63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17083x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Onder het motto ieder mens is een hoer alleen zijn we het nog niet eens over de prijs besloot ik mijn geluk te wagen bij een meisje uit de buurt. Negentien jaar en als ik haar langs zie lopen of op straat tegen kom denk ik altijd dat het mij wel waard zou zijn om daar een uurtje een gfe (girl friend experience) mee te hebben.

Naast dat ik haar regelmatig zie hebben we af en toe ook wel leuk contact doordat haar moeder mijn vrouw nog kent van de tijd dat onze kinderen bij elkaar in de klas zaten, zodoende spraken we elkaar wel en was er altijd een gezellig praatje.

Pasha is dus negentien en ziet eruit als een engeltje, ten minste in mijn ogen. Ze is knap met een mooi ovaal gezicht en gave huid, ze is ongeveer 1,60 meter en dat vind ik zelf een mooie lengte. Ze heeft een volle lekkere kont, absoluut geen dikke reet maar gewoon een mooie volle ronde vrouwelijke kont waar ik helemaal gek op ben en ze draagt ook altijd broeken die heerlijk om haar billen zitten. Geen flubberende broeken maar de naad altijd strak tussen haar billen door en de stof om haar billen precies ruim genoeg om er strak omheen te zitten zonder haar lekkere kont samen te persen. Als ik haar zag lopen was het altijd met perfect natuurlijk bewegende slingerende billen.

Dan haar borsten daar heb ik iets minder zicht op, in ieder geval wel een lekkere b cup denk ik maar haar bovenkleding is meestal ruim en als die toch een keertje strak is dan heeft ze in ieder geval genoeg vulling in haar bh zitten om te verbloemen hoe groot haar borsten echt zijn.

De gedachte aan een betaald uurtje gfe met haar zit al lang in mijn hoofd maar het gaat ook om de juiste gelegenheid om dat eens voor te stellen natuurlijk. Twee maanden geleden deed deze mogelijkheid zich echter onverwacht voor. Ik was wandelen met de hond en bezig om een rondje om het Vondelpark heen te lopen, net toen ik zo ongeveer aan de overkant, dus halverwege was kwam ik Pasha tegen die hun hond aan het uitlaten was.

Het ging echter niet zo goed met hun oude hond, die kon bijna geen stap meer zetten dus ze was duidelijk te ver weg met dat arme beest. Ze wilde graag de kortste weg terug nemen maar moest daarvoor dwars door het Vondelpark en durfde dat niet zo goed alleen dus bood ik aan om er samen doorheen te lopen.

Gezellig kletsend liepen we naast elkaar en eerlijk gezegd werd ik er wel een beetje geil van om hier met dat lekkere ding te lopen. We liepen ook dicht naast elkaar zodat we elkaar af en toe raakten en ik wist zeker dat dit initiatief niet bij mij lag. Op een gegeven moment hadden we het over haar vriendjes en dat het niet zo goed lukte om de juiste te vinden waarop ik haar zei dat ze nog jong was en gewoon lekker moest uitproberen en geen haast moest hebben.

Toen we het even later over haar baantjes hadden en dat ze vond dat je overal zo weinig verdiende zag ik mijn kans schoon want dat was een schot voor open doel natuurlijk.

'Ik weet wel een manier waarop je makkelijk veel geld kunt verdienen' zei ik

'Oh ja, ik ben nieuwsgierig, hoe dan' antwoordde ze.

'Nou je bent een knappe meid en ziet er goed uit, ik weet zeker dat er veel mannen zijn die er wel voor over zouden hebben om met je te...' Zekerheidshalve maakte ik mijn zin niet af.

'Ja de hoer spelen zeker en voor vijftig euro een vreemde man pijpen' zei ze verschikt, 'mij niet gezien'.

'Nee niet voor vijftig euro natuurlijk maar voor een paar honderd euro een uurtje of zo liefdevol vrijen met iemand klinkt al beter toch?' vroeg ik

Slinks keek ze mij aan, 'heb je het nou over jezelf?' vroeg ze

Enigszins aarzelend vertelde ik dat ik het er wel voor over zou hebben ja en ik hoopte maar dat ik geen aanklacht wegens ongepast gedrag aan mijn broek zou krijgen.

Een tijd lang liepen we in stilte verder en putte ik hoop uit he feit dat ze wel dicht tegen mij aan bleef lopen. Toen we bijna het park uit liepen vroeg ze plotseling hoeveel ik er dan voor over zou hebben?

Blij dat ze het niet afwees en ook niet boos was bood ik vierhonderd aan voor een uurtje waarin ze mijn vriendin zou spelen. Ze antwoordde meteen dat ze er voor vijfhonderd euro over na ging denken.

'En wat verwacht je dan van mij?' ging ze verder.

'Alles wat partners doen, zoenen, strelen, beffen, pijpen en neuken' antwoordde ik. Waarop ze alleen maar 'oké' zei.

We wisselde telefoonnummers uit zodat we het er via de app over konden hebben.

Vijf weken lang vernam ik niets meer van haar tot ik opeens een appje van haar kreeg. Na wat kletspraat vroeg ze of mijn aanbod nog stond? Ik antwoordde dat die zeker nog stond waarop ze vertelde dat het glas van haar al oude telefoon stuk was en ze zeshonderd euro te kort kwam voor een nieuwe telefoon. Met het vooruitzicht om haar lekkere kont in mijn handen te mogen nemen stemde ik toe om dit bedrag zelfs vooruit aan haar te betalen zodat ze meteen morgen een nieuwe telefoon kon kopen.

Met haar nieuwe telefoon maakte we een afspraak voor onze date een week later op een donderdagmiddag . Ik boekte een hotelkamer en kon niet wachten om ook eindelijk eens te ontdekken wat er onder haar truien verborgen zat.

Om twaalf uur haalde ik haar op bij een parkeerplaatsje bij haar in de buurt en reden we naar het hotel. Ze zag er weer heerlijk uit en ik had mij al even verlekkerd aan haar kont en keek nu verlangend naar haar benen en platte buik in haar spijkerbroek. We waren allebei wel wat gespannen en eenmaal op de kamer aangekomen werd het helemaal even ongemakkelijk.

We liepen allebei een beetje rond en praatte onzin tot ik dan toch maar de koe bij de horens vatte en in dit geval mijn handen om haar hoofd legde. Beginnend met wat kleine kusjes stonden we dan eindelijk te tongzoenen. Eerst van haar kant nog wat terughoudend maar al snel merkte ik dat ze er ook opgewonden van werd en stonden we samen redelijk geil te tongen. Hoe benieuwd ik ook was naar haar borsten deed ik het om haar niet af te schikken, toch even rustig aan en streelde over haar rug en zo langzaam steeds meer richting haar lekkere ronde kont.

Haar kont voelde echt geweldig aan, zoals ik al schreef, de naad lekker tussen haar volle billen en de stof van haar spijkerbroek om haar billen precies strak genoeg om haar billen niet samen te persen. Mijn handen gleden nu over haar heerlijke volle ronde billen en het voelde bijna precies zoals haar blote billen ook aan zouden voelen. Een tijdje stond ik mij op te geilen aan haar topkont en was Pasha mijn rug en billen ook aan het strelen.

Uiteindelijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en gleed ik met beide handen naar boven onder haar trui over haar rug waarbij ik haar truitje mee omhoog nam en deze meteen maar over haar hoofd heen uittrok. Eindelijk wat beter zicht op haar borsten, ze had een mooie bh aan met inderdaad vulling in de cups en ik zag hoe haar tieten omhoog gedrukt werden door haar bh. Lichtjes streelde ik over het stukje borsten wat ik zag en dat voelde al lekker aan.

De bh moest gewoon snel uit, ik haakte de sluiting los en schoof mijn handen onder de cups. Lekkere stevige ronde borstjes voelde ik, een stuk kleiner dan met bh maar wel gewoon heerlijke tietjes zag ik ook toen de bh van haar schouders schoof. Haar tepelhoven en tepeltjes op het beetje puntige uiteinde van haar tietjes maakte het plaatje compleet. Snel trok ik ook mijn eigen shirt uit en ontdeed mezelf ook meteen maar van mijn broek.

We tongden weer en mijn handen waren nu om een tietje en in haar broek op en om haar blote billen waar haar stringetje lekker door haar bilnaad zat. Haar billen die inderdaad net zo lekker voelde als over haar broek heen. Haar broek trouwens die er nu ook aan moest geloven, ik knoopte en ritste die los en schoof hem over haar heupen waarna die vanzelf tot op haar enkels zakte. Op mijn knieën trok ik haar schoenen uit en hielp haar uit haar broek stappen. Met mijn ogen op kruishoogte zag ik haar volle pubis bewegen onder de stof van haar stringetje waar ook haar spleet duidelijk in afgetekend stond.

Nu ik er toch zo lekker op haar kruishoogte bij zat trok ik ook meteen haar stringetje uit en zag een prachtige dikke schaamheuvel, volle schaamlippen die nog helemaal gesloten waren. Ik vroeg haar op bed te gaan liggen, spreidde haar benen en kroop ertussen. Mijn tong gleed om haar lippen heen, mijn vingers speelde met haar tepeltjes en toen ik voor het eerst tussen haar schaamlippen ging met mijn tong proefde ik al voorzichtig wat van haar geil. Samen met een lekkere geile lucht was het hemels om tussen haar benen te liggen.

Steeds beter gleed mijn tong door haar spleet en soms een stukje in haar kutje waarvan ik merkte dat het haar geiler maakte. Ik raakte alleen nog niet haar klitje aan met mijn tong wel gleed een vinger haar hete natte kutje in en bleef ik haar spleetje likken.

Ik merkte haar opwinding door haar sterk verhoogde ademhaling en ze probeerde zo te bewegen met haar onderlichaam dat mijn tong op haar klitje kwam maar dat hield ik nog even af. Na zeker tien minuten zat ze echt tegen een orgasme aan maar ze had het stimuleren van haar klitje nodig wat ze zelf met haar handen probeerde te doen maar die hield ik weg van haar kittelaar en maakte haar nog gekker met mijn tong en ge-vinger.

Nog weer vijf minuten later, terwijl ze nu lag te jammeren van genot besloot ik haar te geven wat ze zo graag wilde en zetten mijn mond en tong vol op haar clitoris die ik meteen stevig bewerkte en wat haar vrijwel direct een heftig orgasme bezorgde.

Kreunend van genot met kleine gilletjes onderging ze haar klaarkomen waar ook ik heel erg van genoot door haar overvloedige geil wat mijn mond in liep. Ik bleef haar likken tot ze kreunde dat ik haar moest neuken, dat ik haar hard moest nemen.

Dat wilde ik wel natuurlijk en een seconde later lag ik op haar tussen haar benen en drong mijn keiharde pik in haar waarmee ik haar de mijne maakte. Ze was geil en nat en toch was de grootte van mijn pik toch even moeilijk voor Pasha maar ik was zelf ondertussen ook ontzettend geil en opgewonden dat ik mezelf niet inhield en meteen behoorlijk lag te pompen in haar kut. Woest stootte ik met mijn paal haar vaginawanden uit elkaar, keer op keer stootte ik toe en neukte haar flink hard.

Na een aarzelend begin, omdat ze moest wennen aan mijn formaat paal lag ze ook volop te genieten en was alweer klaargekomen ook. Ze sloeg haar lekkere benen om mij heen en drukte mij steeds nog dieper in haar.

Pasha was ook duidelijk vreselijk aan het genieten en daar was ik blij om, ik deed dan ook mijn uiterste best om het ook voor haar zo fijn mogelijk te maken. We begonnen beide behoorlijk te zweten van het passionele neuken wat we deden, ik gleed lekker over haar lichaam heen en weer en vooral ook in en uit haar geile kutje. Met mijn borst gleed ik lekker over haar borsten en tepeltjes, onze tongen in een heet gevecht verwikkeld en mijn stampende zuiger in haar nauwe natte cilindertje maakte haar neukend klaar wat ze luid kreunend onderging.

'Ik wil je tegen mijn kont aan hebben' kreunde ze en dat wilde ik natuurlijk ook wel, ze stond op, leunde met haar handen wat voorovergebogen tegen de grote spiegel die aan de muur hing aan met haar lekkere kont naar achteren en ik schoof weer in haar.

Nu ik haar zo neukte kon ik lekker ook haar tieten zien schudden in ons neuk ritme en met een hand streelde ik die ook om de beurt.

Plotseling verraste ze mij, 'ik wil je in mijn kont, ik heb al zo lang die geile fantasie om in mijn kont geneukt te worden, ahhh please wil jij dat doen?'

En wie ben ik om dat te weigeren, graag wilde ik zeggen maar zei niets. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en ging op mijn knieën achter haar zitten, trok haar billen uit elkaar en genoot eerst even van he uitzicht wat ik nu had.

Haar open geneukte kutje lekte haar geil, ze rook alleen maar lekkerder en haar blijkbaar naar mijn pik smachtende sterretje stond ook al een heel klein stukje open zo ver trok ik haar billen uit elkaar. Ik begon met het geil uit haar kutje haar anus te bewerken en al snel had ik er twee vingers ingewerkt die haar aarsje goed glad maakte. Ik wilde verder gaan voor de derde vinger maar ze had geen geduld meer, 'zo voelt het al heel geil en lekker en volgens mij kan die nu wel' kreunde ze.

Ik dacht er anders over maar hapte nog even lekker naar haar geile druipende openstaande kutje, stond op en smeerde mijn pik door haar even een paar keer diep in haar kutje te neuken.

Druipend van haar geil kwam ik uit haar kutje en drukte mijn eikel tegen haar sterretje aan.

Toen ik zachtjes begon te duwen viel het Pasha toch wat tegen maar ze verzekerde mij dat het ging en dat ik door moest gaan. Ik oefende meer druk uit op haar kontje tot mijn eikel voorbij haar kringspier floepte wat voor een kreetje van pijn zorgde.

Ze was zelf wild haar clitoris aan het vingeren en verzekerde mij nogmaals dat het goed ging met haar, 'ik ben zo geil, kom duw hem in mij en neuk mijn kont, ik wil je helemaal hebben en je in mijn darmen voelen spuiten.'

Toch nog voorzichtig duwde ik mijn pik verder maar het ging haar niet snel genoeg want ze ramde in een keer haar reet naar achteren zodat ik tot aan mijn ballen in haar lekkere nauwe kont zat. 'En nu neuken, kom maak mij gek, ik ben je sletje, je neuk sletje, je anaal sletje en straks ook je pijp sletje' zei ze.

Na haar woorden liet al mijn voorzichtigheid varen en besefte ik dat mijn buurt meisje gewoon een geil sletje was zoals ze zelf al zei en neukte ik haar behoorlijk stevig in haar kont met af en toe een klodder spuug of wat geil uit haar kutje hield ik het soepel in haar aarsje en ramde keer op keer tegen haar oh zo lekkere en geile billen aan die nu echt goed rood begonnen te worden.

Pasha stond van genot te trillen op haar benen, ik liet mijn handen van haar heupen naar haar tieten gaan die ik stevig beetpakte. Doordat ze nu meer rechtop stond had haar kont ook een meer natuurlijke vorm aangenomen en trilde die nog lekkerder mee als ik in haar ramde.

Ik merkte dat het genot haar teveel werd, het trillen van haar benen werd erger en ik moest haar nu echt aan haar tieten vasthouden om te voorkomen dat ze viel. Ik besloot dat we moesten gaan liggen, nog steeds diep in haar kont schuifelde we naar het bed waar ik haar op haar buik opduwde. Met haar benen gesloten bewoog ik met haar mee en lag zo op haar geile kont met mijn pik nog steeds diep in haar anus.

Nu begon ik aan de finale, steunend op mijn armen ramde ik keer op keer stevig in haar kontje en onder andere doordat haar klitje nu contact maakte met het matras kreeg ze een zo heftig orgasme dat ze enige tijd slap onder mij lag, zo slap dat ik mij afvroeg of ze niet flauw gevallen was maar gelukkig begon ze weer van genot te kreunen en met een paar laatste hele harde en diepe stoten kwam ik ook klaar en spoot mijn lading hard haar darmpjes in.

Zeker een uur bleven we nog lekker naakt naast elkaar liggen bijkomen van onze heftige seks waarbij we soms tongde en ik nog lekker haar borsten en billen streelde. Toen we uiteindelijk gingen douchen zag ik dat ze moeilijk liep waar ik hard om moest lachen. 'Ja lach jij maar, ik ben helemaal uitgewoond, stuk geneukt, mijn kutje en kont doen echt pijn maar ik had het niet willen missen, het was echt mijn beste seks ooit' zei ze.

Later bood ze me zelfs aan om voor die 500,- euro die ik al betaald had nog een keertje beschikbaar te zijn voor 'een uurtje' gfe. Bij mezelf dacht ik dat ze het voorlopig ook wel gratis met mij ging doen zo erg had ze genoten en ik ook.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Nick Geeft Bijles - 46Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05
9.7