schaamlippen en tegen haar clitje en laat ook haar aarsje ervan genieten door hem er tegen te houden. ik word zalig gepijpt, ze neemt mijn pik helemaal binnen tot vanachter in haar keel. Ik duw nu de dildo in haar openstaande kut en begin hem in en uit haar kutje te bewegen. Nadine stopt met pijpen en hap naar adem oooh dat doet goed dieper dieper vuurt ze me aan. Het ding gaat er nu bijna helemaal in en ik versnel een beetje. Nadine duwt haar benen nu helemaal open en neemt de dildo over, als een bezettene beweegt ze dit paarse spel in haar en dan verstijft ze en komt klaar met een gesmoorde giel omdat ze op haar hand bijt.

Ze beeft op haar bed de dildo nog in haar, neuk me nic neuk me alstublief neuk me. Ik trek haar dildo uit haar kut en breng nu eerst mijn tong naar haar spleet en begin haar kutsap te likken. Het duurde geen 3 min alvorens haar lichaam terug begon te kronkelen over het bed en ze heerlijk haar sappen over mijn tong liet glijden.

Nadine trok me op het bed en legde mij op mijn rug en zette zich schrijlings over me heen. Mijn fiere pik van 17cm stond paraat om haar kut te vullen. Ze liet zich rustig over mijn staaf schuiven tot haar kut helemaal vol zat en begon dan zachten met mij te berijden. Haar borsten bengelde voor mijn ogen en met men handen begon ik deze te kneden en eraan te likken. Ik zette mijn handen nu op haar billen en ging mee het tempo bepalen. Nadine liet ze zich op men borstkas vallen met haar hoofd op men schouder. Spuit me vol nic, ik wil u zaad in mij voelen stromen kom aan doe het. Ik verhoogde het tempo een beetje en nu klotste men ballen tegen haar kut, haar spieren spanden samen haar ademhaling werd zwaar. Ze naam met haar handen de achtersteun van het bed vast en ging zo nog wat sneller op en neer tot we beide eigenlijk gelijk klaarkomen. Mijn pik ontplofte en spoot alles in haar openstaande kut. Nadine bleef liggen op men schouder om uit te hijgen, ze kwam nu een beetje omhoog en ik zag tranen in haar ogen.

Tranen wel genot en tranen van geneukt te hebben met iemand anders dan haar man dave. Dit voelde zo goed en ook slecht vertelde ze stil. Ik liet haar nu began en bleef stil liggen. Ze kuste me in men nek en zei bedankt maar eigenlijk mag het niet maar had dit zo nodig vandaag. We namen samen en douche waar we elkaar nog wat streelde en gingen dan naar de living. Daar werd eigenlijk niet veel gezegd en dus zou ik maar vertrekken. Ik ging naar de deur en nadine die in haar jogging me volgde nam me nog even bij de arm. Ze nam mijn hoofd in haar handen en bracht haar mond op de mijne. Ik voelde hoe ze haar tong bij me binnen liet glijden. Zo’n 6min hebben we daar al zoenend afscheid genomen. Dan liet ik haar een beetje verward achter. Ze had geneukt met iemand anders maar vond het goed. Het kon niet maar was zo fijn dus … misschien moest het maar bij deze ene keer blijven alhoewel het genot zalig was en dit af en toe als dave weer weg is haar zinnen kan verzetten. Enfin, we zouden wel zien
Lees verder in: Nadine 15 Jaar Later - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

In De Ban Van Paula - 2Door: Edwin
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Aangekomen bij Paula, parkeer ik mijn auto achteruit op de korte oprijlaan aan de zijkant van het huis voor haar auto. De auto staat wel in het zicht van de rest van de straat, gelukkig is er aan mijn kant een schutting. Paula stapt..."
26-05
9.3
Lef Wordt BeloondDoor: Ladida
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen, Romantiek,
"Al jaren kijk ik mijn collega iets te lang aan. Ongetwijfeld heeft hij dat door, want dom is hij zeker niet. Zou hij dan denken wat ik ook denk Steeds moet ik mijn mondhoeken strak omlaag houden als hij naar mij kijkt. Als hij me aankijkt met die mo..."
25-05
8.8
Hoe Mijn Vrouw ... - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Het was enorm opwindend om te zien hoe de seksualiteit van Nelly zich explosief ontwikkelde. Net als vorige keer vlogen de dagen voorbij. Met Paco had ik afgesproken dat we komende woensdag de hele dag bij het zwembad van het casino zouden zijn. En u..."
24-05
9.2
Het Herstel... - 2Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Paniek. Hij had geen idee waar hij was. Ja, hij lag in een bed, zoveel was duidelijk. Jack probeerde zijn ogen te openen, maar dat lukte niet. Het voelde alsof iemand gewichten op zijn oogleden had gelegd, zo zwaar. In de verte klonken wat ..."
22-05
9.3
DienstreisDoor: Limbofun
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe,
"Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk. Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg..."
22-05
9.1
Invaldocent Op De UniDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke idee n voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hop..."
22-05
8.9
Hoe Ik Mijn ... - 4Door: Broro
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Milf,
"Die ochtend zaten we samen, met een lichte kater, aan het ontbijt. Ik besloot om onze vrijpartij van de avond ervoor toch maar ter sprake te brengen. Tot nu toe hadden we er niet over gesproken, maar ik vond dat we nu toch wel eerlijk naar e..."
22-05
9.3
Het Is Maar SeksDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Trio,
"Dit is een lang verhaal zeg maar gerust een heel lang verhaal met een lang intro. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve de seks op zich, ook te proberen om de gedachten, het gevoel, de omstandigheden en de sfeer te beschrijven. Of dat is gelukt, ho..."
21-05
9.4
Hoe Ik Mijn ... - 3Door: Broro
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Milf, Trio,
"De volgende ochtend verliep zoals altijd, het was gelukkig weekend, dus we konden wat uitslapen. Bij het ontbijt praatte we over koetjes en kalfjes, maar onze vrijpartij en alles daaromheen kwam niet ter sprake. Ik wist niet goed ho..."
19-05
9.4
Het Herstel... - 1Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Zenuwachtig drukte Jack op het knopje van de lift. Verschillende onderzoeken had hij al achter de rug en nu twee weken later, kreeg hij de uitslag van de specialist. Langzaam schoven de liftdeuren open, hij stapte naar binnen en drukte op h..."
18-05
8.6
Nadine 15 Jaar ... - 4Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"Die volgende morgen ben ik om 8u30opgestaan en me direct even gaan verfrissen in het zwembad. Enkel baantje getrokken en dan terug naar boven nog wat uitrusten. Het was bijna 2u vooraleer ik in men bed stak. Op het terras onder mij was nog geen bewe..."
18-05
9.0
Hoe Ik Mijn ... - 2Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf,
"De volgende dag hadden we het niet meer over onze vrijpartij van de vorige avond, op n of andere manier vond ik het g nant om ter sprake te brengen en Anja reageerde alsof er niets bijzonders gebeurt was. We gingen beiden naar ons werk en ..."
17-05
9.2
Klik hier voor meer...