Klik hier voor meer...
Door: Mr Lovah
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 9977
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Marianne's Dochter - 7
Maanden verstreken sinds die ene avond waarop ik zowel moeder als dochter verwend had. Beurtelings kwam ze langs bij me op appartement. Het avontuurtje kwam er nadat eerst Marianne een beurt wou na een saai etentje met haar man en daarna haar dochter, Esther, bij me bleef slapen. Ze wisten het van elkaar, ontkennen had geen zin. En toch liet Esther zich diezelfde nacht nog naaien. Ze leefde sedert onder de gedachte dat het uitzonderlijk was en haar vriendje uitsluitend. Mama besloot hun prille relatie te respecteren, hoe hard ze het ook miste om door me genomen te worden.

Esther vergaf het haar mama en wijdde het wellicht aan de drank. Toen ze jarig was en een dagje wellness cadeau kreeg, twijfelde ze niet om haar mama mee te nemen. Met hun tweetjes gingen ze relaxen. Het was een luxueus complex en voor Esther de eerste keer om naakt te zijn. Aanvankelijk voelde het wat onwennig om in elkaars bijzijn uit de kleren te gaan.

Esther wist niet hoe ze ging reageren op zoveel blote lichamen. Ze had voor de gelegenheid alvast extra zorgvuldig haar poesje kaalgeschoren en bedekte aanvankelijk nog haar vrouwelijkheid in een badjas. Marianne was anders en showde trots op haar blote lichaam onder de douche. Achterin de 40 heeft ze nog steeds een prachtig lichaam met een volle C-cup en slanke benen waar jongere vrouwen jaloers op zijn.

Zonder schaamte etaleerde Marianne het streepje schaamhaar boven de vulva. De rest van haar huid was perfect egaal gebruind door thuis altijd naakt te zonnen. In het laatste jaar had ik haar meermaals zo aangetroffen op een ligbed in de tuin, één keer zelfs lag ze zo uitdagend dat het tot seks kwam, onbeschaamd voor de ogen van haar man… Mmmm, toen ze eraan terugdacht, werd ze opnieuw geil.

“Kom je erbij, schat?”

Esther volgde ze haar mama’s voorbeeld en deed de badjas uit. Ze was van nature preutser en vertoonde lijntjes rond de bikini en armen van te sporten. Het koude water bezorgde haar onmiddellijk stijve tepeltjes. Gelukkig had ze lang haar, de bruine krullen bedekten deels de parmantige, appelvormige borstjes.

In de sauna’s was het gelukkig donker en kon ze gemakkelijker ontspannen. Esther herkende silhouetten van enkele mensen rond zich: andere vrouwen en ook mannen, met gespierde quadriceps en viriele torso’s. Ze moest gelijk aan mij denken. Het vriendje die haar lekker kon verwennen in bed, mmm. Wat had ze nu ook terug zin in seks.

“Esther?” Euhhh, mams.
Uit gedachten schrok ze wakker. “Ga je mee in het bubbelbad?” Pfff, focus nou even, dacht ze. Druppeltjes zweet bedekten de zachte huid en parelden langzaam van haar lichaam af. Ondertussen bleven de tepeltjes stijf als knopjes en, niet in het minst, haar kutje broeierig heet.

Moeder en dochter kregen best wat aandacht en subtiele blikken in hun richting. Maar zelf dachten ze slechts aan 1 iemand… dezelfde lover waarmee ze beide het bed deelden. Esther wreef zachtjes over haar poesje. Onder water zag niemand de snel opeenvolgende bewegingen. Ze waren immers de enige twee in het bubbelbad.

In gedachten zat ze bij één van de vele vrijpartijen… Flitsen van mijn grote pik gingen door het hoofd, herinneringen aan stevig genaaid te worden door mij. Marianne had het door, de kreuntjes en gesloten ogen herkende ze al te goed. En dus besloot ze om uitdagend even te polsen naar me. Daarbij streelde ze de benen van haar dochter.
“Ben je gelukkig met hem, meisje?”
– Tuurlijk, mam. Hij is zo leuk!
“Leuk als in LEKKER?”
– Haha, ja dat ook! We vrijen heel vaak samen.
“Je slikt toch nog steeds de pil hé?”
– Natuurlijk mams. Ik ben voorzichtig en hij komt ook niet altijd in mij klaar.

Tja, dàt gevoel herkende Marianne… Hoe ze soms helemaal ondergespoten werd na het neuken, gedomineerd werd en het als een zaadsletje onderging.

– Vaak doen we het zo lang dat ik compleet groggy lig en het niet meer uit maakt… Maar dat weet jij best zelf, hihi.
“Touché!” De pientere opmerking van haar dochter was terecht. Vaak lag ze even verzadigd na te genieten na een beurt. Mmmm.
– Hij is echt goed in bed.
Beelden van hun ritmisch pompen, de dooraderde lul die in en uit de schede bewoog waren net echt … Herinneringen aan talrijke vrijpartijen samen. Ook die ene waarbij ze een trio beleefden. Marianne werd er langzaam ook geil van. Ze gleed met de hand over de dijen van Esther.

“Zijn pik is echt magisch”
Op het moment dat ze de woorden uitsprak, raakten haar vingers de lipjes van haar dochter. Het voelde warm aan. Niemand anders zag wat zich onder water afspeelde… Twee vingers beroerden het doorbloede clitje. Ze kreunde zacht en opende spontaan de benen. Mama’s vingers gleden soepel in de strakke vagina. Esther was nu bloedgeil en beet op de onderlip. Van onwennigheid was geen sprake meer.
– Ik verlang erg naar hem, mams. Op mijn 22ste, wil ik zijn 22 cm in me voelen.
“Zullen we vragen dat hij langs komt vanavond? Dan kunnen jullie deze nacht samen slapen”
– Weet je het zeker, mam?
“Ja hoor! Als ik hem ook even mag lenen dan”
– MAMA!! Argghhh, moet dit nou? Het is MIJN verjaardag”

Esther was geschokt door de brutaliteit. Ergens wist ze best dat haar mama ook seksuele behoeftes had. Alleen piekerde ze waarom we het zo nodig met elkaar deden. Ach, zolang papa er maar OK mee is zeker… Esther kon de affaire in haar ééntje toch niet tegenhouden.
Nu Marianne het offensief verderzette door steeds sneller te vingeren en tegelijk de clitoris te stimuleren, verloor Esther alle weerstand. Ze zakte onderuit en liet de vinger maximaal diep in haar kutje dringen.

Mmmm ja! Ze voelde een climax naderen. De aanwezigheid van andere gasten was haar totaal ontgaan. Zeker toen Marianne het spel finaliseerde.

“Hij is zo viriel dat hij ons beide tegelijk aankan. Weet je nog ons trio? Ik hield je vast toen hij je klaar neukte.” Wauw ja, inderdaad. Dat was zo geil. De seks was spontaan en Esther voelde zich veel vrijer.

“Wat maakt het uit dat hij me daarna ook nam? Ik kon me niet inhouden, wou ook dat hij me woest te pletter zou neuken. Zolang we maar samen genieten” Esther kon het niet ontkennen, zeker niet nu haar mama’s vingers haar op het randje dreef van klaar te komen. Ze herbeleefde alles: de ruwe penetratie die schaamteloos voor haar ogen plaatsvond en Marianne’s smeken naar zaad, gevolgd door een apotheose met witte slierten op het gezicht.

– MmmmMMm, jAAaaaghhHH
Fuck, DAT WAS GEIL!!

De sensaties overweldigden haar en op dat moment kwam ze klaar. Op het nippertje wist ze nog net niet te schreeuwen en realiseerde zich dat ze niet alleen was. Minstens een tweetal mannen hadden iets door en keken schalks naar de dames. Wink! Marianne lachte vriendelijk terug. Ze was tevreden omdat haar doel bereikt was: ze had haar dochter een heerlijk verjaardagscadeau gegeven en ondertussen de bevestiging gekregen waarop ze hoopte: een mogelijk vervolg van hun trio en het goedkeuren om nog eens met haar aanstaande schoonzoon naar bed te gaan.

De rest van de namiddag wisselden beide dames een authentieke Scandinavische houtsauna af met enkele baantjes naaktzwemmen. Marianne had het gevoel dat er constant enkele mannen rond hen bleven dartelen. Ze plaagde hen door ostentatief met de benen open te liggen of haar borsten samen te drukken. Het voorspel had haar geil gemaakt en in andere omstandigheden had ze al lang haar nummer achtergelaten of de knapste bink meegenomen naar een privé cabine voor een vluggertje. Nu had ze andere vooruitzichten. Ze hoopte dat het zo snel mogelijk avond was en verlekkerde zich op mijn aanwezigheid.

Marianne was vastberaden om me opnieuw te verleiden die avond. Nietsvermoedend bevestigde ik de uitnodiging om Esther’s verjaardag te vieren. Rond 18u stond ik bij de familie aan de deur.

De jarige schoonheid deed open in een tight jeans met leuk topje. Ze was duidelijk blij om me te zien en vloog me in de armen. “Schatje, ga je me straks een verjaardagscadeau geven in bed?” Mmmm, ow yes! Die stond alvast heet zeg!

Ik begroette ook de man des huizes. In een ouderwets hemdje met stoffen pantofels maakte hij een saaie indruk. Een groot contrast met zijn vrouw. Ik ging even piepen in de keuken en trof haar daar breed lachend aan. In een wit bloesje met hoog opgetrokken beige rokje zag ze er ravissant uit. Ze liep op blote voeten met een gouden enkelbandje dat ze daarnet ook droeg in de sauna, de haren keurig geföhnd deze keer en een vleugje make-up op.

Hartelijk gaf ze drie zoenen en drukte de boezem stevig tegen mijn borstkas aan. Bij de derde kus, likte ze zachtjes mijn oor en fluisterde er met een knipoog bij “Wacht tot het dessert, kanjer”. Dit gaat vonken geven met deze twee geile dames!

Toch probeerde ik me wat in te houden en hield het keurig. We kraakten een flesje Champagne en klonken op Esther’s verjaardag. Van de ambiance maakte Marianne gebruik om regelmatig zwoel te kijken, de benen licht geopend totdat de witte string zichtbaar was. Ook tijdens het eten, schepte ze de ovenschotel op door telkens extra fel voorover te buigen, sensueel likkend over de lippen. Ze droeg geen beha en had 2 knoopjes van de bloes teveel open. Haar prachtige C-cup met sproetjes viel er haast uit. Meende ik nu de rand van haar tepelhof te herkennen? Ik verlekkerde me erop om de borsten te mogen kneden.

Tijdens het dessert voelde ik speels een voet tegen mijn kruis aan. Ik verbeelde het dus niet, Marianne wou echt in het hol van de leeuw ondeugend doen. Dus speelde ik het spel maar mee, complimenteerde hoe lekker het was en ik hield van de smaaksensatie te proeven. De Champagne had ons geil gemaakt, remmingen verdwenen en Esther begon door te hebben hoe Marianne en ik het gezellig hadden: speelse aanrakingen, doordringende blik. Mama was een losgelaten cougar, dat besefte ze wel degelijk.

“Kom je straks bij mij slapen?” leek Esther zich jaloers af te vragen. “Tuurlijk hoor! Bereid je maar voor”. Wow, dat was ook duidelijk. Ze ging eerst nog een uurtje voetbal kijken op tv met haar paps. Ik hielp Marianne om de keuken op te ruimen. Het galante gebaar waardeerde ze enorm en bedankte me met een flinke tongzoen in de keuken. “Mmmm, is dit het dessert dat je bedoelt?” Ik weet dat ze hier niet wil stoppen en nog meer met me wil doen. Maar niet hier.

“Ik ga boven even mijn tanden poetsen alvast” gaf ik aan.
Ze snapte de hint, want nauwelijks stond ik in boxershort en strakke T-shirt mijn tanden te poetsen, of Marianne deed de deur open. Ze was een paar tellen na mij de trap op gelopen en had zich uitgekleed in de slaapkamer. Het beige rokje en witte bloesje vlogen uit, net als de string, tot ze net zo vrij was als deze middag. Dartelend vloog ze naar de badkamer op haar doel af en verscheen trots voor me.

“Je verdient nog iets van me” knipoogde ze. Ze kwam voor me en boog gelijk door de knieën. In de spiegel zag ik reflecties van een perfect kontje, schouders en losse haren. Marianne zag er goed uit, al verwachte ze geen romantische liefkozingen. De hele middag had ze gesmacht naar mannelijkheid en nu trok ze gelijk mijn boxer naar onder. De half-slappe lul verdween in haar mond en ze zoog eraan als een lolly. Ik kon niets uitbrengen met een mond vol tandpasta en liet ze begaan. Het gaf een machtig gevoel dat ze zo doelgericht pijpte. Ik aaide haar casual hoofd en bij het spoelen onder de lavabo ging ik flink naar voren waardoor hij ineens helemaal in haar mond kwam. Marianne liet het toe en hield zich vast aan me, de ogen gericht naar boven. Als een puppy keek ze schattig, liet mijn lul regelmatig tegen haar gezichtje aan slaan. “Mmmm, hij is zo lekker groot”.

Aan de overgave waarmee ze me pijpte kon ik zien dat ze meer wou. De bedoeling was om pas te stoppen wanneer ze zaad zou proeven. De techniek, het overvloedige speeksel en onderdanigheid waarmee Marianne me pijpte, brachten mijn penis na een paar minuten al op volle sterkte. Langer kon ik het niet trekken of ik zou haar bek gaan volspuiten.

“Ik wil je neuken, Marianne”
De woorden maakten haar intens gelukkig, omdat ze erin slaagde om me te plezieren en als beloning zalig gepenetreerd ging worden. Tijdens haar stoute fantasieën bezweek ze geen seconde van mijn pik. Ze kon fantastisch pijpen en deed geroutineerd verder…

“Doe je benen open, ik ga je neuken!”. Luider en kordater deze keer. Ze sprong op, vrolijk als een klein meisje vol ongeduld. De badkamer was krap en de rand van het bad eigenlijk te laag om comfortabel te zijn. Nog nooit had ze op die manier seks gehad, maar nu was ze veel te geil om erover na te denken en ging er automatisch op liggen, het stel slanke benen wijd open. Met de armen hield ze deze in positie en presenteerde trots haar vulva onder een klein streepje schaamhaar.

Vliegensvlug ontdeed ik me van de laatste kleding en stapte op haar af. Enigszins van boven naderde mijn penis zijn doel, begeleid door mijn hand splijtte ik de kutlipjes.

Marianne was geil, keek gefascineerd voorovergebogen toe hoe eerst de eikel en daarna ook de stam zich een weg baande in de natte spleet. Ik neukte haar in opbouwend tempo, zoals wel vaker. Het MILFje kon veel aan, al apprecieerde ze de korte gewenning van de baarmoeder aan de mannelijke indringer.

Daarna kon het echt vol diep. “Uuughhh jaaa, neem mij”. De bruine krullen en borsten deinden mee op ons ritme, wild bewegend. Ik hield haar stevig vast en zelf klemde ze een arm rond mijn schouder, één been rond mijn middel. Het was een vreselijk standje om in te penetreren en lastig om lang vol te houden, maar nu bracht het verlossing en genoten we.

“Aaaaghhh jjjaaaAaaa”

Het lukte steeds beter en de constante druk op haar clitoris, deed Marianne bijna klaarkomen. Ze liet zich gaan, stimuleerde me verbaal “Ohhh My Goddd, je neukt zooo lekker”. “Mppmmmpppfffmmm” en was zo op dreef dat ze niet merkte hoe Esther de trap was opgelopen.

In de pauze van het voetbal hoorde ze wat gestommel en kwam kijken nadat ze ons nergens zag. Kledingstukken op de vloer vormden een spoor naar de badkamer van waaruit vreemde geluiden kwamen… Vanuit de deuropening zag ze hoe een gespierd stel quadriceps lag te pompen tussen twee geopende benen. Het leek pure porno!! Haar eigen lief… en mama??! Die keek nu ook even op, vanuit een hachelijke houding en met mijn pik diep in haar schede gedrukt. Het was de brute realiteit waar ze slechts moeilijk een uitleg kon aan geven.

Esther was kwaad. Vanmiddag was geil, maar zover had ze het niet willen laten komen! Ze keek verbouwereerd hoe we het deden, zonder inhouden lagen te kreunen en niet eens leken te stoppen. Oh nee! Ik lag Marianne brutaal te penetreren en moest het nu maar afmaken ook. Geen van ons twee leek te willen ophouden… En Esther, die droop stilletjes terug af naar beneden.

“Esther?” had haar mama ze nog willen roepen. Maar ze was meer begaan met haar eigen hoogtepunt en was niet van plan om dat op te geven. En dus liet ze zich gewillig naar een climax naaien door haar toyboy.

“AaaargghhGg”

Als ze even daarna klaarkwam, liet ik mijn pik uit de kletsnatte vagina glijden. Ik was zelf nog niet klaargekomen en besloot na een kort intermezzo opnieuw verder te gaan… met één van de twee dames die ik ter beschikking heb die nacht.

Marianne greep een zijden kamerjas en spoedde zich naar Esther in de living. Het lopen verging haar moeilijk en met de decolté, verse geur van seks op zich leek het bovendien riskant om niet als een complete slet gezien te worden door haar man en dochter. Ze ging proberen om alles uit te leggen, voor zover dat nog kon natuurlijk…
Lees verder in: Marianne's Dochter - 9
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...