63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 2999x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Lesbos - 7: Terug Aan De Studie

Cleo Komt...

Thuis gekomen bij mama vertelde ik het gehele verhaal aan haar en dat deed haar ook weer opgewonden raken, met als gevolg dat ik met haar ook een heerlijke avond heb gehad,

Rond 12.00 uur stopte het kleine autootje van Cleo voor ons huis, mama en ik stonden bij de voordeur op haar te wachten en als eerste zagen wij een mooi gebruinde been uit de wagen komen met prachtige witte hooggehakte sandaaltjes vervolgens nog meer been en een rokje met een split. Mama porde mij in mijn zij en vroeg komt ze voor jouw of voor mij?

De zijden blouse was strak en gaf veel prijs om van te genieten, de zonnebril op haar hoofd en haar korte geknipte bob gaf haar een jeugdige uitstraling, maar vooral lekker.

In een ferme pas kwam ze aangelopen en we zoenden ter verwelking elkaar, “dit is jouw vrouw “vroeg ze mij, en ze gaf mijn moeder een hand. “Nee” antwoorde ik haar “dit is mijn moeder”

“Heel erg aangenaam kennis te maken ”sprak ze en hield de hand van mijn moeder nog steeds vast, druk kijkend naar ons beiden zag ik in haar ogen vertwijfeling maar ook verlangen

“Kom binnen ”sprak mijn moeder en ging haar voor naar het terras, dat de handen nog niet los waren bevreemde mij wel enigszins maar vooruit, we zijn op Lesbos.

“Oh wat is het uitzicht hier mooi,. En wat een leuk huis hebben jullie, vertel me eens Ronald, hoe gaat het met de huisjes en de verhuur? “ik vertelde dat het goed ging en we alle weken vanaf start seizoen vol zaten. We namen plaats aan tafel en schonk wat drinken in, ik zag hoe Cleo zich naar mijn moeder draaide en haar in zich op zat te nemen. Ze wist niets verder van ons alleen wat Charoo haar had verteld, ze wist ook niet dat mama en ik geliefde van elkaar waren, meteen legde ze haar hand op de hand van mama en streelde deze zacht, ik zag aan mijn moeder dat ze ervan genoot. Ze waren elkaar aan het aftasten, ik maakte dat ik naar de keuken ging om de borden te pakken met de lunch.

Een paar minuten later bij terugkomst zag ik hoe ze met elkaar zaten te praten en hoe ze flirtend met elkaar omgingen, “Ronald, waarom heb je mij nooit gezegd dat je zo’n leuke moeder hebt? Ze is knap en leuk hoor” ik antwoorde dat de kans hierop zicht niet eerder had voorgedaan en dat we beiden zeer blij waren dat ze vandaag bij ons wilde lunchen. Met smaak nuttigden we de lunch en werd er veel gesproken en gelachen, Cleo was de persoon met een goed hart, maar zeer fysiek, bij elke gelegenheid die zich voordeed probeerde ze lichamelijk contact te maken. Ik voelde ook al de voet van mijn moeder tegen mijn been wrijven maar zag ook haar hand onder de tafel verdwijnen richting de benen van Cleo.

Even was Cleo te gulzig met het nemen van een slok witte wijn en morste wat over haar zijden blouse, Mama stond op en nam haar mee naar de keuken om de wijn er uit halen. Ik hoorde ogenlikken later geen geluid uit de keuken komen en werd nieuwsgierig, voor de deuropening stopte ik en zag hoe Cleo haar blouse gedeeltelijk losgeknoopt was en mama voorzichtig de vlek er uit aan het wrijven was, het was geen vlek verwijderen maar ze stonden te genieten van elkaars aanwezigheid. Ik kon niet heel veel zien maar wel dat mijn moeder d’r hand op de borst van Cleo had gelegd, de mooie borsten werden in bedwang gehouden door een kwart cup bh, de blik die mijn moeder in haar ogen had was gewoon geil te noemen…

Deze twee Milfs kwamen met hun hoofden steeds dichter bij elkaar en zag ik hoe ze elkaar heel zacht kusten, een schouwspel waar ik uren naar kon kijken.

Het zachte kussen werd wat heftiger en stonden ze dicht tegen elkaar aan met de armen om elkaar heen, een korte blik van mijn moeder die aangaf aan te schuiven bij tafereel deed mij alweer opgewonden raken.

Zachtjes liep ik naar Cleo en liet ik mijn handen op haar heupen glijden en tegen haar aan te gaan staan. Mijn inmiddels groeiende lid tegen haar billen aan drukkend waarna ze even haar welgevormde kont tegen mij aan duwde ter verwelkoming. Door haar korte haren kon ik haar hals zoenen en dat deed haar rillen van genot maar nog meer dat ik mijn handen over het volwassen lichaam liet gaan. De stevige heupen, haar zachte buik langzaamaan naar haar borsten die inmiddels ook door mijn moeder werden gestreeld. Dat onze handen over elkaar gingen gaf een extra dimensie aan het geheel en deed Cleo zachtjes kreunen.

“Ben jij ons toetje Cleo ?” vroeg ik haar en met een rillerige stem antwoorde ze vrij snel “ Ja, graag maar wel voor jullie samen“

Enkele minuten later stonden we al op onze slaapkamer en daar hervatte we de strelingen en het verwijderen van onze kledingstukken. Ik knoopte de rest van haar zijden blouse open, daar waar mijn moeder die voor haar stond het mooiste uitzicht had, nu lagen Cleo haar borsten prachtig ten toon in haar kwart cup bh, met vooruit priemende tepels die echt hard waren. Vervolgens trok ik haar rokje naar beneden, de ondeugende Cleo was voorbereid op spannende zaken want een slip of string had deze bijzondere dame niet eens aan. Hierna trok mama haar kleren uit en ging op haar knieën voor Cleo zitten en begon haar buik te kussen met haar handen op de heupen trok ze haar dichterbij, langzaam afdalend naar wat ik later zag een prachtig geheel geschoren kutje.

De eerste lik van de tong tussen haar schaamlippen werd door Cleo zeer op prijs gesteld en kreunde zachtjes en rilde ze ervan. Ondertussen had ik mijn kleren uitgedaan en drukte met mijn harde lul tegen haar billen aan en direct bracht ze haar hand ernaartoe en omvatte ze deze. Zacht knijpend en trekkend speelde ze er mee.

De wind en de warmte waaide door onze slaapkamer heen, het was een zeer warme dag maar zag bij de dame die onze sandwich zat kippenvel over haar hele lichaam verschijnen. Ondertussen likte mama gestaag haar natte kut en deed Cleo goed, zo goed dat luider kreunde om kort hierna een korte gil te geven, schokkend van genot dreigde ze door haar knieën te zakken en gelukkig stond ik achter haar om op te vangen.

Samen met mama legde we haar op bed en lagen aan weerszijde van de nog uit-hijgende Cleo, de prachtige borsten die niet heel erg groot waren maar super stevig en voorzien van prachtige harde tepels waren zeer aantrekkelijk om er eens lekker aan te zuigen. Dat deden we samen, met haar hand trok ze me naar zich toe en wilde een kus, die beantwoorde ik maar graag en lieten we hierna onze tongen langs elkaar gaan. Ook mama deed een verwoede poging hiertoe en zo wisselde we elkaar af met het kussen van deze lekkere vrouw.

Maar Cleo wilde meer, ze genoot van onze aanrakingen, dat deed haar omhoogkomen en rolde over mijn moeder heen en waren de rollen omgedraaid, mama d’r borsten werden gestreeld kussen op haar buik en langzaam verdween Cleo uit zicht afdalend naar het hunkerende kutje van mijn moeder. Ik was even buiten spel want Cleo begon mama heerlijk te likken en met haar benen flink gespreid had ik een prachtig mooi uitzicht op het geile gezicht van Cleo. Vingers gleden in en uit, de harde clit werd gestreeld en gelikt, en zo lagen de 2 dames bijzonder lekker te genieten van elkaar.

“Liefste” sprak mama: “ het is zo lekker, ik ga komen, het is zo fijn haar tong en vingers” en even later begon ze te schokken en drukte ze hard haar onderlijf tegen de druk werkende Cleo aan. Diepe geile kreunen liet mama los en van dit uitzicht kon ik dan ook mooi genieten. Dat ik buitenspel stond was met dit uitzicht zeker niet erg voor me.

Met de rug van haar hand streek Cleo de sappen van haar gezicht, en zag haar met een geile blik naar mij kijken, haar ogen en lichaam gaven maar een signaal af… ze wilde meer en meer.

De ranke vingers sloeg ze om mijn nog steeds harde lul en trok me zachtjes af, terwijl mama heel langzaam weer bij kwam na dit heftige orgasme zoog Cleo aan mijn lul, de bijzondere uitstraling van het korte haar, het superverzorgde uiterlijk van deze vrouw deed me keihard worden en wilde haar maar wat graag beminnen.

Ik nam haar hoofd in mijn handen en trok haar naar mij toe, als vanzelf sprak ze zachtjes: ik wil je in mij, neem mijn kutje” en zette mijn harde lul tegen wat openstaande schaamlippen en gleed rustig in haar, vanaf het eerste moment dat ik in haar gleed werden haar ogen groter, mond open en adem ingehouden ontving ze mij. Steeds dieper gleed ik naar binnen en op het moment dat ik haar baarmoeder raakte zat ik compleet in de smachtende natte kut. Even liet ik haar wennen aan de grote indringer, dat deed haar de ingehouden adem ontsnappen. En tevreden keek ze mij aan en begon ik met rustige stoten haar te neuken, wat een genot ondanks haar leeftijd was ze nog heerlijk strak. En mede door het vele vocht gleed het heerlijk, nu ik een voor haar fijne tempo aanhield zag ik hoe mama haar begon te zoenen, en haar handen over de borsten liet gaan. De harde tepels tussen haar vingers rollend deed Cleo zachtjes kreunen.

Zo genoot Cleo van ons tweeën en verhoogde ik het tempo van mijn stoten nu gingen die ogen van haar weer open en begon ze te zuchten en te kreunen.

“Neuk me hard geile vent, neem mijn kut en laat me komen, je lul is zo lekker en past zo goed in mij” sprak ze geil en dat deed mijn lust verhogen en hiermee ook mijn stoten.

Met een zeer langgerekte kreun denderde het orgasme door het lekkere lijf, even trok ik mij terug en dat was iets wat ze eigenlijk niet wilde, maar ik zag hoe mama hunkerend naar mijn lul keek en sloeg haar vingers er omheen. En direct drukte ze haar lippen op de mijne en zoende ze mij opgewonden, waar Cleo languit op het bed lag ging mama met haar onderlijf op boven het hoofd van Cleo liggen en bood haar druipende kutje aan. Mama begeleide mijn harde lul weer naar Cleo d’r warme opening.

“Neuk haar jongen, neuk dit natte kutje maar vergeet mij straks niet, ik wil ook nog in mij voelen” zei ze tegen mij met een hongerige blik in haar ogen.

Ik hervatte het stoten en ik hoorde hoe mijn moeder genoot van de stimulatie van haar kutje door Cleo, twee naar seks hunkerende vrouwen van vrijwel dezelfde leeftijd met een jonge vent in 1 bed. Het was heerlijk dit mee te mogen maken. De kneepjes die Cleo gaf deden mijn lul soms wat afknellen, mede doordat ze zo lekker strak aanvoelde was ze geweldig lekker.

“Cleo lik me harder, ik ga komen op je heerlijk tong, ik kom, ik kom……”gilde mama. Nu deed ik ook een schepje er bovenop en begon Cleo nu stevig te neuken. Lange diepe stoten die iedere ruimte van haar natte warm tunnel deed vullen.

Lang kon ik het niet meer volhouden en volgens mij was Cleo inmiddels ook richting haar volgende hoogtepunt aan het raken, mama kwam als eerste schokkend klaar en keek mij met dromerige ogen aan. NU was ik aan de beurt, straal na straal spoot ik diep in Cleo en voor mijn gevoel bleef ik maar spuiten, ondanks dat bleef ik doorstoten want ik wilde de ontvangster ook graag laten komen. En dat deed ze maar wat heftig.

Onsamenhangende uitspraken, hijgend van en korte gilletjes gevend denderde het genot door haar zalige lijf. Het moment dat ik mij terugtrok uit haar en wilde gaan liggen drukte mama haar gezicht volop Cleo d’r nog ruim openstaande kutje, zacht likte ze en zoog ze de zaadresten van mij op.

Cleo was kapot en bleef in een soort van trance hangen, gelukkig ademde ze nog maar complete rust verder.

Mama keek mij aan en zei zachtjes: “dit wil ik ook, ik wil ook zo genieten… “en drukte haar lippen op de mijne. Tijdens een opgewonden kus proefde ik sappen van Cleo, en spermaresten van mij zelf, als vanzelf ging mama liggen en spreidde ze haar benen. “Neem mij, neem wat je toekomt, ik verlang naar je zalige lul”. Ik dacht nog, kan ik nog wel een ronde aan maar zou gauw als ik tussen haar benen kroop en mijn lul vastpakte voelde ik hem wederom flink hard worden. Mama zag het ook en keek er met veel verlangen naar uit mij te ontvangen.

Opgewonden drukte ik mij in haar, en gleed diep in het voor mij zo bekende kutje, even mij inhoudend voor haar en begon ik haar stevig te neuken, ze genoot, hield haar borsten vast en dat zag er zo uitnodigend uit dat ik mij vast zoog om beurten op haar harde tepels, met haar benen om mij heen gaf ze mij het tempo aan en drukte ze mij diep in haar.

Dat het eerste orgasme niet lang zou duren had ik wel verwacht van haar maar als snel kwam ze, ik drukte mij diep in haar en dat deed ze hard kreunen. Plotseling hield ze me even tegen en kroop onder mij vandaan en zette zich op het bed ophanden en knieën.

“Kom snel, lekkere man “, sprak ze zachtjes en als vanzelf drukte ik mijn harde lul weer in haar, nu met mijn handen op haar heupen waarin ik een straf tempo aanhield van stoten, zag ik de haar billen en borsten schudden, de heerlijke kont waar ik super geil van werd gaf ook haar sterretje prijs en maakte snel mijn duim nat om deze zacht in haar kont te drukken.

Ondanks de harde stoten drukte ik ook mijn duim dieper, dan twee vingers, dan 3 en ze bleef maar hijgen en kreunen, “dieper in allebei de gaatjes lieverd, neem me maar hard… je bent zo groot en lekker, ik houd van je lieve man... je bent mijn man” sprak ze met een stem die normaal niet eens de hare zou klinken.

Links van mij zag ik dat Cleo weer aan het bijkomen was en zich naar ons toedraaide, geamuseerd keek ze naar ons en vond het maar wat interessant waar wij als zoon en moeder mee bezig waren.

Mama genoot ten volle, haar zalige billen die zo voor mij op en neer schudde, het soppende geluid van mijn harde lul in haar natte kut, en van de geile kreunen zouden mij zo over de rand brengen, ware het niet dat mama achteromkeek haar handen op haar billen zetten en deze ver uit elkaar trok.

“Neem het kontje dat alleen van jouw is lieverd, commandeerde ze mij, trouw voldeed ik aan haar order, ik richtte mijn harde lul tegen het nog een klein beetje openstaande sterretje en begon voorzichtig mij in haar te drukken. Op het moment dat ik halverwege in haar zat begon ik rustig te stoten om haar weer even te laten wennen aan mij lul. Ik zag dat Cleo en mama zoenden maar met mijn stoten moest ze soms even stoppen om te ademen, het was veel voor haar.

Steeds dieper kwam ik in haar kont, het was zo lekker en strak dat ik dit nooit lang vol zou houden. “Je zoon zit in je kont, wat geil, dat zou ik ook wel willen” sprak Cleo. Mama kon alleen maar “Uh Uh “nu pakte ik haar heupen stevig vast en ging naar het einde, ik kon mij niet langer bedwingen en zou haar kont vol gaan volspuiten. Onder mij voelde ik de vingers op het kutje van mama, Cleo hielp haar een “Handje “

“Oh wat lekker ik ga komen mama” riep ik, en nu antwoorde mama al snel” kom maar man, spuit je leeg in mijn kont het is van jouw...” Met harde stoten dreef ik diep in haar en verloste mij van vele stralen warm zaad, nu was het mama die door Cleo haar vaardige vingers ook klaar begon te komen. Mama gilde van alle genot die in haar kont en kut loskwamen. Totaal uitgeput viel ze voorover en ging ik met haar mee.

Na een paar minuten op het moment dat mijn lul wat slapper werd trok ik mij langzaam uit haar. Nu was mama even helemaal van de wereld.

Ik zag de warrige blik in de ogen van Cleo, zo te zien had ze een hoop te vragen aan ons. Na een glas water voor ons drieën begon ze al.: “Ik ben wat sprakeloos geraakt hiervan, zijn jullie nu echt moeder en zoon? Of houd je alleen van oudere vrouwen Ronald? “

“Ik houdt van vrouwen, jong en oud, en inderdaad dit is mijn moeder en we hebben al bijna anderhalf jaar een relatie, maar zoals je gemerkt hebt houdt ze ook van vrouwen, en ik houdt ook van Bernadette, en mama ook”.

Hebben jullie een driehoeksverhouding dan? Vroeg Cleo, “ja antwoorde ik en wij houden veel van elkaar, zoveel dat we heel veel samendoen maar ik en mama ook de gelegenheid hebben om buiten deze relatie met anderen te zijn. “

“Wauw wat heerlijk lijkt mij dat, ik ben best jaloers op jullie hoor, ik heb mijn man, en houdt daar veel van hoor, maar soms heb ik ook behoefte aan andere man en dat vind hij ook geen probleem.”

Na een verfrissende douche en weer aangekleed te zijn namen we zoenend afscheid van Cleo, die ons op het hart drukte dat we een bij haar thuis moesten komen en ze ook graag Bernadette wilde ontmoeten. De heerlijke vrouw stapte weer in haar auto en als we haar uitzwaaide sloeg mama haar arm om mij heen, “kom jongen, ik heb nog steeds trek” sprak ze geil.

Die middag en avond is van werken helemaal niets meer gekomen en genoten wij ten volle van elkaar.

2 maanden waren verstreken en het samenwonen beviel ons goed. Geen dag zijn we zonder elkaar geweest sinds we samen zijn. Vele fijne uren met haar doorgebracht.

Als ik op een avond in mijn whatsapp kijk ,zie ik een bericht van Benadette, of er een huisje vrij zal zijn voor 3 dagen deze week vanaf woensdag, ik chekte meteen de agenda en kon haar terugmailen dat we plaats hadden.

“Mam, woensdag komt Bernadette aan, ze blijft 3 dagen hier” ik zag de blik in haar ogen veranderen, van vrolijk naar mysterieus en een beetje opgewonden n zelfs…

“Gaat het wel goed met je “vroeg ik haar en even wachtte ze met spreken, haar gedachten op een rijtje zettend. “Je weet dat ik met Bernadette regelmatig contact heb? “Dat weet ik” antwoorde ik “wij hebben een keer samen afgesproken in Nederland, enne… even viel ze stil” je weet dat ik ook van vrouwen houdt toch ? ‘Ik knikte en ze hervatte haar verhaal “we zouden gaan winkelen bij haar in de stad, alleen hebben we de stad nooit bereikt, en ben ik bij haar in bed belandt, het was zo fijn om samen met haar te zijn en we hebben enorm van elkaar genoten die nacht ben ik voor het eerst niet thuisgekomen en dat was de feitelijke reden dat je vader en ik wilde gaan scheiden. Ik kon gewoon niet weggaan bij Bernadette, het was zo vertrouwd en opwindend dat ik ben blijven slapen. “

“Dat vermoedde ik al, jullie zijn hier op een avond ook zo fijn en lekker samen bezig geweest, ik vond het fijn voor je mama dat je hier nu echt aan toe durft te geven”.

“Dank je lieverd, ik ben blij dat je achter mij staat hierin, vragen we of Bernadette bij ons in huis komt? zo hoeven de andere bezoekers er niets van te weten zelfs, lijkt me veiliger” en zo geschiedde.

Mama haalde Bernadette op van vliegveld en bij aankomst bij ons huis zag ik hoe ze beiden opgewonden en verlangend naar elkaar keken. Maar ook hoe Bernadette zich in mijn armen stortte en me vurig kuste. Het was heerlijk om haar weer te zien en vast te houden. 2 prachtige vrouwen waar ik zeer gesteld op was waren nu om mij heen de komende dagen.

Voor dat we zouden lunchen wilde Bernadette eerst even douchen na de 2 vluchten die ze vandaag al had gedaan en trokken de 2 vrouwen zich terug. Op mij gemak begon ik het eten klaar te maken en werd ik af en toe onderbroken door de huurders met vragen en wat telefoontjes. Ook Charoo belde me om wat af te spreken en ik zei haar dat dit weekend ik zeker langs zou komen.

Omdat het vrij lang duurde dat de dames terugkwamen besloot ik toch maar eens even een kijkje te gaan nemen boven en zoals verwacht lagen de 2 heerlijk te vrijen.

De prachtige lichamen zo in een 69 positie deed mijn lul groeien, alleen al van de smakkende geluiden en de zachte kreuntjes waren al opwindend om te horen. En ondanks dat ik er opgewonden van raakte besloot ik ze samen verder te laten spelen, dit was gewoon hun moment. Ik keek nog een keer achterom en de blikken van Bernadette en mij kruisten elkaar, de gelukzalige blik in haar ogen zei mij genoeg en gaf haar een luchtkusje.

Zeker een uur later kwamen de 2 frisgewassen dames met natte haren naar het terras en schoven aan bij de zeer verlate lunch.

“Dank je wel” sprak Bernadette, en legde haar hand op de mijne, “dank je wel dat je ons zo lekker ons gang liet gaan, je moeder en ik waren er echt aan toe om even samen te zijn “sprak ze me toe en ik zag de lach op haar gezicht, maar ook de rode blossen op mama d’r gezicht. Ik vroeg om mijn moeder wat te plagen of het lekker was. Die nu nog rodere wangen kreeg en begon te stamelen “ eh, ja, eh, het was zo fijn en veel te lang geleden dat ik zo lekker gevreeën heb”. Ik antwoorde dat we afgelopen nacht nog zo lekker bezig waren geweest. “Dat is wel zo maar met een vrouw is het toch weer anders, en ook anders als er 2 mannen en of twee vrouwen bij elkaar zijn. Het is allemaal heerlijk”

Na de lunch ging ik mijn ronde langs de huisjes doen en te kijken of alles in orde was, en bij terugkomst was van de lunch alles opgeruimd en zag ik mama in diepe rust op de bank liggen. Bernadette ruimde de laatste dingen op en begroette mij met een kus” zo... lekkere vent nu heb ik even voor mij alleen. Hoe gaat het met mama hier, hebben jullie het fijn en gezellig, en hoe bevalt het je hier nu alles van jou is”

Ik antwoorde dat het wel even wennen was en dat ik Gerard zijn kennis wel mistte, maar dat Charoo me goed had geholpen en zelfs bij moeilijke dingen ze altijd wel raad wist.

“Je boft dat je goede mensen om je heen hebt, wat zijn je toekomstplannen hier” ik was er nog niet aan uit maar een paar huisjes extra zouden we mogen bouwen en konden we ruimer van rond komen. De avond met de burgemeestersvrouw en de commissarisvrouw had me genoeg informatie opgeleverd en wist ik dat er nog mogelijkheden genoeg waren, nu alleen nog uit gaan voeren.

“En verder gaat het goed hier, mama en ik hebben het gezellig en nu jij er bent is het nog mooier geworden hier, je ziet er zo stralend uit” vleier zei ze zacht tegen me, “ik heb je gemist jongen, heel erg, het moment dat ik terug ging naar huis en de periode dat mijn man en ik uit elkaar gingen was moeilijk, gelukkig belde ik regelmatig met je moeder en hield ze mij op de hoogte hoe het met je ging. En dat heeft me op de been gehouden.

Ik pakte haar hand, trok haar zacht naar me toe en onze hoofden waren dicht bij elkaar, als vanzelf drukte we onze lippentegen elkaar aan, het was een zachte opwindende kus, net zoals we de eerste keren elkaar zoenden, nu ook onze tongen elkaar gevonden hadden werd het steeds intenser.

Haar warme lijf drukte ze zich tegen mij aan en ik hield haar stevig vast, wat had ik dit gemist. …

Om mama niet wakker te maken liepen we naar mijn slaapkamer en knoopte ik haar jurkje open, de zachte mooie borsten die niet gehinderd door iets vrij en pront vooruit staken lagen als gegoten in mijn handen, de rest van onze kleding was zo uit en lagen we rap op het bed. Ik kuste haar hals, haar borsten, haar buik en langzaam verder. Sidderend van genot en van het langdurende verlangen naar mijn tong onderging ze de eerste kusjes en likjes op kutje, met haar hand op mijn achterhoofd drukte ze mij stevig tegen zich aan en verwoed likte ik haar clit.

Het deed haar nog meer genieten wanneer ik mijn vinger over haar sterretje liet gaan, deze wat nat maken en langzaam een vinger in haar kontje drukkend. Nu ze aan beiden kanten werd verwend kon ze gewoon niet meer stil blijven liggen en schokte onregelmatig van genot, daarna drukte ik een tweede vinger in haar en mijn tong diep in haar kutje… toen was ze niet meer te houden en kreunde ze zo luid dat mama er zeker wakker van zal worden… zwaar ademend liet ik haar even met rust en zag haar nagenieten van haar intense orgasme minuten later kwam ze weer een beetje bij en keek me verlangend aan.

“Je weet ook iedere keer het zo lekker en anders te doen bij me, je bent een heerlijke man hoor “sprak ze zacht en vroeg ik haar” heeft mama je nog niet genoeg laten komen soms”? nu keek ze met een geile blik aan. “Mannen en vrouwen zijn zo verschillend in hun techniek maar ik vind alles lekker van jullie 2 “! Dit werd met een lange kus bezegeld en elkaar strelend en aankijkend zag ik het vuur in haar ogen komen “neem mij lieve man, neem mij en laat me genieten van je heerlijk lichaam en je heerlijke lul, en om dit kracht bij te zetten trok ze mij richting haar verlangende schoot, ik zette mijn lul tegen haar schaamlippen aan en keek haar diep in de ogen aan. “Neem mij, maak mij de jouwe, ik houd van je“ sprak ze hees. Nu had ik even een brok in mijn keel en durfde bijna niets te zeggen dat ik in al die tijd stiekem ook van haar was gaan houden. Dat uitgesproken hadden we nooit eerder gedaan, maar het was oprecht en niet van geiligheid.

Langzaam weken haar schaamlippen en gleed ik rustig mijn harde lul in haar, zo te horen genoot ze en de blik in haar ogen deed me misschien nog wel meer zeggen..

Bijna geheel zat ik in haar en begon ik rustig te stoten, niet dieper dan ik als was maar in dit fijne tempo genoot ze hiervan het meest.

Haar ogen continu op mij gericht en met zachte kreuntje ontving ze mij diep in haar schoot, lekker, nou meer dan lekker… het gevoel, de omgeving en de persoon waren allemaal zo goed dat ik alles om mij heen vergat en alle aandacht voor Bernadette was. Het zalige lichaam, de schuddende borsten die op de maat van mijn stoten alle kanten opgingen… het af en toe in mijn lul knijpen van haar strakke kutje…. Haar handen om mijn armen geslagen, mij stevig vasthoudend. Weer de langgerekte kreunen… rustige diepe stoten… ik kreeg een brok in mijn keel hiervan… dit is dus liefde…

“Lieverd, ik voel je zo goed, je bent de heerlijkste man die ik ooit heb gekend, maak me de jouwe en kom diep in mijn verlangende lichaam klaar… “ ik wilde nergens anders komen op dit moment, misschien bij mijn moeder maar liever op dit moment bij Bernadette… en begon wilder te stoten. “Ik neem je en je bent nu de mijne, ik houd van je “zo… het was gezegd… nu begon ze hard te steunen en bij mijn laatste stoten spoot ik mij leeg in de liefste en geilste vrouw die ik ken… fikse stralen schoten door mijn lul, alsof de brandkraan openging zo heftig, dat laatste bracht haar ook over het randje en kreunde ze hard en meedogenloos door de verder stille ruimte heen.

Nu we weer wat rustiger waren zag ik de tranen in haar ogen, en kuste ik haar tranen weg, “ik houd van je Bernadette, zei ik haar nogmaals… en nu begon ze alleen maar harder te huilen. We rolden om en nam haar in mijn armen, tot het moment dat ze wat rustiger werd hadden we niet gesproken, dat was ook niet nodig want we wisten van elkaar dat het goed was. Welke consequenties deze verklaring naar elkaar toe zou brengen wisten we op dat moment nog niet.
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Met Familie, Milf, Moeder, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
0.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
0.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.8
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.7
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3