63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 8 | Gelezen: 1868
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Een beetje licht in het hoofd door 't Zuipen en de Poppers, en uitgeteld door dat best wel heftig Uitgeilen, besluiten we er nu voorlopig maar een punt achter te zetten en nemen vluchtig afscheid na het uitwisselen van gsm-nummers en mail adressen, met het oog op een spoedige "reünie".

Ondertussen weet ik dat mijn eerste "ontdekking" Dave heet, niet dat het ertoe doet, want het maakt onze "meeting" minder anoniem, net iets waar we beiden op kicken: de grootte van een Pik, de zompigheid van een Jongenskut, de mate van Schaamteloosheid en het kicken op openbare, risky Sex, is belangrijker. Ik blijf wel trots dat ik als prille 16 jarige Slet zijn Toyboy mag zijn; hij is immers dè professionele Jongenshoer hier!

Die Slettige teef, die zich zo wellustig liet misbruiken door haar kerel én door haar punky broertje, en zich daarna ook nog door Dave en mezelf lekker Geil liet vernederen schijnt Shirley te heten. Haar zo mogelijk nôg "ontaardere" broertje met de groene hanenkam en de zware piercing door z'n Eikel, laat zich Ash noemen. Kev, die onverzadigbare Hengst, is haar (zogezegd) vaste vriend, maar hij lijkt me meer de rol van haar pooier te vervullen, zij het als amateur, omdat zij er nu eenmaal op kickt door de eerste de beste bronstige en zwaar geschapen Fokstier brutaal gepaald te worden.

Nog na babbelend slenteren Dave en ik loom richting voetgangersbrug. Hij besluit nog een tijd hier rond te blijven hangen, immers, hij heeft nog geen zak verdiend vanmiddag.

"Na kantooruren, en voor ze zich naar huis haasten lopen hier wel eens getrouwde venten rond", leert hij me. "Die komen thuis bij hun Wijf al lang niet meer aan hun trekken, ik doe niks liever dan hen een snelle Wip of een lekkere hete Pijpbeurt te bieden, bovendien betalen die kerels meestal goed", voegt hij eraan toe.

Van de brug loopt een klinkerpad dat haaks op de singel uit komt: een dubbelvaks baan met parkeerstroken, een fietspad en een voetpad erlangs.

"Kijk daar," zegt Dave, wijzend op een knalrode gepimpte VW Golf die er geparkeerd staat. Een echte macho bak met verlaagd chasis en allerlei toeters en bellen. Op de deuren prijkt een grote sticker met "69" erop. "Voorwaar, die schromen niet om uit te dagen", stel ik vast.

Dave herkent de auto en kent de eigenaars ervan. "Dat zijn vaste klantjes van me", vertelt hij. "Twee broers, studenten zogezegd, vooraan in de twintig, hun Pa is een rijke ondernemer ergens in de Kempen, maar zijn zoontjes zijn nogal rebels en los geslagen. Om Sex- en andere schandalen bij zijn "fatsoenlijke" relaties te vermijden stuurt hij ze in de stad op kamers, met een rijkelijke maandelijkse vergoeding erboven op. Zogezegd om hun studiekosten te dekken, maar die gasten slaan die poen gewoon stuk op nachtelijke uitspattingen, en drank en drugs, en ook op Jongenshoeren als ik natuurlijk" voegt hij er knipogend aan toe.

"Zijn ze een beetje Sexy?" vraag ik nieuwsgierig.

"Nou, Sexy? Die lopen dag en nacht onverzadigbaar Geil en kennen helemaal geen fatsoen, die gozers! Kicken op Kinky toestanden, publieke Sex en zo, hebben liefst samen Gore Sex met één of meer Geilzakken erbij, al van hun puberteit liggen ze met mekaar te rotzooien, enne...beiden hebben een stevige Zaadpaal tussen hun poten hangen", licht Dave toe. " Als ik jou was zou ik maar meteen m'n geluk beproeven bij die gasten, jouw strakke jonge kontje en lekkere Pik, daar zeggen die vast niet "neen" tegen, en verleiden kan je ook al als de beste, heb ik gemerkt!"

Ik vraag me af of Dave erop aan stuurt mij als Hoer te promoten, maar ik voel dat ik daar nog niet aan toe ben.

"Je maakt me nieuwsgierig, gast", zeg ik.

Ik moet er toch langs, mijn fiets heb ik daar tegen een boom gesmeten, dus besluit ik het er maar op te wagen.

Zo slenter ik traag langs die auto, gluur vrijpostig binnen. Uit de boxen klinkt luid Heavy Metal, ik herken "SykSynSyx", mijn lievelings band, Geile songs maken die, ontdekte ik op "Soundcloud".

Aan de passagierskant zit er eentje lui achterover geleund, zijn ogen lijken gesloten maar ik vermoed dat hij mij stiekem begluurt. Knalrood "fishnet" singlet, poten wijd gespreid in een flodderig nylon shortje, één hand rust op een ferme bult in die short.

De andere, aan het stuur, kan ik minder goed keuren, hij zit aan een marlboro te lurken. Door een donkere zonnebril weet je niet waarheen hij spiedt. Bloot bovenlijf, enkel een krappe jeans bemerk ik, de gulp wijd open. Ik kan net een helft van z'n vlezige Pik zien. Toch veelbelovend wat omvang betreft, ik zou er ook mee lopen pronken! Dave heeft gelijk: die gasten zijn beslist "shameless" en doen geen moeite om dat te verbergen!

Ik pik m'n fiets op, traag, met nadrukkelijk draaien van m'n kont bestijg ik m'n stalen ros. Ik voel dat ze elk van mijn bewegingen gade slaan maar doe alsof ik geen interesse heb. "Net een Hoer", vind ik van mezelf.

Als ik langzaam langs hun auto peddel is het raampje al open geschoven en die ene zit wat rechter op. Een arm hangt buiten, ik merk dat hij m'n aandacht wil dus hou ik vlakbij halt.

"Hey, jochie" begint hij vrijpostig, "wezen cruisen daar? Jij zult wel succes gehad hebben, vriend, met dat lekkere strakke kontje. Hm, lekkere bult ook, zie ik. Loopt er daar nog wat los om mee te Geilen of heb je ze allemaal te hard afgepeigerd met je Sexy lijf?"

Die "free speech" bevalt me wel, en dat laat ik meteen merken door schijnbaar achteloos mijn Lul te kneden.

De andere buigt zich naar het raam toe, als per ongeluk klauwt hij in z'n broer's kruis.

"Hé, Rob, hou je beetje in kerel, wat moet dat onschuldige ventje hier wel niet van ons denken" , zegt de andere half lachend.

"Nou," zegt Rob, "moeten we dan wel gaan lopen cruisen daar, als zich hier zo'n lekker snoepje aan ons presenteert?"

De ander gaat erop in. "Gelijk heb je, broer, Volgens mij is dat Geile kind hier aan een gulzige Pijpbeurt toe. Wil het toeval dat ik al uren zin heb zo'n jonge potente Jongenslul te proeven, sinds die Slet van gisteravond heb ik geen Zaad meer uit een Geile Stijve Pik gezopen, kerel!"

"Maar weer te lui om je kont te moven zeker", merkt Rob op, "nou, misschien voelt ons vriendje daar wel iets voor een risky Zuigbeurt? Lekker spannend publiek Uitsletten?"

Ik krijg een rilling over m'n lijf, zouden die gozers dat menen? Hier, langsheen dat fietspad waar fietsers uit beide richtingen komen aan bollen, mij m'n Spermatamp leeg Pijpen? Toch krijg ik die rilling meer van Geiligheid dan van schrik betrapt te worden en zeker wil ik niet de angsthaas zijn nu.

Ik kijk even rond, het is niet erg druk van verkeer. Dus antwoord ik, opzettelijk stoer om een goeie indruk te maken:" Nou, waarom niet? Die kwezels die ons niet willen zien rotzooien moeten maar een andere kant uit kijken, toch? En misschien hebben we wel succes bij Gore Flikkers met onze vrijpostigheid. Er lopen er hier wel meer rond te Geilen."

Ik stijg van m'n fiets, smijt hem tegen hun auto, met risiko een ferme kras te maken op die dure carrosserie, ze schijnen er niet om te malen.

Dan zwaait die ene, van wie ik de naam nog niet ken, de deur wijd open. Dat dient als een schild om de blikken van fietsers en voetgangers die uit één richting komen wat te hinderen. Zij die van achter mij aan komen rijden of wandelen, zullen niet zo gauw iets merken,die kijken immers gewoon tegen m'n kont aan. Als ze al zien dat ik daar met m'n Lul uit m'n Sexy shortje sta, met een Zaaddorstig Pijpende Muil eraan vast geklonken, zijn ze alweer gepasseerd. En het autoverkeer raast sowieso te snel langs. Dus wagen we het erop.

Mijn al half stijve Jongenspik bengelt nog net niet onder m'n short uit. Ik wurm hem ook uit m'n flashy rode string en presenteer mijn Pik, heupen vooruit drukkend, wijdbeens. Ik zie het Geile verlangen in de blik van m'n Pijpslaaf, zonder aarzelen schroeft hij z'n hunkerende Muil op m'n glanzende vochtige Eikel. Meteen gaat hij, luidop slurpend aan het Zuigwerken. Hij is inderdaad een geoefende Zuigzeug.

Terwijl wrikt die andere zijn broer's nu op volle stijfheid kloppende Pik uit die nylon short en ook hij gaat gulzig Paalpijpen, alsof zijn leven ervan af hangt!.

Zo'n vrijpostigheid doet bij mij alle remmen los gaan. "Je moet me wel in de ogen kijken, Gore Hoerenzoon, als je mijn Zaadpaal wilt bevredigen," zeg ik brutaalweg. Mijn vuilbekkerij lijkt hem te bevallen en onverminderd verder Zuigen kruisen nu onze wellustige blikken mekaar.

Als we zo een tijdje lekker bezig zijn, merk ik dat een stel scholieren fietsend langs achter naderen. Even heb ik de reflex m'n Pik terug te trekken, maar die Pijpbeurt is zô fucking Geil dat ik gewoon heupstotend die Zuigmuil blijf vullen.

Ik zie dat die kerels vertragen, kijken vrijpostig hoe Geil we bezig zijn maar ze rijden gewoon door, één van hen steekt wel zijn duim omhoog, achterom kijkend roept hij: "lekker bezig, Gore Flikkers". "Nou,die twee hadden gerust mogen komen mee spelen", zeg ik. Die Pijpteef antwoordt enkel met een "MmmmFfff".

Stilaan raken we uitzinnig van Geiligheid, en denken niet meer aan gevaar op "betrapping", dat merk ik ook aan Rob die nu z'n broer z'n heupen vast grijpt en hem zo positioneert dat hij dwars op de voorste stoelen ligt, kont uitdagend omhoog, poten wijd open,Ventenkut smachtend naar de Zaadpaal van z'n broer.

Die houdt zich echt niet in. "Tijd voor een Geile bevruchting, liefste broertje", steunt hij.

Als een bronstige Reu klimt hij op z'n broer z'n stomende lijf, lekker bezweet van de inspanningen. Die gaat kronkelen als een wulpse Slet als hij Rob z'n Kutboor tegen z'n Neukspier voelt stoten.

"Hey, kerel, ga je me misschien zwanger Neuken" zegt mijn Pijpteef, "wat zal Dad daarvan vinden" , voegt hij er uitdagend aan toe. Dan gaat hij verder met het gulzig zuigen aan mijn loeiharde Pik.

"Kop dicht en Kut open, Slet" lispelt Rob.

Ik kan me niet meer houden, met een paar laatste Stoten vul ik die Zuigende Muil met m'n jonge krachtige Klotenzaad, gulzig slikt hij m'n load meteen door en likt z'n lippen af om toch maar niks te laten verloren gaan.

Terwijl Rob en ik Geile blikken wisselen rondt ook hij z'n Kutboren af, en met een luid gejammer dumpt hij z'n krachtig Zaad in z'n broers hunkerende Neukgeul.

"Dat was verrekt Geil, gasten" voeg ik eraan toe, ook wij wisselen gsm-nummers en mail adressen uit. Voldaan stop ik m'n Pik weer op z'n plaats, bestijg m'n fiets en met een laatste lekkende tongzoen gaan we uit mekaar. Vast besloten mekaar gauw weer te treffen, en , wie weet, met die Geile bende van daarnet erbij. Want dat jongere Sletgeile broertje op die boerderij wil ik toch zo gauw mogelijk leren kennen!

Als het er van komt, laat ik jullie zékèr weten, Geilgozers!

So long!

SatanScum.
Trefwoorden bij dit verhaal: Auto, Cruisen, Dirty Talk, Hoer, Prostitutie, Publiek, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...