63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3250x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vladimir Und Vati
Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik nooit last van heb gehad. Ik ben leider van diverse jeugdteams.

En ja, ik ben openlijk gay. Heb een lange relatie gehad maar mijn partner ging vreemd per minuut zowat. Ik gooide hem buiten en snel trok Viktor bij mij in. Maar bij de voetbalclub vonden ze dat maar niks. Dus besloten we samen naar Duitsland te verhuizen. Waar ik een baan vond in een winkel en me liet neuken door de baas en klant Vinzent.

Die nacht bleef ik bij Vinzent slapen. De volgende dag had ik sex met Vati en de broer van Vinzent. De broer bracht mij thuis en daar neukte hij mij weer.

Terwijl ik geneukt werd kwam plotseling Viktor binnen. Hij keek eerst erg verbaasd maar daarna werd hij geil van de aanblik van de neukpartij. Als een haas zo snel was hij uit de kleren en voegde zich bij ons. Hij begon met mij te tongen en wreef over de stevige billen van de Duitse man.

Toen hij uitgezoend was zakte hij door de knieën en begon de ster van de man te likken. Die wist niet wat hem overkwam want die was gewoon om alleen maar te neuken. Maar Viktor was ook een mannetjesputter en er niet vies van om een vent te neuken. Zeker als hij de indruk had dat die nog maagd was. De geile stier.

Toen de maagdelijke grot van het “broertje” naar zijn mening nat genoeg was stond hij op en plantte zijn pik tegen de ingang. Natuurlijk probeerde de macho wat tegen te strubbelen. Maar die kon geen kant op omdat zijn pik nog steeds in mijn kutje zat.

Onder luid gekreun van ons drieën schoof Viktor zijn pik de geheimzinnige grot in. Op een zodanig manier dat de man niet anders kan dan ontvangen. Viktor dwong hem op en neer te gaan bewegen zodat de man neukte en geneukt werd. Ik kon niet in het koppie kijken van de man maar kon me niet aan de indruk onttrekken dat hij met volle teugen genoot. Wel zoveel genoot dat hij zijn zaad in mijn tunnel spoot. Viktor voelde de spieren van de man samen trekken en kon niet voorkomen dat hij ook klaarkwam. Wat een genot voor alle mannen.

Maar ja, de man schaamde zich kapot dat hij het lekker vond om geneukt te worden. Hoe kon hij thuis uitleggen dat hij geneukt was? Hij maakte zich zo snel als kon uit de voeten.

Wij waren tot rust gekomen toen ik ineens een berichtje ontving van onze oude buurman in Nederland. Zijn vrouw was plotseling overleden en hij vroeg of ik terug kon komen naar Nederland om hem bij te staan. Ik kon het hem niet weigeren en na overleg met Viktor reed ik alleen terug naar mijn oude woonplaats.

Het was een droevige sfeer bij mijn buurman in huis. Vooral ook omdat het zo plotseling was. De vrouw mankeerde niets dus het kwam zeer onverwacht. Gelukkig werd er voor gekozen om de vrouw niet thuis te houden. Zodanig was er na alle drukte wat rust om samen wat te praten en kon de buurman zijn hart bij mij luchten.

Vermoeid van de hele situatie gingen we naar bed en ik ging op de logeerkamer liggen. Ik viel als een blok in slaap ook omdat ik een vermoeide reis achter me had.

Toch werd ik even later gewekt door de buurman. Die vroeg of ik niet liever bij hem in bed wilde slapen. Hij voelde zich wat alleen en dat vond hij niet zo prettig.

Hoewel ik er niet op zat te wachten voldeed ik aan zijn verzoek. Ik kende hem al jaren en wilde hem wel steunen. Je vrouw op deze manier verliezen was niet niks natuurlijk.

Ik kroop naast hem in bed en probeerde weer in slaap te komen. Maar de buurman kroop tegen mij aan en ik voelde hem rillen. Alleen dacht ik dat hij rilde van de kou maar er was iets anders aan de hand.

“Oh Vladimir, wat ben je een mooie man. Je moest eens weten hoe lang ik al verlang naar jou. Iedere keer als ik je gezien heb trek ik mij terug op de slaapkamer om met mezelf te spelen. De gedachte aan dat jij jouw pik bij maar naar binnen brengt maakt mij helemaal gek. Nu ben je hier dus Vlad neuk me alsjeblieft. Schuif je pik in mijn maagdelijke mannenkut en neuk me”, smeekte de buurman zowat.

Ik wist niet wat ik hoorde! Mijn buurman die al jaren getrouwd was en drie kinderen had was een geil sletje. En nog maagd! Ik vond het wel spannend om hem te gaan ontmaagden maar ik wist niet of hij ook met mij wilde zoenen.

Ik draaide mij om en vroeg hem een lichtje aan te doen. Eenmaal met wat licht keek ik hem diep in de ogen. “Wat wil je nu precies Vigo?”, vroeg ik hem. “Oh Vlad, ik verlang er al zo lang naar om door jou geneukt te worden. Ontmaagd te gaan worden. Als ik een slipje van mijn vrouw aan trek voel ik me een echte slet. Ik kreun dat ik gek word als ik een dildo naar binnen steek omdat ik denk dat het jouw pik is. Jouw mooie pik die ik al zag in jouw strakke zwembroekje. Kom Vlad, neuk me”.

Ik werd geil van wat de buurman mij zei. Langzaam bewoog ik mijn mond richting zijn mond. Omdat ik nog niet wist of hij ook wilde zoenen. Maar nog voor ik er was opende Vigo zijn mond al. Om mijn tong te kunnen ontvangen. Gretig duwde hij zijn mond tegen de mijne en een vurig tongenspel ontbrandde. Het werd mij heel duidelijk hoe Vigo hierna verlangde. Zijn handen verkenden mijn hele lichaam en ik genoot van zijn hete handen in mijn onderbroekje op mijn billen.

Op mijn beurt genoot ik van zijn lichaam. Ondanks dat hij ouder was dan 60 jaar had hij een prachtig behaard lichaam. Een “echte” man om te zien. Dit had voor mij al een teken aan de wand moeten zijn dat hij op mannen viel. Maar hij was getrouwd en ik had hem in zijn waarde gelaten. Met respect behandeld.

Maar nu gleden ook mijn handen over zijn mooie lichaam en ik genoot ervan. Pas nu viel het mij op dat hij dure slips droeg. Niet van de Wibra of de Primark. Ik had hem daarin wel vaker gezien maar had er geen aandacht aan besteed. Maar nu genoot ik er des te meer van. Ik liet mijn handen het broekje in gaan en voelde zijn stevige billen.

Ik voelde hoe hij probeerde zijn billen extra tegen mijn handen aan te duwen. Wat een geile slet was het eigenlijk. Om te voldoen aan zijn verlangen liet ik een hand tussen zijn bolle billen verdwijnen. Een heftig gekreun was het gevolg. Meer hoefde Vigo mij niet duidelijk te maken en ik drukte één vinger tegen zijn ster. “Oh Vlad, dit is wat ik wil. Hier heb ik zo vaak naar verlangd en over gedroomd. Neuk me. Ontmaagd me. Neem mij tot te jouwe en laat me nooit meer gaan”, kirde de gepensioneerde vent. Gepensioneerd en gepassioneerd. Wie wil dat nu niet?

“Kom geil hoertje, bied me jouw kutje aan! Ga op de knietjes zitten en trek je billen open voor me”, commandeerde ik naar Vigo. Die wist niet hoe snel hij moest doen wat ik commandeerde en gewillig zat hij op bed op zijn knietjes zijn bilhelften van elkaar te houden.

Zo kreeg ik zicht op zijn prachtige rozetje. Een prachtige ster met in het midden een kleine maar gesloten opening. Hier wilde hij dus mijn kei-harde pik in? Hier had hij over gedroomd en naar verlangd tijdens zijn masturbatie? Mijn hemel, een vent van 62 jaar die al zo lang verlangde naar een hete pik in zijn mannenkuje? Wat voor een lijdensweg moest het zijn geweest om zijn verlangens niet in vervulling te zien gaan?

Maar nu was het moment daar. Ik zou hem geven waar hij naar verlangde. Ik zou hem ontmaagden als een homo-puber. Wat wilde ik graag aan zijn wensen voldoen.

Ik bukte voorover om mijn tong tegen zijn hemelse ster te zetten. Ik had al vaak naar de hemel gekeken maar nog nooit zo'n mooie verlangde ster gezien. Wat was de buurman gezegend met dit pracht exemplaar. Gulzig begon ik het te likken. Alle speeksel die ik in mijn bekkie had gebruikte ik om Vigo zijn ingang soepel te maken. Om hem gereed te maken voor “gebruik”.

“Wat is dit Vlad? Dat heeft nog nooit iemand bij mij gedaan. Ik wist niet eens dat dit bestond. Ga door, alles jeukt en kriebelt daar van verlangen. Kom Vlad, neuk me. Jeuk is erger dan pijn zeggen ze altijd”, kreunde Vigo als een speenvarken.

Wat een rare man! Hij wild geneukt worden maar had nog nooit van rimmen gehoord? Maar het maakte mij niet uit. Ik werd er geil van. Ik duwde mijn eikel tegen zijn mooie ster en drukte ook meteen door. Vigo gaf geen krimp. Dus dat bevestigde aan mij dat hij het echt wilde. “Jij geile hoer, geile teef, hoerige snol. Waarom kwam je niet eerder bij mij?”, riep ik in alle onmacht.

Ik drukte door en mijn hele hete pik zat al snel in zijn verlangde kut. Nog steeds gaf hij geen krimp. Ik begon hem te neuken. Eerst wat rustig maar dat was niet naar zijn zin. “Kom Vladimir, ik ben een echte vent dus neuk me stevig. Spuit jouw ballen leeg in mijn hete grot. Weet je wel hoe lang ik hierna verlangd heb?”, hoorde ik Vigo zeggen.

Ik hield me niet meer in. Ik begon hard en diep te stoten. Wat een genot om een vent van 62 eindelijk eindelijk toe te laten treden tot het corps van de bedrijvende mannenliefde. Het werd mij teveel en ik kwam tot ontlading in zijn strakke tunnel. Lading na lading spoot ik in zijn smachtende mannenkut. Tot ik niet meer had.

Ik viel op zijn rug en fluisterde hem toe dat hij altijd aan mij kon vragen het weer over te doen. Vigo zei niet veel meer. Hij was te veel overweldigd door deze ervaring. Hij had er al zo lang op gewacht.

In hart en nieren was ik geen egoïst. Dus wilde ik hem ook tot een ontlading brengen. Ik draaide hem om en trok zijn slipje aan de kant. Zodat ik bij zijn mooie paal kon. De meeste mannen kunnen geen stijve pik behouden als ze geneukt worden. Vigo was daarop geen uitzondering. Maar zo snel als ik mijn lippen over zijn kanjer schoof werd hij hard als beton. Zo hard dat ik zelf twijfelde of hij wel kon gaan spuiten.

Ik deed mijn uiterste best. Vigo was deze verwennerij niet gewend. Hij zou zomaar niet klaar kunnen komen omdat hij nog nooit gepijpt was. Maar ik wilde het perse. Dus duwde ik een paar vingers in zijn net ontmaagde grot. Dat werd Vigo te veel en ik voelde spoedig zijn mannenzaad mijn bekkie binnen spuiten. Ik lebberde zijn pik af tot de laatste druppel!

Uitgeput lagen we even later in elkaars armen. Hoe moesten wij ons nu vertonen een paar dagen later op de begrafenis? Het zou zich vanzelf wel oplossen. Want Vigo wilde mij niet meer kwijt en ik hem ook niet.

En Viktor? Die hield veel meer dan hij dacht van de “koude” aanpak van de Duitsers. Lekker neuken zonder gedoe. Zonder relatie of wat dan ook. Dus die voelde zich gelukkig in Duitsland. No hard feelings...

Dit was het laatste hoofdstuk van het ontstaan van een relatie tussen Vladimir en Vigo. Die elkaar via een onverwachte gebeurtenis vonden. Als je wilt kun je de andere series die nog volgen ook lezen. Of terug lezen: Robbie, Coop, Jesse, Bart, Ferdy, Devon en Gerben. Veel leesplezier!!

Tot ziens - Arivideci - Auf wiedersehen - Goodbey - Tsjouw
Trefwoorden bij dit verhaal: Buurman, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.4
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Klik hier voor meer...