63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 7721x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Geile Buurman - 3
Aan de manier waarop hij binnenstapt, zien wij meteen dat hij iets van plan is met ons. Na de gebruikelijke ontvangstceremonie waarbij mijn vrouw hem borsten, billen en kut aanbiedt terwijl ik in sexy lingerie toekijk en afwacht, zegt hij dat Emmy een nauw aansluitende jurk over haar blote body moet aantrekken en haar hoogste hielen. Zelf moet ik een trainingspak over mijn meest uitdagende lingerie aantrekken. Ik kies voor een bh’tje met tepelopeningen, netkousen , jarretelles en een piepkleine string. Buurman zegt dat hij ons gaat aanbieden op een parking waar veel volk komt

Buurman heeft een goede luim. Hij neuriet aan het stuur terwijl wij zwijgzaam op de achterbank kijken waar het naartoe gaat. Na een halfuurtje verlaten we de snelweg en stoppen op een parking. Uitstappen, beveelt buurman. Hij blinddoekt Emmy en bindt met een touw haar handen achter haar rug vast. Hij neemt ons mee naar een bosje achter de parking, Ik moet Emmy met het touw leiden. Zij wankelt op haar hoge stelten. Tussen de bomen zien wij mannen rondslenteren. Zodra die ons gezien hebben, beginnen ze ons te volgen. Emmy ziet er wel heel hoerig uit in die veel te nauwe en te korte jurk. Haar billen en haar borsten deinen bij elke trage stap. Als zij zou bukken, kon je haar kut zien. Ik ben doodzenuwachtig, maar buurman stapt door en wij moeten mee. Gauw tien mannen volgen ons tot op een open plek. Daar doet buurman ons stoppen en gaan de voyeurs in een kringetje rond ons staan.

Hij neemt het woord. “Kijk eens, mensen, wat een prachtwijf ik jullie aanbied vandaag. En deze sloerie is haar man. Hij zal als dessert dienen. Haal jullie gerief maar boven, iedereen zal aan de beurt komen.” Ik zie Emmy sidderen. “Wie wil die lekkere borsten eens betasten?” Een bebaarde trucker stapt naar voor en streelt eerst zacht de grote tieten van mijn vrouwtje, kneedt ze daarna zo ruw dat zij kreunt. Haar tepels zijn er groot en hard van geworden en priemen door de dunne stof. De kerel pakt ze beet en knijpt erin. Emmy slaakt een gil, maar ik weet dat ze daarvan geniet en dat ze stilaan nat aan het worden is. “De volgende mag die lekkere billen eens betasten. Draai je om teef en schud eens met die kont van jou.” Emmy buigt voorover tot haar kut net niet zichtbaar wordt. Een man in keurig pak streelt haar billen, petst erop, doet ze deinen. “Buig nog wat verder hoer, beveelt buurman, steun op je man.” Ik pak haar ellenbogen en voel hoe ze trilt terwijl ze heel diep vooroverbuigt, want ze weet dat iedereen nu haar gezwollen natte kut kan zien. “Kijk eens wat een rijpe pruim daar komt piepen,” zegt buurman. “Wie wil er even aan likken?” Een oudere kale man gaat op zijn knieën zitten, pakt haar billen en begint te likken. Emmy knijpt in mijn armen, want ik weet hoe lekker ze dat vindt. De man blijft maar likken, tot buurman hem zegt dat het genoeg is en Emmy weer recht mag staan en zich moet omkeren. Haar jurk is zo omhoog gekropen dat haar hele onderlijf nu ontbloot is. “En nu jij,” zegt buurman. “Ik neem het touw even over, en jij trekt dat trainingspak uit.”

Net op dat moment zie ik twee collega’s staan. Ik schaam me dood, maar kan niet anders dan vest en broek uittrekken. Ik heb me nog nooit zo naakt gevoeld. Beschaamd en opgewonden ondanks de grijns op het gezicht van die collega’s. Mijn tepels zijn vast hard geworden en mijn pik begint te zwellen in het stringetje. “Wie wil hem eens lekker betasten en keuren,” vraagt buurman. Een jong ventje stapt op mij af en pakt meteen mijn tepels beet. Zo lekker! Dan gaan zijn handen naar mijn pik. Hij streelt en knijpt. Mijn lul springt er bijna uit. Beschamend. Ik draai mij om, buig voorover en laat mijn billen strelen en masseren tot buurman zegt dat het genoeg is geweest. Hij maakt het touw rond de handen van Emmy los en doet haar blinddoek af. Zij slaakt een gil wanneer zij ziet hoeveel mannen haar met hongerige blik staan te bekijken. Tranen rollen over haar wangen. Buurman beveelt mij haar jurk uit te trekken en haar klaar voor gebruik te maken. Zij trilt terwijl ik haar jurk uittrek. Zo bloot! De toeschouwers staan nu zo dichtbij dat ze haar zouden kunnen aanraken. Ik neem haar in mijn armen en kus haar. Haar mond gaat open en wij tongen terwijl al die geilaards kwijlend toekijken. “Hou haar armen op haar rug, beveelt buurman, ik zal haar zelf klaar maken.” Trillend van angst draait Emmy zich naar de toeschouwers die nu allen aan het rukken zijn en kwijlend toekijken hoe buurman haar borsten kneedt en mept . Zij gromt van de pijn. Dan pakt hij haar tepels beet, trekt er hard aan, draait ze venijnig tot ze een kreet slaakt en hij haar beveelt haar benen wijd te spreiden. Ze snikt want niets vindt zij vernederender dan wat hij nu doet. Hij mept haar kut en ik moet haar stevig vasthouden bij haar borsten want nu spartelt ze van de pijn. “Kijk eens hoe lekker die slet dat vindt,” zegt buurman. Hij pakt haar twee grote schaamlippen beet en trekt ze wijd open. Ik weet hoe erg zij het vindt dat al die geilaards nu zien dat haar gloeiend rode kutlippen en haar gezwollen clitoris nu glanzen van het vocht, dat ze misschien zelfs gaat lekken. Er worden druk foto’s gemaakt, ook door mijn collega’s.

“Draai je om teef”, beveelt buurman, “leun op die vent jou, buk diep en schudt maar eens lekker met die dikke kont van je. Emmy zet zich schrap want ze weet wat er nu gaat komen. Met volle hand slaat hij op haar billen. Ze staat te dansen van de pijn en hij gaat maar door tot ze vuurrood zijn. Wanneer het ophoudt spreidt zij spontaan haar benen want zoals voorspelbaar gaat hij haar kut opentrekken en vingeren. Hij spuwt in haar kontgaatje en vingert dat ook. “Zo, die is er klaar voor, nu deze geile tepelhoer nog.” Hij trek Emmy opzij en wijst op mijn pik die trillend omhoog steekt in het te kleine stringetje. “Stoute jongen hé, die zo geil wordt terwijl ik zijn teef presenteer. Geef hem maar eens flink wat straf .” Daarop duwt hij mij in de richting van de geilaards, die mij lachend omsingelen, mijn bh en mijn string uitrukken en mij overal aanraken. Tot een sterke vent mij in een houdgreep pakt. Ik krijg een enorme lul in mijn mond geduwd en iemand slaat op mijn billen. Ik spartel vergeefs, word gemolken en gevingerd, mijn tepels worden er bijna afgerukt. De man die mij in bedwang hield, buigt mij nu over een zware laaghangende tak en ramt zijn lul diep. in mij. Hij gaat tekeer, ik zie mijn collega’s staan grinniken, en toch geniet ik intens. De man komt brullend klaar, ik voel zijn geil diep in mij. Het is afschuwelijk en heerlijk tegelijk. Ik kijk uitnodigend naar mijn colllega’s. Waarom ook niet? Maar zij schudden het hoofd en wijzen op mijn vrouw, die door de buurman naast mij over die tak gebogen wordt.

”Ziezo heren, ga jullie gang! Neuk deze teef”. De een na de ander ramt zijn lul in haar kut of in haar gaatje. Ondertussen wordt de ene lul na de andere in haar mond gestoken. Haar borsten moeten er ook aan geloven. Er wordt in geklauwd, er wordt aan getrokken. Ook mijn twee collega’s, met een knipoog naar mij, gebruiken haar kwijlende mond en gaan zich daarna in haar kut leegspuiten. Weerloos hangen wij daar naast elkaar. Wanneer de laatste aan de beurt is geweest en wij allebei lekken van het sperma, komt buurman een pets op onze billen geven en zegt monter : “Kom op, schatjes, tijd om te gaan. Morgen weer een nieuwe dag(“
Trefwoorden bij dit verhaal: Billen, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Slaaf, Slavin, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hoe Mijn Vrouw ... - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05
9.2
Hoe Mijn Vrouw ... - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05
8.8
Laura En Amy-mae - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Laura Gilde ik. Kun je godverdomme nu nooit eens normaal doen. Ze glimlachte duivels naar me. Nee we gaan dit niet doen Ik heb hier geen zin in Ik stapte op haar af en trok haar aan haar arm omhoog. Met de hand waar ze een lul mee vast had..."
21-05
7.9
Dorien Gaat Terug ...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05
8.5
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05
8.3
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05
8.0
Had 't Niet Moeten DoenDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Trio,
"Maar ik heb het wel gedaan. Omdat ik helemaal niet zo ben en ondanks dat mijn man er niet mee zit, voel ik me soms nog steeds schuldig over wat er een tijdje geleden is gebeurd. Mijn naam is Brit, een 33 jarige, getrouwde vrouw, gemiddeld po..."
10-05
8.9
Ontevreden Investeerders ...Door: Rita
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het is rond het middaguur als ik thuiskom met de boodschappen, ik werk ze weg in de keuken en kasten en begin met het klaarzetten van de tafel voor de lunch. John is op zijn kantoor in de serre en aan de rode lijnen in de statistieken zie ik..."
10-05
8.8
Karl Wordt AbrahamDoor: Rita
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We komen aan bij het grote terrein, een luxe boerderij met bijbehorende stallen en schuren. Tussen het hoofdgebouw en n van de stallen is er al luide EDM muziek te horen, pompende beats afgewisseld met harmonische tonen. Wij, John, Rita en ..."
08-05
8.1
Laura En Amy-mae - 2Door: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
" Disclaimer Ik heb dit verhaal samen geschreven met Laura. Zij heeft het al een keer geplaatst maar met toestemming van haar en de redactie van Opwindend.net plaats ik hem nu ook voor op mijn profiel. Hopelijk genieten jullie net Zo als w..."
07-05
8.8
Het FestivalDoor: Dano30
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Festival, Pijpen,
"Chayenne voelt de spanning in de lucht terwijl ze samen met haar SL, Daniel, het festivalterrein betreedt. De bas van de muziek bonst door hun lichamen en neemt hen mee in een trance achtige staat. Ze kijken elkaar grijnzend aan, wetende dat ze alle ..."
06-05
8.1
Geile Buurman - 3Door: Tepelspeler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Biseksueel, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Milf, Slaaf, Slavin,
"Mijn vrouw en ik zijn nog altijd de slaven van onze geile buurman. Hij komt dagelijks in de voormiddag langs, belt niet aan, maar loopt gewoon achterom en stapt onze keuken binnen. Hij gaat zitten en mijn vrouw snelt toe om hem een koffie aan te bi..."
06-05
8.3