63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 15967x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit verhaal is het vervolg op "mijn stoute geile oom". Voor een goed begrip kan je dat het beste eerst lezen.

Hallo Allemaal mijn naam is Maud, een lange slanke meid van net 18 jaar. Ik ben best wel trots op mijn lijf, mijn lange slanke benen, mijn goed gevulde boezem. Van aandacht van jongens heb ik dan ook niets te klagen. Maar het zijn en blijven jongens. Ze zijn onhandig, stuntelen maar wat en ik weet dat het beter kan, veel beter. Eigenlijk heb ik behoefte aan een ervaren man. Een man die de weg weet, die weet wat hij doet, die de leiding neemt en mij stevig aan kan pakken. Naast ons wonen Hans en Iris, beide ergens in de veertig. Onze huizen zijn nogal gehorig maar dat lijkt ze weinig uit te maken. Hun slaapkamer grenst aan de mijne en iedere avond is het raak. En niet een keer uur, uren liggen ze te neuken, pijpen en wat iets meer zij. Wanneer ik ze zo bezig hoor dan schiet mijn kutje vol en kan ik het niet nalaten om me heerlijk klaar te vingeren. Ik fantaseer dan dat ik mee mag doen.

Laatst was het weer eens zo lekker warm. Vanuit mijn slaapkamerraam zag ik Hans en Iris in de tuin zitten. Hans in een strakke zwembroek en Iris in een kleine bikini. Even later stond Iris op en gaf Hans een stevige tongzoen en fluisterde wat in zijn oor. Na ongeveer vijf minuten stond Hans ook op en ik zag duidelijk een grote bult in zijn strakke zwembroek. En ja hoor, door de dunne muur heen hoorde ik ze bezig als nooit tevoren. Als je goed luisterde hoorde je hoe Iris Hans aanmoedigde; kom hier met die dikke paal van je, harder ! ja daar ! enz. Toen Iris kwam gilde ze zo hard dat het leek alsof ik naast hen lag. Ik natuurlijk weer snel alles uit, beentjes wijd en soppen maar.

Wanneer ik Iris en/of Hans toevallig eens zie dan doen ze alsof ze van niets weten en misschien is dat ook wel zo.

Ik word in ieder geval steeds nieuwsgieriger naar een ervaren pik. Zo als ik Iris klaar hoor komen ! Dat zou ik ook wel willen.

Op school begon ik naar het kruis van de leraren te staren en het werd hoe langer hoe meer een obsessie voor me. Wat zou er in die broek zitten ? Zou hij goed kunnen neuken ?

Mijn bestie Lynn naast me begon het op te vallen. Ze stootte me aan en zei, wat is er met jou aan de hand. Lacherig zei ze , ik zie je wel gluren hoor. Met het schaamrood op mijn kaken probeerde ik om niet meer te kijken.

In de pauze liepen we samen zoals gewoonlijk een klein stukje door het Gravendeelse bos tegenover het Boszicht. Ik hoef niet meer te gluren, zei ze geheimzinnig. Ik snapte haar toen niet, misschien had ze had wel over haar vriend Max.

In bed die avond lag ik zoals altijd weer eens uitgebreid te vingeren en te soppen. De buren waren weer op dreef zeg maar. Nadat ik twee keer was gekomen kon ik de slaap toch niet vatten. De vreemde opmerking van Lynn bleef door mijn hoofd spoken.

De volgende dag op school vroeg ik met een grapje of ze nog naar Max gegluurd had. Nee meid naar Max hoef ik natuurlijk niet te gluren, antwoordde ze lachend. Ik kan je misschien wel helpen hoor maar dan moet ik eerst met Sterre overleggen. Ik snapte er niets meer van. Met Sterre die slet, kon ik niet nalaten om te zeggen. Ja met sletje Sterre, zei Lynn geamuseerd . Ik zie je gewoon constant naar pikken gluren, het word hoog tijd voor je !

Meer wilde ze niet kwijt. Ik ging die avond vroeg naar boven en lag op bed lekker met mijn vibo te soppen. Nu ik er eens goed over nadacht begon mij het een en ander te dagen. Zou Sterre, die bekend staat als een van de grootste Boszichtsletjes, mij in contact gaan brengen met een ervaren pik ?

Weer op school kon ik niet wachten om aan Lynn te vragen of ze al overlegd had. Het antwoord was ja en ze hadden een grote verrassing voor me. Sanne had zich wel afgevraagd of ik het wel aan kon. Maar goed zei Lynn, je doet gewoon mee. Niets moet, alles mag. Weer wilde ze niets meer zeggen, het moest een verrassing blijven. Ik moest zaterdagmiddag om een uur naar Sterre komen.

Die middag zal ik niet snel vergeten. Vol verwachting en met de nodige spanning in mijn lijf kwam ik bij Sterre aan. Ze stond mij samen met Lynn al op te wachten bij de voordeur en gebaarde me om snel mee te lopen.

We liepen richting noord en na ongeveer vijf spannende minuten kwamen we bij een wat verwaarloosde woning aan. Sterre trok me achter de hoge heg en zei dat haar oom John hier woonde. Wanneer de voordeur open zou gaan dan moesten we snel naar binnen rennen.

De deur ging al open en in twee grote stappen stonden we in een schemerig halletje. Sterre ging voorop naar boven en gebaarde te volgen. Het bleek dat ze naar de badkamer liep. Daar stond een groot kledingrek op wielen met allemaal geile pakjes, dat zag je zo. Daaronder hakjes in verschillende kleuren en lengtes. Als vanzelfsprekend begonnen Sterre en Lynn zich uit te kleden. Toen Lynn zag dat ik niet mee deed zei ze van, oh ja sorry ik was vergeten dat dit je eerste keer is. Vandaag doen we ons serveersterpakje aan. Het was een zwart pakje met een ultrakort rokje. Daarover heen een doorschijnend wit kanten schortje. Van boven ook doorschijnende witte kant. Ik was inmiddels zo geil geworden van alles dat ik geen moment meer aarzelde en hun voorbeeld volgde. Kijk maar of een van die zwarte lage hakjes je passen zei Lynn. Gelukkig was dat zo. Het schortje bedekte mijn natte kutje net niet en mijn flinke tieten waren goed zichtbaar. Mijn stijve tepeltjes duwden tegen het kant aan.

Zo gingen we naar beneden en stapten de woonkamer binnen. Daar schrok ik toch wel een beetje.

De kamer zat vol met blote mannen met allemaal een stijve paal. Ik telde er een stuk of tien. Rustig maar meid zei Sterre die zag dat ik schrok. We gaan eerst schoonmaken. Ze gaf me een plumeau in de hand en wees naar het dressoir dat vol stond met lege flesjes bier. Ruim die flesjes maar op en stof de kast af, zei ze. De mannen bekeken me van top tot teen en ik werd nog geiler van hun gulzige blikken. Ik ging aan het werk en kwam langzaam over mijn eerste schrik heen. De mannen praten ondertussen gewoon verder. Sanne en Lynn hadden dit vaker gedaan. Geroutineerd begonnen ze met stofzuigen en stof afnemen. Na een paar minuten voelde ik plots een stevige hand op mijn kontje. Hey meisje, ik ben John de oom van Sterre. Wie ben jij ? Maud Meneer zei ik verlegen.

Laat dat Meneer maar weg zei de man, zijn vingers verdwenen tussen mijn natte lipjes. Je bent al goed nat, zei hij tevreden en trok me mee naar de mannen. En mannen wat vinden jullie van ons nieuw dienstertje ?, vroeg hij lachend. De mannen begonnen te klappen en te joelen. De opmerkingen waren niet van de lucht. Wat een lekker sletje, zei de een bijvoorbeeld. En die tieten !, de ander.

Oom John klapte in zijn handen en Sterre en Lynn kwamen aangelopen. Kom sletjes, schenken jullie de Heren eens een lekker pilsje in, zei hij streng. We liepen naar de keuken en namen de flesjes bier. Toen we ze voor de Heren neerzetten voelde ik overal grijpgrage handen op mijn opgewonden lijf. De een kneep eens in mijn kontje, de ander kneep zacht in mijn harde tepels. Een man wist feilloos de weg te vinden naar mijn gezwollen klit. Het scheelde niet veel of ik kwam al bijna.

De mannen zaten onderuitgezakt op banken rondom de tafel. Sterre en Lynn gingen nu op hun knieën voor nummer twee en drie zitten en gebaarde mij naar nr een. Geroutineerd trokken ze aan hun harde pikken om ze vervolgens in hun mond te nemen. Ik begreep dat ik niet achter kon blijven.

Zonder aarzelen begon ik aan mijn eerste volwassen ervaren pik. Ik heb die middag trouwens geen moment getwijfeld, zo geil als ik was. Wat was die lekker zeg, heerlijk dik en stevig. Ik was net lekker aan het pijpen toen een van de mannen het commando “opschuiven sletten “gaf. We schoven netjes ieder een pik op en ik proefde alweer nummer twee. Zo gingen we ze allemaal af. Met mijn achttien jaren had ik al enkele pikken gehad maar nog nooit zoveel en ook nog eens tegelijk en omdat ik altijd na Sterre en Lynn kwam stonden veel pikken al op springen. Het was even wennen maar na de eerste lading heb ik vol genot het nodige sperma geslikt.

Na de pijpronde moesten de mannen even rusten en ze kregen weer een flesje bier geserveerd door hun sletjes. Terwijl de mannen hun bier dronken aan ons de opdracht om hun pikken weer goed stijf te pijpen. De paar die de eerste keer nog niet gespoten hadden deden dat al snel en na een paar minuten pijpwerk stonden alle palen weer fier overeind.

Nu begon het echte neukwerk. We begonnen nu aan de andere kant, voor mij weer de eerste pik. Met mijn tieten naar voren zakte ik op die dikke pik. De man pakte me bij mijn heupen en terwijl hij door het dunne kant heen op een tepel zoog gaf hij het ritme aan. Wat was dat lekker zeg. Ik voelde me echt goed gevuld en werd kletsnat. Naast mij gebeurde met Sterre en Lynn hetzelfde. Je hoorde een hoop gekreun, vlees op vlees petsen en soms zelf letterlijk een soppend kutje. IK zat lekker op mijn pik en vingerde ondertussen mijn klitje bij. Plots klonk het commando “”volgende pik sletten”. Eerst was ik wat teleurgesteld maar al snel realiseerde ik dat er nog zeker negen zouden volgen. De een na de andere pik schoof ik zo in mijn nog jonge maar kletsnatte spleet. De een dik en wat korter, de ander lang en wat dunner. Twee pikken waren echte joekels. Heel groot, dik en keihard. Zittend op die palen ben ik toen een paar keer heerlijk gekomen. Omdat ik nu ook weer na de geoefende sletjes Sterre en Lynn kwam spoten de meeste pikken zich in mij leeg. Het was heerlijk om steeds weer een nieuwe lading warm sperma diep in mijn kutje te voelen spuiten. Druipend en compleet doorgeneukt stapte ik na zeker een uur van mijn laatste pik af.

Een beetje suf van het vele neuken zaten wij sletjes nu op de grond. De mannen stonden echter al vrij snel op en droegen drie hoge leren bedden naar binnen. Ze pakten ons op en legden ons naast elkaar neer. Ik kreeg de ene naar de andere halfharde pik in mijn mond gepropt. In mijn pijpmondje voelde ik ze groeien.

Hoeveel pikken ik heb afgewerkt weet ik niet meer. Toen hun pikken weer goed hard waren hebben ze ons helemaal uitgewoond. Tegen zes uur dropen we van het sperma en spoten de laatste pikken hun derde of zelfs vierde lading in onze kutjes of mondjes.

We mochten toen gaan douchen. Mijn lange haar zat ook onder het sperma, met moeite kreeg ik alles eruit gewassen.

Nu ik eenmaal kennis heb mogen maken met zoveel goede ervaren pikken wil ik natuurlijk niet meer anders. Voortaan mag ik iedere zaterdag mee. De heren zijn namelijk dik tevreden over dit sletje.
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Neuken, Oom, Pijpen, Vrienden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
8.0
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4
Klik hier voor meer...