63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Rock
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 33350
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 5
De eindexamens naderden en Tycho wist dat hij echt flink eraan moest trekken om wel een succes te maken van zijn toch al iets te lange VWO-carrière. Eigenlijk had hij al die jaren een beetje te veel lopen flierefluiten. Dat kwam niet doordat hij veelvuldig uitging, met vrienden ging hangen of sporten, want Tycho was niet direct van het meest sociale soort. Zijn vrienden sprak hij online, tijdens het gamen.

Dit weekend had zijn moeder hem gezegd dat hij wel bij tante Marijke kon oppassen. Dan kon hij zich daar wat focussen op de lesstof, zou er geen verleiding tot gamen zijn en konden zijn tante en oom naar een buurtfeest zonder dat ze zich druk hoefden te maken om hun driejarig zoontje. Tycho had er niet veel problemen mee gehad. Hij had al wel vaker wat bijverdiend als oppas bij zijn oom en tante en daarbij had zijn moeder gelijk gehad met het opperen van dit idee richting haar jongste zus.

Het buurtfeest was flink gaande, het bier en wijn vloeide rijkelijk en de klok tikte snel weg. Bijna iedereen was er en de gezelligheid was uitmuntend. Marijke had was gedanst en voelde ergens een klik met Peter, de buurman van een paar deuren verderop. Hij had ook lekker gedanst en stond nu met een biertje met Marijke en Dion te kletsen. Ondanks de gezelligheid besloot ze dat ze het voor gezien hield.

Dion had niet door gehad dat zijn vrouw al zo moe was. Nadat Peter had gemeld dat hij even naar huis ging om hun hond nog een rondje te laten, had Marijke hem moeten overtuigen dat hij wel kon blijven. Zij zou wel naar huis gaan en ze knipoogde naar haar man dat dat ook weer scheelde in de kosten voor de oppas. Dion moest lachen en kende zijn vrouw goed genoeg. Geen aanbieding sloeg ze over en daarom kon ze ook de economische fun van het eerder naar huis gaan wel inzien. Ze gaf Dion een stevige kus en wist zeker dat hij nog wel een paar uur door zou gaan.

De klok had al elf uur geslagen en Tycho vond het wel tijd om de boeken dicht te slaan. Natuurkunde en Frans hadden genoeg aandacht gehad. Nu kon zijn hoofd niet meer. Het zou nog wel een flink aantal uur duren waarschijnlijk voordat zijn oom en tante thuis zouden geraken. Hij twijfelde daarom of hij zou gaan voor een bakje chips of toch een stroopwafel. De stroopwafel was het meest verleidelijk, waarna Tycho ook nog een nieuw glas cola inschonk. De kleine sliep en eigenlijk bleef deze altijd wel slapen. Daarom besloot hij deze zwoele avond onder de luifel in de tuin te genieten. De temperatuur was er nog naar.

In de verte klonk het gaande feest. Tycho pakte zijn telefoon, liep even naar achter in de tuin om te checken of het slaapkamerraam inderdaad open stond zodat hij eventueel geroep kon horen en ging terug zitten. De buitenlamp had hij niet aangedaan, want zijn telefoon gaf toch wat licht. Waar zijn moeder nog vooral dacht dat hij vaak in de weer was met zijn telefoon om te gamen, had Tycho inmiddels iets heel anders ontdekt.

Porno.

Hij ademde diep in, ging naar zijn favoriete site en scrolde wat tussen de filmpjes. Niemand kon hem hier zo zien onder de luifel, dus hij kon prima even wat kijken. De keuze viel op een studente die moest nablijven. Wat zou hij graag zelf die leraar zijn geweest, want op voorhand was al duidelijk dat die dame wist hoe ze het nablijven goed moest invullen.

Marijke liep weg van het feest. Het was misschien fout dat Peter in haar hoofd zat. Natuurlijk was de alcohol van de wijn daar debet aan, maar ook Peter. Ergens had het geleken dat hij haar anders aankeek dan wie dan ook. En had ze bij het dansen niet even zijn hand op haar dijbeen gevoeld, net waar de zoom van haar donkerblauwe, zomerse jurk net wel of net niet aanwezig was.

Peter was een vlotte man. Hij sportte veel, was coach en trainer van de teams van zijn tienerzoons en leek altijd goed gemutst. Waar haar vriendinnen soms grapten over hoe sexy kale mannen konden zijn, vond Marijke dat totaal niet. Behalve Peter. Ze merkte dat haar gedachtes ergens waren waar deze niet mochten zijn.

‘Hé, ga je al weg?’

Marijke keek op. Peter. Hij liep aan de andere kant van de geparkeerde auto’s. Marijke streek haar donkerblonde, volle haarbos achter haar oren. ‘Ja,’ zei ze, waarbij ze niet goed wist wat te zeggen. Ze keek omlaag en weer terug naar hem. ‘Hond al uitgelaten?’

‘Ja, had een van de kids al gedaan.’

Ze rook zijn geur. Hij stond iets te dichtbij haar. Of niet?

‘Jammer dat je al gaat,’ zei hij. Zijn stem klonk als zwoele muziek in haar oren.

Marijke glimlachte wat onschuldig, reikte haar hand uit naar zijn wang en streelde hem. ‘Stouterd.’ Direct schrok ze van wat ze had gezegd, maar er was nu natuurlijk geen weg meer terug.

‘Hoezo?’ Zijn ogen fonkelden zelfs in deze nachtelijke donkerte.

Marijke moest lachen. Zowel om zichzelf als om het moment.

‘Ik heb je toch niet gezoend ofzo?’

‘Nee, nog niet.’

Marijke leek al haar onschuldigheid van die brave moeder die ze was te verliezen. Ze kon haar eigen woorden niet volgen. Peter leek het moment ook niet uit de weg te gaan. Hij legde zijn handen in haar zij.

Wat voelde zijn handen daar goed. Marijke stapte een beetje naar achteren, tegen een schutting, alsof ze twee verliefde tieners waren die in een stroomversnelling van een eerste kus terecht waren komen. Zijn hoofd was dichtbij die van haar. Beide waren getrouwd en van beide was de wederhelft nog op het feest. Marijke tilde haar hand op, legde haar vinger als signaal op zijn lippen en wist wat daarna zou volgen.

Tycho genoot. Hij zag zichzelf als die jonge leraar, waarvan zijn bevrijde pik inmiddels hartstochtelijk door de studente gelikt werd. Tycho hoopte ooit ook zo’n meid te treffen die hem zo zou pijpen. Nu was het zijn rechterhand die in zijn joggingsbroek die gedachte koesterde. Het was zo jammer dat hij geen meid als deze kende. Met flink gloeiende wangen ging hij op in het filmpje.

‘Oh, Peter,’ hijgde Marijke in zijn oor. Hun monden hadden elkaar even pauze gegeven terwijl zijn handen nog onder haar jurk op haar billen waren. Die handen voelden zo goed en krachtig, maar ook zo fout. Kort vonden hun monden elkaar weer. Marijke had haar tong in jaren niet zo intens zich voelen mengen in een zoenmoment. Haar handen waar op zijn rug. Ze voelde zijn vingertoppen dichter naderen naar waar het uitzonderlijk warm was bij hem. Stiekem hoopte ze dat hij door zou zetten, ook al kon dit echt niet.

Ze stopte hun kus abrupt. Met een hand greep ze naar de boord van zijn polo. Hij keek haar vragend aan. ‘Niet hier, Peter, niet hier.’

Samen keken ze naar het feest, waarna de pas in de richting van haar huis werd ingezet. Eenmaal de hoek om, draaiden hun lichamen haast automatisch weer naar elkaar toe. Hij pakte haar direct vol bij haar billen, waarna zij zijn voorbeeld volgde. Hun monden waren nog overtuigender en toen zijn rechterhand haar billen verliet, kon Marijke het bijna niet geloven dat ze haar benen al wat wijder uit elkaar zette. Nog voordat ze het had kunnen beseffen was haar witte string met aan de bovenkant nog wat kant opzij en voelde ze de machtige hand van Peter tussen haar dijen, over haar natte lippen en haar getrimde landingsbaan. Ze pakte zijn pols en keek hem aan.

Tycho voelde dat zijn opwinding groot was. Het liefst zou hij het geluid van zijn telefoon aanzetten en haar geluiden horen. Zijn rechterhand bewoog zijn voorhuid keer op keer maximaal op en neer, wel rustig, omdat hij nog niet klaar wilde komen. Het zien van haar volle borsten die na een flink aantal standjes werden ondergespoten, maakte het zwaar, maar Tycho kon zich inhouden. Een nieuwe suggestie volgde, waar hij op klikte en heerlijk in opging.

Nog voordat haar poort bereikt was, trok ze Peter tegen de muur van hun schuur. In deze brandgang was het donker en zorgde het nachtelijke licht voor de herkenbaarheid van minimale details. Hun lichamen stonden echter in vuur en vlam. Marijke dacht niet meer na en liet de lust volledig haar stuurman zijn. Misschien had ze zijn bermuda wel iets te snel geopend, maar zijn pik voelde heerlijk in haar hand. Peter zoende haar ondertussen in haar nek, terwijl zijn handen haar lichaam wild verkende.

Wat was zijn staaf machtig en hard. Marijke trok de voorhuid rustig op en neer, zichzelf een beetje in toom houdend, omdat ze wist dat ze meer hiervan wilde. Zijn hoofd was begraven in haar hals, maar eigenlijk wilde ze hem wel iets verder naar beneden voelen. Hoe zou die mond omgaan met haar volle borsten. Als haar cup D zou kunnen verlangen, dan verlangde die nu naar de orale aandacht van deze buurtgenoot. Misschien moest ze hen maar even naar de andere kant van de poort verplaatsen, heel stil, want haar neefje was natuurlijk aan het oppassen. Het hoekje achter de poort bij de ingang van de schuur was echter donker genoeg, toch? Marijke draaide zich om, trok haar jurk op en gleed met haar billen langs zijn staaf. Daarop pakte ze zijn hand en fluisterde: ‘Kom.’

Tycho schrok een beetje op. Hoorde hij nu iemand? Was dat de poort? Snel trok hij zijn hand uit zijn broek en pauzeerde het filmpje. Het venster waarin een gast van zijn leeftijd onder handen werd genomen door de moeder van de vriend waarbij hij op bezoek was en die zijn pik inmiddels achterlangs in haar sappige, rijpe poes had verwelkomd, schoof hij ook snel terzijde. Hij slikte. Een beetje gespannen pakte hij het glas van tafel.

Marijke draaide Peter tegen de schuur, pakte hem in zijn zij en zoende in zijn hals. Haar handen gingen verder naar zijn kruis en hadden geen moeite om de nog vrij hangende lul vast te pakken. Snel daalde ze af. Eenmaal op haar hurken met haar knieën wijd, kon de donkerte van de nacht het indrukwekkende gestalte van zijn pik niet verborgen houden. Ze likte van zijn ballen, rustig omhoog naar zijn eikel. Het vuur was te rijkelijk aanwezig, waardoor ze daar aangekomen haar lippen direct om zijn eikel sloot en de rest van zijn geslacht zo vurig en ver mogelijk naar binnen zoog. Peter moest eens weten dat zij Dion al jaren niet meer met haar mond op die manier had verwend. Gulzig zoog ze aan zijn pik.

Gespannen bleef Tycho zitten. Het leek erop of hij echt wat hoorde, beweging. Toch kon hij het niet plaatsen. Was het dichtbij? Dat kon toch niet? Hij had begrepen dat beide buren van zijn oom en tante nog fanatiekere feestgangers waren en betrokken waren bij de organisatie van het buurtfeest. Die waren dus niet thuis. Langzaam nam de spanning af. Hij zal het wel mis hebben gehad.

Marijke was helemaal in haar element. Het was zo fout, maar dat maakte nu niet uit. Zo geil als ze kon pijpte ze Peter, terwijl ze zelf met de seconde natter en natter werd. Het gevoel en de smaak in haar mond van die keiharde, grote lul was de geheime kers op de taart van die toch al geslaagde buurtfeest. Marijke hield zijn pik af en toe diep in haar mondje, waarna ze daarna weer lekker tempo maakte. In haar hoofd was ze al bezig of het zo nog een moment voor haar was, dat hij haar nog even lekker vingerde of misschien wel oraal zou bevredigen, of dat hem al in zich zou verwelkomen. Zou ze hem dan toe laten treden terwijl zij met de rug tegen de muur stond een been om hem heen, of gewoon met haar handen tegen de muur, haar kontje naar hem toe.

Tycho drukte weer op play. Al snel zat hij weer helemaal in de video, waarbij zijn hand ook weer de weg naar zijn lul vond. Die joggingsbroek was op dit soort momenten erg fijn. Alle spanning zat hem nu weer in zijn lusten, in de porno en bovenal in zijn pik. Wat wilde hij ook graag ooit zoiets meemaken.

Ineens drukte Peter met twee handen ferm Marijkes hoofd zo dat zijn lul diep in haar mond zat. Dit had ze niet verwacht, nu al. Peter spoot machtig veel zaad diep in haar keeltje, waarbij Marijke moeite had om alles door te slikken. Op het moment dat hij al ontzettend veel zaad in haar mond had gespoten, liet hij de kracht in zijn handen wat vieren en begon hij haar rustig in haar mond te neuken, totdat zijn pik echt op retour ging.

Toen zij zijn lul uit haar mond liet glijden, trok Peter zijn broek op, deed hem dicht en zei haar dat hij snel terug moest naar het feest. Marijke zat nog op haar hurken. De schoft. De poort ging achter hem dicht, waarna ze gedreven door uiteenlopende emoties zelf ook opstond. De nasmaak van het sperma was wrang.

De tuin instappend, nog in gedachte bij Peter en wat er was gebeurd, schrok Marijke op.

‘Tante Marijke,’ zei Tycho enigszins geschrokken. Hij trok snel zijn hand uit zijn broek en probeerde zich nog enigszins een houding te geven. Van schrik had hij zijn telefoon wel op pauze gezet, maar niet weggeklikt.

‘Tycho!?’ zei Marijke even verbaasd. Snel trok ze haar jurk goed, waarvan ze toen bemerkte dat die aan de achterkant nog ergens in haar string haakte. Haar mond veegde ze ook snel af, waarbij ze wist dat ze al in het licht van de aan de tuin grenzende woonkamer voor Tycho goed te zien was. Hij zal toch niks gemerkt hebben? ‘Zat je lekker buiten?’

‘Ja,’ zei Tycho een beetje schuchter. Was zijn tante er al eerder geweest? Wat had zij gemerkt? Of zou ze niks gezien hebben? Ze oogde een beetje vreemd, anders dan anders, en bij haar mondhoeken zat iets glimmend.

Marijke bedacht zich dat het gek zou zijn als ze direct naar binnen zou gaan en zich helemaal aan zichzelf over zou geven. Ergens baalde ze nog flink van Peter, maar anderzijds was het ook wel heel geil en spannend geweest, waardoor er iets in haar los was gemaakt dat nog naar aandacht verlangde. Haar neefje moest eens weten, of misschien ook helemaal niet. ‘Nog wat drinken?’

‘Nee,’ zei Tycho. ‘Ik heb nog.’

Marijke zei dat ze zo terug was. Ze liep zachtjes door naar de keuken, pakte een limonade glas en gunde zichzelf goed koud water. Met dat gevulde glas in haar handen, liep ze terug naar buiten. Net voordat ze naar buiten stapte, bemerkte ze dat haar string wel erg vochtig was. Dat was alleen maar irritant. Snel zette ze haar glas weg.

Tycho voelde zich nog steeds een beetje verstijfd. Misschien was een aanvulling van de cola geen slecht idee. Hij keek om of zijn tante nog in de keuken was, want dan kon ze het gelijk meenemen. Snel draaide hij zijn hoofd terug. Zijn ogen kon hij niet geloven. Had hij het nu goed gezien? Trok zijn tante nu pardoes haar slipje onder haar jurk vandaan?

‘Lekker, hè?’

Tycho keek opzij en zag dat zijn tante naast hem kwam zitten. Dat was een beetje ongemakkelijk, want Tycho voelde niet alleen dat hij nog een stijve had, deze broek vertoonde het ook. ‘Ja, heerlijk zo,’ zei hij zichzelf niet echt een houding weten te geven.

‘Was je wat leuks aan het kijken?’

Shit! Tycho zag zijn telefoon op tafel liggen en die was niet op zwart. Het beeld toonde de keiharde porno haarscherp. Zijn tante had zich naar hem toe gedraaid en hield haar hand onder haar hoofd, haar elleboog daarbij rustend op de rugleuning. Haar andere hand legde ze op zijn bovenbeen. ‘Daar hoef je je toch niet voor te schamen,’ zei ze daarna zacht.

Marijke vond het onschuldige in haar neefje charmant. Het feit dat hij een heerlijke erectie in zijn broek had, maakte haar nieuwsgierig. Het was duidelijk dat hij echt wel een meer dan prima wapen daar had. Ze wist dat haar hand hem deed zweten. Die lag dan ook bewust net wat te dicht richting zijn kruis om het onschuldig te laten zijn.

Wat had hij nu in beeld laten staan!? Hoe dom kon je zijn!? Tycho had geen idee hoe hij zich hieruit moest gaan redden. Als hij zijn telefoon zou pakken, moest hij zijn cola wegzetten en zou zijn stijve nog meer opvallen. En dan net dit filmpje. Gelukkig was het gezicht van de rijpe dame niet scherp in beeld.

‘Heb je al weleens?’

Tycho begreep gelijk wat zijn tante bedoelde met die niet afgemaakte zin. Hij schudde zijn hoofd.

‘Ook niet een beetje?’

Vragend keek hij een beetje opzij.

‘Beetje handwerk van een ander? Of met de mond?’

Tycho voelde dat hij kleurde. Zijn enige ervaring was met zijn rechterhand.

Marijke vond het ergens heel fout dat ze zo met haar neef zat, maar haar geilheid hield haar ook voor dat ze hem wel wat kon bijbrengen. De onschuldigheid in zijn geilheid wond haar juist op. Die hele Peter was al vergeten, inclusief de smaak van zijn sperma. Ze liet haar hand wat naar zijn bobbel glijden, streelde er met de buitenkant van haar hand over en bracht haar mond naar zijn oor. ‘Wil je wat leren?’ Even pauzeerde ze. ‘Of blijf je liever met behulp van alleen je rechterhand genieten van die dame?’

Tycho kon het niet geloven. Zei zijn tante dit nu echt? Hij wist niet wat hij er mee aan moest. Zou zijn tante echt voor ogen hebben met hem iets te doen waarvan hij alleen maar kon dromen? Hij betwijfelde of hij het kon wat op de video’s getoond werd. Zijn hoofd ging tekeer als een malle. Ergens zag hij zijn tante al wijdbeens voor hem op tafel zitten, zijn hoofd tussen haar dijen. Zou hij dat ook mogen leren?

Hij was helemaal verstijfd toen de andere hand van zijn tante ook in het spel kwam. Ze wist zijn joggingbroek en boxer maar wat makkelijk tot onder zijn ballen te trekken, waarna hij haar rechterhand om zijn pik voelde. Dit gevoel was onvoorstelbaar. Langzaam begon de hand te bewegen. De lichte draaiende bewegingen waren nieuw voor hem, maar voelde intens goed. Tycho kon het niet bevatten wat hier gebeurde. Droomde hij niet?

Marijke keek verlekkerd naar Tycho. Het was zo geweldig om hem te zien genieten, zijn lul te voelen en hier in de zwoele avondlucht toch nog een vervolg te geven aan haar ontzettend geile bui. Marijke nam zich voor, gedreven door de pure lust, Tycho een mooie basis mee te geven betreffende seks. Hoewel zij zelf ook hunkerde naar een orgasme, deed het haar nu meer dat hij een fantastische eerste ervaring kreeg.

‘Oh, tante Marijke,’ klonk het zacht over zijn lippen.

Een hand bracht ze naar zijn mond, legde een vinger zacht ter waarschuwing erop, om haar mond naar zijn oor te brengen en te zeggen: ‘Zeg maar Marijke, voor nu.’

Haar hand ging terug en fanatiek bevredigde ze hem met twee handen. Zijn eikel kwam telkens trots er bovenuit, glimmend en wel.

Ze zag dat Tycho zijn ogen bijna niet meer open kon houden van genot. Het tempo hield Marijke strak, maar nu ze hier toch was, wilde ze een orale ervaring om meer van te genieten dan minuten hiervoor. Ze verschoof daarom wat, waardoor ze voorover kon gaan met haar bovenlichaam. Haar linkerhand liet zijn erectie los om haar haren even opzij te gooien, waarna ze haar mond naar zijn eikel bracht en deze likte. Die ene lik bevatte zowat alles wat er in geilheid gevangen zat. Tycho kreunde, waarop Marijke haar handeling herhaalde. Haar rechterhand zakte naar zijn ballen, waardoor ze de ruimte had om zijn pik langzaam in haar mond te laten verdwijnen.

Tycho wist niet wat hem overkwam. Die mond… zijn hersenen konden niet eens bevatten wat voor gevoel dit gaf. Alles wat hij online had gezien, alles wat hij had gedroomd en gefantaseerd en alles waarover hij in spaarzame gesprekken met vrienden had gesproken, bleek niks in vergelijking met wat gepijpt worden echt inhield. Had hij in zijn leven ooit iets ervaren dat zo intens groots voelde? Als er een God bestond, dacht hij bij zichzelf, dan uitte die zich vast via dit gevoel, want zoiets was onbeschrijflijk. Zijn handen konden hier niet tegenop. Die mond van zijn tante brachten hem in een staat waarin hij moeite moest doen de omgeving niet mee te laten genieten.

Marijke ging helemaal op in deze pijpbeurt. Het idee dat Tycho voor de eerste keer een mond om zijn lekkere lul voelde, maakte haar op een bijzondere manier opgewonden. Bij Peter was ze net gewoon ordinair geil geweest, maar dit niveau van opwinding was anders. Marijke zat er net lekker in, toen ze, volledig verrast, haar mond gevuld voelde worden met heerlijk vers zaad. Ze hield haar mond diep om zijn lul en zoog alles zo gulzig mogelijk naar binnen. Ook zo’n snel orgasme hoorde natuurlijk bij zo’n onervaren pik.

Nadat ze zorgvuldig zijn zaad had opgeslokt en zijn op retour gaande pik met haar tong nog wat nazorg had geboden, nam ze haar neef aan de hand mee. In hun vrije handen namen ze hun drinken mee. Marijke dirigeerde Tycho op de bank, proostte zonder woorden met hem en nam een flinke slok. Zachtjes streelde ze hem over zijn bovenbeen. Nadat ze haar glas weg had gezet, keek ze hem vurig aan. ‘Klaar voor de les waarin de man zich van de jongen onderscheidt?’

Marijke pakte het glas uit Tycho’s handen, zette het op tafel en trok zijn hoofd naar haar toe. ‘Kus mijn hals, teder, en dan langzaam naar beneden.’ Zelf was ze een beetje achterover haar hangen. Tycho’s mond voelde heerlijk in haar hals, aanstootgevend bijna. Wie een dame zo zoent, maakt haar onherroepelijk nat.

Tycho deed wat zijn tante hem zei. Wat had haar stem die woorden bijna erotisch in zijn oren gelegd. Langzaam verliet hij haar hals. Hij voelde dat ze met haar borstkas wat naar voren duwde en met haar armen iets achter haar rug deed. Langzaam ondervond Tycho meer huid onder zijn mond, waarbij de jurk steeds verder onder haar borsten daalde. Een kanten beha, wit van stof, was van dichtbij nog sensueler dan op welk scherm dan ook. Toen zijn mond de zachte huid van de aanzet naar haar borsten trof, wist Tycho dat borsten echt een godsgeschenk waren. Helemaal toen tante Marijke haar beha loshaakte, hem afdeed en haar boezem in de volle trots aan Tycho gaf. Voorzichtig pakte hij de borst beet waar zijn mond niet was. Binnen de kortste keren was zijn mond verslaafd aan haar tepels.

Nooit had ze kunnen dromen dat hij zo snel lerend zou zijn. Een natuurtalent als het om het beminnen van haar moederlijke boezem ging. Geen aanwijzing was nodig geweest. Dat hij het durfde om soms zelfs in haar tepels te bijten en haar dan plagend aan te kijken, zorgde dat Marijke zeker wist dat hij wel geleerd had van de dosis porno op het wereldwijde web. Ondertussen hing haar jurkje alleen nog om haar middel, want haar handen hadden ook de zoom omhoog getrokken. Doordat haar benen wijd waren, voelde ze zijn lichaam al daar waar het intens nat was. Ondanks zijn orale adoratie van haar borsten geweldig was, gaf ze met haar handen subtiel de hint lager te gaan.

Tycho rook naarmate hij verder naar beneden ging bij zijn tante, waarbij haar tot haar taille beperkte jurk alleen wat gestreeld werd, de geur die hij al zo vaak omschreven had zien worden. Dit viel niet te vergelijken met iets anders. Zijn tante had een mooi verzorgde schaamstreek, niet kaal maar wel supernetjes. En nat. Voorzichtig zoende hij haar poes. Langzaam werden de kusjes zoenen en langzaam ging zijn mond open. Hij wist dat hij moest likken als aan een ijsje, maar dan fanatieker. De nattigheid likte hij daarom van tussen haar lippen op en bij elk moment dat hij bovenaan kwam, gaf zijn tante een kreun. Weer zo iets dat veel beter was dan in de porno.

Het was fascinerend hoe lekker het was om aan het vrouwelijk geslacht te likken. Tycho had zijn handen inmiddels om haar dijen en verschafte zich zo de beste uitgangspositie om hiervan te genieten. Af en toe voelde hij zijn tante door zijn haren strijken, maar veelal zag hij uit zijn ooghoeken dat zij met haar dikke tieten speelde. Hoe geil!

Marijke hield het niet meer. Deze tiener bracht haar iets waar ze totaal niet op deze manier op had geregeld. Zijn befkunsten bleken uitmuntend. Met twee handen duwde ze zijn hoofd stevig tussen haar dijen, waarna ze met haar hele lichaam opging in het moment van extase. Schokkend met haar onderlichaam kwam ze pulserend klaar. Eigenhandig wreef ze met haar poes over zijn gezicht, merkend dat hij niet bekend was met dit fenomeen. Het duurde even voordat ze hem zo losliet, waarna ze hem omhoog trok en half op haar bracht. ‘Ja, vrouwen kunnen ook spuiten,’ zei ze met een stem die zowel liefelijk als geil klonk in zijn oor.

Tycho voelde haar handen over zijn rug glijden, langzaam zijn joggingbroek in. Die handen op zijn billen voelden goed, al was het duidelijk dat ze op zoek waren naar meer. Zijn tante wist een hand tussen hen in te brengen, waarna hij zijn piemel weer aan haar zachte hand overgaf. Het hele beffen had hem behoorlijk opgewonden gemaakt, waardoor hij zijn lul ook weer flink wakker had geschud. Het was duidelijk dat zijn tante dat wel beviel.

Marijke was verbaasd dat haar neefje zijn lul alweer paraat had. Het voelde heerlijk in haar hand. Ze genoot van zijn genot. Elke keer dat haar hand zijn voorhuid wat naar achteren schoof, kreunde hij licht. Het was toch echt wel tijd voor meer. Hoe fout het ook was, nu kon het. Daarop plaatste ze zijn eikel tegen haar kletsnatte lippen en begeleidde hem een beetje ertussen. Vervolgens pakte ze hem bij zijn billen, duwde zijn joggingsbroek verder naar beneden hen hem wat omhoog. Hij was binnen. Het voelde goed. Zijn kloppende erectie was in haar. ‘Neuk me, toe maar,’ fluisterde ze in zijn oor.

Langzaam voelde ze zijn onderlichaam in beweging komen. Een beetje ongecontroleerd bewoog hij op en neer. Marijke voelde dat Tycho steeds meer kracht zette en als snel een lekker tempo te pakken had. Haar kutje sopte enorm. Zijn op en neer gaande leuter benadrukte dat bij elke beweging. Wanneer was ze voor het laatst zo nat geweest?

Tycho kon het niet geloven. Zijn tante maakte hem gek, liet hem dingen ervaren die hij nog nooit had kunnen ervaren en liet hem voelen als een echte man. Doordat wist Tycho dat hij kon neuken. Dat hij een dame kon penetreren als hoe hij al zo vaak had gezien. Hij tilde zijn bovenlichaam dan ook een beetje op en begon harde te stoten. Zijn tante kreunde. Bij elke stoot kreunde ze zacht en tevreden. Wat was het toch geweldig om zijn keiharde lul telkens zo diep in die glibberend natte kut van zijn tante te stoten.

Terwijl hij tussen hun lichamen door naar zijn pompende lul keek, zag hij hoe de borsten van zijn tante het tempo van zijn stoten nog zichtbaarder maakten. Dit voelde zo goed. Hij zette zich vervolgens helemaal rechtop, trok haar benen wijd en nam voor de bank plaats. Zijn pik haalde hij niet uit haar poes. Nu pakte hij haar vol in haar taille en begon haar hard te neuken. Al snel konden zijn handen de verleiding van haar borsten niet weerstaan. Wat een seksuele weelde was dit zo tijdens het oppassen.

Haar tepels waren lekker hard en gevoelig, waardoor Marijke op en top genoot van hoe Tycho haar boezem beet hield terwijl hij haar krachtig neukte. Blijkbaar was het een natuurtalent, want zijn krachtige stoten herkende ze niet van toen zij rond die leeftijd seks had met haar leeftijdsgenoten. Blijkbaar leerde hij veel van de porno. Hoe hij zijn lul maximaal gebruikte, zijn ballen tegen haar liet kletsen en zijn kracht gebruikte, was voor elke dame welkom.

Toen Tycho zijn lul uit de rijpe poes van Marijke trok, greep zij haar kans. Geil keek ze hem aan, gebaarde te wachten en kwam omhoog. Terwijl ze kort zijn glimmende lul in haar mond nam, keek ze naar zijn genot. Ze hoopte vurig dat hij nog niet zou spuiten, want ze wilde meer. Daarom liet ze zijn pik snel uit haar mond glippen, kwam overeind en ging op haar knieën op de bank zitten, met haar achterwerk uitdagend voor hem. Als dat al niet uitdagend genoeg was, deed haar blik over haar schouder terwijl haar onderarmen op de rugleuning rustten dat wel. Ze zette haar benen nog wat verder uiteen en voelde hoe Tycho achter haar kwam. Rustig schoof hij zijn erectie naar binnen. Marijke kon het niet laten om zacht te kreunen dat hij een geile pik had, waar ze geen woord aan loog.

De bank moest veel moeite doen om niet op het krachtige tempo mee te schuiven. Marijke pakte een hand van Tycho beet en bracht die naar haar geile borsten. Al snel volgde zijn andere hand ook, wat er ook in resulteerde dat zijn stoten wat korter van stuk werden. Hij was nu immers meer naar voren gebogen. Hierdoor bleef zijn pik ook diep in haar natte gleuf. Daarentegen zorgde dit er ook voor dat zijn gespannen ballen juist vaker haar clitoris betastte. Zou Tycho beseffen dat hij daarmee een vrouw echt plezier doet?

Marijkes clitoris was door het geheel zo gevoelig dat elke stoot waarbij de ballen van haar neefje daar tegenaan kwamen, als een geile schok door haar lichaam gierde. Ze was nat geweest vanavond, ze had al lust genoten, maar de impact van zo met Tycho bezig zijn, zorgde dat ze elf op de schaal van tien scoorde qua vochtigheid tussen haar dijen. Onovertreffelijk.

Tycho voelde zijn lul gloeien. Hij had zijn pik nog nooit in deze staat gevoeld. De combinatie van het zeiknatte kutje van zijn tante, het eerdere orgasme en zijn eigen pompende bewegingen zorgden dat hij voelde dat een nieuw hoogtepunt sneller kwam dan gedacht. Hij moest er nu wel uit, want zijn tante volspuiten kon echt niet. Tycho liet haar borsten los, kwam een beetje naar achteren en trok met die beweging direct zijn kloppende pik uit zijn tantes vagina. Zijn rechterhand had zijn lid nog maar net beet toen de eerste salvo’s zaad wereldkundig werden. Haar billen werden het toneel van zijn machtige orgasme. Langzaam trok hij nog meer sperma uit zijn pik, zijn tante pornografisch geil daarin gebruikend als ontvanger.

Toen Marijke doorhad dat Tycho echt geen nieuw zaad meer uit zijn lul kreeg, draaide ze zich voorzichtig om. Kort aaide ze de uitgeputte pik van haar neefje om vervolgens wat moeizaam naar het toilet te bewegen om zich schoon te maken. Bij terugkomst stond Tycho nog steeds met zijn geslacht in zijn hand, waarna Marijke hem overnam, schoonmaakte en tevreden een kusje gaf. Daarna fatsoeneerden ze zich en dronken zwijgzaam nog wat.

Marijke lag nog maar net in bed toen ze beneden de deur hoorde. Ze draaide zich op haar zijde en deed alsof ze sliep. Nietsvermoedend plofte haar man enkele momenten later naast haar neer. Haar dromenland was voor het slapengaan al bereikt.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...