Klik hier voor meer...
Door: Klenne74
Datum: 18-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 11302
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nadine 15 Jaar Later - 3
Die volgende morgen ben ik om 8u30opgestaan en me direct even gaan verfrissen in het zwembad. Enkel baantje getrokken en dan terug naar boven nog wat uitrusten. Het was bijna 2u vooraleer ik in men bed stak. Op het terras onder mij was nog geen beweging te zien. Waarschijnlijk sliepen de dames nog. Ik nam een kop koffie en een boek en begon te lezen maar eigenlijk keek ik meer naar de 2de verdieping dan in men boek. Afgeleid door de gedachten van wat er vannacht was gebeurd en hopelijk nog zou gebeuren. Natuurlijk kon nadine dit enkel hebben gezegd in een zatte bui en zou er niks meer van komen. Rond half tien liep annelies het terras op en die keek omhoog, ik stak mijn duim omhoog. Annelies stond daar al in bikini met haar zwangere buik lekker naar voor. Van mama nadine was nog geen spoor. Ik besloot om terug naar beneden te gaan met men boek en rustig wat te gaan lezen en af en toe is afkoelen. Onder de paraplu zette ik mijn eigen, handdoek, zonnecreme, zonnebril, boek en hoppa zalig zo niks doen. In de voormiddag had ik dames niet meer gezien en toen ik smiddags buiten een hapje ging eten zag ik voorbij lopen met hun winkelwaren. Ze waren druk aan het babbelen dus liet ik ze passeren. Mijn lunch was lekker, koude schotel met vis en kroketjes en daarbij water want alcohol had ik nog niet nodig.

Dag 3 iets na de middag besloot ik terug om naar het zwembad te gaan, ik passeerden via hun deur en hoorde weer die geluidjes, de gordijnen waren een klein beetje open zoals gisteren en annelies was haar weer aan het vingeren. Op haar knieën met een vinger in haar aars en 2 in haar kut. Even bleef ik staan en wandelde dan met een stijve van jewelste verder naar het zwembad. Ik had mijn handdoek daar s’morgens laten liggen zodat ik nog steeds een koel plekje had. Nadine had vlak bij ook plaats genomen. Een wijntje voor mevrouw zei ik tegen nadine, neen nic vandaag geen alcohol voor mij. Heb nog een redelijke kater van gisteren. Ik dook in het zwembad en kort daarna kwam ook nadine aangezwommen in haar zwart badpak. Ze zette zich naast mij aan de rand van het zwembad en vertelde dat ze zich gisteren reuze had geamuseerd in de kroeg en ook daarna. Het was een vluggertje maar ze beloofde dat we dit nog uitgebreid gingen overdoen. Ik leegde onder water een hand op haar bil en kneep er zachtjes in. Ze glimlachte.

Annelies was ondertussen ook beneden gekomen bij ons in het water en vertelde dat het precies laat was. Ja lieve schat zei nadine, ge moet genieten als het kan eh en gaf me een knipoog. Van genieten kende annelies alles wat dat had ze zonet nog gedaan.

Die avond was er een optreden van een coverbandje beneden aan de straat waar wij moesten binnen gaan om het gebouw te betreden. Ik had daar wel zien in en vroeg aan de dames of ze meegingen. Ja efkes dan zei nadine. Gezellige bar met goed groepje die alle soorten muziek speelde. Annelies amuseerde zich nu meer dan gisteren en danste ook regelmatig met nadine mee. Ik bekeek alles liever vanop de 2de rij. Bij een traag liedje trok nadine me van mijn stoel, ze legde haar armen om me heen en we slowde het hele liedje. Ze fluisterde ondertussen dat ze vandaag of morgen nog een graag dat ding tussen tussen haar lippen wou krijgen. Kan voor gezorgd hoor zei ik terug. Enfin, de groep stopte rond 23u en annelies ging naar het appartement. Nadine stelde voor om nog even langs dijk te wandelen. Goed idee mama zei annelies neem nic maar mee en tot straks. Buiten gekomen slinderde we over de dijk niet zeggend eigenlijk. Er stonden op het strand nog veel stoelen en ook enkele cabines waren open. op het strand nam nadine mijn hand vast en gingen hand in hand verder. Ik voelde hoe mijn hand streelde met haar vingers en keek haar aan. Zonder nadenken stonden we plots midden op het strand te kussen. Onze tongen bewogen zich in onze monden. Oei dit was gevaarlijk, in een sneller tempo gingen we terug naar de blok met appartementen en zwembad. Langs het zwembad wandelend vroeg nadine of ze mee naar mijn appartement moogt komen. Dit was maar een woord, we namen de lift achteraan en die rechtstreeks naar de 3de verdieping en zo kwamen we in mijn appartement aan. We waren amper binnen of onze tongen zochten mekaar weer op, we strompelde tot op het bed en daar vielen we op elkaar. Nadine lag onder mij en we kusten verder. Mijn rechterhand zocht direct naar haar natte kut. Ik duwde mijn hand tegen haar broekje en bewoog met men vingers. Nadine ademde zwaar en kwam al snel een 1ste keer klaar. Nu gingen onze kleren uit en duwde nadine met ruglings op het bed. Ze zette zich naast me en begon mijn lul te pijpen. Ik stak mijn hand tussen haar benen en begon haar te vingeren. Direct gingen er 2 vingers in haar natte kut. Met af en toe een klets op haar billen wond haar nog meer op.

Ze nam mijn pik helemaal diep binnen en moest bijna kokshalzen. Een 3de vinger ging mee bij haar binnen wat ook betekende dat ze terug klaar kwam. Grommend met mijn pik in mond kwam ze heftig klaar. Likt me nic zei ze toen en ze zette zich met haar natte kut op mijn gezicht. Mijn handen knepen in haar billen en mijn tong gleed door haar liefdesgrot. Nadine bewoog het bekken over mijn tong en mond. Ze kreunde zachtje omdat ze haar handen voor haar gezicht hield. Ik voelde aan haar lichaam dat een 3de orgasme kort bij was en stak nu ook een vinger tegen haar aars. Bij die aanraking schokte ze even en mijn vinger gleed binnen. Nu was het hek van de dam en haar kutsappen gutste over mijn gezicht. Ik draaide nadine nu op haar rug en plaatse mij tussen haar benen. Men pik liet ik zachtje glijden tussen haar schaamlippen maar nog niet in haar kut. Die aanraking maakte haar nog geiler, ik speelde een beetje met haar en liet telkens men pik glijden tot net tegen haar clitje. Ze wou met haar hand men pik bij haar binnen duwen maar dat ik tegen door haar armen vast te nemen en kleine neukbewegingen te maken over haar kut. Stop hem erin nic, ik wil hem in me voelen nu, nu nic aub. ik bleef doen waar ik mee bezig was en dan haar lichaam kronkelen. Ze hield het niet meer en greep met haar handen de lakens vast. Oooh dit voelt goed, zo goed please steek hem en nu in nic. Ik liet haar handen los en duwde mijn pik in haar en begin te pompende bewegingen te maken. Haar benen ging wijd open en in de lucht zodat ik diep bij haar binnen kon. Zalig was dit, nadine greep haar borsten vast en kneep er hard in, jajaja door door door come on nic spuit uw lading in me. Ik stopte plots draaide haar op handen en knieën en nam haar langs achter in haar kut. Één vinger gleed nu ook in haar aars die lekker vochtig was. Ook dit ging goed, zelfs zo goed dat er een 2de vinger bij kon. Ze schokte met haar lichaam, liet nu alles los en moest een kussen op haar gezicht leggen om haar geile woorden te smoren want anders konden de buren alles horen. Ik spoot mijn zaad diep in haar op de moment dat nadine ook klaar kwam. We bleven nog even liggen en gingen ons dan fatsoeneren. Ik bracht nadine nog bij haar appartement, in de lift hadden onze tongen nog even met elkaar kennis gemaakt.

Morgen ga ik een dagje met een gids op pad naar oa de teide. Wordt opgepikt om 9u.
Lees verder in: Nadine 15 Jaar Later - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Klaarkomen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...