63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 13268x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Met Zijn Drieën In De Jacuzzi - 2

Slot

Aan de verkoop van van de woning had Petra een flink bedrag over gehouden. Ze had een flink deel daarvan belegd in bitcoins en de rest op de bank gezet. Nu had zij heel veel gelukt gehad, want de bitcoin waarde was in een korte tijd erg opgelopen, dus kon ze met een dikke winst deze weer verkopen.

Ze liep al een tijdje na te denken waar ze dit aan kon besteden. Het moest iets zijn waar we met zijn allen iets aan hadden.

Op een heerlijke lentemiddag zaten we met z'n drietjes in de tuin, toen Petra mij vroeg "John, wat zijn jouw plannen met die stenen schuur die zo vlakbij jullie slaapkamer staat?" Anja keek haar aan, begon te brullen van het lachen en proestte naar Petra "Meneertje hier wilde daar een mancave van maken, maar daar is het in al die jaren niet van gekomen. Hij heeft warm en koud water, stroom en riolering aangelegd, een barretje gemaakt en toen had ie er geen zin meer in.." Ik knikte een beetje beschaamd bevestigend naar beide dames.

"Wel" zei Petra uit het niets, toe ze ook eenmaal was bijgekomen van het lachen, "Ik weet er wel een mooie bestemming voor, waar we met zijn allen wat aan hebben want het is er groot genoeg voor"... Anja en ik keken haar afwachtend en zeiden nagenoeg gelijktijdig "Oh wat dan?!"

"We gaan er een wellnessruimte van maken. Sauna, Jacuzzi, een klein barretje en een douche waar je met meerdere tegelijk kan douchen. Ik heb een aardig bedrag daarvoor gereserveerd en als dank naar jullie zou ik dat graag willen geven". Anja sprong op met een vreugdekreet "Ja gaaf!!!" Ik moest de grote verrassing nog heel even tot me door laten dringen. Anja stond nu samen met Petra te springen en te knuffelen en voegde mij daar snel aan toe. Dit alles bleek ons alle drie erg op te winden en al zoenend en strelend rolden we ineens over het gazon. De shirtjes van Petra en Anja vlogen uit en in een mum van tijd lieten de dames de tongen over elkaars borsten glijden. Ik trok ook snel mijn shirt en short uit en begon de laatste kleding stukken van de dames ook uit te doen.

Anja lag op haar rug en Petra liet langzaam haar poesje op de mond van Anja zakken die zichzelf vingerend aan een geie befbeurt begon. Petra had mijn penis op oorlogssterkte gezogen en begon er als een wilde aan te trekken en te likken.

Anja lag te kronkelen van geiligheid en trok me aan mijn kuiten naar haar toe, ten teken dat ze keihard genomen wilde worden, Petra ging in stand 69 opp haar liggen zodat ze het clitje en mij penis kon likken. "Yes yes yes" kreunde Anja bij elke stoot "Neuk me rauw met die geile paal van je!! Lik m'n clitje Petra likken likken!!!" Ik voelde de spieren van Anja samentrekken en trok mij uit haar terug, en Petra stak direct 3 vingers bij Anja naar binnen en wist haar g-plekje moeiteloos te vinden. "Aaaarrgggg yes yes yes ik ga ko... ik koooooommmm!!!" Was Anjas's directe reactie en al squirtend kwam zij tot een heerlijk orgasme.

Petra die na al het beffen inmiddels ook op ontploffen stond bood mij haar kontje aan die ik zonder enige weerstand lekker opvulde met mijn kloppende penis. Anja was weer een beetje tot haar positieven gekomen en begon zoog op de keiharde tepels van Petra en stopte twee vingers in haar druipende poesje. Met haar duim masseerde ze het clitje van Petra, die hierdoor steeds harder begon te kreunen. "Geile dekhengst neuk m'n kont rammen met die neukpaal van je, ooohhh zusje bijt in m'n tepels en bewerk m'n poesje met je geile vingers.. Ga door ga door harder harder" Ik hield en niet meer uit en voelde het zaad weer borrelen in mijn ballen. "Ik kom schatjes ik ga zo echt komen" Kreunde ik. "Ik ook" kreunde Petra "Spuit m'n kontje vol nu!!!" Terwijl ook Petra als een malle klaarkwam, spoot ik mij leeg in haar zalige kontje.

"Onverwachtse sex is toch de lekkerste sex" zei Anja. Petra en ik konden dit alleen maar beamen..

We hadden ons lekker gedoucht en begonnen met de plannen van de wellnessruimte. ik had alle maten van de "mancave" nog op een tekening de computer staan, dus we konden gaan kijken hoe we wat waar kondden gaan indelen.

We vonden een mooie jacuzzi, met een aantal jetstreams, verlichting, TV én ruimtye om je glas in te zetten. "Wat is er lekkerder dan met een glaasje in de jaccuzi te zitten" zei ik, waarop de gezusters hamster elkaar aankeken en lachend zeiden "Nou we kunnen wel wat bedenken!!" Al lachend gingen we verder zoeken naar een sauna, een douche en mooie tegels. Nu nog een aannemer vinden die dit op kort termijn kan maken.

Gelukkig hebben we in onze vriendenkring een aannemer die tijd had én veel ervaring heeft met sanitair en dergelijke. We kwamen een prijs overeen die zeker niet tegenviel. Alles was inmiddels besteld en of al onderweg.

Nog geen maand later was de "mancave" omgetoverd tot ons eigen wellness paradijs. Voor een kleine meerprijs hadden we ook de ruimte aan onze woning laten aansluiten, zodat we via de slaapkamer zo naar binnen konden.

De laatste puntjes van de inrichting werden op de i gezet door de dames, zoals het plaatsen van planten en handdoekkastjes. Ik hing wat lijsten met mooie posters op en vulde de koelkast van de bar.

"Wat zou het huis nuu aan meerwaarde hebben, nu we deze prachtige ruimte er bij hebben" vroeg Anja zich hardop af. "Euh dat zal wel aardig wat zijn" zei ik hierop terug. "We kunnen Daphne vragen of ze langs kan komen om het te taxeren, kan ze er ook gelijk even gebruik van maken" zei Petra "Ze heeft ten slotte zelf nog gezegd dat ze ons huis ook wel eens wilde taxeren".

Anja keek mij aan en knipoogde me toe "Dat lijkt me een heel gei..euh goed plan!"

Petra ging gelijk bellen en kwam terug met de boodschap dat ze zaterdag tegen het eind van de middag graag langs kwam voor de taxatiei en het supertof vond dat ze ook gebruik van ALLES mocht maken. Het was al donderdag, dus we stelde de inwijding van de wellness uit tot zaterdag.

Zaterdagochtend deden we de laatste luxe boodschappen voor die middag. De champagne en de traiteur hapjes stonden de koelkast, feest kon beginnen.

Klokslag 15:00 uur ging de bel. "Daphne" zeiden we in koor. En ja hoor daar stond ze oogverblindend met een zijden witte blouse en minirokje en paar knielaarzen van lak. "Daar ben ik dan" zei ze lachend en kuste me volgens het ritueel, met als extraatje een tongetje erbij. Haar parfum was heerlijk en ik kon het niet laten om even mijn neus in haar nek te leggen. "Hmmmm, watt ruik je heerlijk" fluisterde ik in haar oor. Ze keek me geil aan en likte even langs haar rood gestifte lippen en liep voor me uit naar Anja en Petra. Ook zij werden op dezelfde wijze begroet als Daphne mij deed.

Na een drankje gaven we Daphne een rondleiding door het huis. We begonnen boven op de etage van Petra. Ik liep achter Daphne aan en kon het niet laten om even min had onder het minirokje te stoppen om de vochtigheidsgraad te controleren. Ik wist immers al dat zij bijna nooit ondergoed aanhad, zo ook vandaag niet. Een kort geil kreuntje kwam tussen haar lippen vandaan en keek even heel sensueel over haar schouder en trok het rokje wat omhoog. Zachtjes kuste ik haar billen en gaf een likje aan haar poesje. Wat een geil ding is het toch.

"Is dit HET waterbed" vroeg zij lachend aan Petra. "Yep dit is HET waterbed, voor pret in bed" rijmde Petra terug. Na de rondleiding van het huis, was het tijd voor de wellnessruimte. "Wauw, wat gaaf, mooi erg mooi" was de oprehcte reactie van Daphne. Ze had al het een en ander genoteerd van het huis, maar daar kwam nog het een en ander bij.

We gingen nog even wat drinken en een namen wat van de lekkere hapjes. Ik sneakte er even tussen uit voor een verrassing voor Petra.

"Zullen we de wellness gaan inwijden?" vroeg Anja een beetje ongeduldig. Dat vonden we allemaal een goed plan.

"Wat is dit nou??" vroeg Petra. Toen ze een groot rood lint met een strik voor de ingang van de wellness zag. "Dat Petra is speciaal voor jou. Zonder jou hadden we deze wellness niet gehad en daarom als verrassing mag jij hem officieel openen" Haar ogen begonnen een beetje waterig te worden en de tranen van geluk rolden over haar wangen. "Dank je schatje" kuste ze me. En met een groots gebaar maakte ze strik los en zei "Dames en heer bij deze open ik de wellness en... what happens in the wellness stays in de wellness!!" Na een staande ovatie en diepe gingen we naar binnen.

Anja en Petra waren in no-time poedeltje naakt en ook Daphne was zo uit de weinige kleding. Ik stond met alleen mijn boxer nog achter de bar de champagne te ontkurken. Petra en Anja stonden elkaar "op te warmen" onder de douches voor zij de sauna ingingen en Daphne stond ineens naast we achter de bar. "Dag zwagertje"zei ze op haar geilste toon en trok gelijk mijn boxer in 1 ruk van min billen af, met als gevolg dat mijn keihard geworden penis met een pets tegen min buik op zwiepte. "Dag lekker geil makelaartje van me" zei ik haar terug. Ze likte de druppeltjes die uit mijn eikel lekten sensueel op en en kuste mijn hele penis van eikel tot aan m'n ballen.

We zagen hoe geile Anja en Petra met elkaar stonden te tongen en vingeren onder de douche. Hoer werden ook Daphne en ok nog meer opgewonden van. Met haar tongpiercing likte mijn kale ballen en nam ze een voor een in haar mondje. Dit moets niet te lang gaan duren anders had ik al snel een flinke orgasme en dat wilde ik toch nog wel even uitstellen.

"Champagne!!!" riep ik en schonk de glazen vol. We klonen met zijn allen op de wellness maar vooral op het mooie leven. "En veel sex!!" riep Anja. Nou daar zou het niet aan schorten.

Na de champagne en wat hapjes hadden Daphne en Petra het heel "gezellig" in de sauna. Anja en ik waren lekker op dreef in de jacuzzi. Het werd Daphne en Petra toch te warm en snel waren ze er al weer uit, douchte even en kwamen er bij in de jacuzzi. De dames gaven mij een hete tongzoen en betastte met zijn drieën mijn hele lichaam. Petra en Daphne gingen vervolgens verder met waar ze in de sauna aan begonnen waren. Ze zoende er op los en ook Anja en ik gingen door met waar we mee bezig waren.

Anja zette zich op op haar knieën en ik begin haar rustig aan achterlangs te penetren met rustige lange halen genoot ze van elke centimeter die bij haar naar binnen ging. Zelf kneedde ze ombeurten haar tepels en ik wreef ondertussen over haar karde clitje.

Daphne was op de rand van de jacuzzi gaan zitten zodat Petra haar clitje met piercing en al lekker kon likken. Petra stak 1, 2 vingers in het geile drijfnatte kutje van Daphne die steeds harde begon te huigen en te kreunen en vervolgens met een een paar flinke schokken klaar kwam op Petra haar tong. Anja had het ook zwaarder gekregen en kwam vrijwel direct na Daohne kreunend klaar. Ik ging in een hoekje van de jacuzzi zitten en Petra kroop naar mij toe. Ze kwam met haar grote harde tepels naar min mond en beval mij deze eens lekker te zuigen en nam plaats op mijn nog steeds keiharde paal. Geil bereed ze mij en schoof steeds wilder op en neer totdat ik het niet meer hield en met een harde "Ik koooom" spoot ik haar helemaal vol. Petra voelde de warme stralen sperma tegen haar baarmoeder aan komen en kwam hierop gillend klaar.

Anja was even op een relaxbankje gaan liggen en Daphne was het haar eens lekker oral aan het bevredigen. Na een paar minuten wisselden zij van plek en kwamen in 69 positie te liggen. Ik kroop achter Anja en begon haar sterretje te vullen en Petra liet zich al staand door Daphne vingeren. Doordat Daphne met haar piercing het clitje van Anja likte en ik haar kontje bereed duurde het niet lang voor Anja voor een 2e keer klaar te komen. Petra die inmiddels 3 vingers in zich had en een duim die haar clitje wreef kwam niet veel later voor een 2e maal klaar. Ik verlet het kontje van Anja en zette Daphne op haar knieën `zodat ik ook haar kontje kon vullen. Met een hand speelde zij met haar piercing in haar klitje wat resulteerde in een squirtend orgasme en kneep haar billen hard dicht. NU hield ik het zeker niet meer en spoot mijn 2e lading in het kontje van Daphne.

Het was inmiddels knap laat geworden en we waren moe, maar voldaan van de overheerlijke sex, de hapjes en drankjes. Daphne bleef slapen bij Petra in het waterbed en Anja en ik kropen lekker tegen elkaar aan in ons eigen bedje.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Jacuzzi, Kwartet, Lesbienne, Pijpen, Squirten, Trio, Vibrator, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sven, Eva En John - 3Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Eva heeft John en Sven betrapt in een bi onderonsje en dat omgezet in een heerlijke spermadouche voor haar. Eva neemt Sven mee naar de badkamer .. Vond je h..."
27-05
9.1
Familievakantie - 2Door: Diva Donna
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Dochter, Milf, Moeder, Swingers, Vakantie, Zus, Zwager, Zwembad,
"Aan de ontbijttafel dacht Donna terug aan wat er allemaal gebeurd was gisteren. Haar zusje Angela die zo vrij was, zich niets aantrok van haar leeftijd en in pikante bikini s rondliep. Haar ordinaire dochter Tess die de bikini s wel kon hebben. ..."
25-05
9.3
Kayla En Haar ... - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Tiener, Zus,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05
9.2
Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.2
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.3
Pinksterweekend - 1Door: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.1
Mijn Sugardaddy's - 19Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0