63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 15153x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit verhaal speelt zich af tijdens mijn vakantie in Egypte. Ik heb daar 12 dagen mogen genieten van de cultuur, het eten, de sfeer en de warmte. Maar ook van deze kleine dame. In dit verhaal kom je daar alles over tegen. Mijn verhalen hebben een opbouw, zoek je een verhaal waar van het begin af gebeukt wordt, dan moet je deze misschien even overslaan. Het is ook een lang verhaal. Ik hoop dat je er van geniet. Laat me dat vooral weten!

Na een soepele vlucht met een gigantisch vliegtuig van Condor kom ik aan op het vliegveld van Hurghada. Het was mijn eerste vakantie in Egypte. Op mijn lijstje staat het ontdekken van de Egyptische geschiedenis, de tijd van de Farao, de Piramides en alles wat daarbij hoort. Maar daar vul ik geen 12 dagen mee, dus de rest van de tijd kan ik genieten van het all inclusive resort wat ik geboekt heb met vrienden. Zwembaden, glijbanen, eten en drinken. Noem het maar op en het is daar. Maar dit resort zou het allemaal nog net even wat inclusiever maken.

Het hotel kunnen we kort over zijn. Een prachtige locatie, goed eten, vriendelijk personeel. Ze maken graag een praatje met je. Over het algemeen spreken de meeste Engels en begrijpen ze je vaak ook. Bij het restaurant staan ze je vriendelijk op te wachten bij de deur. Bij het ontbijt staat daar de dame die ik Cleopatra noem. Ze is klein van stuk, zo rond de 1.60 meter. Mooie zwarte haren tot haar schouders. Zwart zoals we ze hier vaak zien als het net geverfd is. Een smal hoofdje, slank met mooi kontje.

Een op het oog lieve en schattige vrouw. Sprekende bruine ogen en een schattige lach. Als je haar benaderd begroet ze je vriendelijk. Ze heeft een sprayflacon beet om je handen te desinfecteren. Cleopatra staat daar in de ochtend en bij de lunch. Het is niet haar echte naam, die zal ik nooit te weten komen, maar haar verschijning is als die van de farao. Ze is een van de weinige vrouwen die in het hotel werken. Ze heeft een mooie witte blouse aan die strak om haar lichaam zit, met daar onder een zwarte spijkerbroek.

De eerste twee dagen kwam het niet verder dan hallo en een lieve glimlach. Deze dame was interessant, ik bleef haar ook steeds langer aankijken. Zelf had ze dat ook door. Ze keek langer terug en vroeg , wellicht verplicht vanuit haar werk, hoe het met mij ging. Ik stelde diezelfde vraag en we gingen weer uit elkaar.

Op de 3e dag is het rustig als ik bij het restaurant komt. Ze staat daar weer en met haar gulle glimlach begroet ze mij. Opnieuw vraag ik hoe het gaat en krijg ik die vraag terug. Daarna vraagt ze wat ik van het hotel vind. We raken even kort in gesprek. Dan ontdek ik dat ze 6 weken achter elkaar werkt en dan tien dagen vrij is, over 2 weken mag ze even naar huis. Het is een kort maar leuk gesprek waarin de glinstering in haar ogen opvalt. Een mooie meid met een warme zachte stem. Een knappe meid die nu zeker mijn interesse heeft.

In de middag staat ze er weer. Opnieuw raken we aan de praat, nu iets langer dan in de ochtend. Mijn vrienden zijn al eten aan het uitzoeken. Ze vertelt me meer over het leven als medewerker in een restaurant. Ze hebben een eigen gebouw waar ze slapen, ander eten dan dat wij hier krijgen. Tijdens het vertellen glinsteren haar mooie donkere ogen. Ik sluit het gesprek af, leg mijn hand even op haar schouder en kijk haar aan. Ze lacht en knik, daarna gaat ze weer aan het werk.

Na het eten ga ik even genieten van de zon en het zwembad. Na een uur of twee zwemmen en bakken ga ik naar de kamer om te douchen. De zon maakt me geil. Ik sluit mijn ogen en zie voor me de mooie ogen van ‘Cleopatra’. Ik weet nog steeds haar naam niet, maar Cleopatra past prima bij haar verschijning. Ik zet de douche aan, lekker warm en laat mijn hand over mijn pik glijden.

Met haar in gedachten voel ik mijn pik groeien. Rustig streel ik mijn pik en hij groeit in mijn hand. Onder de douche begin ik rustig aan mijn pik te trekken. In gedachten kus ik Cleopatra in haar nek onderweg naar haar borsten. Zuig ik op haar tepels. Mijn hand gaat sneller. Mijn pik is in korte tijd gegroeid naar volle sterkte. Fantaserend over wat ik met deze kleine knappe vrouw zou willen doen begin ik te kreunen. Veel sneller dan verwacht voel ik een orgasme komen. Ik kreun hard, mijn grip om mijn pik wordt steviger, ik verhoog het tempo en met een luide kreun begin ik te spuiten. Als ik na mijn orgasme open zie ik dat ik de glazen douchwand behoorlijk ondergespoten heb. Ik was mezelf en mijn pik, spoel de wand af en droog me af. Wat zou ik haar toch graag neuken.

Als ik aangekleed ben loop ik door het hotel heen. Het complex is gigantisch en omdat ik nogal nieuwsierig aangelegd ben loop ik graag rond. Opvallend is dat er in het hotel geen kamers zijn met 13 op het einde. Mijn kamer ( 7112 ) wordt opgevolgd door 7114. In de andere gebouwen valt mij dit ook op. Grappig, zijn ze hier dan zo gelovig? Ik hoopte stiekem te ontdekken waar het personeel ‘woont’, maar dat is me helaas niet gelukt.

De volgende ochtend bij het ontbijt staat ze daar weer. Meteen voel ik een schok door mijn lijf. Wat is ze toch mooi. Het is niet het standaard type vrouw waar ik op val. De gene die mijn verhalen lezen, weten dat ik op grote borsten val en een beetje houvast niet erg vind. Deze dame heeft beide niet, maar blijft toch in mijn gedachten hangen. Ik raak weer met gaar in gesprek, maar dit keer omdat ik een oprechte vraag heb.

De volgende ochtend vlieg ik namelijk naar Cairo, om een droom uit te laten komen. Het bezoeken van de Egyptische oudheden. Daarvoor moet ik al om half 6 vertrekken. Het restaurant is dan nog dicht maar iets te eten voor ik weg ga zou lekker zijn. Ze legt uit dat er lunchpaketten te krijgen zijn en dat ik die kan reserveren. Ze probeert uit te leggen waar ik dat kan doen, maar dan zegt ze. Ik kan ook zorgen dat er vanavond een naar je kamer komt. Ik zeg graag, vertel dat ik in kamer 7112 zit en zij zegt dat het geregeld wordt. Dat scheelt een hoop gedoe.

In de middag zie ik haar niet omdat ik in slaap ben gevallen op het bedje langs het zwembad. Gelukkig onder de parasol, anders zou ik ondanks mijn getinte huid levend verbranden. Omdat het restaurant al dicht is moet ik mezelf verblijden met wat ijs. Dat is geen probleem. Daarna ga ik naar de kamer om te douchen. Na het douchen het avondeten en dan weer terug naar de kamer. Het plan is vroeg naar bed. Morgen immers naar Cairo.

Al ik terug in de kamer ben kijk ik een filmpje op min tablet. Dan wordt er op mijn deur geklopt. Als ik de deur opendoe ben ik verrast, de mooie Cleopatra, zoals ik haar noem, staat voor mijn deur. Ze lacht weer zo mooi. Ze heeft een pakketje met eten bij zich. Ze geeft hem af en we raken in gesprek. Ze vraagt wat ik ga doen en ik leg uit wat de planning is morgen. Ze praat door over Egypte en ik vraag haar de kamer in. Even twijfelt ze, maar ze stapt naar binnen.

Ik ga op het bed zitten en zij neemt plek in de stoel. Terwijl zij vertelt over Egypte en haar leven bekijk ik haar. Ze heeft haar strakke witte blouse aan. Terwijl ik haar bekijk voel ik mijn pik harder worden. Als ik haar vraag hoe oud ze is, zegt ze: 18, but almost 19 sir. Wat zijn ze toch beleefd. Het is haar eerste jaar in het hotel. We praten verder maar ik blijf haar bekijken. Ze lijkt het door te hebben maar reageert er niet op. Als ze even de andere kant op kijkt voel ik de kans om snel mijn pik goed te leggen. Ze kijkt sneller terug dan ik dacht, zou ze doorhebben dat ik geil word van haar?

‘You like it here sir ?’ vraagt ze met haar lieve onschuldige stem. ‘Yes i like you, i mean yes it is great here.’ Oke dat was niet handig, misschien loopt ze nu wel weg. Ze lacht en staat op. ‘Thank you sir’. Omdat ze op staat denk ik dat ze weg wilt. Daarom sta ik ook snel op maar dan glijdt mijn harde pik achter de rand van mijn korte broek vandaan. Een tent ontstaat. Cleopatra lijkt geschokt. Shit, dit was niet de bedoeling. Ja natuurlijk wil ik haar neuken, maar niet zo onverwacht laten schrikken.

Ze draait zich snel om en loopt naar de deur. ‘Sorry’ roep ik naar haar toe. Ze opent de deur, kijkt de hal in. Ze sluit de deur weer en doet hem op slot. Ze stapt op me af, kijkt me aan en pakt mijn pik ineens beet. ‘You like me sir?’ Fuck, dat sir maakt het nog geiler. ‘Yes eeuuhh…’. Ze masseert mijn pik nu. ‘you like’ vraagt ze weer. Ik knik. Mijn hand glijdt over haar gezicht. Ze is mooi, erg mooi. Dan laat ik mijn handen naar haar borsten gaan. Ze houdt me niet tegen.

Ik voel haar bh. Het voelt stevig, maar dit kan ook door de bh komen. Ik knoop haar blouse open, ze reageert door sneller haar hand over mijn pik te laten gaan. Het gekloot met de knoopjes duurt altijd te lang, maar als hij los is komt er een mooie witte bh tevoorschijn. Ik trek haar blouse uit, gooi die op de grond. Ik doe een stap achteruit om haar te bekijken. Haar lichaam is nog mooier dan ik dacht. Perfect bruin gekleurd. Terwijl ik naar haar kijk doet ze zelf haar bh uit. Dan komen er 2 prachtige borsten tevooorschijn. Klein, maar super stevig. Als een hongerige leeuw duik ik met mijn handen op haar borsten. Heel stevig zelfs. Ik masseer ze en kus haar op haar mond.

We zoenen, ze gebruikt weinig tong maar de punten van onze tongen raken elkaar. Haar hand gaat weer gretig op zoek naar mijn pik. Ze haalt hem gelijk uit mijn broek en trekt er rustig aan. Haar kleine handje zit er strak omheen. Ze heeft al snel een geweldig ritme te pakken. Ik leg mijn handen op haar billen. Ook die voelen stevig. Mijn mond kust haar nek onderweg naar haar borsten. Iets minder dan een handvol, maar passen prachtig op haar lichaam. Ik zuig zachtjes op haar donkere tepels. Ik hoor dat ze nu begint te hijgen. Ik maak haar broek los en laat die zakken. Een zwarte slip zit daar onder. Geen setje dus, maar eigenlijk boeit me dat niet.

Ik til het kleine hete lichaam op, leg haar op het bed en doe haar broek uit. Gelijk daarna staat ze op om bij mij het zelfde te doen. Mijn broek valt op de grond. Dan gaat ze zitten op het bed en neemt mijn harde pik in haar mond. Ze doet haar best, maar komt iets verder dan mijn eikel. Ook nu voel ik het puntje van haar tong over mijn pik gaan. Dit is niet haar specialiteit, maar het maakt me niet minder geil. Mijn handen liggen op haar hoofd, ik probeer haard hoofd iets verder te duwen maar veel verder komt ze niet.

Ze laat mijn pik uit haar mond gaan. Dan doet ze iets wat me bijna laat komen. Ze kijkt met haar mooie ogen omhoog, steekt haar tong uit en slaat mijn pik er tegen aan. Fuck wat een uitzicht. Om te voorkomen dat ik hier al door kom duw ik haar naar achteren. Ik duw haar met haar rug op bed, spreid haar benen en ga op mijn knieën. Ik schuif haar slipje opzij en zie een geschoren glimmend kutje. Haar kutje is gesloten, lijkt nog weinig gebruikt. Ik laat mijn vingertop er doorheen gaan, van onder naar boven. Ze is natter dan ik kon zien, ik glij er soepel doorheen.

Mijn vinger vindt haar clitje en cirkelt er omheen. Meteen kreunt ze hard. Alsof ze schrok van mijn vinger die het juiste plekje vindt. Ze vindt het duidelijk lekker want er komt veel geluid uit dit lieve schattige meisje. Ik besluit daarom langzaam zo door te gaan. Het gekreun wordt al snel heftiger. Mijn vinger gaat sneller over haar clitje. Haar kleine lijfje begint te schokken, haar heupen schieten nu alle kanten op. Met mijn arm probeer ik haar stil te houden om haar een orgasme te geven zonder het voor haar te verpesten. Ze wordt even stil, schokt en komt dan met een harde kreun. Mijn vinger gaat langzamer en ze komt weer wat tot rust.

Ik sta op, en trek haar slipje uit. Ze ziet er verhit uit na haar orgasme. Ik trek mijn shirt uit waardoor we nu beide naakt zijn. Mijn pik staat keihard vooruit. Ik kruip op haar, duw haar benen uit elkaar. Ik kus haar en duw mijn pik tegen haar kutje aan. Ze is drijfnat, maar ongelooflijk strak. Moeizaam duw ik mijn dikke pik bij haar naar binnen. Steeds haal ik een beetje terug en probeer ik hem verder te duwen. Ik kijk mijn Cleopatra aan. Ze heeft het moeilijk maar laat het gebeuren. Ik zit er half in, haar kutje knijpt om mijn pik heen. Ik hou mijn pik even stil, zuig op haar tepels.

Dan glij ik er bijna helemaal uit, zet ik wat meer kracht en glij ik er helemaal in. Ze kreunt nu hard. Ik denk niet dat dit haar eerste keer is, maar duidelijk is dat ze er niet veel gehad heeft. Langzaam stoot ik in haar. Ik glij steeds diep in haar, waarop ze heftig kreunend reageert. In haar ogen zie ik puur genot. Ik kus haar als ik weer in haar stoot. Ik voel hoe haar kutje mijn pik fijn knijpt. Ik voer het tempo op. Ik zit nog maar net in haar maar dit hou ik niet vol. Ze slaat haar armen om mijn nek. Dit maakt het nog lekkerder. Dan voel ik dat het komt. Ik kreun hard en glij net op tijd uit haar. Zeker 5 dikke stralen zaad landen op haar buik en stevige kleine borsten.

Ze kijkt me verlekkert aan. Het was goddelijk maar duurde maar een paar minuten. Ze kust me op mijn wang, maar ik ben nog niet klaar. Mijn pik is nog keihard. Ik sta op en pak haar bij de hand. Ik neem haar met me mee naar de douche, onderweg glij ik bijna uit over haar blouse die nog op de grond ligt. In de douche zoenen we weer. Nu een stuk heviger, geiler. Ik voel meer van haar tong.

Ze drukt haar lichaam tegen me aan. Ik voel mijn eigen zaad tegen me aan plakken. Ik til haar op, duw haar tegen de muur en laat haar op mijn nog harde pik zakken. Ik druk tegen haar kutje aan. Ze stopt met zoenen en kijkt me aan alsof ze wilt zeggen, gelijk nog een keer? Dan duw ik haar heupen omlaag en glij ik makkelijker bij haar naar binnen dan de eerste keer. Ze kreunt gelijk hard. Ik laat haar zakken, druk haar steviger tegen de muur en begin hard te stoten. Net was het liefdevol, nu is het harder. Ze kreunt daardoor ook harder. Ze lijkt zich helemaal te laten gaan.

Haar lichaam begint weer te schokken. Ze gaat klaarkomen terwijl ze tegen de douchewand aan geneukt wordt. Ze kreunt, steeds harder en harder. In het Arabisch komt van alles voor bij. Ik heb geen idee wat maar het is duidelijk dat ze geniet. Terwijl ze het in mijn oor uitschreeuwt heb ik de grootste moeite om haar vast te houden. Te veel, want ik moet haar op de grond zetten en goed vast houden omdat haar lichaam blijft schokken. Haar ogen draaien weg, ze legt haar hoofd op mijn borst en wordt rustiger terwijl haar orgasme langzaam weg gaat.

Ik draai haar om, ze leunt met haar armen tegen de muur. Ik pak haar bij de heupen, zodat haar volle billen naar achteren gericht staan. Ik sta achter haar, duw mijn pik weer in haar. Meteen kreunt ze weer. Zo rustig als ze begon, zo wild kreunt ze nu. Ik ben te geil om het lief te doen. Haar volle stevige billen vormen het perfecte kussen om hard tegen aan te stoten. Ik hou haar bij haar borsten beet, stoot hard en diep. We kreunen beide hard. Ik focus me alleen nog maar op mezelf. Ik wil spuiten en hard ook.

Ik knijp harder in haar stevige kleine borsten. Ik neuk harder en dieper. Het geklets vult de badkamer. ‘Ik ga spuiten’ kreun ik hard uit. Ze heeft geen idee wat ik zeg maar ze kreunt iets in het Arabisch terug. Dan voel ik het komen.. Ik stoot door en mijn ballen legen zich in dit strakke en drijfnatte kutje van deze Egyptische schone. Er lijkt geen eind aan te komen en ik kreun als een malle. Als ik uitgespoten ben blijf ik hard vasthouden. Mijn handen om haar borsten, tot ik verslap en naar buiten glij. Gelijk erna zie ik mijn zaad langs haar benen stromen.

Ze draait zich om en zoent me. Dit was heerlijk. We knuffelen en kijken elkaar daarna diep in de ogen aan. ‘Shukran’ zegt ze, meerdere keren. Ik had geen idee wat dat was. Maar ik geef haar een kus. Ik zet de douche aan. We douchen maar kort. Ze spoelt het zaad van zich af, droogt zich snel af en kleed zich aan terwijl ik nog in de douche sta. Ze lacht even en verlaat de kamer. Ik geniet na in de douche, me afvragen wat Shukran eigenlijk betekent. Wat maakt het ook uit, ik ben hier nog meer dan een week. Hopelijk nog vaak met mijn Cleopatra.

Ik hoop dat jullie van dit lange verhaal genoten hebben. Uiteindelijk ben ik nooit achter haar naam gekomen, maar ik heb intens van haar genoten. Nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurd is? Laat me dat maar weten! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur me gerust een bericht op snapchat of insta. Je vindt me onder [b] mdemeester28]/b] Bedankt voor het lezen!.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
7.2
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4
Shemale