63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 7554x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het eerste deel van het verhaal over Ellie. Enige tijd geleden kreeg ik een mail met het verzoek om voor iemand een verhaal te schrijven. Het verzoek was vrij specifiek met de vraag of ik een aantal elementen in het verhaal kon verwerken. Ik heb hier over nagedacht en heb het volgende fictieve verhaal geschreven. Dit verhaal heeft een iets langere intro.

Ellie zit op haar balkon en kijkt naar de stad. Het is prachtig weer maar nog niet zo warm, een goede twintig graden en niet zoveel wind dus het is goed toeven op haar balkon. Op de achtergrond hoort ze haar dochters met elkaar bezig, Harry Styles, 5 SOS, Niall Horan of een andere moderne artiest heeft een nieuw nummer en dat draaien ze nu alweer voor de vierde keer, enthousiast met elkaar discussiërend en af en toe al meezingend. Het zijn echte meiden en dikke vriendinnen, ze zijn het zeker niet de hele tijd met elkaar eens maar kunnen ook niet zonder elkaar. Ellie is trots op haar meiden, Karina en Mandy. Twee prachtige meiden van 16 en 18 die echter totaal verschillende zijn, zowel qua karakter als figuur.

Ellie heeft een boek op haar schoot en een glas drinken voor haar staan maar ze leest en drinkt niet, ze zit in gedachten. Vanmiddag heeft ze met Anita gebeld, dat is haar tante en de zus van haar moeder en vanmiddag zei Anita ineens iets over haar moeder en dat was vreemd want daar hebben ze het samen de afgelopen jaren nooit meer over. Op het moment dat het gebeurde was er nog niets aan de hand maar nu merkt Ellie dat het haar helemaal van slag heeft gebracht. Terwijl ze op haar balkon zit heeft ze door het gesprek met Anita het gevoel dat ze ineens weer ruim twintig jaar terug is in de tijd. Ineens galmen de woorden van haar moeder weer door haar hoofd, de woorden waarvan ze dacht dat ze die al lang kwijt was zijn ineens weer terug.

“Meisje, heel veel mannen hebben totaal geen respect voor vrouwen, mannen willen alleen maar misbruik van vrouwen maken, mannen willen vrouwen alleen maar overheersen, mannen willen altijd en alleen maar seks met vrouwen hebben. Je moet nooit naar de grote stad gaan want dat is een plaats van Sodom en Gomorra en daarom moet je voor altijd hier in het dorp blijven wonen.”

Altijd dezelfde teksten en dezelfde woorden die haar moeder zei en altijd dezelfde waarschuwing. Hoe vaak had ze niet van haar moeder gehoord,

“Je moet oppassen voor mannen en uit hun buurt blijven”.

Heel lang heeft ze niet meer aan de woorden gedacht maar nu zijn ze er toch weer en dat verrast haar. Terwijl deze gedachten weer door haar hoofd gaan denkt Ellie weer terug aan vroeger, de tijd dat ze nog bij haar ouders woonde en hoe ze toen werd beïnvloed door haar ouders die dat deden door haar steeds kort te houden alleen maar om haar zogenaamd voor alle kwaad te behoeden. Althans dat was wat ze steeds tegen haar vertelden. Pas veel later besefte Ellie dat ze heel erg is geïndoctrineerd en ze daardoor eigenlijk veel te beschermd is opgevoed.

Ze denkt met een brok in haar keel terug aan het moment dat ze heel abrupt werd geconfronteerd met die wetenschap. Het was een onthutsende ontdekking toen ze er achter kwam dat haar ouders doelbewust dat onderdrukkende proces in stand hebben gehouden en het proces van besef werd uiteindelijk in gang gebracht toen er ineens politie voor haar deur stond met het bericht dat haar ouders verongelukt waren. Haar vader had niet goed opgelet en had niet gezien dat er een tractor de weg overstak met een aanhanger. De auto met haar ouders was tegen de aanhanger gereden of in ieder geval er half onder. De bak was net over de motorkap gegleden en de auto stond er bijna tot de helft ondergeschoven. Haar ouders hadden geen schijn van kans.

Vanaf dat moment werd het leven voor Ellie helemaal door elkaar gegooid. Als een soort zombie heeft ze de begrafenis van haar ouders moeten regelen. Dat was al heel erg moeilijk, niet alleen omdat ze in één klap haar ouders kwijt was geraakt maar omdat ze bijna direct besefte dat ze op 20-jarige leeftijd ineens een wees was geworden en haar hele beschermde omgeving voorgoed veranderd was.

Door de strenge opvoeding van haar ouders was Ellie preuts en naïef maar zeker niet dom dus ze had al heel snel door dat alle zogenaamde hulp die werd aangeboden door haar buren, dorpsgenoten en andere zogenaamde vrienden alleen maar werd gedaan om zelf in ieder geval een graantje mee te kunnen pikken van het vele geld dat haar ouders hadden want dat bleek ook al heel snel, haar ouders waren rijk, echt heel rijk. Zodra ze dat door had besloot Ellie om op een vriendelijke en hele nette manier maar wel heel gedecideerd alle verdere hulp af te wijzen.

De hulp kwam uiteindelijk wel van Anita en haar man, Ellie had haar tante maar een paar keer gezien. Anita was de zus van haar moeder, de zus die in de grote stad woonde, de zus die alles deed waar haar moeder zo tegen was en waar ze haar dochter haar hele leven voor gewaarschuwd had, de zus die volgens haar moeder niet te vertrouwen was, de zus die haar hele leven altijd was voorgetrokken door hun ouders en zus die haar hele leven altijd alles heeft gedaan wat volgens haar moeder heel fout was, die zus!

Anita stond een dag na het overlijden van haar ouders ineens voor haar deur. In het begin wilde Ellie niets van haar weten en het heeft Anita een tijdje gekost om het vertrouwen van Ellie te winnen en haar zover te krijgen dat haar nichtje naar haar wilde luisteren zodat ze haar kon helpen. Pas toen Ellie de man van Anita ontmoet had en ze begreep dat Bert en Anita zoveel geld hadden dat ze het geld van Ellie niet nodig hadden ontdooide ze langzaam en ontstond er een hele hechte band tussen de beide vrouwen.

Ze hebben lange gesprekken gevoerd hoe Ellie verder moest en wat er moest gebeuren met de grote woning en het erf waar Ellie op dat moment woonde. Het heeft even geduurd maar de beslissing om uiteindelijk ook in de grote stad te gaan wonen werd genomen omdat Ellie op een gegeven moment ontdekte dat haar ouders daar een heel mooi en groot appartement hadden en dat haar ouders daar regelmatig samen heen gingen. Ze kwam, toen ze eenmaal in het appartement was geweest, er ook meteen achter dat haar ouders niet iedere keer een weekend weg waren om andere mensen in de gemeente te helpen maar dat ze telkens een paar dagen in hun eigen appartement in de grote stad gingen.

Ellie kwam tot haar ontzetting ook langzaam tot het besef dat haar ouders alleen maar naar het appartement gingen om lekker te kunnen feesten en seks te hebben met elkaar en met andere mensen. Tot grote verbijstering van Ellie bleek dat haar moeder juist alles wel deed waar ze haar zo lang voor gewaarschuwd had. Zij en Anita hadden twee boekjes gevonden waar haar moeder een soort dagboek bij hield en waar alles in stond. Ellie heeft die boekjes nooit gelezen, Anita ook niet echt maar heeft wel genoeg gezien om te weten wat haar zus en haar man daar gedaan hebben. Net als Ellie was Anita ook niet erg geïnteresseerd naar de avonturen van haar zusje maar ze heeft genoeg gelezen om te weten wat er zich daar heeft afgespeeld.

Ellie pakt haar drinken en neemt een slokje en kijkt in de verte, ze moet weer een brok uit haar keel wegslikken als ze terugdenkt aan die tijd. Ze heeft zich daarna vaak afgevraagd waarom er altijd mensen zijn die andere mensen moeten beïnvloeden met hun overtuiging of het nu gaat om geloof, politiek, sport of andere dingen. Wat mensen proberen te bereiken door hoe dan ook vast te houden aan hun ideeën en die zo ver doorvoeren dat ze daarmee bewust of onbewust andere mensen ongelukkig kunnen maken. Waarom er ouders zijn die hun kinderen beïnvloeden, waarom er mensen bij andere mensen voor de deur staan om ze te overtuigen van hun geloof of ideeën. Mensen die het hebben over het vliegen van andere omdat het slecht is voor het milieu zou zijn terwijl ze zelf de hele wereld over gaan met het vliegtuig, die andere mensen aanspreken op energie verkwisting terwijl ze zelf in een huis wonen waar nauwelijks energiemaatregelen zijn genomen. Mensen die vooral voor andere mensen weten wat goed of slecht is. Ellie denkt voor de zoveelste keer verbitterd, het zijn net verkeersborden, borden die wijzen naar de grote stad maar er zelf nooit naar toe gaan.

Ze neemt weer een slok van haar drinken en probeert deze negatieve gedachten die ze al veel vaker heeft gehad weg te zuchten maar het gaat heel moeilijk terwijl ze beseft dat onbewust deze gedachten in haar hoofd blijven rondtollen.

Weer kijkt Ellie in de verte zonder iets te zien. Ondanks dat het al zo lang geleden is vindt ze het nog steeds heel moeilijk. De tegenstelling van wat haar ouders tegen haar zeiden en wat ze zelf deden komt nog steeds binnen als een kanonskogel. Alles waar Ellie in geloofde en alle onderwerpen van de indoctrinatie van haar ouders kwamen op een helling te staan en daarom heeft ze in die periode het besluit genomen om alles rigoureus te veranderen, ze veranderde haar naam van Eline in Ellie, ze heeft met behulp van Bert en Anita alles van haar ouders verkocht behalve het appartement en daar woont ze nu nog steeds. Vanaf dat moment was er geen weg meer terug en woonde ze in de grote stad. Ze had toen ineens een hele mooie woning en heel veel geld maar Ellie wilde niet stil zitten dus met enige moeite kreeg ze een baantje op ongeveer 10 minuten lopen van haar huis.

Ellie kijkt weer in de verte en neemt nog een slokje van haar drinken. Als ze terugdenkt aan de begintijd dat ze in haar appartement woonde overvalt haar weer de schaamte over hoe ze zich toen gedroeg. Ze weet nu echt niet meer hoelang ze bedachtzaam door de straten van de stad heeft gelopen, met boodschappen doen en van en naar haar werk met de angst voor iedere man die er ook toevallig liep. Hoelang de angst, ontstaan door de jarenlange indoctrinatie van haar ouders, in haar lichaam heeft gezeten en hoelang ze bang is geweest voor iedere man die bij haar in de buurt kwam of hoe vaak ze is omgelopen om eventuele ontmoetingen met mannen te vermijden. Ze denkt met verwondering en afschuw terug aan die tijd, een wereldvreemd meisje losgelaten in een grote stad en op zoek naar voornamelijk zichzelf.

Terwijl al deze gedachten voor de zoveelste keer door haar hoofd gaan realiseert ze zich dat ze alle beïnvloeding van haar ouders eigenlijk nog steeds met zich meedraagt, de schaamte voor haar eigen lichaam is nog steeds niet helemaal weg, de preutsheid is er nog steeds en dat wordt soms pijnlijk duidelijk als ze naar haar dochters kijkt en ziet hoe zij met hun lichaam omgaan.

Ellie woonde drie maanden en twee dagen in de stad en het was de laatste dag van de tweede maand dat ze werkte, haar manager had een kleine borrel georganiseerd. Ze kreeg tijdens die borrel te horen dat ze een vast contract kon krijgen. Ze ging hierdoor later naar huis dan normaal en ze was net onderweg toen ze merkte dat er een man naar haar bleef kijken en iets later achter haar aan begon te lopen. Met haar hart kloppend in haar keel van angst ging ze steeds harder lopen onderwijl denkend wat er allemaal met haar kon gebeuren als de man haar te pakken zou krijgen want het leek wel of de man haar bleef volgen. Ze durfde niet te kijken waar de man precies was en vlak bij haar appartement hoorde ze hem ineens heel dichtbij en pakte hij haar arm. Ze slaakte een gil van angst en wilde zich losrukken toen ze hoorde, Eline?

Ze keek de man aan en stamelde Barry. De angst vloeide weg uit haar lichaam, de vreemde enge man bleek Barry, haar oude buurjongen, te zijn. Ze waren vroeger hele goede vrienden maar hij was ineens verdwenen. Van opluchting pakte ze hem even beet, geen omhelzing want dat deed je niet met een man maar ze pakte met haar handen even zijn armen beet. Wat doe je hier Eline, vroeg Barry. Het is Ellie tegenwoordig, antwoordde Ellie automatisch, en ik woon hier sinds een tijdje. Hé hoezo woon je hier, waar dan? Ellie wees naar het appartement waar ze ongeveer honderd meter vandaan was. Woon je echt hier, de verbazing stond in de ogen van Barry toen hij het vroeg.

Toen Ellie knikte hebben ze elkaar een aantal seconden aangekeken beide bezig met hun eigen gedachten. Barry zei toen, volgens mij hebben wij elkaar heel veel te vertellen, waar kunnen we even praten?

Toen Ellie niet meteen antwoordde vroeg hij, mag ik je een etentje aanbieden Eline ehhhh El? Terwijl Ellie stond na te denken over het voorstel ontstond haar bijnaam El. Ze keek Barry weer aan denkend aan de woorden van haar moeder, ik ehh, ik weet het niet. Barry die de situatie van thuis heel goed kende zei alleen maar, we gaan alleen iets eten El, meer niet, ik raak je niet en ik wil je niet ontvoeren en ik wil geen misbruik van je maken. We gaan alleen maar even praten en na het eten breng ik je weer netjes terug naar je huis. Met een grote glimlach om haar mond ging ze overstag en stemde ze uiteindelijk in.

Met dankbaarheid in haar hart denkt Ellie terug aan die eerste keer en de dagen die daarop volgde, hoe voorzichtig Barry met haar was, hoe lief hij is geweest en hoe geduldig hij heeft gewacht voordat ze eindelijk samen iets deden, de eerste kus, de eerste omhelzing, de eerste keer elkaars hand vasthouden en de eerste keer seks. Maar niet alleen met dankbaarheid maar ze denkt ook met schaamte terug aan die tijd.

Wil je wat te drinken mam? Mandy roept naar haar moeder, ze zijn eindelijk klaar met het nieuwe nummer en willen nu iets gaan drinken. Ellie antwoordt, nee schatje, ik heb zelf al iets gepakt. Zijn jullie klaar met het nieuwe nummer van eeeehmm? Harry Styles mam! Mandy zucht heel diep om de domheid van haar moeder, iedereen hoort toch meteen dat het Harry Styles is.

Ellie pakt haar drinken en neemt een slok maar haar gedachten gaan onmiddellijk weer terug naar de tijd dat ze haar huidige man ontmoette. Ze denkt direct terug aan de band die ze vanaf die eerste ontmoeting opbouwde met Barry, al snel leek het alsof hij nooit was weggeweest, maar ze denkt ook aan de verontwaardiging die ze beide hadden toen ze er samen al pratend achter kwamen dat Barry eigenlijk is weggestuurd omdat zij samen iets te goede vrienden werden en dat hun ouders niet wilde dat er iets tussen hen zou gebeuren. Ze moet alweer moeite doen om de ergernis over deze ontdekking uit haar systeem te krijgen.

Na al die tijd kan ze er nog steeds kwaad om worden. Want het bleek al snel dat zij en Barry het echt heel goed met elkaar konden vinden, de vele gesprekken die ze hebben gevoerd over hun leven tot nu toe, over het overlijden van de haar ouders en over de ouders van Barry die nog wel leefde maar dat hij ze haast nooit meer zag of opzocht alsof hij altijd heeft geweten dat hij weggestuurd was om geen diepere band te krijgen met Ellie.

Barry leefde die tijd heel sober, hij had een klein flatje dat hij met moeite kon betalen met het loon wat hij toen verdiende. Ze waren vanaf de eerste avond iedere keer heel blij dat ze elkaar weer konden zien en hadden in die tijd hele lange gesprekken. Het gevoel tussen hen werd steeds sterker. Zoals iedere keer als ze eraan terugdenkt begrijpt Ellie achteraf zichzelf gewoon niet. In die begintijd zijn ze heel vaak samen geweest, hebben ze gewandeld, aan het water gelegen, samen gegeten en samen andere leuke dingen gedaan en heel veel met elkaar gesproken maar steeds bleef er een bepaalde afstand tussen hun beide die Ellie krampachtig in stand hield met de gedachte aan de woorden van haar moeder totdat Anita een keertje bij haar kwam en net binnen kwam op het moment dat Barry weg ging.

Hij stond op en zei doei en liep weg, Anita ving even later de blik van Ellie op toen die Barry nakeek en hij naar haar zwaaide terwijl zij op het balkon stond. Waarom zoende hij je niet, vroeg ze aan Ellie. Zoenen, dat mag toch niet? Jeetje Ellie, je moeder leeft niet meer en zoenen met een man waar je van houdt is het lekkerste wat er is. Kom los meid, luister naar je gevoelens en laat het verleden los.

Ellie herinnert zich nog hoe ze naar Anita heeft gekeken en wat er door haar hoofd ging. Houden van, hou ik van Barry? Al snel trok ze voor zichzelf de conclusie dat het inderdaad zo was en vanaf dat moment werd alles anders, de volgende dag was de eerste zoen en toen ze daar eenmaal mee begonnen waren konden ze er ook niet meer mee stoppen, daarna of misschien wel door het zoenen raakten ze elkaar steeds meer aan en gingen ze steeds meer knuffelen. Ellie schudt haar hoofd van schaamte als ze terugdenkt aan de eerste keer dat ze seks hadden, hoe moeilijk ze deed en hoe moeilijk ze het Barry heeft gemaakt. Gelukkig werd hij het al snel zat om het steeds in het donker te moeten doen omdat Ellie het moeilijk vond om zichzelf te tonen en dat ze zelfs als ze ging douchen de deur achter haar dicht deed.

Een paar dagen later trok Barry de deur van de badkamer open toen ze net onder de douche vandaan kwam, hij trok haar naakt mee en nam haar mee naar de grote spiegel in de slaapkamer en ging ervoor staan tegen de rug van Ellie terwijl zij hem via de spiegel aankeek en soms even naar zichzelf. Barry had haar stevig vast zodat ze niet weg kon. Kijk naar jezelf El, kijk in de spiegel en zie hoe mooi je bent en zie gewoon dat je niets hoeft te verbergen. Schoorvoetend keek Ellie toen voor het eerst echt naar zichzelf en Barry liet haar los, volgde de lijn van haar lichaam met zijn handen onderwijl met haar pratend.

Ik hou van je, met heel mijn hart hou ik van je en als het aan mij ligt blijf ik de rest van mijn leven van je houden. Ik vind je prachtig en ik wil je graag zien en van je genieten en dat gaat niet als je steeds zo krampachtig doet. Kijk naar jezelf El, kijk hoe mooi je bent en hoe mooi je lichaam is, kijk hoe mooi je borsten zijn, kijk naar je mooie en platte buik, kijk naar je heupen en naar je slanke benen, kijk hoe mooi je bent. Ellie stond met een rood hoofd naar zichzelf te kijken en volgde met haar ogen de lichaamsdelen die Barry opnoemde en ze moest hem gelijk geven. Nog nooit had ze zo naar zichzelf gekeken.

Ellie realiseert zich dat het moment dat Barry dit zo deed een verandering in hun relatie bracht. Vanaf dat moment werd ze steeds iets losser bij Barry en kon ze een beetje over haar preutsheid heen stappen als ze samen waren. Met dankbaarheid denkt ze terug aan haar eerste orgasme. Hoe Barry haar die keer heeft verwend, eerst met zijn handen en even later ook met zijn mond. Ze is die eerste keer twee keer klaargekomen en had het heerlijk gevonden. Hun relatie ontwikkelde steeds meer, ze gingen samenwonen in haar huis en anderhalf jaar later trouwden ze. Barry kon zich toen veroorloven om iets kritischer te zijn in het uitkiezen van een nieuwe baan en Ellie bleef in het begin ook gewoon werken. Ze gingen steeds meer van elkaar houden en de seks werd ook steeds beter. Ellie verloor grotendeels haar preutsheid als ze samen met Barry was. Alhoewel Barry ook niet zo ervaren was leerden ze samen geleidelijk om steeds meer van elkaar te genieten, geholpen door Anita die er af en toe met Ellie over praatte en haar soms wat tips gaf en door het steeds meer opkomende internet.

Enthousiast ontdekten ze elkaar en ontdekten ze de geneugten van de seks in al zijn facetten. Ze probeerden samen alles uit wat ze hoorden van Anita of ontdekten via het internet of van de boekjes die Barry af en toe kocht. Met genoegen denkt Ellie terug aan die tijd, alle verschillende standjes die ze samen uitprobeerde, voor de eerste keer het hebben van orale seks, anale seks alhoewel ze dat niet nu niet zo vaak doen en alle andere dingen waarvan ze sommige echt niet kon waarderen, die avond met vastbinden en de zweep was helemaal niet leuk en heeft ze een flinke ruzie opgeleverd die gelukkig later goed gemaakt werd met heerlijke seks.

Ellie werd steeds vrijer naar Barry maar hij was ook de enige, de preutsheid die ze in haar jeugd had meegekregen raakte ze niet echt kwijt en ze vond het gewoon heel moeilijk om zich bloot te geven naar andere mensen, zelfs met de bevallingen van haar beide dochters vond ze het moeilijk om met haar benen wijd te liggen terwijl er vreemde mensen omheen stonden.

Ellie kijkt op haar horloge en ziet dat het tijd wordt om te gaan koken, ze drinkt haar glas leeg en staat op. Ze staat te koken als Barry thuiskomt. Hij loopt de keuken in en omhelst Ellie en geeft haar een kus en zegt, dag mooie vrouw. Dan loopt hij de huiskamer in, luister pap, roept Mandy en zet die nieuwe plaat op. Oooh heeft Harry alweer een nieuw nummer? Zijn dochters kijken met tevredenheid naar hun vader, hij hoort ten minste wel wie het is. Ellie staat in de keuken te kijken naar haar man en haar dochters en neemt op dat moment de beslissing, vanavond gaat ze het doen, vanavond gaat ze haar man verrassen door volledig uit haar comfort zone te stappen.

Een paar uur later zegt Ellie tegen haar man, kom je zo naar de slaapkamer? Barry kijkt op want hij weet wat er gaat komen, tuurlijk lieverd, hoe lang heb je nodig? Tien minuutjes, Ellie wil weglopen maar komt nog even terug en geeft haar man eerst nog een zoen, ik hou van je, zegt ze zachtjes. Barry antwoord door haar even over haar kont te aaien.

Sinds die eerste keer voor de spiegel is Ellie een beetje losgekomen en hebben ze regelmatig seks, ze zijn begonnen met een paar keer per week en doen dat zelfs nu nog terwijl ze al ruim 20 jaar bij elkaar zijn en twee kinderen hebben. Barry weet dat Ellie eigenlijk nog heel onzeker is over zichzelf en daarom van mening is dat ze regelmatig seks moeten hebben omdat ze bang is als ze dat niet doet Barry zijn interesse in haar verliest en zijn geluk ergens anders gaat zoeken. Hij heeft al heel vaak tegen haar gezegd dat het onzin is dat ze dat denkt want hij geniet elke keer weer van haar mooie lichaam en van de dingen die ze samendoen. Nog iedere dag kijkt Barry naar zijn vrouw en vindt Ellie nog steeds geweldig mooi. Nu hebben ze het er niet meer over maar ze blijven het gewoon regelmatig met elkaar doen en ze genieten er alle twee van.
Lees verder in: Ellie - 2
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zijn Eerste Nacht ...Door: Niels
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort,
"Hey, Ik ben Niels, 30 jaar en woon in Belgisch Limburg. Hieronder mijn allereerste verhaal. Het is niet waargebeurd, maar een stiekeme fantasie van mezelf die ik omgezet heb naar een verhaal. Laat zeker weten wat jullie er van vinden... Sofi..."
23-05
9.0
Ontheemd - 11Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mag ik me even opfrissen vroeg Sandra. Ze ging bij mij onder de douche en kleede zich weer aan. Ondertussen lag ik nog steeds met Erna te vrijen. Mjn paal was alweer hard geworden en al zoenend en strelend had was ik bij haar naar binnen gegled..."
23-05
9.7
Het Kasteel - 30Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muzi..."
22-05
9.8
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05
9.4
Ontheemd - 10Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Voorzichtig tilde ik haar op en droeg haar naar haar slaapkamer. Ze werd half wakker en sloeg haar arm om mijn nek. Douwe , mompelde ze. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Gauw kleedde ik mezelf uit en kroop erbij, voor het eerst in haar b..."
21-05
9.6
Mini - 311Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
" Mijn zussen , zei ik. Clara en Melissa. Een neiige tweeling die bijna iedereen kunnen foppen met de opmerking Nee, dat is m n zus . En dat hebben ze op de middelbare school nogal vaak gedaan, de krengetjes. Maar goed, ze hebben nu beiden een nog..."
21-05
9.7
Ontheemd - 9Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden klaar te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustig..."
20-05
9.4
Ontheemd - 8Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de H ndel variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakt..."
18-05
9.4
Ontheemd - 7Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Kun je weer slapen Ik denk het wel, ik heb een prima slaapmiddeltje gehad. Lena kroop tegen me aan en ik voelde me al gauw weer wegzakken. Zondagochtend, een uur of zeven. De zon scheen op mijn slaapkamerraam, ik schoof het gordi..."
17-05
9.5
Het Kasteel - 29Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag werd ik wakker in een leeg bed en omdat ik een plas moest doen, ging ik naar de badkamer, waar ik Sanne en Esmee lekker loom in bad aantrof. Sanne lag met haar rug tegen Esmee aan en terwijl Esmee zachtjes de borsten van Sanne kneedde..."
16-05
9.7
Mini - 310Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
"Ik knikte. Klopt, schat. Ik reed gisteren twee keer langs Herpen. Daar staat het hoofdkwartier van Hulphond Nederland. Pal langs de snelweg Joline onderbrak me. Ken ik. Met die kop van die hond. Precies. En ik dacht toen is zo n hulphond opvoe..."
16-05
9.7
Zo Had Het Moeten ZijnDoor: Simon1967
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Ik ben Simon nu 55 jaar dit verhaal is mijn fantasie hoe het had moeten zijn. Ben Simon een normale maar wat het op meisjes aankomt erg verlegen jongen. Ben nu 25 jaar woon in een nieuw huis ,mijn hobby zijn computers en techniek w..."
15-05
8.0