Klik hier voor meer...
Door: G.B.
Datum: 26-05-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 15190
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit verhaal heb ik - als kettingverhaal - samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud

Ruud

Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. Soms vervelend, meestal leuk en soms... Zo reageerde Marit al weer een hele tijd geleden op mijn verhalen, waarna ze de hoofdrol speelde in heel wat fantasieën. Met haar dikke tieten, lekker volle billen en dijen en haar onderdanigheid (al had ze af en toe wat overreding nodig) is ze een perfecte vrouw voor me! Inmiddels hebben we lang contact via Kik, tot ze me een nieuwe fantasie toevertrouwde. Ze zou graag een keer ontvoerd worden, waarna ze door haar ontvoerder op alle mogelijke manieren gebruikt zou gaan worden. Marit gaf aan de controle compleet uit handen te willen geven, ik hoefde op geen enkele manier rekening te houden met wat zij op dat moment prettig zou vinden, er waren geen taboes. ik schrok hier wel een beetje van, maar al bijna meteen overwon de geilheid het. Op mijn aandringen spraken we een safeword af ("appel") en, voor wanneer ze niet meer kon praten omdat ze bijvoorbeeld iets in haar mond had, had drie keer haar hoofd schudden hetzelfde effect. Ze was echter vastbesloten daar geen gebruik van te maken, ze wilde immers ervaren hoe het zou zijn om ontvoerd en gebruikt te worden. Na deze toch best wel concrete fantasie hebben we het er verder niet meer over gehad.

Marit

Ik heb regelmatig contact met m’n meester, maar begin me een beetje genegeerd te voelen. Hij weet dat ik vaak geil ben en het een en ander nodig heb, maar hij vraagt alleen nog maar naar mijn dag en houdt het oppervlakkig. Ik zit op school en zit hier een beetje over te mopperen tegen hem, maar hij zegt dat het belangrijk is dat het goed met me gaat… Zo de les is voorbij en ik kan eindelijk naar huis, zodat ik zelf maar weer met m’n kutje kan spelen. Ik loop de school uit, het is goed weer, dus ik besluit door het park te gaan lopen.

Ruud

Ik volg je en zie dat je door het park loopt. Hmm, denk ik, misschien ontstaat er hier een kans. Mijn busje staat aan de zijkant geparkeerd en misschien pak je die route wel. Je draagt een zwart jurkje en ik kijk gehypnotiseerd naar je lekkere ronde billen die op en neer schommelen. Ik pak een kortere route en loop wat sneller zodat ik in de bosjes op je kan wachten. Al snel zie ik je aankomen, groot en zwaar wiebelen je imposante tieten op en neer. Ik pak het verdovingsmiddel en maak me klaar om uit de bosjes te springen wanneer aan de andere kant 2 jongens aan komen lopen. Even twijfel ik, maar dan moet ik het afblazen, ik kan niet riskeren de politie achter me aan te krijgen. Met spijt zie ik je uit mijn zicht verdwijnen, helaas nog even geduld!

Marit

In het park geniet ik van het zonnetje en de vogels die fluiten. Ik heb m’n muziekje aan en geniet van de omgeving. Ik kom twee jongens tegen, glimlach naar ze en loop het park weer uit. Nog maar 10 minuutjes wandelen en dan ben ik thuis. Het laatste stuk besluit ik allemaal zijstraatjes te nemen, zodat het iets sneller gaat.

Ruud

Ik rij met mijn busje achter je aan en zie je afslaan. Yes, denk ik, ik krijg waarschijnlijk al heel snel een nieuwe kans. Ik parkeer mijn busje in een stil straatje en zie je dan in mijn achteruitkijkspiegel aan komen lopen. Na een laatste check van de omgeving besluit ik het te gaan doen, ik ga je ontvoeren! Ik gooi de zijdeur van mijn busje open en spring eruit. Ik zie je schrikken en pak je snel vast. Met een doek voor je gezicht voorkom ik dat je gaat schreeuwen en ik spuit met een naald snelwerkend verdovingsmiddel in je arm. Je verzet is van korte duur en snel trek ik je mijn bus in. Zo te zien heeft niemand me gezien, dus de eerste stap is geslaagd! Er ligt een dikke matras op de grond waar ik je op leg en met wat moeite slaag ik erin je kleren en lingerie uit te trekken. Met een pik die op klappen staat kijk ik naar je heerlijke volle lijf, je dikke, ronde billen en je werkelijk enorme uiers. Ik moet me inhouden om niet hier al helemaal los te gaan, maar bedwing me. Ik doe een ballgag in om te voorkomen dat je kan gaan schreeuwen en maak je polsen en enkels vast aan metalen staven in mijn busje. Dan ga ik snel rijden, ik verwacht dat je al snel weer bijkomt.

Marit

Ik loop heerlijk in het zonnetje naar huis en kan niet wachten tot ik lekker met de voetjes omhoog kan. Nog maar een paar straten. Maar uit het niets word ik vastgegrepen, uit paniek probeer ik van me af te schoppen. Ik voel een naald in m’n arm gaan en daarna werd het zwart. Na een poosje kom ik bij en zie ik dat ik in een busje lig. M’n armen en benen zitten vast en ik kan zelfs niet gillen. Het gaat even door m’n hoofd dat ik en mijn meester het over kidnappen hebben gehad, maar nee…, het kan niet. Hij zou iets gezegd hebben, zodat ik hem zou herkennen. Ik weet haast zeker dat ik daadwerkelijk gekidnapt ben. Een koud briesje gaat over mijn lijf en dan pas besef ik me dat ik naakt ben. Ik denk na over een escape plan, maar ik kan letterlijk niks. Ik zet m’n zinnen op ontsnappen als ik word losgemaakt.

Ruud

Ik hoor dat je wakker wordt en kijkt of je los kan komen, maar gelukkig is dat zinloos. Dan bedenk ik me dat ik je vergeten ben te blinddoeken. Ik wil je zo lang mogelijk in verwarring laten door wie je bent ontvoerd! Ik stop op een parkeerplaats, een beetje achteraan en stap uit. Snel doe ik een masker voor en pak de blinddoek, waarna ik de zijdeur opendoe. Je bent tijdelijk verblind door het felle licht en snel doe ik je een blinddoek voor, zodat mijn masker af kan. Wild rol je op en neer en maakt onverstaanbare geluiden. Geil kijk ik toe hoe je van je lekkere lijf alles op en neer schommelt en wiebelt. Met mijn grote handen pak ik één van je dikke tieten vast en kneed deze goedkeurend. Het zachte vlees stulpt onder mijn handen vandaan als ik harder knijp. Daarna wrijf ik over je tepels heen, met mijn vlakke handen. Ik zie je lijf reageren, maar blijkbaar wil je het niet, want je draait je een beetje om, half van me af. Als reactie sla ik je een paar keer hard op je kont, waardoor je weer terugdraait. Dan hoor ik een auto vlakbij stoppen en doe snel de deur weer dicht, op weg naar mijn eindbestemming.

Marit

De auto stopt. Dit is mijn kans. De deur gaat open en ik word verblind door het licht. Ik probeer te gillen, iemand moet toch wel iets horen. Ik krijg een blinddoek om en mijn hoop begint langzaam weg te zakken, hoe kom ik hier weg? Een man raakt me aan. Het enige wat ik kan denken is blijf van me af! Ik probeer me weg te draaien, maar hij is slimmer. Shit…., m’n tepels worden hard, waarom is mijn lichaam altijd zo geil! De deur gaat weer dicht en hij begint weer te rijden. Wie is deze man en wat is hij van plan met mij?

Ruud

Ik zit met een harde pik achter het stuur en kan me niet goed concentreren op de weg. Als ik er een paar keer hard in knijp, helpt dat niet echt, in tegendeel. Eindelijk komen we aan bij de plaats van bestemming waar ik mijn lekkere slachtoffer eens goed ga gebruiken! Ik rij met mijn busje de schuur in, open de deur van het busje en pak de halsband, die al klaar hing. De metalen halsband sluit mooi om je nek en is aan de voor- en achterkant voorzien van een oog, zodat ik daar een ketting aan kan vastmaken. Ik maak je enkels los zodat je een beetje bewegingsvrijheid hebt en me straks kan volgen. Je polsen maak ik even los, maar daarna snel weer vast, achter je lichaam. Vol geilheid kijk ik naar je werkelijk geweldige volle tieten, die op en neer gaan als je ademt, waarna ik je het busje uit help.

Marit

We stoppen… Ik ben zo benieuwd waar we zijn en haat het dan ook dat ik niks kan zien. Ik hoor de deur openen en ineens voel ik iets kouds om m’n nek. Heeft deze man me nou een halsband omgedaan?! Hij gaat omlaag langs m’n lijf en ik voel hem mijn voeten losmaken. Dit is mijn kans. Ik begin te schoppen, maar raak hem niet. Langzaamaan trekt hij mij het busje uit, maar dit gaat lastiger dan verwacht. Ik zie niks en kan ook met mijn handen niks voelen. Dus kan alleen maar hopen dat hij mij niet laat vallen

Ruud

Marit heeft zich zo te zien nog niet gewonnen gegeven, ze probeert me te schoppen! Ik trek haar half struikelend achter me aan en maak haar armen vast aan een haak boven haar hoofd. Ik trek de haak ietsje hoger, zodat ze op haar tenen moet gaan staan om de grond te blijven voelen. Dan pak ik mijn stemvervormer, een klein apparaatje dat mijn stem totaal onherkenbaar maakt, waarna ik voor de eerste keer tegen haar begin te praten. “Je bent ontvoerd, lekkere volle slet die je bent. Vanaf nu ben je mijn eigendom, je ronde billen, je dikke uiers, je kut en je kont, alles is van mij. En ik ga je zo hard gebruiken, daar heb je nu nog geen idee van! Maar eerst krijg je straf, je hebt mij proberen te schoppen en dat tolereer ik niet!”.

Marit

Ik schrik. Deze persoon heeft dit gepland en heeft zelfs een stem vervormer. Is dit dan toch mijn meester, of iemand die dit vaker doet? Compleet in de war voel ik mezelf omhoog getakeld worden. Oncomfortabel sta ik op mijn tenen te wachten. Ik ga straf krijgen. Het enige wat ik nu kan is hopen dat deze mysterieuze man mij spaart.

Ruud

Ik pak mijn leren flogger en begin je daarmee te slaan, niet heel hard. Het geluid van het leer wat op je huid neerkomt maakt me nog geiler en ik verhoog nu het tempo, ik neem je billen harder onderhanden. Er verschijnen lichte, rode verkleuringen op je lekkere ronde reet, die me nog wat meer aanmoedigen. Je kan werkelijk geen kant op en draait je voorzichtig een beetje om, om je kont wat rust te gunnen, maar dat heeft als effect dat je je tieten naar me toedraait. Ook je uiers raak ik, zachter om je even te laten wennen. Dan maak ik de ballgag los en doe hem een stukje naar beneden, waarna ik opnieuw de flogger een beetje langs je tieten sla.

Marit

Hij begint me te slaan. Het is gevoelig maar ik kan het nog wel hebben. Het lijkt wel alsof hij mijn gedachten kan lezen, want ineens begint hij harder te slaan. Ik wil m’n billen wat rust geven en draai me bij. Niet erbij nadenkend dat het gevolg is dat m’n borsten de lul zijn. M’n gag gaat uit en ik zeg “Neenee meneer, ik zal me echt beter gaan gedragen”.

Ruud

Ik sla nog één keer echt hard op haar tieten, waarna ik zachtjes zeg “voor deze keer krijg je weer een kans, maar bij het volgende verzet kom je er niet zo makkelijk weer vanaf.”. Ik pak olie en smeer de rode vlekken op je billen en je borsten in, om ze te verzorgen. Niet voor de eerste keer ben ik onder de indruk van je heerlijke rondingen! Dan maak ik je los van de haak en maak ook je polsen los, waarna je je pijnlijke spieren even masseert. “Op handen en knieën”, grom ik dan, “ik wil je kruipend!”. Dan pak ik een bakje water en zet dat voor je neer “hier, drink wat, slobber het maar naar binnen!”.

Marit

Een goed teken, hij is verzorgend. Dus wie dit ook is wil mij geen blijvende schade geven. Ik moet op m’n handen en knieën. Wat ik met tegenzin doe. Dan zegt hij dat ik moet gaan kruipen, ik voel mijn hele lichaam in weerstand gaan. Ik kruip 1 meter vooruit totdat hij zegt dat ik uit een waterbak moet drinken. Ik probeer in de richting te kijken van waar ik denk dat hij staat en zeg: “pardon?”

Ruud

“Het is niet zo moeilijk hoor”, zeg ik geduldig, “ik wil dat je uit een waterbakje drinkt, buig je maar naar beneden!”. Als je nog geen aanstalten maakt sla ik je één keer hard op je kont en duw je hoofd naar beneden. “Drinken, ronde koe, ik ga je deze dagen helemaal vernederen en gebruiken. Je eten en drinken krijg je in een bakje en dat slobber je maar naar binnen, ik wil niet meer dat je je handen gebruikt!”.

Marit

Hij slaat me zo hard op m’n bil dat ik maar besluit om toch wat te drinken. Ik heb toch wel dorst ook van al m’n pogingen om te gillen. Ik buk voorover en drink ongemakkelijk wat water. Ondertussen kan ik gewoon voelen dat hij naar mijn gaatjes kijkt. Ik probeer iets lager bij de grond te gaan, zodat m’n sterretje niet voor z’n neus zit.

We hebben genoten van het schrijven en vinden het erg leuk om iets te horen als je het een lekker verhaal vindt.

Volle en/of onderdanige vrouwen/meisjes die graag eens de hoofdrol willen spelen in een verhaal (wat we bijvoorbeeld om en om schrijven), of samen willen fantaseren zijn meer dan welkom. Dat kan via de mail (69geilebeer@gmail.com) of via Kik (69geilebeer).
Lees verder in: Curvy Marit Ontvoerd - 2
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...