Klik hier voor meer...
Door: Remco
Datum: 18-05-2024 | Cijfer: 7.7 | Gelezen: 5410
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel 'Sex Potion'. Er stond: 'This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on'. Remco, 19 jaar oud, had niet veel aandacht van meiden. Niet dat hij aantrekkelijk was, maar zijn eigen verlegenheid en onzekerheid zat hem in de weg. Hij was maagd, had ooit eens met een al even onzeker meisje voorzichtig gezoend maar verder niet. En hij wilde juist zo graag.

Hij verwachtte niks van dat flesje, maar vond het grappig en voor omgerekend 20 euro het proberen waard. Het duurde enkele weken maar eenmaal opgehaald bij een afhaalpunt pakte hij het snel uit. In het doosje zat niet echt een omschrijving die de werking verduidelijkte. Het drankje had een neutrale geur en leek ook een neutrale smaak te hebben. Later die dag, toen hij op bed lag, had hij twee druppels in een glas water gedaan en dit opgedronken. De werking begon snel, met zijn penis die een erectie kreeg en zijn gevoelens die maar één ding wilden: seks. Hij zat alleen op zijn kamerdeur op slot en begon als een gek te schuren tegen zijn lakens. Hij pakte zijn pik vast en begon te trekken, licht kreunend.

Even later, het leek een half uur, was hij tot de realiteit gekomen. Zijn handen zaten half onder zijn sperma, zijn lakens ook. Hij wist niet meer wat er gebeurd was, alleen toen hij het flesje zag staan wist hij wat er gebeurd moest zijn. Vol ongeloof schudde hij zijn hoofd. Hij smeedde een plan om tijdens zijn verjaardag aan zijn vriendin Miranda, schoonzus Stephanie, zijn schoonmoeder Irma en schoonvader Willem.

Remco zat op zijn bed, het flesje 'Sex Potion' in zijn hand, en dacht na over wat er gebeurd was. Hij kon het nog steeds niet helemaal geloven. Was het echt zo krachtig? Had hij werkelijk zo de controle verloren? Zijn gedachten dwaalden af naar zijn vrienden en familie, naar zijn vriendin Miranda, en een stoutmoedige gedachte begon zich in zijn hoofd te nestelen. Wat als hij deze drank kon gebruiken om zijn verlegenheid te overwinnen en zijn fantasieën te vervullen?

Het plan begon vorm te krijgen. Zijn verjaardag was over een paar dagen, en het zou een perfecte gelegenheid zijn om de drank te testen in een sociale omgeving. Maar hoe zou hij dat aanpakken? Hij wilde het voorzichtig en subtiel doen, zonder dat iemand erachter zou komen.

Op de dag van zijn verjaardag arriveerden zijn gasten. Miranda was er natuurlijk, samen met zijn schoonzus Stephanie, schoonmoeder Irma en schoonvader Willem. Het was een gezellige bijeenkomst, met taart, cadeaus en veel gelach. Remco hield het flesje zorgvuldig verborgen in zijn zak, wachtend op het juiste moment.

Tijdens het diner besloot hij zijn kans te grijpen. Terwijl iedereen afgeleid was, schonk hij een paar druppels van de potion in de drankjes van zijn gasten. Hij voelde zijn hart sneller kloppen, nerveus en opgewonden tegelijk. Zou het echt werken? Zou het effect hebben op anderen zoals het op hem had gehad?

Niet lang daarna merkte hij een verandering in de sfeer. Miranda leek meer aanhankelijk, haar ogen glinsterden op een manier die hij nog nooit eerder had gezien. Stephanie lachte harder om grappen en raakte vaker zijn arm aan. Irma leek ontspannen en vrolijk, haar ogen straalden een ongekende warmte uit. Zelfs Willem leek losser en meer spraakzaam dan normaal.
Trefwoorden bij dit verhaal: Kort, Met Familie, Milf, Tiener, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...