Klik hier voor meer...
Door: Limbofun
Datum: 22-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 15733
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk.

Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg eten en drinken op de bijrijdersstoel. Stiekem dacht ik nog hopelijk een geile liftster tegen te komen maar bij de grensovergang was er weinig beweging te zien. Ik was al een aardig stuk onderweg in Duitsland toen ik toch wel begon te geeuwen, een paar red bulletjes konden daar geen verandering in brengen. Ik dacht zou ik een stop maken en dan gewoon heel even mijn ogen sluiten? Vroeger was dat een absolute no go voor me en was er maar 1 doel en dat was zo snel mogelijk op locatie aankomen.

Nu ik wat ouder ben, 49 inmiddels, is het besef wel gekomen dat ik niet meer zo fit ben als vroeger. Het verstand komt met de jaren zeggen ze en dat geldt voor mij ook. Op de borden langs de Autobahn zag ik dat over enkele kilometers een rustplaats aan kwam.

Ik rij de parkeerplaats op en zie dat het er niet superdruk is. Omdat ik als doel heb mijn oogjes dicht te doen zoek ik automatisch naar een zo rustig mogelijk plekje. Achteraan op de parkeerplaats in een hoek zie ik een plekje naast een behoorlijk grote camper. Ik parkeer de auto en stap uit om even mijn benen te strekken en een plasje te doen. Ik loop de bosjes in en open mijn broek, stiekem hoop ik wat geils te zien natuurlijk maar ook hier niets te beleven. Als ik weer terug naar mijn auto loop gaat net de deur van de camper open. Er stapt een oudere vrouw uit en als vanzelf maak een snelle scan van haar.

Ik zie een oudere vrouw met grijzig haar uitstappen. Niet te groot en best slank zo te zien. Vriendelijk begroet ze me met de woorden, ook ff de beentjes aan het strekken? Ik ben verrast dat ze Nederlands spreekt aangezien de camper een Duits kenteken heeft. Ik beaam haar vraag en maak van de gelegenheid gebruik haar een wedervraag te stellen. Ik zeg dat ik niet verwachtte Nederlands te horen door het Duitse kenteken. Ze begint te lachen en zegt dat de camper op naam van de zaak staat en zodoende een Duits kenteken heeft. Ik ben ondertussen gaan zitten aan de picknicktafel die vaak op parkeerplaatsen staat.

De aardige dame komt bij je zitten en vraagt waarheen ik op reis ben. Ik antwoord voor mijn werk onderweg te zijn maar dat de vermoeidheid me te pakken genomen heeft. Ze begint te lachen en zegt, ja ouder worden heeft zijn nadelen. Ondertussen stelt ze zich voor als Petra, ik geef haar een hand en zeg, aangenaam ik ben Gerard.

We praten wat verder en kom er zo achter dat haar man overleden is en ze helemaal alleen onderweg is. Ze hebben samen een succesvol bedrijf en kan dus aardig genieten van het leven. Ik zeg onder de indruk te zijn van de camper en het knap vindt dat ze daar helemaal alleen mee onderweg is. Ze bedankt me voor het compliment en nodigt me uit om de camper te komen bekijken. Graag maak ik gebruik van de uitnodiging omdat ik erg benieuwd ben hoe deze luxe camper van binnen uitziet. Ze opent de deur voor me en loopt voor me naar binnen. Binnenin kan ik mijn ogen niet geloven van de luxe wat ze heeft. Een mooie bar en keuken, badkamer en separaat bed staren me aan. Echt fantastisch deze camper.

Je wilde toch ff je ogen dicht doen zegt ze, waarom slaap je niet een uurtje hier. Beter toch dan krom in je autostoel te liggen. Ik schrik even van het aanbod maar met het riante bed zo voor me kan ik amper weigeren. Ik ga wel lekker buiten in de de zon zitten dan kan je ongestoord lekker je ogen dicht doen. Tja graag antwoord ik, als het echt niet teveel moeite is. nee joh ik heb alle tijd beantwoord ze mijn vraag. Ik ga lekker naar buiten en slaap jij maar lekker zegt ze waarna ze zich omdraait en naar buiten loopt.

Een beetje je onwennig nestel ik me op het bed en doe mijn schoenen en broek uit. Stiekem had ik gehoopt dat ze er bij was komen liggen maar dat deed ze helaas niet. Ik lig op het bed en kan het niet laten om stiekem in het kastje naast het bed te kijken. Ik open de lade en zie een paar lekkere dildo’s en vibrators liggen. Haha lach ik in mezelf, toch nog lekker geil dus. Ik ruik aan de dildo en ruik de bekende geur van een kut. Mijn pik heeft het ook gemerkt en begint zich te roeren in mijn onderbroek. Ik hoor opeens de deur opengaan en sluit snel het laatje. Tijd om de dildo terug te leggen heb ik niet dus die stop ik snel onder de dekens.

Petra komt naar achter gelopen omdat ze naar de wc moet en lacht even naar me. Loopt de badkamer op zonder de deur helemaal te sluiten. Omdat de deur andersom opengaat heb ik geen direct zicht naar binnen maar door de spiegel kan ik toch precies zien wat er gebeurd. Of ze het extra deed weet ik niet maar mijn geiligheid giert door mijn lichaam. Ik zie dat ze haar broek laat zakken en ontdek dat ze helemaal geen ondergoed aan heeft. Ze doet haar plasje en staat op waarna ze me een volledig beeld van haar poesje geeft. Ze heeft mooie volle lippen met een donker behaard kutje. De beharing begint wel dun te worden zie ik maar maakt me knettergeil. Als ze me opeens middels de spiegel aankijkt schrik ik maar zie een lachje verschijnen op haar mond. Mijn harde paal staat afgetekend in het dekbed en dat ontgaat haar natuurlijk niet.

Zo zo Gerard ben jij stiekem een oud vrouwtje aan het begluren zegt ze terwijl ze van de badkamer af komt. Nee sorry zo bedoelde ik het zeg ik. Nou zegt ze, zo vaak heb ik geen jonge man in mijn bed en al helemaal geen met zo’n harde pik. Ze knielt op het bed en voelt door de dekens heen aan mijn keiharde pik. Ik kan een kreun niet onderdrukken en kijk haar opgewonden aan. Ze zit op het bed met alleen nog een blouse aan maar zonder slip in blote kut. Vertel eens Gerard, zou je zin hebben in dit rijpe kutje, ze voelt langzaam aan haar poesje en kijkt me vragend aan. Jazeker antwoord ik, ik ben bloedgeil van je geworden Petra en zou je graag lekker volspuiten. Doordat ze met een knie wat dieper in het bed zakt schuift de deken op en komt de dildo bloot te liggen. Zo zo vies mannetje, heb jij stiekem in mijn laatjes liggen snuffelen? Beschamend geef ik dat toe en weet niet wat te zeggen.

Als jij zo een stoute jongen bent dan verdien je straf, zomaar rondsnuffelen kan natuurlijk niet zonder gevolgen blijven. Sorry zeg ik en weet me geen raad. Ze komt naar me toe gekropen en pakt de dildo van het bed. Ze steekt de dildo in haar mond en gebied me mijn onderbroek uit te doen. Mijn pik is nog keihard en ik kan mijn ogen niet van haar kut afhouden. Het liefst zou ik me op haar storten en mijn tong tussen haar lippen laten glijden om die kut goed te likken. Maar ze komt tussen mijn benen zitten en wrijft met de dildo over mijn harde paal. Ik denk ze gaat mijn paal masseren maar dat was niet helemaal het plan merk ik al snel. Ze maakt de dildo nog eens nat met haar mond en laat hem dan over mijn sterretje glijden. Zo mannetje het wordt tijd je straf te ondergaan en vervolgens duwt ze de dildo tegen de ingang van mijn kontje. Eerst schrik ik maar dan besef ik dat mijn wens om ook eens geneukt te worden nu uit gaat komen.

Petra zet wat meer druk op de dildo en hij glijdt behoorlijk makkelijk naar binnen. Wat heel even vreemd voelt maakt direct plaats voor een waanzinnig lekker gevoel. Ik begin te kreunen en doe mijn benen nog verder uit elkaar. Oh mijnheertje vind het ook nog lekker zegt ze en verhoogt het tempo. Oh ja kreun ik, ga door ga door. Zonder de dildo uit mijn kont te halen draait ze zich om zodat ze met haar kut op mijn gezicht komt te zitten. Ik ruik haar natte opgewonden doos en steek mijn tong uit om haar te ontvangen op mijn gezicht. Ze laat zich zakken en berijdt mijn gezicht op hoog tempo. Ik probeer zoveel mogelijk te raken met mijn tong en glij van klit tot ster over haar onderkant. Ze duwt steeds harde met haar kut op mijn mond en schuift van voor naar achter. Omdat ze flink nat is schuift ze goed op en neer en begint steeds harder te hijgen. Ik hou het ook niet meer en zeg dat ik bijna ga komen. Ze laat zich nog meer voorover zakken zodat ze mijn pik in haar mond kan nemen. Ze hapt hem gretig naar binnen en zuigt als een bezetene aan mijn kloppende harde paal. Met mijn tong glijdend door haar kut en sterretje komen we allebei genadeloos hard klaar. Ik blijf spuiten en zie het zaad langs haar kin lopen. Ook Petra kreunt het uit en laat haar sappen over mijn gezicht lopen. Omdat ik zo enorm geil ben en blijf kruip ik onder haar uit en positioneer me achter haar om mijn 19 cm in één keer tot de wortel in haar kut te boren. Ze schrikt ff want ze had niet meteen de tweede ronde verwacht. Veel tijd om te schrikken heeft ze niet want ik neuk haar direct stevig.

Terwijl ik haar flink aan het neuken ben trek ik haar blouse open want ik wil die geile borsten eens vasthebben. Ik zie best grote borsten naar beneden hangen en kan me niet inhouden ze flink te kneden. Aan het kreunen te horen kan ze de behandeling wel waarderen. Na een paar minuten vind ik het tijd voor ronde 2a. Ik laat mijn pik uit haar kut glijden en zet hem voor haar sterretje, zonder haar antwoord af te wachten druk ik door en laat hem zo haar darmen in gaan. Oooohhh roept ze , wat ben jij een facking geile man zeg. Kom neuk me en spuit me vol. Kom stoot door. Heerlijk om Petra zo geil te horen praten en het maakt me nog geiler dan ik al was. Doorpompend in haar kont voel ik dat mijn orgasme zich alweer aandient. Ze roept dat ze ze gaat komen en dat ik sneller moet neuken. Ik stoot wat ik kan en voel mijn zaad naar boven komen. Kom geile slet ik spuit je vol roep ik. Jaaa nu roept Petra. Nog een paar stoten en mijn lading zaad spuit ik diep in Petra’s kont. Door het doorneuken pers ik al wat zaad uit haar kont wat geil langs haar kut naar beneden druppelt. Uitgeput vallen we naast elkaar op bed en zeggen bijna in koor, ff een dutje doen?
Trefwoorden bij dit verhaal: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...