63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 6853
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Sven, Eva En John - 4
“Even een foto maken van mijn jongens”, Eva pakt haar telefoon en maakt een foto van Sven en John die nog in bed liggen. “Ga eens staan Sven”, Sven staat op en Eva maakt een close-up van de half stijve lul van Sven. “Dit gaat naar Esther!” en ze drukt op de send-knop. “Esther?”, vraagt Sven. “Had ik haar beloofd” zegt Eva. “Wie is Esther?” vraagt Sven, in het bed begint John te lachen. Sven draait zijn hoofd “Is dit grappig?”. “Eigenlijk wel” zegt John. “Esther en Erik zijn vrienden van ons uit het swingers-scene en ik denk dat we iets vergeten zijn.” Eva knikt, ”Ja we zijn iets vergeten, we hadden al lang geleden afgesproken dat we aanstaande vrijdag en zaterdag hier een lekkere huisparty met ons vieren zouden hebben”. “Esther belde mij om het te bevestigen en ik wilde het eigenlijk afzeggen om dat jij bij ons logeert”, loog Eva. “Maar, ze vinden het niet erg als jij erbij bent Sven, en als extra suprise nemen ze hun dochter ook mee. Ik geloof dat ze rond de 18 is”.

Sven keek Eva een beetje quasi-boos aan. “Mmmm, weet niet of ik dat leuk vind”. “Kom op Sven, ik heb je in anderhalve dag leren kennen als een geil beest”, zei John. “Je gaat het erg leuk vinden, denk je niet Eva”. Eva knikte, “maar we moeten je nog wel aardig wat leren voor vrijdag. Dat wordt iedere dag oefenen!”. “Wat dan?”, vroeg Sven. “DP, beffen en geneukt worden in je kont, MMV trio, VVM trio (alleen theorie), en nog wat andere zaken”.

Sven’s ogen begonnen te glunderen “ok, maar woensdagavond kan ik niet, dan moet ik in het kader van maatschappijleer bij de overdracht van de leerlingen vertegenwoordiging op school zijn”. “Prima”, zei John “eerst wat eten en dan weer praktijk…Eva DP straks”. “Ja lekker”, zei Eva.

Later in de middag neemt John Evan en Sven weer mee naar de slaapkamer. “Oke Sven hoe krijgen we twee lullen in een poesje?”. Sven heeft het wel eens gezien op wat filmpjes maar het lijkt hem toch een gedoe. “Eerste een goede voorbereiding” kiert Eva, “Kom hier jongens, ga naast me staan”. Sven en John staan beide aan een kant van Eva en ze begint beide lullen te aaien en te pijpen. Het duurt niet lang of beide mannen staan stram in de houding. “Ga maar liggen op je rug in het bed Sven”, Eva positioneert zich boven Sven stijve pik en laat zich een klein zakken stukje. “John, nu jij erbij”. John weet wat van hem verwacht wordt en plaatst zich ook in positie. Langzaam zakt Eva over beide lullen heen en begint ze te berijden. “Mmmm,” kreunt Sven “dat is lekker”. Sven voelt zowel Eva kutspieren als de pik van John langs zijn eigen staaf glijden.” “het kan ook anaal” zegt Eva. John begrijpt de hint en floept uit Eva’s kut. Gaat achter haar staan en penetreert haar poepert. “Wow, dat is nog gaver” zegt Sven opgewonden. Ook Eva geniet met volle teugen en komt bijna klaar. “Ga door, ga door” moedigt ze beide mannen aan. Niet veel later, worden kut en darmen gevuld met warm zaad. “Lekker” kreunt Eva.

Op maandag en dinsdag volgen nog de andere lessen. Zoals afgesproken heeft Sven op woensdag een vrije avond als hij naar de schoolbijeenkomst moet. Samen met twee vrienden zit Sven op de derde rij als de voorzitster van de leerlingenraad, Daphne Meesters, het woord neemt. Sven en zijn vrienden beginnen al een beetje te lachen. Daphne zit in 6 VWO maar ziet er niet echt aantrekkelijk uit. Ze is een echte nerd. Nana Mouskouri bril, het haar altijd opgestoken in een knotje. Altijd decent gekleed. Niet echt aantrekkelijk voor de jongens. Op school heeft ze ook een bijnaam, als ze niet in de buurt is noemt iedereen haar De Non. Na een toespraak van een half uur door Daphne volgt de overdracht en is er nog een klein feestje. Sven en zijn vrienden maken die avond nog veel grappen over Daphne. Hoe anders zal Sven de wereld zien na zaterdag.

Het is vrijdagavond, de carteraar heeft al het lekkers, champagne, oesters en kaviaar al gebracht en Evan heeft een schitterende blauwe jurk aan met een lang split en daaronder natuurlijk verder niets. John heeft een broek en shirt klaargelegd voor Sven, als Sven nog onder de douche staat wordt er gebeld. Eric, Esther en hun dochter zijn gearriveerd, ook zij zien er uitermate geil uit in hun avondkleding. John zegt tegen Sven dat hij moet opschieten en gaat zelf al naar beneden. Sven stap uit de douche, kleed zich aan in een wit shirt en zwarte skinny jeans. Als hij de trap afloopt, ziet hij Esther en Eric praten met Eva. Op de rug ziet hij de dochter van Esther en Eric, ze heeft een zwarte glitterjurk aan met een open rug tot net boven de bilspleet. Haar lange haar valt golvend over haar schouders en rug. “Wow, wat een stuk” denkt Sven. Hij loopt naar hen toe. “Woensdagavond was heel leuk”, hoort hij de dochter zeggen. Sven vindt de stem bekend klinken maar kan hem (nog) niet plaatsen. “Een jaar lang voorzitter van de leerlingenraad is best vermoeiend…” verteld de dochter verder. Sven schrikt “Daphne…?” zegt hij. Daphne draait zich om, voor hem staat zeker geen non, maar een schitterde jonge meid. De jurk aan de voorkant ook diep uitgesneden en er hangen twee machtige tieten in. “Kennen jullie elkaar?” vraagt Eva. Sven knikt en ook Daphne herkent Sven. “We zitten bij elkaar op school” zegt Daphne, “maar Sven kent me alleen als De Non”. Sven krijgt een rood hoofd, stamelt “sorry….ja…..bijnaam”. “Geeft niet” zegt Daphne en ze loopt naar Sven en geeft hem een zoen “School is School en dit weekend……..is iets heel anders”. Haar linkhand gaat snel naar het kruis van Sven, ze knijpt in zijn ballen “mmm, lijkt met lekker gereedschap” fluistert ze in zijn oor.

Na de eerste ronde champagne oesters en kaviaar neemt John het woord “Jacuzzi?”. “Ja”, gillen Esther en Eva, en voor iemand er erg in heeft liggen er twee jurken op de grond en rennen de dames naar de jacuzzi op het teras. John en Eric volgen meteen. Daphne draait naar Sven, “Help je mij even met mijn jurk”. Sven laat zijn schroom vallen, opent de rits van de jurk en laat hem van Daphnes schouders glijden. Hij laat zijn hand over haar borsten glijden “Lekker”, zegt Daphne “wordt mijn eerste keer na al de lessen van mijn ouders en voor jou?”. “Voor mij ook!” zegt Sven. Hij laat zijn broek zakken en Daphne is duidelijk onder indruk van wat ze ziet. Samen lopen ze naar buiten waar Eva als druk met Erik bezig is en John met Esther.
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...