63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6559x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Geduld Beloond

Voor me op de tafel ligt mijn telefoon. Ik ben een beetje verward, het ging allemaal zo snel. Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar de foto's die er nu op staan, maar vind het ook wel een uitdaging om het kijken uit te stellen. "Hoi schatje, ik ben weer fris gewassen". Marja staat opeens naast me, ik was zo in gedachte dat ik haar niet eens terug had horen komen. Marja heeft een handdoek om zich heengeslagen, haar natte haren plakken op haar rug. "Dat was lekker zeg, daar was ik echt even aan toe" zegt ze en geeft me een kus. "Hmmm, je stinkt naar zweet en drank Leo. De drank kun je niet afspoelen, maar het zweet wel. Drink je glas leeg en ga douchen" zegt ze.

Het is stil op de camping, het lijkt wel er verder niemand is. Marja loopt de tent in, doet een lampje aan en kucht een paar keer om mijn aandacht te trekken. Heel langzaam, wiegend met haar heupen, laat ze de handdoek zakken tot net boven haar billen. Het dansje dat ze doet is uitdagend. Heel langzaam zakt de handdoek omlaag en danst ze verder in haar nakie. Ze voelt zichzelf totaal niet geremd en danst rond als een jonge meid. Nou weet ik weer waarom ik zo van haar hou. Lekker gek doen en teasen, heerlijke meid. Ik ga staan en zie dat ze iets zoekt in de koffer. Ze staat voorover gebogen, haar benen een beetje gespreid, in het schaarse licht. Maar net genoeg om weer geil te worden van het heerlijke uitzicht op haar billen, kutje en poepertje.

Ze heeft een wit stringetje gevonden en trekt die aan. Ik loop naar haar toe en streel haar kontje. "Vanavond schatje, nu niet. Eerst douchen" zegt ze. Ik luister braaf, pak mijn spullen en loop naar het sanitair gebouw. Vandaag neem ik een andere route, langs de caravan van Britt en Ron. In de caravan brandt licht, de gordijntjes zijn dicht maar er staat wel een raampje open. Ik stop even en hoor dat er flink wat aktie binnen is. Hard kreunen, hoge gilletjes en veel gehijg. Mijn conclusie... Ron en Britt zijn lekker bezig. Ondanks de verhalen van beide dat het niet zo lekker gaat hebben ze elkaar nu even gevonden lijkt het. Ik loop snel door en geniet van een lange douchebeurt.

We eten met Britt en Ron in het restaurantje op de camping. De rosé vloeit weer rijkelijk en we hebben een fantastische avond. Ook Britt en Ron hebben veel plezier, ook met elkaar. Zijn ze weer nader tot elkaar gekomen? Dat lijkt er namelijk op. Bij het restaurantje is geen toilet dus als Marja en Ron samen even weg zijn om te plassen vraag ik Britt hoe het gaat. "Met mij goed hoor" zegt ze. En ze vervolgt meteen, op een manier die ik echt niet verwacht had, door te zeggen dat ze stevig geneukt is door Ron. "Ik liep terug naar de caravan en keek onderweg naar de foto's van jouw lul Leo. Mijn kut stond meteen in vuur en vlam. Ik heb snel gedoucht en Ron gesommeerd me te neuken. Toen hij me ongeremd wild neukte dacht ik alleen maar aan jou... en aan je lekkere lul. Met mijn ogen dicht heb ik Ron zijn gang laten gaan en maar aan één ding gedacht... aan één iemand gedacht en kwam zo lekker klaar".

Met open mond luister ik naar haar. Vol verbazing zelfs. "Heb je dat vaker Britt, dat je neukt met Ron en aan iemand anders denkt?" vraag ik. Ze twijfelt even maar dan komt het hoge woord er uit. "Ja, dat heb ik de laatste tijd altijd als Ron me neukt. De liefde is een beetje over, maar een harde pik heb ik af en toe wel nodig. Hij mag me daarom neuken, maar ik denk aan iemand anders. Maar wel altijd aan dezelfde 'iemand anders' Leo". Ik ben volledig verrast door haar woorden en kijk haar met open mond aan. "Ja Leo... jij Leo... jij bent de man... en nu ik weet hoe lekker je lul is... ik wil niet meer dromen... ik wil voelen...". Gosjimijne, nou weet ik meteen wie de man is waar ze een oogje op heeft, en die onbereikbaar is, een stille liefde voor haar. Ik ben het, de man waarvan ze droomt. "Dat was best een stukje lopen" zegt Ron als hij weer gaat zitten aan de tafel. Mijn Marja gaat ook zitten en valt een beetje stil. Het lijkt of er een spanning hangt. Ik reken af en we gaan allemaal onze eigen weg, wij naar de tent en zij naar de caravan.

"Ron deed een beetje raar Leo, hij vertelde me vanuit het niets dat hij Britt geneukt had en dat hij het gevoel had dat ze heel ergens anders was met haar gedachten. In ieder gevel niet bij hem, en dat was al een poosje zei hij". Ik zeg dat het wel het signaal is wat ik ook al opgevangen had. Dat de liefde over is en dat Britt verliefd is op een ander. Dat ik zojuist ontdekt heb dat ik dat ben, dat zeg maar niet. "En weet je wat hij nog meer zei? Dat hij mij zo lekker vind, dat hij de hele tijd naar me heeft liggen gluren op het strand. En dat hij me best wel een keer zou willen 'doen'...". Ik stel voor om het snel te vergeten en zijn vrijpostigheid maar te wijten aan te veel drank. "Kom schatje, laten we naar bed gaan en het snel vergeten" zeg ik. "Goed plan" zegt Marja "want vanavond wil ik 'het'! ik ben er aan toe, ik wil 'het' eindelijk voelen". Ik wrijf aan de achterkant van haar bovenbeen omhoog, tot onder haar zomerjurkje. Ik druk mijn vinger tussen haar billen en duw met het topje tegen haar sterretje. "Oooehw.. daar ja" zegt ze.

Tien minuten later ligt Marja tegen me aan, in ons campingbed. Ze draagt het zachte satijnen outfitje waar ik zo op geil. Vol liefde en passie kussen en strelen we elkaar. Ik schurk tegen haar aan en geniet van de zachte stof tegen mijn naakte lichaam. Door dit gevoel groeit mijn pik tot buitengewone proporties. Ik stroop haar stringetje, een niemendalletje, over haar heupen om het vervolgens langzaam helemaal uit te trekken. Marja gaat languit liggen op haar rug, spreidt ontspannen haar benen zodat ik haar zonder enige weerstand daaronder kan verwennen. Likkend en zuigend warm ik haar hunkerende kutje op, maar ze heeft een ander doel en trekt haar knieën nog verder op zodat de weg naar haar kontgaatje helemaal open ligt.

Ik lik haar kutsappen op en laat het uit mijn mond stromen. Haar bilspleet glimt van het vocht. Ik ga wat dieper en toucheer haar sterretje met mijn tong. Ze reageert met een verkramping en een kreetje door mijn aanraking. Ik lik haar sterretje en bevochtig mijn duim in haar spleet. Voorzichtig duw ik het topje tegen haar ster en set een beetje druk. "Ontspan schatje" zeg ik lief. Dat helpt, voorzicht splijt ik haar billetjes en duw een kootje langs haar sluitspier. Heel rustig beweeg ik mijn duim en rek haar een beetje op. Dat gaat een stuk makkelijker dan ik verwacht had en besluit mijn duim terug te trekken en mijn middel- en wijsvinger voorzichtig naar binnen de duwen. Marja kreunt als mijn beide vingers helemaal in haar zitten en ik haar kontje vinger.

Mijn pik is er helemaal klaar voor. Mijn eikel druipt van mijn voorvocht. "Ben je zover schatje?" vraag ik voorzichtig. "Ben je klaar voor het grote moment?". "Hmmm, het is zo lekker zo... maar ik denk dat ik er klaar voor ben... doe je wel voorzichtig schatje?" fluistert Marja. Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten, mijn keiharde pik staat kloppend omhoog tegen mijn buik, mijn eikel glimt van het voorvocht. Ik ga voorover en zet mijn eikel tegen haar rozetje. Zorgvuldig smeer ik mijn vocht over haar ster en verplaats mijn pik. Soepel glij ik diep in haar kutje en neuk haar sensueel. Ik zoek met mijn mond haar lippen en blijf, met mijn pik diep in haar warme kut, stil liggen. We tongen wild, vol passie en liefde. Ondertussen haal ik mijn lans uit haar schede en zet die in een beweging tegen haar kontgaatje en duw zachtjes door. Het gaat veel makkelijker dan verwacht, ondanks de diepe grom van mijn schatje als mijn eikel langs haar sluitspier schiet. Vrijend en kussend duw ik mijn staaf met schokjes helemaal haar warme darm in en stop als ik helemaal in haar zit.

We blijven stil liggen en genieten van het moment. "En schatje... wat vind..." vraag ik, maar kan de zin niet afmaken. "Hmmm lekker Leo, dat had ik echt niet verwacht, dat het zo aaaahhhhhhh" ik laat haar ook niet uitpraten en penetreer haar kontje. De kreun is geen kreun van pijn, maar van genot. Ze trekt haar benen nog verder op. Ik neuk haar strakke kontje op een 'vriendelijke' manier. Niet hard, maar met gevoel. Ze kreunt, hijgt... "Ik kom hoor Leo, ga door, doe het, maak me klaar...". Ik verhoog het tempo iets en voel haar kontje verkrampen. Met een harde lange gil, overgaand in een hele harde kreun komt ze klaar. Dit is zo geil, ik volg haar op de voet en spuit mijn pap diep in haar darm. Hijgend val ik voorover en kus mijn schatje. "Haal hem er nu maar uit, het was heerlijk maar genoeg voor vandaag" is haar nuchtere opmerking. Ik trek terug en met een dof zacht popgeluid trek ik mijn lul uit haar kont.

"Alsof je hier heel veel ervaring mee hebt" zegt Marja als ze een beetje bijgekomen is. "Zoals je dat deed Leo, zo rustig, zo zacht, met zoveel gevoel en zo voorzichtig, ooh wat heb ik hier van genoten. Dit wil ik nog wel een keer schatje, maar nu is het tijd om te gaan slapen ". We kruipen lekker tegen elkaar aan, plakkerig van het zweet en vallen in slaap.

Het is 8 uur en ik ben klaarwakker. Naast me ligt mijn schatje heerlijk te slapen. Ik streel op haar buik over de zachte stof van haar nachtoutfit. Ze kreunt zachtjes, trekt haar benen op en spreid ze. Ze slaapt verder met een glimlach op haar gezicht. Ik pak voorzichtig een stukje stof vast en schuif het niemendalletje een stukje omhoog, zodat haar kutje net zichtbaar is. Hmmmm wat ziet dat er toch lekker uit, haar kleine lipjes zijn net een klein beetje zichtbaar tussen haar bolle schaamlippen. Ik kijk nog even gefascineerd naar haar geile gleufje en besluit dan haar met rust te laten en uit bed te gaan. Nadat ik de waterkoker gevuld heb pak ik een handdoek en loop naar het sanitair gebouw. Mijn blaas staat op knappen en moet nodig geleegd worden. Terug bij de tent zet ik een lekkere kop koffie en drink die op mijn gemakje op. Verderop zie ik Lela uit de caravan komen met een tas in haar hand. Ze loopt het paadje af richting het strand, klaar voor haar ochtendritueel.

Snel neem ik de laatste slok en gris een handdoek van de waslijn. In de tent doe ik mijn slippers aan en ben klaar om te gaan. "Hallo, zijn jullie al wakker?" hoor ik buiten de tent. Ik loop naar buiten. "Oh, goedemorgen Leo. Lekker geslapen?" zegt Britt, die in haar zomerjurkje voor me staat. "Jazeker Britt, ik heb zo lekker geslapen..." zeg ik. Britt vraagt me waar ze broodjes kan halen voor het ontbijt. Ik vertel haar dat ze die in de campingwinkel kan halen, maar dat er ook een bakker is in het dorpje vlakbij. Het is ongeveer 10 minuten lopen en de kortste weg is door de duinen leg ik haar uit. "Zal ik met je meelopen Britt?" vraag ik. Ik denk dat ik zwemmen met Lela maar een dagje uitstel. "Ja graag" zegt Britt. Ze ziet er trouwens lekker uit in haar korte zomerjurkje. Een BH draagt ze niet, die heeft ze niet nodig. We lopen naar de achteruitgang van de camping, slaan meteen rechtsaf en lopen over het smalle duinpaadje richting het dorp.

Omdat het zo smal is loop ik achter Britt. Ze kijkt over haar schouder "het is al warme hé Leo". Langzaam loopt ze verder en pakt de aan de zijkant haar jurkje. Ze wappert er even mee om te verkoelen. Uiteraard kijk ik vol interesse naar haar en zie dat ze niks aanheeft onder haar jurkje. Of alleen een string, maar dat kon ik niet goed zien. Het paadje wordt smaller als we er bijna zijn. Britt stopt en vraagt of we wel goed lopen omdat het paadje dichtbegroeid is. Ik sta achter haar en geef geen antwoord. Haar lichaamstaal zegt me genoeg. Ik leg mijn handen op de zijkant van haar dijen en schuif haar jurkje langzaam omhoog. En wat ik al dacht, dat klopt. Ze zucht als ik haar gladde heuveltje streel en mijn vingertopje haar klitje toucheert...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Billen, Likken, Neuken, Ontdekken, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden,..."
24-05
9.9
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.4
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.7
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9