Klik hier voor meer...
Datum: 23-05-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 2682
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ruben In Texas - 19
De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er altijd. En nu ineens niet. Jake vroeg aan Ruben wat hij die dag ging doen. Ruben haalde zijn schouders op.

Ik wil eh.. Ik zat er over te denken om naar vluchten te kijken terug naar Nederland. Catherine en Jake keken beide een beetje verbaasd. Sorry, zei Ruben toen hij de reacties zag, maar ik mis thuis, ik mis mijn broertje en mijn vader.. Je hoeft je niet te verontschuldigen! Zei Catherine snel. Maar we hebben het er gewoon nog nooit over gehad, en zijn inmiddels gewend aan dat je hier bent. Tuurlijk snappen we dat je ook weer een keer naar huis wilt en je familie en vrienden daar mist.

Kijk gerust wanneer je wilt en hoe het dan moet, dan kijken we daarna met je mee hoe we dat het beste kunnen regelen. Zei Catherine lief. Toen moest ze weg en bleven Jake en Ruben over. Jake had nog helemaal niks gezegd sinds Ruben had gezegd vluchten te willen zoeken. Ze ruimden in stilte de tafel af. Ruben voelde zich een beetje ongemakkelijk. Normaal was Jake druk en aanwezig.

Toen werd de stilte doorbroken. Wil je met mij mee? Of blijf je liever hier? Vroeg Jake aan Ruben. Uh ik wil wel mee hoor! Antwoorde Ruben. Ik ga veldmetingen doen en daarna even bij de paarden kijken. Zei Jake. Prima! Antwoorde Ruben en ze liepen naar Jakes pick-up. Jake reed richting de machineschuur. Vind je het vervelend dat Noah bij Riley is? Vroeg Jake. Oh nee hoor, zei Ruben. Maar het was wel voor het eerst dat Noah er lange tijd niet is en er niet was met het ontbijt. Snap ik, reageerde Jake.

Jake parkeerde bij de machineschuur en liep naar een trekker. Hij startte deze en stapte toen uit. Verderop in de schuur stond de meetapparatuur. Jake rolde dit naar de trekker en koppelde het aan. Ruben stapte bij Jake in en ze reden richting de velden. Omdat deze recent gezaaid waren wilden ze een goed beeld hebben van de conditie, ontkieming en meten ze dingen als zuurtegraad en co2. Eenmaal op de velden reden ze langzaam in een bepaald patroon. Het scherm in de trekker gaf aan wat er werd gescand en gaf enorm veel informatie. Voor Ruben was dit abracadabra maar Jake wist een beetje wat het betekende.

Dus, je wilt weer naar huis? Begon Jake. Ja, antwoorde Ruben. Ik mis mijn broertje, mijn huis, mijn omgeving, mijn vrienden daar. Begrijp ik! Zei Jake. Ik zou nooit zo lang van huis willen, zeker niet zonder Noah. Heb je een goede band met Jonas? Vroeg Jake. Uh wel prima. We zullen er altijd voor elkaar zijn en hebben geen geheimen, maar het is ook niet dat we besties zijn en continue contact hebben of samen zijn. Wat dat betreft zijn jij en Noah hechter. Jake glimlachte.

Hebben jullie wel eens dingen gedaan? Vroeg Jake toen. Ruben knikte. Een keer, dat was hoe mijn relatie gestopt is. Oh? Reageerde Jake nieuwsgierig. We waren high, dronken en geil. Dus toen was ik hem aan het pijpen en kwam mijn ex binnen. Die vond dat natuurlijk niet zo chill. Jake lachte, ja sorry maar het is wel echt grappig hoe je dat verteld, ik zie het zo voor me. Ruben en Jake lachten samen.

Ik ga je wel missen als je weg bent man, zei Jake toen. Nawhhh zei Ruben een beetje plagend. Jake duwde tegen Rubens hoofd. Ga je mij missen, of mijn skills? Zei Ruben grappend. Beide! Riep Jake. Ze lachten beide weer. Alsof jij mij en Noah, en onze pikken, niet gaat missen. Zei Jake toen. Oh zeker ga ik die missen! zei Ruben. Ik ben het zo gewend om nu altijd een knappe hunk in de buurt te hebben waar ik geile dingen mee kan doen. Wordt wel even afkicken als ik weer thuis ben.

Heb je nu zin? Vroeg Jake ineens. Uh, altijd wel. Zei Ruben. Zonder iets te zeggen trok Jake zijn broek open, zijn boxer naar beneden en stond zijn harde paal omhoog. Bijna alsof het een automatisch proces was leunde Ruben naar voren en zette hij zijn lippen op Jake zijn eikel. Hij duwde zijn hoofd omlaag en langzaam verdween de grote pik van Jake zijn mond in. Terwijl Jake de trekker over het veld stuurde was Ruben lekker bezig. Hij bewoog zijn hoofd ritmisch op en neer met die heerlijke paal van Jake in zijn mond.

Het eerste veld was nu helemaal gemeten. Na een halfuur bijna onafgebroken te hebben gezogen had Ruben kramp in zijn wangen. Hij keek Jake aan met een glimlach. Jake glimlachte terug. Heerlijk hoe zo'n pijpsletje je bent. Zei hij toen. Ruben lachte. Kun je hier even stilstaan? Vroeg Ruben aan Jake. Jake zette de trekker stil en in de parkeerstand. Hij keek Ruben aan omdat hij niet wist waarom hij moest stoppen.

Ruben ging omgekeerd bij Jake op schoot zitten en keek hem in de ogen aan. Toen leunde hij naar voren en begon hij Jake te zoenen. Jake ging even naar achteren omdat hij nogal werd overvallen. Maar al snel deed Jake mee en zaten de twee jongens in de trekker te zoenen. Ruben ging er vol voor en stak ook zijn tong naar binnen. Al snel waren ze wild aan het zoenen en tongen. Ik wil je pik in me, zei Ruben tussen het zoenen door.

Toen ze zo een paar minuten hadden zitten zoenen stopten ze. Jake zette de trekker uit en deed de deur open. De jongens stapten uit de trekker. Ruben keek Jake verwachtingsvol aan. Jake stapte op hem af en pakte zijn shirt en trok deze uit. Toen trok hij het broekje en de boxer van Ruben naar beneden. Ruben stond nu helemaal naakt op het weggetje tussen de velden. Jake ging op zijn knieën zitten en nam Rubens stijve pik in zijn mond. Ruben zuchte en kreunde terwijl Jake hem gretig zoog.

Na een paar minuten stopte Jake en hij ging weer rechtop staan. Hij keek Ruben aan. Fuck dat was lekker man! Zei Ruben tegen Jake. Nou maak er maar geen gewoonte van, antwoorde Jake. Toen pakte Jake een capsule met glijmiddel uit zijn zak. Ga maar voorover tegen die voorband staan. Zei hij. Ruben deed dit gehoorzaam. Met zijn armen leunde hij op de voorband van de trekker en hij stak zijn kontje naar achteren omhoog.

Jake opende de capsule met glijmiddel en kneep alles eruit op zijn hand. Hij smeerde het sterretje van Ruben in en ook zijn grote paal. Jake trok zijn shirt uit en zijn broek en boxer naar beneden. Hij ging achter Ruben staan en zette zijn dikke eikel tegen Rubens sterretje aan. Langzaam duwde hij naar voren en verdween zijn stijve pik in Rubens gaatje. Ruben kreunde hard toen Jake zijn pik naar binnen schoof.

Al snel was Jake ritmisch aan het pompen. Ruben kreunde bij elke stoot maar hij genoot wel van die grote paal die in hem werd geramd. Het kletsende geluid van Jakes lichaam die tegen Rubens billen klapte klonk over een behoorlijke vlakte. Jake ging nog harder neuken en versnelde zijn tempo. Fuck man ik ga komen! Riep hij uit. Mmm vul me met je zaad! Riep Ruben naar Jake. Jake kreunde hard toen het zaad uit zijn pik spoot. Ruben voelde het zaad zijn kont ingeschoten worden. Hij neukte door tot zijn zak helemaal leeg was.

Ruben draaide zich om. Jake en Ruben keken elkaar voldaan aan en glimlachten. Ben jij ook gekomen? Vroeg Jake. Nee dat niet, zei Ruben. Jake pakte Ruben op en zette hem boven op de band. Ruben leunde naar achteren tegen de motorkap van de trekker en hij deed zijn handen achter zijn hoofd. Hij liet zich lekker aftrekken door de hete Jake. Ruben sloot zijn ogen zodat het nog intenser was.

Ineens voelde Ruben een lekker warm gevoel om zijn pik. Hij keek voorzichtig naar beneden en zag dat Jake voorovergebogen was en hem weer pijpte. Blijkbaar vond Jake het ook wel geil om te geven. Of hij wou het Ruben nog even goed naar de zin maken voordat ie wegging. Wat het ook was, Ruben genoot er intens van. Ik ga zo spuiten, zei Ruben tegen Jake. Maar Jake zoog gretig door. Ruben begon zwaar te ademen en zijn lichaam begon te bewegen. Toen spoot hij zijn zak leeg in Jake zijn mond. Ruben had dit niet verwacht maar Jake slikte alles door.

De jongens kleedden zich weer aan en gingen verder met de inspectie van de velden. Aan het einde van de middag reden ze terug naar de machineschuur en vervolgens naar huis. Thuis stond het eten al klaar. Noah was weer thuis en het gezin had een gezellig diner. Noah vertelde dat hij het erg leuk had gehad met Riley en dat ze besloten hebben te gaan daten om te zien of ze voor elkaar bestemd zijn. Ruben vond dit heel cute maar ook wel wat vreemd voelen.

Savonds keken ze een film en iedereen, inclusief Ruben, ging vroeg op bed. De volgende dag besteedde Ruben vooral met het plannen van zijn terugreis naar Nederland. Hij zou volgende week teruggaan. John en Catherine hebben aangeboden om een paar overnachtingen te betalen zodat de jongens een roadtrip kunnen maken om Ruben naar het vliegveld te brengen en nog tijd kunnen spenderen. Jake, Noah, Riley en Ruben zullen eind van de week op pad gaan.

De rest van de week was snel voorbij. Op vrijdagavond werd Riley gebracht en was iedereen druk aan het inpakken. Riley zou daar overnachten en dan zaterdagochtend zal hun roadtrip beginnen. Het was een gezellige avond en Catherine had voor veel snacks gezorgd. Ook Julie was naar de ranch gekomen om afscheid te nemen van Ruben.

De jongens besloten niet te laat te gaan slapen. Noah en Riley sliepen in Noahs kamer en Ruben sliep vannacht bij Jake. Jake kleedde zich uit en ging nog even douchen. Ruben ging zijn tanden poetsen en zou daarna de douche gebruiken. Na het tandenpoetsen stond hij even met Jake te kletsen. Kom er alvast bij, ik ben bijna klaar. Zei Jake en hij schoof de glazen deur open. Ruben stapte bij Jake onder de douche.

Ruben zag dat Jake wat opgewonden was en dat zijn pik daarom wat was gegroeid. Zonder iets te vragen of te zeggen zakte hij op zijn knieën en nam hij de pik van Jake in zijn mond. De pik van Jake was binnen een paar seconden op volle sterkte. Rubens lippen gleden langzaam om de grote pik. Jake pakte Rubens hoofd vast en begon zijn mond te neuken.

Plots ging de deur van de badkamer open. Riley stapte naar binnen in zijn boxer met een tandenborstel in zijn hand. Oh sorry, stoor ik? Vroeg hij terwijl hij het tafereel aanschouwde. Neehoor, geen probleem! Zei Jake terwijl hij stug doorging. Riley ging tandenpoetsen. Jake kreunde zacht en Ruben voelde ineens zijn mond volgespoten worden. Toen stapte Jake de douche uit, pakte een handdoek en liep de badkamer uit.

Ruben stond met een stijve pik onder de douche. Via de spiegel maakte hij oogcontact met Riley. Riley duwde met de tandenborstel tegen zijn wang zodat het leek dat hij aan het pijpen was. Ruben begon zich af te trekken. Zo bekeken de jongens elkaar. Ruben zette de douche uit en schudde wat water van zich af. Toen opende Ruben de glazen schuifdeur. Kun je een handdoek aangeven? Vroeg hij Riley.

Riley spuugde zijn tandpasta uit en spoelde zijn mond om. Toen pakte hij een handdoek uit de kast en stapte hij naar Ruben. Hij gaf Ruben de handdoek en bleef even staan kijken. Ruben pakte de handdoek aan en begon zijn haar en zijn hoofd af te drogen. Ineens voelde Ruben een hand om zijn pik. Riley begon hem voorzichtig af te trekken. Ruben ging door met afdrogen. Toen voelde Ruben een mond om zijn pik glijden. Riley was op zijn knieën gaan zitten en kon Rubens lekkere pik niet weerstaan.

Noah en jij zijn nu toch officieel aan het daten? Vroeg Ruben een beetje schuldig. Riley stopte met pijpen en keek met een geile blik omhoog. We hebben een lijstje gemaakt van mensen waar we beiden sex mee mogen hebben. Zolang we dat beide nog willen kunnen we dan nog van anderen genieten, jij bent iemand van dat lijstje. Zei Riley met een glimlach. Meteen nam hij Rubens pik weer in zijn mond.

Ruben droogde zich voorzichtig verder af terwijl Riley hem aan het pijpen was. Toen gooide Ruben de handdoek aan de kant en focuste hij op Riley. Rubens pik ging langzaam in en uit Rileys mond. Hij leek er echt van te genieten en nam de tijd. Ruben was super geil en had zin in wat meer actie. Hij pakte Rileys hoofd vast en begon neukbewegingen te maken. Riley moest even slikken en kuchen toen Ruben ineens het tempo opvoerde en dieper ging stoten.

Ritmisch neukte Ruben het mondje van Riley. Af en toe kreunden ze een beetje. Ruben ging steeds harder en dieper pompen. Af en toe moest Riley hierdoor kokhalzen. Ruben was te geil om te stoppen en neukte lekker door. Hij wou voor het slapen zijn zaad kwijt en Rileys warme mondje was een uitstekende plek om dit te doen.

De badkamerdeur ging open aan de kant van Noahs kamer. Noah stapte de badkamer in. Hij bleef even staan kijken hoe Riley en Ruben bezig waren. Zonder iets te zeggen ging hij zijn tandenpoetsen. Ruben twijfelde kort over stoppen toen Noah binnenkwam. Was het niet raar dat Ruben Noahs vriendje in zijn mond aan het neuken was? Maar zoals zo vaak won Rubens geilheid van zijn verstand en ging hij lekker door.

Fuck man ik ga komen! Riep Ruben naar Riley. Het leek even alsof Riley hierdoor de kans kreeg om te stoppen voordat Ruben kwam maar Ruben had Riley stevig vast en pompte goed door. Kort daarna stopte Ruben met pompen. Hij begon wat te trillen en zijn ademhaling verzwaarde. Toen begon hij te kreunen. Aan de mondgeluiden en het slikken van Riley was te merken dat hij bezig was al Rubens zaad door te slikken.

Noah was klaar met tandenpoetsen en keek toe hoe de mond van zijn vriendje werd volgespoten door Ruben. Riley likte Rubens pik goed schoon en stond toen op. Dat was echt hot! Zei hij en hij liep de badkamer uit naar de slaapkamer. Noah keek Ruben aan. Ruben voelde zich wat ongemakkelijk, dit was okay toch? Jullie hebben een lijstje of zo en ik stond daar op.. Ja, het is okay man! Zei Noah en hij glimlachte.

Noah stapte naar Ruben en begon hem te zoenen. Voor een paar minuten stonden de twee daar om elkaar heen te kroelen en te zoenen. Toen keken ze elkaar glimlachend aan. Je mag alles en iedereen neuken, en je mag Riley zo vaak en zo hard doen als je wilt. Maar ik wil wel graag een ding met je afspreken. Zei hij. Sure, wat? Vroeg Ruben. Ik wil graag je laatste zijn in Amerika. Ik wil de laatste zijn hier die je dick zuigt, die je zaad krijgt en die jou vol spuit. Dan kunnen we onze geile periode afsluiten en met die herinnering elk weer naar ons huis.

Ruben zei dat dit akkoord was en dat hij ernaar uitkeek. Voordat ik vertrek gaan wij nog even een keer helemaal los. Heerlijk! Zei Noah en hij gaf Ruben een kus. Toen liepen ze elk een kant op de badkamer uit. Noah kroop tegen Riley in bed aan. Ruben kroop bij Jake in bed, maar die lag al lang te snurken.

De volgende ochtend stonden ze vroeg op. Ondanks dit vroege tijdstip was het een drukte en rep en roer in huis. De jongens waren bezig hun koffers te pakken. Catherine en Julie waren bezig met het ontbijt en John was bezig met het bijvullen van de banden en vloeistoffen van Jakes truck. Na deze drukte gingen ze samen ontbijten. Het was druk maar heel gezellig. Na het eten kreeg Ruben allemaal afscheidscadeaus.

Toen Ruben al zijn spullen en cadeaus in zijn koffers had gepropt was het dan echt tijd om afscheid te nemen. Hij bedankte John en Catherine hartelijk voor hun gastvrijheid en gaf ze een knuffel. Tijdens het afscheid rolden de tranen over Rubens wangen. Wat zal hij iedereen ontzettend gaan missen! Toen ook Julie een knuffel had gekregen liepen ze samen naar Jake's truck. Alle spullen werden ingeladen en het was tijd om te gaan.

Jake stuurde de truck van de oprijlaan en de ranch verdween achter een kleine stofwolk in de achteruitkijkspiegel. Ruben had een brok in zijn keel van het afscheid nemen. Het besef dat dit de laatste keer was dat hij deze oprijlaan afreed en deze omgeving zag deed hem wat. Omdat het nog best vroeg was waren de jongens allemaal nog vrij stil. Alleen Jake zong of neuriede soms mee met de autoradio. Riley was op de achterbank in slaap gevallen tegen Noah aan. Ruben zat voorin naast Jake uit het raam te kijken.

Toen ze een paar uur onderweg waren had Jake zin in koffie en stopten ze bij een tankstation. De jongens haalden koffie en wat lekkers en gebruikten ook de toiletten. Na deze coffeebreak waren ze wat meer tot leven gekomen. Het was gezellig in de auto en om de beurt vertelden de jongens de gekste verhalen. Riley zag er heel onschuldig uit maar bleek opnieuw heel wat te hebben uitgespookt. Bij sommige dingen was zelfs Ruben verwonderd, terwijl hij toch ook bepaalt geen brave jongen was.

Tijdens de volgende stop gingen de jongens lunchen in een diner. De wereld kwam al wat meer tot leven en het werd wat drukker op de weg. Ook tijdens het eten kletsten de jongens gezellig verder. In de diner zaten her en der wat mensen. Truckers, ouderen en wat gezinnen. Toen de jongens het eten op hadden en het toilet hadden gebruikt gingen ze weer op pad.

Na uren rijden en een kleine pauze om te tanken en te plassen waren de jongens bij het motel aangekomen waar ze zouden overnachten. De kamer was vrij groot en zag er goed uit. In de kamer stonden twee grote tweepersoonsbedden. Er hing een grote TV en was een kleine pantry. Achteraan in de kamer zat een badkamer met douche, toilet en bad.

De jongens gooiden hun spullen in de kamer neer en rustten even uit van de lange reis. Toen besloten ze een wandeling te maken in de omgeving. Al snel zagen ze dat er bij het motel ook een zwembad zat. Ze besloten om die na de wandeling eens even uit te gaan proberen. Het motel lag aan de rand van het kleine stadje en al snel liepen ze door de wilde natuur. Op een paar kilometer lopen was een berg met een uitkijkpunt.

Eenmaal op het uitkijkpunt aangekomen moesten ze even bijkomen van al dat lopen. Toen ze van het uitzicht stonden te genieten hoorden ze ineens gekletter. Jake stond tegen het hek aan met zijn pik uit zijn broek naar beneden te pissen. De jongens lachten. Noah moest ook plassen en kwam naast zijn broer staan. Ruben en Riley keken elkaar aan en haalden hun schouders op. Toen gingen ze erbij staan. De vier jongens stonden nu naast elkaar tegen de reling aan naar beneden te pissen.

Even later besloten de jongens dat het tijd was terug te lopen naar het hotel. Gelukkig was de weg naar beneden sneller en waren ze zonder al te moe te zijn weer terug in het hotel. Snel werden de zwembroeken uit de koffers gepakt en stonden de jongens naakt in hun kamer. Niemand had eraan gedacht de gordijnen dicht te doen. Dus toen de motel-buren langsliepen en naar binnen keken werden ze getrakteerd op een prachtig uitzicht.

De jongens haastten zich vervolgens met wat handdoeken en een coolboxje met drinken naar het zwembad. Riley en Noah sprongen meteen het water in. Jake zette de spullen bij een strandbedje neer en ook Ruben legde daar de handdoeken neer. Toen namen Ruben en Jake ook een duik in het zwembad. Na even te hebben gezwommen besloten ze over te gaan gooien met een soort bal die in het zwembad lag.

Na een tijdje kwam er een jongen aanlopen. Hij legde zijn handdoek en spullen op een strandbedje naast hen en keek een beetje twijfelend naar het zwembad. Jake merkte de verlegenheid van de jongen en riep "Kom er maar bij! Het water is heerlijk". De anderen deden mee en nodigden de jongen uit. De jongen glimlachte en ging voorzichtig bij het trapje het water in.

Ruben had al die tijd staan te gluren. De jongen had een donkerbruine huid en netjes opgeschoren kroeshaar wat boven iets langer was. Hij had een prachtige glimlach en een goed lichaam. Zijn zwembroek was neongroen wat mooi afstak tegen zijn donkere huid. In zijn oren had hij vierkante diamantjes.

Wil je meedoen? Vroeg Noah aan de jongen. Hij knikte instemmend en de jongens verplaatsten iets zodat er weer een soort cirkel was. Nadat ze een kwartier hadden gespeeld besloten ze pauze te nemen. De jongens gingen op de strandstoelen zitten in de zon en pakten wat drinken. Ze boden de jongen ook wat drinken aan. Hoe heet je eigenlijk? Vroeg Noah. Darius! Antwoordde de jongen. En jullie? De jongens stelden zich netjes voor.

Ze vroegen waar Darius vandaan kwam en vertelden toen waar zij vandaan kwamen en dat ze onderweg waren Ruben naar het vliegveld te brengen zodat hij terug kon naar Nederland. Darius vond het super interessant en vroeg Ruben allerlei dingen over Nederland en Europa. De jongens zaten zo gezellig te kletsen toen er twee mensen aan kwamen lopen. Het waren de ouders van Darius die even polshoogte kwamen nemen. Even moesten de jongens onderling grinniken omdat dit hun "buren" waren die tijdens het omkleden hun kamer in hadden gekeken.

Toen Darius had uitgelegd dat ze het gezellig hadden en hij daar wou blijven gingen zijn ouders weer weg. Ze gingen het stadje in, Darius mocht bij de jongens blijven en kreeg een pasje voor als hij de motelkamer in wilde. De jongens besloten weer verder te gaan met een ander spel. Zo bleven ze doorspetteren in het zwembad tot de zon begon onder te gaan.

Riley en Noah waren de eersten die er zat van waren. Wij gaan alvast terug naar de kamer, lekker douchen. Komen jullie straks ook? Dan kunnen we kijken waar we avondeten kunnen halen. Jake en Ruben bleven met Darius praten. Na een tijdje ging Jake nog wat baantjes zwemmen voordat het donker was. Ruben en Darius bleven zitten kletsen.

Toen Jake was uitgezwommen pakte hij zijn handdoek en ging hij terug naar de motelkamer. Wil je nog wat drinken? Vroeg Ruben. Darius haalde zijn schouders op. Ik wil niet al jullie drinken opdrinken. Oh maakt niet uit, we hebben genoeg en we kopen morgen wel weer nieuwe. Hij wilde opstaan om naar de coolbox te stappen. Op de een of andere manier bleef zijn zwembroek aan de stoel haken en gleed deze af. Rubens pik floepte uit de zwembroek.

Ruben wilde snel zijn zwembroek weer goed aandoen maar de strandstoel zat vast aan zijn zwembroek. Onhandig en met een knalrode kop van schaamte probeerde hij het los te krijgen. Wacht, ik help je! Zei Darius lachend. Hij probeerde de stof van de zwembroek tussen de strandstoel weg te halen maar dit lukte niet. Je moet hem even uitdoen, dan krijgen we m wel los.

Nog voordat Darius wachtte op actie vanuit Ruben zaten zijn handen om de elastiekband van Rubens zwembroek en trok hij deze naar beneden. Hierdoor gleed zijn arm over de pik van Ruben, die hierdoor hard werd. Ruben schaamde zich nog meer maar hij stond letterlijk open en bloot. Darius had de zwembroek losgekregen en had deze in zijn hand.

Darius keek naar Rubens stijve pik terwijl hij de zwembroek vasthield. Ruben wilde de zwembroek aanpakken en aandoen maar Darius was duidelijk afgeleid. Volgens mij heb ik nog nooit een onbesneden pik van zo dichtbij gezien, zei hij. Is je eikel nooit bloot? Vroeg hij geïnteresseerd. Jawel, antwoordde Ruben. Hij pakte zijn pik en schoof de voorhuid naar achteren zodat zijn roze eikel naar buiten kwam.

Nice! Zei Darius, die gefascineerd stond te kijken. Voelt dat fijn dan? Vroeg hij weer. Ja, antwoordde Ruben, Maar ik ben natuurlijk ook niets ander gewend dan een voorhuid aan mijn pik. Ze lachten beiden even. Oh sorry! Zei Darius ineens en hij hield de zwembroek omhoog. Toen hurkte hij en hield hij de zwembroek open bij Rubens voeten. Ruben stapte er been voor been in en Darius trok zijn zwembroek omhoog. Toen hij bij Rubens pik aankwam bleef hij even wachten en liet hij de zwembroek los. Wel bleef hij naar Rubens pik kijken. Je mag ehh.. Je mag m wel aanraken als je dat wil? Vroeg Ruben voorzichtig. Echt? Vroeg Darius. Ruben knikte.

Darius stak zijn hand uit en pakte voorzichtig de stijve pik van Ruben vast die daardoor nog harder werd. Langzaam bewoog Darius zijn hand op en neer en rolde hij de voorhuid van Ruben op en af. Voelt het fijn? Vroeg hij aan Ruben. Ja hoor, prima. Antwoordde hij. Darius begon Ruben af te trekken. Ruben vond het heerlijk om door een onbekende knappe jongen te worden afgetrokken naast het zwembad.

Vind je het niet raar dat er een random motel jongen aan je pik zit? Vroeg Darius lachend. Ik ben gay en altijd geil, zei Ruben. Ik heb regelmatig jongens die aan mijn pik of lichaam zitten. Oh nice! Zei Darius. Zijn jullie allemaal gay? Nee, lachte Ruben. Riley is ook gay, Jake is Bi en Noah weet nog niet helemaal of hij bi of gay is. Ah okay! Zei Darius. En jij? Vroeg Ruben. Darius haalde zijn schouders op. Ik weet het nog niet zo goed, en ik wil me ook niet echt in een hokje stoppen.

Ruben glimlachte. Snap ik, en dat hoeft ook niet. Zei hij toen. Darius was nog steeds bezig met Ruben zijn pik. Vind je het lekker? Vroeg Ruben. Darius knikte en lachte nerveus een beetje. Moet ik stoppen? Vroeg hij toen. Nee hoor, ik ben all yours. Antwoorde Ruben. Heb je ooit eerder met een jongen geile dingen gedaan? Ik heb toen ik 13 was eens een vriend van me getrokken op een slaapfeestje, maar dat is ook alles. Zei Darius.

Ze hoorden ineens het hek naar het zwembad opengaan. Noah kwam aanlopen. Darius schrok en liet ineens Ruben zijn pik los. Aan zijn hoofd was duidelijk te zien dat hij zich betrapt voelde en zich schaamde. Ruben trok snel zijn zwembroek aan maar zijn stijve was duidelijk zichtbaar. Ik kan jou ook niet alleen laten met een knappe jongen he, zei Noah lachend. Ik snap je wel hoor! Zei hij tegen Darius. Deze twink is gewoon onweerstaanbaar. Hij greep Ruben vol bij zijn pik en aaide met zijn andere hand over Rubens buik. Darius lachte en leek een beetje bij te komen.

Maar we willen zo graag ergens avondeten dus als jullie kunnen gaan douchen en jullie geile activiteiten kunnen verplaatsen tot na het eten dan zou het erg fijn zijn. Zei Noah. Ruben en Darius gingen akkoord en ze liepen met z'n drieën met de coolbox naar de motelkamer. Ik zie jullie zo, zei Darius en hij stopte bij de deur van hun kamer. Ruben en Noah liepen een deurtje verder.

Ruben was de nieuwe twink aan het veroveren, zei Noah lachend toen hij binnenstapte. Riley lag op bed TV te kijken en Jake kwam net de douche uit. Het maakte hem niks uit dat de deur nog open was en de gordijnen ook. Hij bleef volledig naakt staan kletsen met de anderen. Ruben zette de coolbox neer en trok zijn zwembroek uit. Zijn pik was inmiddels weer slap. Hij liep naar de badkamer maar Jake blokkeerde hem en gaf hem een knuffel.

Toen stapte Darius hun kamer binnen. Ehh sorry, maar mijn pasje werkt niet op de deur. Zei hij verlegen. Oh geen probleem, kom binnen! Zeiden de jongens allemaal. Darius glimlachte en stapte de kamer in. Ik heb ook geen handdoek of andere kleding, zei hij toen. Komt goed! Je kunt wel iets van ons lenen tot je ouders terugzijn zei Noah.

Kom, dan gaan we snel even douchen. Zei Ruben tegen Darius. Darius liep naar hem toe en ze verdwenen in de badkamer. Ruben zette de douche aan en wachtte tot het water warm was. Darius trok voorzichtig zijn zwembroek naar beneden. Een onverwacht formaat pik kwam tevoorschijn. Ruben kon zich niet inhouden om te kijken.

Meteen toen Ruben de grote pik van Darius zag begon de pik van Ruben te groeien. Binnen twee seconden stond deze stijf en recht vooruit. Volgens mij bevalt het wat je ziet, zei Darius lachend. Zeker! Zei Ruben. Hij zag dat Darius naar zijn stijve pik keek en zette een stapje naar voren. Hij duwde zijn kruis wat naar voren zodat zijn stijve paal vlakbij Darius zat. Darius snapte de hint en pakte Rubens pik opnieuw vast en begon te trekken.

Ruben genoot ervan dat de knappe Darius hem opnieuw aan het aftrekken was. Toen hij na een paar seconden zijn ogen weer opende zag hij dat de pik van Darius ook gegroeid was en langzaam stijver en groter werd. Je vindt het wel lekker he, zei Ruben lachend. Darius knikte glimlachend. Ruben stak zijn hand naar achteren en voelde dat het water warm was. Kom! Zei hij en hij stapte onder de straal. Darius volgde hem en zo stonden ze samen onder de warme stralen.

Darius was Ruben meteen weer aan het aftrekken. Omdat ze door de douchecabine dichtbij elkaar stonden raakte de stijve pik van Darius soms het lichaam van Ruben. Mag ik die van jou vastpakken? Vroeg Ruben. Darius knikte. Ruben greep de grote paal van Darius en begon hem langzaam af te trekken. Zo stonden ze elkaar even af te trekken.

Toen begon Ruben Darius in te zepen, hij begon bij zijn borstkas en schouders en toen de buik. Ruben zakte wat door zijn knieën om de benen van Darius in te zepen. Tijdens het inzepen van Darius zijn kuiten tikt Ruben met zijn hoofd tegen de stijve pik aan. Een schok gaat door Darius zijn lichaam. Ruben steekt zijn tong uit en duwt zijn hoofd wat omhoog. De stijve pik van Darius komt zo op zijn tong te liggen.

Ruben kijkt vragend omhoog langs de strakke body van Darius, recht in zijn ogen. Darius lijkt te genieten. Ruben bewoog zijn tong een beetje, en bleef Darius vragend aankijken. Dan sluit hij zijn ogen en drukt hij zijn lichaam naar voren. Hierdoor komt zijn pik in Rubens mond terecht. Dit is voor Ruben het teken dat hij los mag. Gretig neemt hij de pik in zijn mond en begint hij Darius te zuigen.

Ruben geniet ervan dat hij weer een nieuwe pik in zijn mond heeft. Het geeft hem een kick hoe makkelijk hij jongens weet te fixen. Ook Darius geniet van de blowjob van de knappe blonde Nederlandse Ruben. Het was nu al de beste die hij ooit had gehad. Dit zorgde er dan ook voor dat Darius al na een paar minuten keihard klaarkwam. Gulzig slikte Ruben Darius zijn zaad weg. Toen stond hij op en spoelden ze zich af. Ze droogden zich af en liepen weer de kamer in.

Ik had een tijd lang geen inspiratie dus vandaar dat het zo lang duurde. Dit is het einde van deel 20. Toch niet het laatste deel dus. Ik denk wel dat het volgende deel het laatste zal zijn. Hopelijk vonden jullie het weer geil en zijn jullie benieuwd wat de jongens nog gaan uitspoken en hoe Rubens aankomst in Nederland wordt. -
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...