63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 15221
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Waarschuwing vooraf: Dit verhaal bevat een verkrachting met een vrij groot leeftijdsverschil.
Mocht je dit soort verhalen liever niet lezen dan nodig ik je graag uit om mijn andere verhalen op te zoeken.

---

Ilona is met haar ouders op vakantie, een weekje in een vakantiepark in een bosrijk gebied om haar sweet sixteen te vieren. Drie dagen geleden was ze 16 geworden en haar ouders hadden groots uitgepakt met deze vakantie. Een dag later ontmoette ze Kevin in het subtropisch zwembad. Hij is een vlotte jongen van 18 die haar met een brutale tongzoen feliciteerde toen hij de reden van haar verblijf op het park vernam.

Een prille vakantieliefde was ontstaan en iedere dag waren ze wel even samen. Vaak spraken ze in het zwembad af en Ilona wist écht wel waarom. Ondanks dat ze net 16 is geworden heeft ze namelijk al een ruime C-cup die er voor zorgt dat haar bikinitopje eigenlijk al aan de kleine kant begint te worden. Kevin wil ieder moment om Ilona in die bikini te zien natuurlijk aangrijpen. Hoewel Ilona normaal best verlegen is, had ze al snel besloten dat ze tijdens deze vakantie wat losser zou zijn. Ze woonde ten slotte helemaal aan de andere kant van het land, dus de kans dat ze de mensen op het vakantiepark ooit nog zou zien was toch nihil.

Terwijl Ilona met haar ouders naar het zwembad gaat, zorgt ze ervoor dat ze even samen met Kevin kan zijn. Het zwembad heeft een soort wildwaterbaan met een stopplaats in het midden. Haar ouders blijven daar liever zo ver mogelijk vandaan dus dit is een perfecte ontmoetingsplek. Net zoals de voorgaande paar dagen wacht Kevin haar al op bij die stopplaats, terwijl ze letterlijk zijn armen in glijdt, geeft hij haar een tongzoen en duwt hij zijn rechterhand onder haar bikinitopje.

"Doe eens even normaal joh!" klinkt het van opzij. Een oudere vrouw kijkt boos naar Kevin en Ilona, duidelijk niet onder de indruk van het schouwspel wat zich voor haar afspeelt. Kevin steekt zijn tong uit en duwt zijn hand nog wat harder op Ilona's borst zodat zijn vingertoppen boven de bovenste rand van haar bikinitopje uit komen. De vrouw draait zich gefrustreerd om. Dan laat hij zijn hand weer uit haar bikinitopje glijden en pakt hij Ilona's pols beet. Hij trekt haar pols omlaag en plaatst haar hand op de voorkant van zijn zwembroek. Ilona voelt iets hards en haar mond valt even open van verbazing. "Is dat jouw lul?" vraagt ze, wetende dat het antwoord niets anders dan "ja" kan zijn.

Kevin laat Ilona's pols weer los en geeft zichzelf een moment om zijn erectie te laten afzwakken. Samen gaan ze via de rest van de wildwaterbaan omlaag tot ze met een grote plons aan het einde aankomen. De stroming bij het trapje van de uitgang wint het van Ilona, maar gelukkig schiet Kevin te hulp. Door haar met beide handen vol op haar borsten te pakken trekt hij haar naar zich toe zodat ze het trapje van het bad kan bereiken.

Terwijl Ilona het trapje op stapt kijkt Kevin naar haar billen, hij voelt opnieuw een erectie opkomen, maar stapt toch het trapje op om ook het bad te verlaten. "Kom je even mee naar de WC?" fluistert hij in Ilona's oor terwijl hij met zijn rechterhand zijn ondertussen volledige erectie wat probeert te verbergen voor de mensen om hem heen. Ilona loopt achter Kevin aan richting de WC's en komt onderweg haar ouders tegen die vanaf het grote bad naar haar zwaaien. Ze zwaait onschuldig terug terwijl ze vlug doorloopt.

--

Eenmaal bij de WC's aangekomen trekt Kevin Ilona mee een hokje in, gelukkig heeft dit zwembad gewoon normale deuren, en niet van die halve deuren waarbij je iemands voeten nog kan zien. Twee paar voeten zouden gelijk opvallen.

"Trek me alsjeblief af." smeekt Kevin terwijl hij zijn zwembroek met de ene hand laat zakken en Ilona's bikinitopje met zijn andere hand omhoog trekt. Hij begint gelijk haar borsten te betasten en zachtjes te kneden. Ilona kan de verleiding niet weerstaan om voor het eerst in haar leven een stijve penis aan te raken en pakt zijn erectie voorzichtig beet.

Ze beweegt haar handen wat onhandig op en neer, maar wordt al snel begeleid door de linkerhand van Kevin. Al snel krijgt ze het trucje door en ziet Kevin overduidelijk genieten. Terwijl hij ondertussen weer met beide handen haar blote borsten betast, komt hij met een iets te harde kreun klaar. Ilona voelt dat Kevins penis ritmisch samentrekt en ziet meerdere flinke stralen sperma uit zijn eikel spuiten. Deze stralen sperma landen als flinke klodders op haar buik en haar bovenbenen. Ilona kijkt met wijd open ogen naar haar buik. Ze heeft nog nooit sperma in het echt gezien, en nu is haar buik ermee bedekt! Ze raakt met het topje van haar wijsvinger één van de klodders aan. "Glibberig" giechelt ze zachtjes.

Kevin pakt een WC-papiertje en veegt enkel de grootste klodders weer van Ilona's buik en bovenbenen af. "De rest wast er zo wel weer af in het bad" belooft hij. Snel trekt hij zijn zwembroek weer omhoog en trekt het toch al iets te kleine bikinitopje van Ilona ook slordig terug op haar borsten. De tepelhof van haar linkerborst is nog deels zichtbaar, maar Ilona merkt het door haar opwinding niet. Samen stappen ze de WC uit. Een oudere man glimlacht naar haar en geeft Kevin een knipoog. Ilona heeft direct door dat ze betrapt zijn, en bedenkt zich nogmaals dat ze gelukkig niet in deze regio woont.

Als ze eenmaal terug bij het zwembad haar ouders ziet, springt ze snel naast ze in het water omdat ze bang is dat ze het laatste restje sperma op haar buik gaan zien, en in het water zal het inderdaad wel wegwassen. Als ze boven water komt, kijkt ze recht in de ogen van haar vader. "Lieverd, je bikini" zegt hij terwijl hij met zijn ogen richting haar bikinitopje wijst. Ilona kijkt naar beneden en realiseert zich dat haar tepel tijdens de plons volledig is ontbloot. Snel trekt ze het cupje van haar bikinitopje goed en met een knalrood hoofd zwemt ze weg, ze wil even uit het zicht van haar ouders zijn.

Kevin, die iets verderop in hetzelfde bad is gedoken, zwemt op haar af.
"Kan je vanavond bij mijn bungalow komen? Ik ben heel de dag alleen, ik zit op nummer 148".

--

Later op de dag heeft Ilona zich weer vrijgemaakt van haar ouders. Ze heeft gezegd dat ze even wilde gaan wandelen. Ze heeft nog zo'n drie uur voordat ze terug moet zijn zodat ze met haar ouders naar het gereserveerde restaurant kan voor het avondeten. Genoeg tijd om bij Kevin langs te gaan dus.

Eenmaal bij nummer 148 aangekomen zit Kevin al in de woonkamer te wachten, hij ziet Ilona lopen en doet snel de deur open. Hij trekt Ilona aan haar schouders naar binnen en trekt haar topje omhoog. Hij geeft Ilona een innige tongzoen en tijdens het zoenen maken zijn handen haar BH los. Ilona pakt Kevins billen stevig beet terwijl ze hem terug zoent. Hij is haar eerste vriendje ooit en haar eerste keer seks gaat ongetwijfeld vandaag plaatsvinden!

Terwijl ze met Kevin mee naar zijn slaapkamer loopt, ziet ze een aantal ingepakte tassen in de gang staan. "Moet je alweer weg?" vraagt Ilona teleurgesteld. Kevin antwoord, "Helaas wel, lekker ding. Dus ik stel voor dat we nu nog even keihard gaan neuken en dan mag je straks m'n nummer hebben."

Dit nogal directe voorstel overvalt Ilona een beetje, Kevin laat er geen doekjes om winden! "Kan je nog wel een keer dan? Je hebt me al flink ondergespoten bij het zwembad!" Kevin lacht; "Jongens kunnen al vrij snel weer hoor, mijn ballen zijn alweer lekker vol voor je."

Ilona stapt de slaapkamer van Kevin binnen, er staat een lekker breed tweepersoons bed en op het nachtkastje ligt een Playboy magazine. "Oh kut," begint Kevin, "Die had ik beter weg kunnen leggen, maar jij bent sowieso veel lekkerder dan die hoeren in zo'n blad."

Ilona grinnikt van de schaamte die deze directe jongen blijkbaar even voelde, en geeft hem een knuffel. Deze knuffel verandert al snel in een zwoele tongzoen en Kevins handen verdwijnen in de eerder losgemaakte BH van Ilona. Hij kreunt door de zoen heen en begint Ilona uit te kleden. Ilona maakt op haar beurt zijn broekriem los. Ze worstelt wat met de knoop van zijn spijkerbroek. Kevin duwt Ilona op bed en trekt snel zijn shirt uit en maakt de knoop van zijn broek in een vlotte beweging los. Ilona volgt zijn voorbeeld en zit al snel helemaal naakt klaar op de rand van het bed.

Kevins erectie liegt er niet om, hij is duidelijk klaar voor een tweede ronde, en zijn penis klopt licht bij iedere hartslag, Hij draait zich om en begint in een tas die in de hoek staat te rommelen, Ilona kijkt naar zijn billen en voelt zichzelf nat worden door deze blote jongen voor haar. Kevin draait zich weer om en scheurt een kleine verpakking open, hij pakt een soort rubberen ring uit de verpakking en brengt deze richting zijn penis. Als hij de ring begint af te rollen krijgt Ilona door dat het een condoom is. "Ik ga je niet zwanger spuiten, dat mag iemand anders doen!" grapt Kevin terwijl Ilona nog met grote ogen naar Kevins nu in een condoom gehulde erectie kijkt.

Ilona gaat in het midden van het tweepersoonsbed liggen en spreidt uitnodigend haar benen. Kevin ligt al gauw bovenop haar en geeft haar een innige tongzoen. Terwijl zijn handen van haar heupen naar haar borsten afdwalen glijdt één hand al snel weer naar beneden, ze voelt hoe Kevin zijn erectie naar haar vagina begeleidt en voelt vervolgens hoe zijn in een dun laagje rubber gehulde penis haar lichaam penetreert.

Ze heeft zichzelf natuurlijk al wel eens gevingerd, en heeft zo haar maagdenvlies eerder al gescheurd. Maar nu is het officieel! Terwijl Kevin opgewonden hijgend zijn stijve penis dieper in haar vagina laat glijden en de eerste stoten begint te maken kan Ilona zich officieel als ontmaagd beschouwen. De lengte van zijn penis komt veel dieper dan ze zelf met haar vingers kan. En deze zoent nog lekker terug ook! Ilona geeft hem bij deze gedachte nog een tongzoen terwijl haar handen opnieuw naar zijn billen afdwalen. Ze voelt hoe zijn billen bij iedere stoot ritmisch heen en weer bewegen, ze wordt nu echt geneukt!

Kevin versnelt zijn stoten terwijl Ilona's handen zijn billen blijven kneden, ook hij wordt extra geil door de aandacht die ze aan hem geeft. Al snel begint hij harder te hijgen en luid te kreunen, hij probeert zijn hoogtepunt nog een paar slagen uit te stellen, maar dat is tevergeefs. Met grote stralen spuit het sperma uit zijn stijve penis, de pulserende bewegingen die hiermee gepaard gaan zorgen dat Ilona duidelijk kan voelen dat hij heerlijk klaarkomt. De beelden van eerder op de dag spelen zich af in haar gedachten, die stralen sperma die ze toen uit zijn eikel óp haar buik zag spuiten worden nu ín haar buik gespoten! Dit besef zorgt ervoor dat Ilona ook haar hoogtepunt bereikt, kreunend en krioelend komt ze klaar terwijl Kevins stijve penis elke laatste druppel sperma uit zijn testikels laat verdwijnen.

Terwijl de kracht van zijn orgasme afneemt en ook Ilona's orgasme haar einde bereikt geeft Kevin Ilona nog een laatste intieme tongzoen. "Nog gefeliciteerd met je verjaardag." fluistert hij met een knipoog.

Dan trekt hij zijn nog steeds volledig stijve penis langzaam terug uit haar lichaam. Als hij voelt hoe zijn eikel haar jonge vagina verlaat kijkt hij tevreden naar beneden. Hoewel het condoom ondertussen half van zijn penis is gegleden, is duidelijk te zien dat hij zo veel sperma heeft gespoten, dat meer dan alleen maar het bedoelde reservoir is gevuld. Hij trekt het condoom van zijn penis af en laat het op de grond vallen, dan pakt hij de BH van Ilona en veegt zijn eikel af aan de binnenkant van één van de cups. Nog voor ze de kans krijgt om daar iets van te zeggen heeft Kevin zijn broek al weer aan en loopt hij de kamer uit. "Jij mag, pa." hoort Ilona hem in de deuropening zeggen terwijl hij uit het zicht verdwijnt.

--

Een oudere man komt ineens de kamer binnen, Ilona schat hem toch al zeker eind 40, misschien zelfs begin 50? Hij kijkt naar Ilona, die zich met een deken probeert te bedekken. "Beetje jong, niet?" roept hij richting de woonkamer van de bungalow. "Net zestien!" is het antwoord. Duidelijk tevreden kijkt de man nog eens naar Ilona, zijn blik gaat vervolgens de kamer rond en hij ziet het condoom van Kevin liggen, "mooi" zegt hij. "hoef ik niet in het zaad van m'n zoon te roeren zoals de vorige keer."

Snel laat hij zijn spijkerbroek op zijn enkels vallen en stapt er vakkundig uit. Ilona ziet dat hij niet eens een onderbroek aanheeft, zijn nog half slappe behaarde penis zwaait onder zijn shirt op en neer. Hij stapt op het bed af en in een vlotte beweging trekt hij de deken van haar af. "Die heb je voorlopig niet nodig." grinnikt hij. Hij pakt haar polsen beet en duwt ze aan weerszijden van haar hoofd tegen het matras. Hij duwt een knie tussen haar benen en bekijkt zijn prooi eens goed.

Ilona is duidelijk nog nat van de seks die ze net heeft gehad, haar nog steeds harde tepels hebben ook nog geen kans gevonden om hun rust weer te vinden. De man duwt zijn andere knie ook tussen haar benen om ze wat beter te spreiden, en laat zijn handen van haar polsen naar haar borsten glijden. Zijn enigszins ruwe vingers kietelen haar tepels terwijl hij haar borsten zacht kneedt. Ilona zet haar handen op zijn borst en probeert hem weg te duwen, maar hij is veel zwaarder dan zij is. Hij lacht en knijpt nu hard in haar borsten. "Lekkere volle tieten heb je, en je bent écht pas net 16 geworden?"

Hij trekt zijn shirt uit en zijn ondertussen stijf geworden penis onthult zich. Ilona kijkt verschrikt op. Hij is mollig, behaard, en zijn penis is eigenlijk precies hetzelfde te omschrijven. Het is gelijk duidelijk dat hij de moeite al tijden niet heeft genomen om zichzelf te onderhouden. "Kan je het zien?" zegt hij met een grijns op zijn gezicht.

Hij pakt haar borsten opnieuw hardhandig beet en laat zijn lijf op het hare zakken tot zijn harige buik op die van Ilona rust. Nog voordat ze haar mond kan openen om iets te zeggen voelt ze zijn stijve penis haar vagina binnen glijden. Ze vervloekt het feit dat ze nog steeds nat is van de seks met Kevin. Moeiteloos penetreert hij haar veel jongere lichaam. "pak dan alsjeblief een condoom." smeekt Ilona, terwijl ze beseft dat ze hulpeloos is. De man negeert haar smeekbede en begint ritmisch te stoten.

Zijn penis voelt dik aan, dik maar allesbehalve lang of indrukwekkend. Zijn lange schaamhaar kriebelt Ilona's gladgeschoren schaamstreek bij iedere stoot, en zijn dikke harige buik lijkt ondertussen wat op haar buik te plakken. Een lichte zweetlucht bevestigd die vermoedens. Een traantje rolt langs haar wang terwijl hij juist zichtbaar geniet van dit lichamelijk veel kleinere tienermeisje.

Opnieuw probeert Ilona weerstand te bieden door haar handen ditmaal op zijn schouders te zetten, maar zijn veel zwaardere lichaam gaat nog geen centimeter omhoog. Hij geeft haar een kusje op haar voorhoofd en begint harder op haar in te stoten. Ilona's grip op zijn schouders verzwakt als ze zich realiseert dat ze dit niet kan stoppen. Ze voelt hoe zijn penis in korte slagen hard in haar lijfje op en neer gaat, af en toe net hard genoeg dat zijn flink behaarde ballen tegen haar aan slaan.

"Lekker jong kutje" kreunt de man in haar oor terwijl hij door blijft stoten. Zijn heupen en billen maken felle bewegingen bij elke stoot, Ilona pakt zijn billen beet in een poging om zijn stoten af te remmen. Ze voelt hoe bij elke stoot een rimpeling over de wat ruwe huid van zijn billen gaat. "Ga je lekker aan mijn dikke kont voelen?" kreunt de man terwijl zijn stoten weer wat feller worden.

Ilona probeert haar handen naar de voorkant van zijn heupen te bewegen om de stoten ditmaal tegen te houden, maar merkt al snel dat hij extra opgewonden raakt van ieder moment waarop ze hem aanraakt, hij neukt haar nu nog harder en begint steeds luider te kreunen. De zweetlucht, zijn kriebelende schaamhaar, zijn dikke buik op haar buikje, en zijn korte, dikke penis voelen tevergeefs juist veel intenser.

"Stop nou, alsjeblieft!" smeekt Ilona. Het feit dat deze man minimaal drie keer zo oud is als zijzelf maar haar ondanks haar tegenstribbelen moeiteloos kan verkrachten maakt zowel haar angst als de opwinding die haar lichaam heeft opgeroepen intenser. Dan kijkt Ilona hem ineens met grote ogen aan, haar mond valt open en haar vagina begint ritmisch om zijn stijve penis samen te trekken. Ze komt kreunend klaar terwijl een golf natte geilheid uit haar vagina spuit.

"Je vindt het wel lekker hè?" kreunt de man terwijl hij steeds harder gaat stoten. "Ik ga jouw jonge kutje volpompen!"
De soppende geluiden van zijn behaarde penis in haar druipend natte vagina worden steeds intenser en hij kreunt het uit. "Geil ding!" brult hij terwijl zijn stoten ineens in snelheid afnemen. Hij begint luid te hijgen terwijl zijn stoten in ruwe, schokkende bewegingen veranderen. Ze voelt hoe zijn penis wild begint te pulseren bij iedere stoot. Met krachtige stralen spuit het sperma haar hulpeloze lijfje in. Hij blijft kreunen en er lijkt geen einde te komen aan zijn hoogtepunt.

De man laat zijn handen naar Ilona's borsten glijden en knijpt hard in haar zachte huid. Hij is duidelijk alle controle over zijn eigen lichaam kwijt en terwijl zijn gekreun opnieuw overgaat naar een heftig hijgen komt er eindelijk een einde aan zijn zaadlozing. Zijn plakkerige lijf valt uitgeput neer op het hare. Een nieuw traantje rolt over haar wang terwijl ze zich realiseert dat deze zweterige man haar net zonder ook maar aan een condoom te denken heeft verkracht nadat ze is verraden door haar zogenoemde 'vriendje'. De klootzak!

Als verlamd ligt Ilona op het matras terwijl ze voelt hoe de man zijn penis langzaam uit haar lichaam terugtrekt. Zijn penis is alweer helemaal slap en er lekt nog wat sperma uit zijn eikel. Hij duwt zijn middelvinger in haar vagina en trekt deze gelijk weer langzaam terug. Een flinke klodder sperma volgt zijn vinger naar buiten. Hij laat zijn nu glibberige hand nog voor een laatste keer naar haar borst glijden. Ilona kan enkel toekijken hoe zijn hand haar rechterborst nog één keer omklemt. Zweetdruppeltjes druipen van zijn voorhoofd op haar buik terwijl hij haar naakte lichaam nog eens goed in zijn geheugen bewaart.

Dan staat hij weer op en kleedt zich rustig aan. Als de man zich heeft aangekleed komt ook zijn zoon weer binnen. Ze kijken beiden nog eens naar het resultaat van hun geslaagde plan. Ilona ligt uitgeput op bed, haar buik nu glimmend door een mix van zweet en sperma. Ze is te moe om nog een poging te doen om zich te bedekken, het heeft nu toch geen nut meer.

"Alles ligt al in de auto, pa." zegt Kevin tegen zijn vader terwijl hij de autosleutels overhandigd. Dan gaat zijn aandacht nog voor een laatste keer naar Ilona. "Jij mag je rustig aankleden of nog even douchen of zo, tegen de tijd dat jij hier klaar bent zijn wij allang weg." zegt Kevin terwijl hij bukt om Ilona's BH van de vloer te pakken. "Souvenirtje nummer vijf." zegt hij met een grijns tegen zijn vader. "Cup C miste nog in het rijtje."

Dan lopen Kevin en zijn vader de slaapkamer uit en de gang door. Als Ilona de voordeur in het slot hoort vallen durft ze eindelijk weer op te staan. Ze raapt het restant van haar kleding bij elkaar en kleedt zich snel aan. Enkele minuten later vlucht ze bungalow 148 uit. Ze loopt snel terug naar haar ouders die nietsvermoedend op haar zitten te wachten zodat ze haar sweet sixteen met een etentje kunnen vieren. Ze wilden dat Ilona een verjaardag zou krijgen om nooit te vergeten, maar niemand had kunnen bedenken dat dat op deze manier zou zijn!
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale