Klik hier voor meer...
Door: Buurman
Datum: 20-05-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 4669
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Hij kwam bij mij om een fotoserie. Niet zo gek, dat deden er meer. Maar hij werd door een familielid gestuurd. Kennismakend op een terras, zag ik potentie tot meer, hij was leuk. Donker haar, kleiner dan ik en sportiever. Behalve voor een dokter had hij nog nooit naakt gestaan voor een man, ik zou de eerste zijn. Zei hij lachend.

Douchen, probeerde ik stout, dan ziet u alles gelijk, zei hij geheimzinnig en stoer. Graag, bekende ik eerlijk. Aanvallen deed ik nog niet, al had ik wel trek in hem. Gekleed, toen in een witte strakke boxer, en uiteindelijk naakt. Iets behaard, maar die pik had er zin in zeg! 17cm hard genot, zei hij hem trots en stoer vastpakkend. Pets, deed het ding tegen zijn buik, nadat hij hem naar beneden had gedrukt, geil zeg! Kermde ik eerlijk.

Diverse poses kwamen en een vond ik wel erg opwindend. Op zijn knietjes, dat ding er schuin onder, geil!

En dan zo achter je kont kruipen en deze uitlikken, of je er een beft! Zuchtte ik met intussen ook een stijve. Mijn lul dan, zuchtte hij en trok die hammetjes zelfs al open. Die komt niets tekort, die lik zuig en pijp ik!

De mooie vent, dacht erover na, kalm zijn keiharde pik trekkend. Dat kan ik beter, probeerde ik weer.

Zal best, kreunde hij en viel op zijn rug, ik deed of ik ernaar toe wilde kruipen, mag het, zei ik plagend… Duidelijk nieuwsgierig, en door mijn opmerkingen en kijken geil, zuchtte hij dat het mocht. Probeer maar. Rustig zocht ik zijn tenen op, likte deze en ging, via zijn harige harde benen naar zijn nog hardere paal…

Schokkend toen ik zijn balzak vatte, en genietend toen ik heel zijn schacht naar binnen slurpte, zo lekker!

Rustig pijpend, voelde ik zijn kloten optrekken, zo lekker, knul? Vroeg ik hijgend, ja, nogal zeg, pff; zei hij. Genieten deed ik ook, en ik waagde het zijn iets zoute balzak te likken. Gloeiende, u bent echt goed zeg!

Terug naar die heerlijke pik, hijgde ik en zo kreeg ik hem al klaar. Het was enorm spannend geweest, zei hij. Daar lag hij, ik, een zware, morsige vent had hem net laten genieten én spuiten! Voldaan en verbaasd, keek hij naar mij. Is dat nu lekker, zo een pik? Vroeg hij stoer, proberen, lachte ik; ik heb er ook een. Al die tijd nog verpakt, en dus aangekleed. Hij rilde bij het idee, maar zag het geloof ik, wel al voor zich. Douchen, zei hij.

Samen, kreunde ik, die kont lust ik alleen als hij schoon is. Alleen, en u kijkt en geeft instructies, zuchtte hij. Naakt, vroeg ik, dat moet dan maar, zei hij onwennig blozend. Geweldig mooi was hij, ik heb de foto’s nog. Lekker stoer waste hij zijn lijf, lul, schaamstreek; én zijn bolle, stevige kont. Kijkend naar mij met onder die buik een veel dikkere pik. Daar werd hij geil van, zei hij eerlijk, nu mag u zich douchen. Hij leek te ontdooien…

Haast verrukt, keek hij hoe ik me goed inzeepte, en vooral mijn kale zak en schaamstreek ruw waste, zo geil! Afgedroogd, zei ik hem stop te zeggen, als ik te ver ging. Dan stopte ik ook echt. Ik geloof u, zei hij hijgend… Terug op bed, bleef ik wat passief, hij voelde mijn buik, benen en borst, en boog zich, geknield, over hém… Hem verzekerend dat spuiten lang zou duren, durfde hij het, ik ben dertig en zo geil als wat; zei hij verbaasd…

Lekker, vroeg hij telkens, met een steeds geilere blik in zijn ogen. Ik knikte en zei dat hij voort moest doen… voorzichtig pakte ik zijn hoofd, zo doen? Hij knikte, en zo neukte ik een beetje dat lekker warme mondje.

Geil zuchtend, zei ik dat het heerlijk was. Hij knikte, met mijn lul nu bijna helemaal in zijn bek! Zelf trok hij zich. Likken zou u mij, zei hij loslatend, zijn pik enorm hard, zwiepte onder zijn prettige lijf. Goed hoor, draai maar… Wauw, echt, ik heb het wel eens gezien, zei hij benieuwd. Met zijn goddelijke pik en lijf boven mij, trok ik mij op aan die voetballersbillen. Oh ja, zuchtte hij bij de eerste lik, ik dacht hetzelfde! Harig en iets kruidig, hmm.

Om zijn, waarschijnlijk opkomende gillen te smoren, zoog hij mij weer. Een beetje té diep nu. Hij proestte. Geweldig geil dit zeg, hij had gelijk! Straks, zei hij gelijk erachteraan. En zo likte ik hem, en zoog hij mij ook af. Wilt u het, ik kom haast klaar. Zuchtte hij lief, en ik knikte. Alleen als je nog eens komt, voor nog meer, zei ik. Ploffend op het kussen, liet ik hem stoer mijn bek neuken, zalig. Kermend dat het zo geil was geweest, neukte hij mijn bek wat en spoot mij helemaal onder! Jammer, ik had het geslikt, zuchtte ik eerlijk en ubergeil!

U niet, kreunde hij verbaasd, ik zei toch dat het lastig ging, lachte ik. Maar ik had een plan. Weer douchend, nu heerlijk spontaan voelend en friemelend, keek hij naar mij. We zoenden zelfs! Zoenen werd bekken, heerlijk. Vrijend keek ik naar zijn lijf, genoot ervan en mijn pik, bleef al die tijd hard! Geile beer bent u, zuchtte hij lief.

Afgedroogd, en naakt, zaten we in de woonkamer. We bekeken zijn foto’s, die voor een profiel waren.

Wel gek, zei hij, maar ik word zelf geil van mijn foto’s! Naast mij staand, merkte ik het ook, hmm; zei ik nog.

Brutaal en stoer, propte hij zijn pik in mijn bek, wat ik eerder echt niet voor mogelijk had gehouden gebeurde. Gewillig liet ik hem mijn bek neuken en rukte mezelf af. Geile beer, ik neuk je geile, natte, bek, zei hij stoer.

Kom dan, spoorde ik hem aan, hoerig aan mijn, zoals hij zei, dikke vette lul rukkend. Als u komt, kom ik ook!

Dat lukte en inspannend lukte het hem ook weer! Zalig, kreunde hij, al het zaad, slikte ik nu wél; heerlijk!

Blijf je, vannacht, zuchtte ik. Hij knikte en wees op het bier. Moet wel, grapte hij, al leek hij er geen bezwaar tegen te hebben. Maar of ik nog spuit, zei hij vals, uitdagend. Hoeft niet, ik geniet zo van je blote lijf en lul!

Even snel die pik gewassen, wees ik hem het logeer luchtbed. Nee, bij u, zuchtte hij. Als u uw handen thuis…
Nee, lachte ik eerlijk, je bent zo anders, leuker dan anderen. Naakt vielen we in slaap, en natuurlijk bleef ik van hem af. Het was allemaal wat vers voor hem. Ook de volgende ochtend, vroeg, liet ik het zo. Tot hij zich aanbood, en wel heel hoerig vroeg of ik een vloeibaar ontbijt wenste. Gods wat geil! Ik zoog hem, kuste en ja, Ik wreef zelfs al met mijn paal over zijn harige been. Volgende hoofdstuk, zuchtte hij, maar niet vandaag hoor.

Was hij om, of altijd al gewoon biseksueel? Wat en hoe dan ook, ik vond het enorm geil met hem, zo.

Weer zoog ik hem, uitgelaten en blij. Tot zijn geile paal het heerlijke vocht uitbraakte, wat ik plagend liet lopen. Wél zoog en smakte ik aan de rand van zijn, nu blote eikel en zo kwam meneer feller, merkte ik op…

Tevreden met de foto’s, grapte ik zakelijk. Ja, en met de fotograaf, zuchtte hij. Vandaag maar niet rukken…

Aangekleed, en met het schijfje mee, ging hij naar huis. Nog maar net thuis, kreeg ik al een mail, hij had ook stiekem mij gefotografeerd! Daar lag ik, bezweet te genieten van zijn overdreven harde snikkel, enorm geil!
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Pijpen, Rimmen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale