Klik hier voor meer...
Datum: 20-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5522
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Voor dit verhaaltje (het is wat kort deze keer) heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd; "Un Bell Histoire" van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zoals alleen de Fransen dat kennen. Ik heb er de Gay-versie van gemaakt. Het is wat korter dan u van mij gewend bent, maar probeer maar eens een liedje van ca 3 minuten in een verhaal van enige lengte te stoppen!

Het gaat over Eicien, mooi, halflang blond haar, en Emiel, donker haar, en, als je wat beter oplet, best een hele mooie jongen, maar die nogal chaotisch is, in vrijwel alles. Kleding, haardracht en een wanordelijke levenswijze. Beiden arriveren vanuit een tegenovergestelde richting met hun trein op een klein stationnetje, in de Middle of Nowhere! Wanneer de treinen weer vertrekken, kijken ze elkaar, als enigen op dat verlaten perron aan, in het besef dat ze op het verkeerde station zijn uitgestapt.

De volgende trein komt pas over een uur, en onwennig staan ze wat naar elkaar te staren. Emiel loopt over het spoor naar Eicien toe. Hoewel hij niet weet wat hij precies tegen hem moet zeggen, pakt hij al zijn moed bij elkaar, en zegt; "zo daar zitten we dan!" Beiden beginnen te lachen, en dan stelt Eicien voor; "zullen we een eindje gaan wandelen, we hebben toch nog een uur tot de volgende trein!"

Beiden stellen zich aan elkaar voor, en nog geen twee minuten later slenteren ze al pratend, of ze al jaren de beste vrienden zijn, tussen de landerijen door. De zon schijnt, maar verder lijkt het hier wel uitgestorven. Graanvelden, grasland, met hier en daar een "verdwaalde" boerderij. Zo gaan zij volledig op in het landschap. Ze pakken, uit een soort lotsverbondenheid, elkaars hand, en slenteren verder over die stoffige landwegen.

Hoewel, als hij (Emiel) er maar een beetje zijn best voor zou doen, en hij niet zo chaotisch was, zou hij best een goede en mooie verleider kunnen zijn. Het is dan ook niet hij, maar Eicien, die hem voorstelt om een korenveld een eindje in te lopen. Daar midden in het veld, aan het oog onttrokken voor ieder ander, omhelzen ze elkaar, en helpen de ander zich te ontdoen van zijn kleren.

Niet dat ze geen zin hebben in sex, maar ze leunen eerst nog wat tegen elkaar, waarbij ze uitgebreid vertellen wie ze zijn, wat voor werk ze doen, of nog studeren, waar ze wonen, en wie hun familie en vrienden zijn. Verder welke muziek en films ze mooi vinden, en wat hun hobby's zijn.

Ondertussen strelen ze elkaar, waarbij Emiel helemaal weg is van de schoonheid en het mooie gezicht van Eicien. Om maar niet te spreken van dat kaal geschoren en mooi afgetrainde lichaam van de knaap. Emiel zijn fysiek mag er ook zijn, maar hoewel hij best een mooie body heeft, geeft Eicien hem tips om zijn haar wat te cultiveren, waardoor hij nog verleidelijker wordt.

Ze lachen erom, strelen elkaars lichaam, en kruipen bovenop elkaar, alsof ze dat altijd al gedaan hebben. Ze beginnen elkaar te kussen, om daarna in 69 positie elkaars lul te pijpen. Eicien neemt niet alleen Emiels lul onderhanden, maar kan zich ook niet langer verzetten tegen dat gladgeschoren kontje van hem. Hij likt het uit, en Emiel kreunt daarbij van intens geil genot.

De zon verwarmt hun lichamen, terwijl zij elkaar ook oppeppen door intens heftig, en geil kreunend, met elkaar te vrijen. Eicien heeft dat kontje van Emiel voldoende opengelikt, om zijn van opwinding stijfstaande lul bij hem naarbinnen te schuiven. Hij vindt Emiel wel zo'n lieve jongen, en omdat hij zo authentiek chaotisch is, maakt dat het verlangen om hem te neuken alleen maar intenser.

Hij voelt ook wel dat Emiel zich vaker anaal heeft laten doorpalen, maar dat ze beiden als door een onzichtbare hand gedreven, in elkaars armen terecht zijn gekomen, vervult hem met intens genot. Het maakt het gevoel van ultieme geilheid zo volledig invoelbaar. Eerst zit hij Emiel nog een beetje op te geilen, niet nodig maar best lekker, door diens prostaat te teasen, waarbij hij met de rand van zijn knalrode eikel over diens prostaat heen en weer gaat.

Dan pakt hij die lekkere Emiel bij zijn heerlijke slanke heupen, echt alles lijkt perfect vandaag, en duwt zijn strakke lul nog wat dieper in het hol van de lieverd. Hij gaat steeds heftiger in hem tekeer, en beiden kreunen van intense opwinding! Emiel voelt dat Eicien's eikel inmiddels zo driftig in zijn hol klopt, dat een fontein van sperma eraan zit te komen!

Oh ja, Fuck me, lieve jongen,, kreunt hij, dit is wel zo heerlijk! Oh spuit dat hete zaad in mijn hol. Eicien voert het tempo nog wat op, slaat Emiel op zijn heerlijke strakke billen, trekt aan zijn haar, en kreunt dat hij inderdaad klaarkomt in dat hete hol van hem. Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik spuit dat jongenskutje van jou helemaal vol, lieve geile neukslet van mij!

Emiel voelt hoe in een onrustig tempo, de ene na de andere stoot aan ongelofelijk heet jongenszaad in zijn hol gespoten wordt. Hij beeldt zich in, hoe dat zaad tegen de binnenwand van zijn neukhol explodeert, en vervolgens traag op de bodem drupt, waar zich een meer van zaad aan het vormen is. Alleen die gedachte al maakt hem botergeil.

Hij kreunt dat Eicien door moet gaan, en dat hij zich nog nooit zo geil gevoeld heeft. De wind ruist ondertussen zachtjes door het koren, waarbij Eicien zijn best doet om zijn machtige jongenslul helemaal leeg te schudden, in dat genotshol van Emiel. Uiteindelijk, hij nam er de tijd voor, is zijn lul dan ook echt leeg, en trekt hij deze terug uit de jongensgrot van die lieve Emiel.

Ergens in de verte horen ze het geluid van een vertrekkende trein. Het doet hun nu niet zoveel. Ze nestelen zich in elkaars armen, en vallen in een diepe slaap. Een onbestendig geluid dat steeds dichterbij komt, maakt hun wakker. Het blijkt dat het koren geoogst gaat worden, met machines, die beangstigend dichterbij komen. Ze moeten dan ook maken dat ze weg komen!

Als twee knapen die het wel spannend vinden om (bijna) ontdekt te worden, pakken ze hun kleren bij elkaar, en banen zich, hand in hand, een weg door het korenveld. Zodra ze aan de rand zijn, lopen ze een eind het aangrenzende bos in. Op een beschutte plek onder eikebomen, vraagt Eicien of hij paardje mag rijden op die intens stijve lul van Emiel.

Daartoe legt hij hem op zijn rug, en verwent nog even, met die mooie sensuele lippen van hem, die knalrode eikel van Emiel. Vervolgens pakt hij die paal van hem, klimt bovenop hem, en laat die ongelofelijk stijve lul, geschatte lengte toch wel zo'n 22 cm, in zijn hol glijden! Langzaam, het is immers een knaap van een lul, begint Eicien op en neer te bewegen op die genotsknots.

Emiel voelt hoe zijn lul, onder het op en neer gaan, steeds een beetje meer, in dat neukhol van die verleidelijke, en oh zo mooie Eicien geraakt. Eicien's lange blonde haren dansen, als hij op en neer stuitert op die machtige lul van Emiel. Beiden raken steeds verder in vervoering, en kreunen onophoudelijk steeds heftiger van geil genoegen!

Als goed ingevoerde homo, weet je dat dit het ultieme moment is, dat je kunt bereiken. En om dit naar zaad smachtende neukmaatje, dat je tot voor een paar uur geleden helemaal nog niet kende, een exploderende zaaderuptie te bezorgen, haal je alles uit de kast. Hoe graag je dit moment nog even uitgesteld had zien worden, gaat dat hem niet worden, je moet wel spuiten!

Emiel voelt dat er geen houwen meer aan is. Nog eenmaal strekt hij zijn handen uit naar die mooie grote tepels van Eicien, en knijpt er even in. Het geilt de boel nog wat meer op, als hij voelt, net als Eicien, dat hij wel moet gaan komen! Nog even danst Eicien, botergeil als ook hij is, op die machtige lul op en neer, en dan explodeert de boel.

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lieve jongen kreunt Emiel, ik kom klaar in jouw lekkere jongenskutje! Zijn eikel klopt als een waanzinnige, zijn spuitklep opent zich, en dan begint hij te spuiten. Onder geil gekerm pompt hij, stoot na stoot aan warm zaad in Eicien's hete hol. Eicien op zijn beurt blijft maar op die machtige lul op en neer dansen van geil genot.

Wanneer Emiel ten lange leste, zijn machtige lul, druipend van het zaad, uit dat doorgewerkte jongenshol trekt, lijkt Eicien het maximale uit de middag te willen halen. Hij stopt die nog licht vibrerende paal in zijn mond, en begint Emiel te pijpen.

Van verbazing weet deze niet wat hem overkomt, al heeft hij weinig verweer! Eicien voelt dat die lul van Emiel in zijn mond, nog wat strakker worden, en steeds heftiger kloppen. Het duurt even, maar hij geeft niet op, en na een tijdje produceert Emiels lul opnieuw, onder geil gekerm, een best aardige stoot sperma, nu afkomstig uit diens reservevoorraad. En geil als ze zijn, kussen ze elkaar, en roeren dat zaad met hun tongen rond in hun monden.

Bij een meertje in dat bos, helpen ze elkaar om zich zo goed en zo kwaad als het gaat, schoon te wassen. Ze trekken hun kleren weer aan, en zien wanneer ze het bos uitkomen, dat het korenveld inmiddels volledig kaal gemaaid is. Ze moeten even glimlachen. Hand in hand, maar verder zwijgend, lopen ze weer richting het stationnetje. Nog even in stilte nagenieten van het geluk dat hen deze dag heeft gebracht.

Niet lang daarna arriveren dan toch hun treinen. Snel wisselen ze nog een kus uit, en vertrekken hun treinen in tegenovergestelde richting. Ze zwaaien nog even naar elkaar. Beiden hebben er over gedacht om gegevens of telefoonnummers uit te wisselen! Toch hebben ze dat niet gedaan, wetende dat mooier dan dit het nooit meer zal worden!

Eicien is nog steeds even mooi, en woont ver weg, al weet Emiel niet eens waar precies. Emiel op zijn beurt, is al haast weer verdwaalt, door zijn oh zo lieve, maar ook chaotische wijze van leven. Maar deze verborgen schoonheid denkt nog wel eens aan hem! En ook Eicien heeft nog regelmatig die mooie middag op zijn netvlies!

Al zullen ze elkaar nooit meer ontmoeten, vaak popt, bij het passeren van een mooie knaap die lijkt op Eicien of Emiel, even de gedachte weer op aan die tijd die ze daar samen in het veld hebben doorgebracht. Werkelijk een middag om nooit te vergeten.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...