63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Slttt92
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5107
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Ik was in de brugklas al een geil sletje. Nadat ik ooit uit nieuwsgierigheid een gay filmpje zag , wist ik het meteen. Ik wil ook een lul voelen. Op mijn kamer begon mijn ontdekking. Ik kocht wat speeltjes en speelde met mijzelf terwijl ik gay porno keek. De geilheid in mij nam dagelijks alleen maar toe. Ik kon en wilde alleen maar aan sex denken. Daar bleef het niet bij. Ik wilde als lustobject gezien worden en daar hoorde lingerie bij. Ik had een la vol strings en setjes. Die droeg ik als ik thuiskwam en poseerde er graag mee voor de spiegel.

Het sletje in mij had ik maar moeilijk onder controle. Na een paar maanden op ontdekking te zijn geweest werd het tijd voor een echte lul. Omdat mijn drang zo groot was , was ik ook niet bang. Dat de volgende man dan ook op mijn lijst kwam was niet zo raar.
Zoals iedere leerling had ook ik moeite met een vak. Ik denk dat het meer door de leraar kwam dan het vak zelf. Meester Klaas gaf techniek bij ons op school. Klaas was een ruige leraar. Lang half bruin haar en groot postuur. Ook had hij een zware stem. Ik werd al geil als hij iemand daarmee streng toesprak. Als ik in de les bij Klaas zat, had ik zijn lul in mijn fantasieën al meerdere keren gezogen.
Klaas werd een grote obsessie van mij. Om Klaas zijn aandacht te krijgen ging ik bewust negatief gedrag vertonen. Na de zoveelste keer was hij het zat en stuurde mij uit de les. Boos schreeuwde hij tegen mij:

"KOM JIJ NA SCHOOLTIJD MAAR EVEN TERUG. EN NU WEGWEZEN!"

Heerlijk was dat, zijn boze stem. Het idee dat ik straks moest terugkomen maakte mij ontzettend geil. Samen in een lokaal zonder gestoord te worden. De gedachte alleen al maakte mij gek.

Gelukkig was het al tegen het einde van de schooldag en hoefde ik niet lang te wachten. Klaas was ondertussen al aardig afgekoeld en liet mij binnen. Ik ging tegenover hem zitten en had al een plan bedacht. Nadat ik mijn excuses had aangeboden vroeg ik zielig "Ik heb zoveel moeite met het vak, zou ik na schooltijd bijles kunnen krijgen?"
"Ja tuurlijk kan dat. Vandaag lukt niet want ik ga zo naar huis."
"Ik kan ook met je meegaan. Kun je mij thuis les leven."
"Hahahaha. Laten we dat maar niet doen. Ik zie je morgen"
" Wat jammer nou. Tot morgen dan maar."

Ik was vastbesloten om te krijgen wat ik wilde. Morgen zou ik hem in een situatie krijgen dat hij wel moest… Ik had hem namelijk al via social media opgezocht. Ik deed mij voor als een vrouw. Ik had via internet een mooie profielfoto gevonden. Hij hapte meteen bij een vriendschapsverzoek. Als smoes verzon ik dat ik hem kende van school. Dat ik een moeder was van een oud leerling.
Al snel begon het flirten en hapte hij flink toe. Nadat we een aantal uren aan het chatten waren werd het gesprek steeds geiler. Klaas hield zich bepaald niet in. Hij sprak over dat hij een stijve pik had gekregen. Dus toen ik vroeg of ik het mocht zien was dat voor Klaas geen punt. Ik kreeg zelfs een aantal foto's van een stijve pik.
Ik kwijlde helemaal weg bij de foto's. Nu was ik helemaal getriggerd en kende geen genade. Ik maakte een paar screenshots voor morgen. Klaas was zo geil dat ik mijn fantasieën kon los gooien op hem. Ik nam het er flink van en het gesprek ging als volgt. Nog steeds in naam van de vrouw maakte ik hem helemaal gek.

"Als ik als moeder op oudergesprek bij je moet komen zou ik een kort rokje voor je aandoen. Dan zou ik langzaam mijn benen open doen zodat je er goed onder kon kijken. In plaats van dat je een slip ziet, zie je dat ik niks aan heb. Terwijl ik je aankijk breng ik langzaam mijn vinger naar mijn natte kut. Zachtjes kreunend laat ik mijn vingers naar binnen glijden. Smekend vraag ik je om mij aan te pakken"

Klaas klapte er vol in en ging verder.
"Je maakt mij zo geil. Ik sta op en kom naar je toe. Eenmaal voor je knoop je mijn broek los en neem je mijn pik diep in je keel. Je bent niet te houden en neemt mijn pik goed onderhanden. Terwijl je bezig bent knoop ik je blouse los. Daarna pak ik je haren vast en neem je mee naar mijn kantoor achter in het lokaal. Ik duw je over mijn bureau heen en trek je rok omhoog. Ik zak door mijn knieën en lik van beneden naar boven toe. Vervolgens kom ik weer overeind en pak je haren stevig vast. Ik laat mijn pik in je kut glijden..."

Vanaf dat moment nam ik het weer over.
"Ooooh neuk me. Ik wil jouw stijve pik hard in mij voelen. Je neukt mij hard en diep. Ik kreun het uit van genot. Je geniet zo van mijn afzien dat je nog harder aan mijn haren trekt."

"Nadat ik je haren goed beet had, wilde ik je laten lijden. Ik haalde mijn pik uit je kut en drukte hem in je vragende en uitdagende kontje. Genadeloos stootte ik diep in je. Je smeekte mij om genade. Maar in plaats daarvan sloeg ik op je billen en greep met beide handen in je love-hendels. Om je geen kans te geven om tegen te stribbelen hield ik je stevig vast. Ik bleef hard in je stoten terwijl je bleef smeken."

"Ik had het zo zwaar dat ik alles bij elkaar gilde. Jouw pik kwam zo hard aan dat ik op mijn tanden moest bijten. Ik voelde mij zo sletterig dat het ook op die manier afgemaakt moest worden. Wilde je klaar komen in mijn gezicht? Bestuif jouw sletje zoals ik verdien."

"Ik trok je aan je haren van de tafel af. Ik zette je op je knieën voor mij neer. Met je mond open en je geile puppy ogen vroeg je om mijn zaad. Terwijl ik je hoofd vasthield trok ik mij af op je gezicht. Ik richtte op je mond tot ik klaar kwam. Een gedeelte kwam in je mond en de rest op je gezicht. Je zoog het laatste beetje uit mijn lul en keek me met een glimlach aan.
Als een gebruikt sletje vertrok jij naar de wc om vervolgens naar huis te gaan. Ik heb zo genoten van je en heb thuis lang nagenoten."

Als afsluiter stuurde Klaas een kort filmpje waar je hem spuitend ziet klaar komen. Snel sloeg ik het op en legde mijn telefoon weg. Ik had genoeg om morgen de lul van Klaas in mijn mond te krijgen.

De volgende dag vertrok ik naar school. Ik had mij nog nooit zo gelukkig gevoeld. In mijn tas had ik nog een verrassing voor hem.
De schooldag ging zo traag en ik kon niet wachten. Toen uiteindelijk de bel ging liep de school langzaam leeg. Ik vertrok snel naar de wc en trok een lingeriesetje aan. Verstopt onder mijn kleren ging ik naar het lokaal van Klaas. Hij zat al op mij te wachten en zag er vrolijk uit.
Ik ging aan een werktafel zitten en Klaas had een opdracht klaar liggen. Ik wilde hem niet gelijk voor de leeuwen gooien en vond het leuker om eerst even te spelen. Klaas had namelijk een bericht gestuurd via sociale media. Ik wilde pas reageren wanneer ik bij hem was. Nadat hij even weg liep stuurde ik gauw een bericht. Het werd nog beter omdat hij direct naar zijn kantoor ging. Zo konden we elkaar niet zien en kon ik ongestoord praten met hem.

Ik geilde hem meteen weer op. Klaas reageerde weer lekker mee dus was meteen weer geil. Nadat ik een paar berichten stuurde over zijn heerlijke pik kreeg ik al gauw een foto van een bobbel in zijn broek. Om het spel te beëindigen stelde ik hem nog één laatste vraag.
"Geef mij een cijfer van 1 tot 10 hoe graag je nu gepijpt wil worden."
"Een dikke 10"

Ik stapte van mijn stoel af en liep naar zijn kantoor. Klaas schrok een beetje van mij aanwezigheid ineens. Maar ik was niet meer te stoppen. Ik draaide zijn kantoordeur op slot en schoof zijn tafel opzij. Zonder een woord te wisselen ging ik meteen op mijn knieën. Klaas raakte een soort van in paniek en zei "Wat ga je doen?"
"Jouw lul diep in mijn keel nemen en jouw slet zijn. Je wilt toch gepijpt worden?"
Klaas wist niet wat hem overkwam en begon te stotteren. "Uh uh nee nee. Dit kan niet."

Ik had mijn telefoon al in mijn hand en schoof het filmpje onder zijn neus. Hij wist het meteen en wist ook hoe laat het was. Om het nog duidelijker te maken zei ik tegen hem "Ik was het sletje van gisteren. Als je wilt dat niemand dit filmpje ziet dan maak je gebruik van dit sletje. Spuit jouw zaad maar eens echt op mijn gezicht. "
Klaas keek mij aan en ik zag zijn gezicht veranderen.
"Weet je het zeker dat jij mijn slet bent?"
Hij knoopte zijn broek los.
"Dan zal ik die grote mond van jou eens vullen"

Hij greep mij hard vast aan mijn haren en met zijn andere hand gaf hij een tik op mijn wang.
"Open die mond slet"
Met een grote grijns op mijn gezicht opende ik mijn mond. Hij drukte mijn gezicht naar zijn lul en gleed zo naar binnen.
Ik had Klaas goed boos gemaakt. Hij hield mijn hoofd stevig vast. Gelukkig had ik al veel geoefend met een dildo en ontspande mijzelf. Ik bleef hem aankijken met een grijns op mijn gezicht. Het maakte Klaas alleen maar gekker.
Toen hij stotende bewegingen maakte in mijn keel zag hij dat ik het moeilijker kreeg. Eindelijk had hij iets om dat bijdehand sletje eens op zijn plek te zetten. Hij kwam overeind en trok mijn hoofd hard naar achteren. Hij liet zijn lul van bovenaf zo mijn keel in glijden. Zonder genade begon hij flink te stoten.
Ik had wel geoefend thuis maar dit was wel even iets anders. Na paar harde stoten begon ik te gorgelen. De grijns was van mijn gezicht verdwenen en verplaatst naar het gezicht van Klaas. Dat ging door tot hij zag dat ik een hap lucht nodig had. Even kreeg ik een paar tellen maar als snel had Klaas hem alweer diep zitten. Het gorgelen kwam snel terug en mijn ogen begonnen te tranen.

Lachend zei Klaas.
"Jij wilde toch mijn sletje zijn? Ik ga je keel laten lijden. De komende dagen voelt je keel zo dat je mij niet meer vergeet. "
Klaas bleef maar doorgaan. Hij zag dat ik helemaal kapot was. Ik gaf totaal geen energie meer terug en liet mij weerloos in mijn keel stoten. Dat gevoel van overgave was het laatste zetje wat ik nodig had. Ik was geknakt en Klaas zou alles met mij kunnen doen wat hij maar wilde.
Het was voor Klaas ook het sein om het af te maken. Hij haalde zijn lul uit mijn keel en trok mijn hoofd weer recht. Hij hield met zijn ene hand mijn hoofd vast en met zijn andere hand zijn lul. Hij trok zich af terwijl ik mijn tong naar buiten stak.

Met zijn dikke eikel een paar centimeter voor mij duurde het niet lang meer. Ik wilde mijn ogen sluiten maar Klaas dwong mij om ze open te houden. Zijn eerste zaadstraal kwam net boven mijn oog. De tweede volgde gauw op mijn wang. Pas daarna legde hij hem op mijn tong zodat de rest in mijn keel vloog. Nadat zijn lul langzaam leeg schokte sloot ik mijn lippen om zijn eikel en slikte alles door. Ik zoog nog even door om te zorgen dat alles eruit was. Ondertussen voelde ik zijn zaad langzaam in mijn oog lopen. Ik keek Klaas gesloopt aan en gaf zijn lul nog een kusje. Klaas gaf mij een klein tikkie op mijn wang en zei.
"Goed gewerkt slet. Maak je gezicht schoon en ga naar huis."

Ik stond op en liep naar de kraan in het lokaal. Ik bekeek mijzelf in de spiegel en zag een trots sletje. Ik wist dat dit pas het begin was en was klaar voor het grotere werk.
Trefwoorden bij dit verhaal: Pijpen, School, Slet, Sletje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...