63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 4139x
Lengte: Lang | Lezers Online: 15
Dit is het vervolg op: Het Object - 8
Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst

Is jouw hart sneller gaan kloppen en jouw geest uitgedaagd lees dan ook mijn andere verhalen. naast mijn verhalen ben ik ook actief als meester / dom ik nodig jou dan ook uit om deel te nemen aan een avontuur dat draait om overgave, opwinding en uitdaging. Of je nu nieuwsgierig bent naar het verkennen van diepe verlangens of gewoon houdt van een spannende uitdaging, voeg mij toe op snapchat virtualgrey2021 en misschien ben jij de inspiratie voor mijn volgende verhaal


Naakt werd ze wakker. Spierpijn had ze overal van haar tenen tot in haar kaken. Dat was ook zeker niet gek aangezien ze zichzelf de afgelopen dagen een beetje had laten gaan. Nou ze had eigenlijk gewoon braaf de verschrikkelijk geile opdrachten van haar meester gevolgd. Die hadden er voor gezorgd dat zei met een wildvreemde man mee naar huis was gegaan. Daar een heerlijke gangbang had ondergaan. Om vervolgens als een hoertje en lustobject nog goed gebruikt te worden buiten op een parkeerplaats. Dit alles was dus geregeld door haar meester en ook al was hij er niet de hele tijd bij geweest of ten minste ze had hem nergens gezien. Ze had er heerlijk van genoten om een lustobject te zijn.

Buiten hoorde ze de vogels al lekker fluiten en de zonnestralen kwamen dan ook al rustig door de gordijnen de slaapkamer binnen. Ze draaide zich om in het grote bed en haar prachtig blonde haren weerkaatste de gloed van de zon. Ondanks alle spierpijn en haar kutje die nog wat beurs aanvoelde merkte ze dat ze al weer geil begon te worden. Wat was er toch met haar aan de hand kwam dit nou door alle stoute ervaringen van afgelopen dagen. Of was ze gewoon een extreme seks verslaafde nymfomane. Waarschijnlijk was het een combinatie van die twee hoe dan ook haar tepels begonnen al weer hard te worden en staken prachtig vooruit op haar mooie borsten. Ze keek naar haar donkere meester die op zijn rug nog lag te slapen. En even beet ze op haar onderlip zelfs slapend zag hij er goed uit. Met zijn brede schouders gespierde borstkas en een sixpack ontbrak ook zeker niet. Zelfs de aderen in zijn onderarmen kon ze zien lopen. Maar het gene waar ze als geil sletje natuurlijk het meest naar verlangde lag nog verstopt onder de dekens.

Snel masseerde ze nog even haar kaken want de spierpijn daar voelde ze nog goed. Ondanks dat kon ze zichzelf niet langer beheersen. Ze moest en zou zijn pik proeven. Rustig trok ze de deken van hem af en daar kwam zijn mooie dikke geaderde pik tevoorschijn. Langzaam pakte ze hem vast die nog slap tussen zijn benen hing. Nog geen paar uur geleden had ze deze pik nog in haar kont gehad en daarna schoon gemaakt onder de douch. Om vervolgens moe en voldaan samen in slaap te vallen op bed. En nu was het eerste wat ze deed deze pik weer in haar mond stoppen. Wat was ze ook een geile slet dacht ze nog even. Terwijl ze er zachtjes aan trok kwam die op volle sterkte.

De eikel glinsterde al heerlijk in het zonlicht van het voorvocht en ze nam dan ook de pik volledig in haar mond. Alsof haar leven ervan afhing zoog ze hem af. Aan zijn ademhaling te horen genoot haar meester hiervan ook al sliep die nog. Ze wist dat hij snel wakker zou worden en hoopte dat ze beloond zou worden voor haar spontane pijpbeurt.

Dit was haast niet te geloven dacht Jay. Langzaam werd hij wakker en niet omdat hij een wekker gezet had of volledig uitgeslapen was. Nee er werd met zijn pik gespeeld nou beter gezegd werd hij gewoon goed wakker gepijpt. Een hele dag had hij zijn sletje laten gebruiken door meerdere mannen zoals ze verlangd had en volledig uitgeput waren ze uiteindelijk samen in slaapgevallen bij hem thuis. Nadat hij haar nog stevig genomen had om te belonen voor haar prestaties. Maar dit sletje was niet te stoppen. Ondanks dat Lisa pas 18 was wist hij zeker dat ze een nymfomane was. Nou klagen deed hij niet want ze was hem weer heerlijk aan het pijpen. Hoelang ze al bezig was geen idee maar hij genoot. Wat een prachtig uitzicht die geile blik in haar ogen en strakke lippen die zijn lul volledig omsloten. Wat ze deed met haar tong was geweldig en ook haar handen liet ze vakkundig afwisselen tussen het strelen van zijn balzak schacht en liezen. Alsof ze een hoer was die al jaren in het vak zat.

Als dit was wat ze wou kon ze het krijgen ook. Het was tijd om de regie over te nemen aangezien hij nu klaarwakker was. Met beide handen pakte hij haar haren vast en trok deze als 2 teugels links en rechts strak vast. Zo werd haar hoofd naar benden getrokken. Tegelijkertijd ramde hij zijn pik diep in haar keel en het pijpen was over gegaan in keel neuken. Haar handen plaatste ze naast hem op het bed want ze kon nu niks anders meer doen dan zijn pik ontvangen in haar keel. Ze bleef hem strak aan kijken en hij ramde harder en dieper zijn lul in haar geile mond net zo lang tot de tranen in haar ogen sprongen. Hij liet haar haren los en direct schoot haar hoofd omhoog. Ze snakte naar adem maar veel tijd gaf hij haar niet. Met 2 handen pakte hij haar hoofd vast en begon de behandeling weer opnieuw. Ditmaal bleef hij doorstootten net zolang tot hij zijn zaad voelde borrelen. Net voor zijn hoogtepunt stopte hij. Met zijn pik in zijn hand trok hij zich verder af en vrijwel direct spoot hij dikke stralen zaad over het gezicht van zijn sub. Nu zat dat geile snoetje vol met zaad.

Fuck dat was onverwachts geweest. Toen Jay wakker was geworden van haar pijpbeurt. Had hij vrijwel direct de controle genomen. Het pijpen was veranderd in keel neuken en Lisa had niets anders gekund dan het ondergaan. Niet dat ze hier minder van genoten had nee zeker niet. Als een echte slet had ze met liefde zijn pik diep in haar keel ontvangen. Toen Jay eenmaal was gekomen had hij een ongekende lading zaad in haar gezicht gespoten. Omdat ze druk was geweest met dit weg te vegen had ze niet doorgehad dat haar meester. Van dit mooie moment een foto had gemaakt en nu ze klaar was zag ze haar eigenhoofd besmeurd met zaad groot op het telefoonscherm staan.

Ga je douchen en maak jezelf gereed voor weer een dag met opdrachten had hij gezegd. Lichtelijk teleurgesteld dat hij niet direct haar geneukt had en bezit genomen had van zijn object want zo voelde ze zich ondertussen wel. Was ze snel naar de douch gegaan om de opdracht uit te voeren.

Ze stond net zichzelf in te zepen toen haar meester bij haar kwam onder de douch. Ze voelde zijn lul hard worden tegen haar billen en ze opende automatisch haar benen iets. Vrijwel direct ramde hij zijn lul bij haar naar binnen en greep haar bij haar keel. Zo neukte hij haar toch nog stevig onder de douch. Elke stoot voelde ze diep in haar kut en zelf speelde ze met haar clit. Lang had ze dan ook niet nodig of ze kwam heerlijk klaar op zijn pik. Terwijl ze nog stond te trillen op haar benen stapte Jay alweer onder de douch vandaan en zei dat hij haar beneden zou zien terwijl hij een handdoek pakte en zich afdroogde.

Toen ze even later klaar was had ze een mooi rood topje aangetrokken met daaronder een kort wit broekje. Bijpassend had ze een maagdelijk wit lingerie setje aangetrokken. Eenmaal beneden stond Jay al klaar. Met zijn licht bruine chino en donkerblauwe polo met rits zag hij er goed uit vond ze. Ze volgde hem naar de auto en stapte in. Aangekomen bij een leuk restaurantje aan het water deed Jay de deur voor haar open hij pakte haar hand en geleide haar naar een mooi tafeltje aan het water.

Al snel kwam de serveerster de bestellingen opnemen zodra ze weer uit het zicht verdwenen was vroeg Jay of ze een string aanhad. Natuurlijk heb ik er één aan reageerde Lisa. Geef die maar aan mij was zijn antwoord vandaag heb je die niet nodig. Alsof hij een knop ingedrukt had voelde Lisa zichzelf direct weer geil worden. Haar kutje werd weer vochtig en ook haar tepels begonnen weer hard te worden. Ja meester antwoorde ze direct wou ze opstaan om op de wc haar string uit te doen. Ze voelde hoe Jay haar vastpakte en zei nee gewoon hier slet. Nu kleurde ze rood door het lekkere weer was het ook op deze vroege ochtend al redelijk druk bij dit restaurant. En nu moest ze ongezien proberen haar broekje uit te doen en haar string uit nou dat was dus haast onmogelijk. Het enige voordeel dat ze had was dat ze helemaal in de hoek van het terras zaten en dat de meeste mensen richting het water keken.

Alsof het zo moest zijn liet een bediende aan de andere kant een glas vallen. Ze bedacht zich dan ook geen moment razendsnel schoof ze haar broek naar benden samen met haar string. Trok haar string uit en schoof haar broek weer omhoog. Hoe ze het zo snel voor mekaar kreeg verbaasde zei zichzelf ook over maar hoe dan ook het leek gelukt te zijn. Vol trots duwde ze dan ook het stringetje in de handen van Jay. Met een lach op zijn gezicht zei hij goed gedaan terwijl hij de string wegstopte in zijn broekzak.

Daar zat ze dan lekker buiten aan het water en nu zonder string nou de vochtige plek verplaatste zich nu naar haar broekje maar dat boeide haar niks. Het enige wat ze wou was nog een opdracht en gebruikt worden als beloning.

Het ontbijt was ondertussen op en hij had al afgerekend. Vroeger had Jay hier in de buurt gewoond dus hij kende dan ook een afgelegen plek bij de rivier die geschikt was om zijn object eens goed te gaan gebruiken. Na een klein stukje rijden had hij dan ook zijn auto geparkeerd en waren ze samen over het pad gewandeld. Om na niet al te lange tijd rechts van het pad af te slaan en een stuk door de bossen te gaan. Hij was vergeten hoe dicht begroeid het was maar gelukkig kende hij de route uit zijn hoofd. En niet veel later was er plots een openplek het bos hield op en je zag de rivier liggen. Alleen als er mensen op een boot langs zouden komen werd je betrapt. Dat gebeurde zelden omdat dit een zijtak was van de rivier die verderop dood liep. Oftewel deze plek was perfect.

Kort en duidelijk was de opdracht. Trek je kleren uit en ga met je handen in je nek staan. Lisa wist niet hoe snel ze hier gehoor aan moest geven ze schopte haar schoenen uit en trok haar broekje naar benden. Direct voelde ze de wind tegen haar kut aan komen wat haar nog extra geil maakte. Vlug pakte ze haar topje vast en trok deze over haar hoofd uit. Volledig Naakt stond ze hier buiten te wachten op wat komen ging. Ze voelde hoe haar hart sneller ging kloppen kriebels ontstonden in haar kut. En diep van binnen nam een ongekende geilheid bezit van haar. Alleen door daar zo te staan volledig naakt. Met Jay die van top tot teen zijn ogen over haar lichaam liet gaan zonder wat te zeggen. Met elke stap die hij dichter bij kwam voelde ze de spanning toe nemen. Als in slow motion volgde ze elke beweging die hij maakte.

Perfect stond ze voor hem klaar totaal naakt en braaf zoals hij had opgedragen. Hij bekeek het prachtige lichaam van zijn sub. Zoals ze daar braaf naakt voor hem stond hier buiten bij de rivier. Kon hij niet anders dan genieten van haar prachtige lichaam. Groot was Lisa niet maar ze had een lief gezichtje mooie fel blauwe ogen blonde haren en mooie lippen. Verder was het goed te zien dat ze regel matig in de sportschool kwam met haar slanke sportieve lichaam en borsten die nu ferm vooruit staken. Terwijl hij een rondje maakte sloeg hij met zijn vlakke hand keihard op haar bolle bibs en liet een mooie rode afdruk achter. Natuurlijk had ze een gil niet kunnen onderdrukken ondanks dat ze wel haar best deed om niet het hele bos bij elkaar te schreeuwen. Het rondje afmakend kwam hij weer voor zijn sub staan. Zoals wel vaker was er weer een ongekend geile blik in die blauwe ogen te zien en hij wist wat hem te doen stond.

Voor Lisa leek het wel een eeuwigheid te duren die inspectie daar naakt langs de rivier. Natuurlijk was dat niet zo maar o god wat vond ze het geil om hier zo volledig klaar voor gebruik te staan. Met haar meester Jay had ze al veel avonturen beleefd. Even dacht ze terug aan de verschillende avonturen. Die eerste keer bij hem thuis hoe ze netjes als een onderdanig sletje voor zijn deur had staan wachten. De vreemde man die haar bruut gebruikt had bij het meertje in de wc. De opdracht om een vreemde man uit de sportschool te pijpen en te filmen. Dit was uitgelopen op een gangbang van meerder mannen op een parkeerplaats erachter. Ze waren al naar een soort swingers club gegaan waar ze door zeker 30 man ge ganbangd was. En de afgelopen dagen met Anton natuurlijk niet te vergeten die haar uiteindelijk met toestemming van haar meester Jay had ingezet als echte hoer waar ze al die truckers gepijpt had. Ondanks al die geile ervaringen wist Jay haar keer op keer weer goed te prikkelen. Alsof hij in haar hoofd kon kijken wist hij elke keer haar weer precies dat te geven wat ze nodig had. En ook nu weer want plots pakte Jay de handen van Lisa onverwachts draaide hij ze behendig 1 voor 1 op haar rug. Klik klik en vast zat ze geboeid en al trapte hij zachtjes in haar knie holtes. Meteen zakte ze door haar knieën en viel rustig voorover in het gras. Tijd om te beseffen hoe ze erbij lag kreeg ze niet want meteen voelde ze hoe Jay zijn pik bezit van haar nam. Eindelijk werd ze weer geneukt als de slet die ze was. Wild stootte hij in haar bij elke stoot duwde hij haar gezicht verder het gras in leek het wel. Het enige wat ze kon doen was het ondergaan en dat deed ze. Soppend en kreunend ontving ze elke stoot.

Hij wist dat ze al de hele ochtend echt geneukt wou worden. Vanaf het moment dat ze hem had wakker gepijpt verlangde ze al naar zijn pik. Nog steeds kon hij niet geloven dat hij dit sletje gevonden had en getraind. Ondanks dat ze pas 18 was liet ze zich gebruiken alsof ze al jaren een professionele slet was. Niks was haar te gek en ze wou eigenlijk altijd meer en vooral ruwer behandeld worden. Zo wild als dat hij haar hier nu aan het neuken was moest het haast wel op een verkrachting lijken als je per ongelijk voorbij zou varen. Natuurlijk was dat niet zo en hadden ze gewoon een safe woord maar dat had ze nog nooit gebruikt. Na dat hij bezit van haar had genomen en hij weer dat extreem strakke kutje om zijn pik had gevoeld was hij beestachtig te keer gegaan. Het had dan ook niet super lang geduurd of hij voelde zijn zaad toch wat omhoog komen. Snel haalde hij zijn pik uit haar omdraaien was zijn commando geweest en braaf had ze zichzelf op haar rug gedraaid. Ondertussen had hij een blinddoek gepakt uit de tas en plaatste die over haar ogen. Kort keek hij na hoe ze hier erbij lag er miste nog iets. Een snelle zoekactie in de tas leverde het perfecte resultaat 2 tepelklemmen met een kettinkje en hij plaatste die op beide tepels. Met haar benen in de lucht haalde hij zijn pik tussen haar schaamlippen door. Neuk me neuk me smeekte ze geil als dat ze was. Nee hij maakte alleen zijn eikel goed nat. Teasen dat was hij aan het doen en het sletje werd gek van opwinding. Eerst probeerde ze nog zo stil als mogelijk te zijn en nu schreeuwde ze hier buiten gewoon om geneukt te worden. Snel legde hij dan ook zijn hand op haar mond en ramde vervolgens diep zijn pik naar binnen. Opnieuw nam hij bezit van zijn slet zijn object en Lisa genoot en hoopte dat hij nog lang niet klaar met zijn sletje was. De dag was pas net begonnen en zijn was zijn slet soppend en komend op zijn pik. wat was ze ook een geile slet een echt object dacht ze in zichzelf terwijl ze elke stoot kreunend ontving

Genoten van mijn verhaal Abonneer jezelf en lees ook mijn andere verhalen. Ook kun je mij toevoegen op snapchat (Virtualgrey2021) als jij opzoek bent naar een meester. De ruimte wil geven aan je diepste verlangens, onderdanige gevoelens, nieuwsgierig bent of gewoon een praatje wil maken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buitensex, Onderdanig, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.6
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Mijn Onderdrukte Verlangens ... - 3Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Wat werden wij om de beurt door Frans geneukt en gingen toen eten, bij Margo op tv zag ik dat een paardenlul ook in een kut ging, en dat de vrouw de neukbeweging maakte , wat zou ik dat graag in het echt zien Frans. Hier komen wel vrouwen d..."
14-05
7.9