63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 11695
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Net voordat hij de deur uit wou gaan appte ik hem of zijn vriendin het ook leuk zou vinden om mee te barbecueën. Naast de nodige biertjes was er voldoende vlees om met z’n drieën van te eten.

Als snel volgde bericht dat ze samen deze kant op kwamen. Na een half uurtje stonden ze op de stoep en had ik net de tafel gedekt. Met de avond zon in de tuin stak hij de barbecue aan terwijl wij de keuken in liepen voor de laatste voorbereidingen.

Zij liep een paar keer heen en weer om het stokbrood en smeersels op tafel te zetten en ondertussen maakte ik voor ons een cocktail klaar. Pina colada ging het worden, met een shot witte rum aangevuld met kokosmelk en ananassap zat de sfeer er vast snel in.

Terwijl zij aan tafel hadden plaats genomen liep ik met de drankjes naar buiten. Zijn blik zei voldoende, en nadat ik zijn blik had beantwoord met een knipoog proostte ik op een gezellige avond.

En gezellig werd het.

Een maand eerder

Terwijl ik op de koffie was bij hem probeerde ik wat meer contact te leggen met haar. Om mijn fantasie uit te laten komen had ik haar zeker nodig. Toen hij op zolder de was ging ophangen hadden wij de tijd om even met z’n tweeën te kletsen.

Ik vertelde over de barbecue plannen van hem en mij en informeerde of zij het ook leuk zou vinden om aan te sluiten. Ze reageerde enthousiast en we wisselde telefoonnummers uit zodat we ter zijde tijd nog de laatste dingen konden afstemmen. Sindsdien hielden we zo nu en dan contact.

Terug naar de barbecue.

Nadat we vol zaten en zowel het bier als de wijn rijkelijk vloeide kregen zij en ik een paar keer oogcontact. Zonder te veel te zeggen begonnen we met afruimen en checkten we in de keuken of we er beide klaar voor waren. Allebei gespannen, maar om te laten zien dat ik er klaar voor was liet ik de bovenkant van m’n bh zien. Ze lachte, bloosde en pakte me even vast terwijl ze mij precies dezelfde rode bh liet zien die ze onder haar jumpsuit droeg.

Zij liep weer terug de tuin in terwijl ik riep of iemand nog zin had in een toetje. Al pratend liep ik naar de deuropening en noemde ik de opties op. Los van het roomijs had ik eigenlijk alleen koffie en thee in huis. Ik verontschuldigde mij toen ik hoorde dat zij geen lactose mag. Zij wou wel een kop thee, maar noemde dat het geen probleem was als ik wel zuivel nam. Ik mocht zelfs haar portie wel hebben zei ze lachend.

Hij wou ook wel wat roomijs en met die bestelling liep ik terug de slaapkamer in die grensde aan het woongedeelte en de keuken. Zij liep mij achterna, maar in plaats van naar de keuken te lopen bleven we in de slaapkamer en nam ze plaats op bed. Precies zoals we hadden afgesproken. Iets gespannen begon ik mij uit te kleden waarna ik de rits van haar jumpsuit ook opende. Ik streelde met m’n hand over haar schouder waarna het kippenvel direct op haar armen verscheen. Ik liet haar jumpsuit van haar andere schouder vallen zodat we beide in hetzelfde rode lingerie setje in de slaapkamer stonden. Ik streek haar haren naar achteren en begon haar voorzichtig te zoenen. Langzaam werd ze iets minder zenuwachtig en steeg de spanning meer en meer tussen ons. Ze vroeg mij om op bed te gaan liggen waarna ze bovenop mij kwam zitten en mij begon te zoenen.

Op dat moment kwam hij binnen. Geschrokken bleef hij in de deuropening staan. Niet beseffende dat dit echt gebeurde.

Zij streelde mij langs m’n nek en liet haar andere hand door m’n haren gaan terwijl ik haar lichaam dichter tegen mij aantrok.

Voorzichtig opende ik haar bh sluiting en liet de bh van het bed vallen, toen zij hiervan opkeek zag ze pas dat hij ons bekeek. Blozend keek ze mij aan waarop ik hem uitnodigde om erbij te komen. Ze kroop iets van mij af om zijn broek los te maken en op z’n enkels te laten zakken. Blijkbaar waren wij niet de enigen die het naar ons zin hadden want in zijn onderbroek was al een dikke bobbel zichtbaar.

Ze vroeg me of ik haar wou helpen en liet mij de stijve lul van haar vriend uit z’n onderbroek halen. Beide zakte we op onze knieën voor hem en ze vroeg mij of ik zijn lul schoon wou likken voordat hij haar zou neuken. Verbaast keek hij hoe zijn vriendin mij aanstuurde wat ik moest doen. Maar voordat hij er ook maar iets op kon zeggen voelde hij hoe gehoorzaam ik zijn lul voorzichtig in mijn mond nam. Terwijl ik hem rustig begon te pijpen liet zij haar tong langs zijn ballen gaan. Twee vrouwen die hem heel rustig bevredigde. Langzaam probeerde ik het tempo iets op te schroeven en voelde ik dat zijn lul nog stijver werd in mijn mond. Zo’n dikke paal heb ik echt zelden in mijn mond gehad. Zij liet ondertussen zijn ballen voorzichtig in haar mond en zoog hier zachtjes aan. Naarmate we hem steeds iets vaker hoorde kreunen liet ik zijn stijve lul uit m’n mond glijden en nam ik plaats op bed.

Ik ging op m’n rug liggen en al snel volgde zij mij. Ze kwam op haar knieën op het bed en begon mij heel rustig te beffen. Ik vroeg jou om achter haar te gaan staan en haar te neuken terwijl zij mijn kutje klaarmaakte om door jou genomen te worden. Voorzichtig zette jij je stijve lul tegen haar kutje aan en schoof hem langzaam naar binnen. Ze kreunde en probeerde mij te blijven verwennen terwijl jij in haar stoot. Je handen liggen op haar heupen en zacht geef je haar een tik op haar billen.

Nadat we even zo door gaan vraag ik jou om te komen liggen op je rug. Dit keer kom ik op m’n knietjes boven jou zitten met m’n billen boven je gezicht. Zij laat zichzelf bovenop je stijve lul zakken terwijl jij het ritme bepaalt. Ik laat m’n billen iets verder zakken, net zover totdat ik je gezicht tegen m’n kutje aanvoel. Kun je toch nog je toetje proeven.

Je tong beweegt over m’n natte kutje heen. Ik voel je lippen overal en voel hoe je zachtjes begint te zuigen. Ik weet dat je mij nu volop proeft terwijl zij en ik elkaar beginnen te zoenen. Je hoort ons zoenen en voelt hoe je stijve lul door je vriendin bereden wordt. Dit gaan we zo niet lang volhouden. Ik denk dat je vriendin de eerste is die het begeeft. Steeds harder begint ze te kreunen terwijl haar handen over mijn hele bovenlijf glijden. Ze pakt m’n borsten, knijpt en begint mij heviger te zoenen terwijl jij steeds sneller in haar stoot. Nog even en ze gaat zo heerlijk klaarkomen, nog voordat ik het in de gaten heb hoor ik haar adem verzwaren en komt ze van jou af. Ze laat zich op bed vallen en probeert bij te komen van wat ze net heeft beleefd. Wij kijken haar aan waarna wij oogcontact krijgen. Jij ziet hoe graag ik dit ook wil. Klaarkomen door jouw stijve lul in mij te voelen stoten. Je schuift mij naar de bedrand toe en gaat zelf naast het bed staan. Je duwt m’n benen zo omhoog en laat ze tegen je bovenlichaam rusten. Voor de zekerheid maak je je vingers nat en laat ze over m’n kutje glijden voordat je je stijve lul ertegenaan zet. Mijn blik zegt genoeg en je weet hoe graag ik je in mij wil voelen.

Je duwt je stijve lul voorzichtig naar binnen en voelt hoe strak ik ben. Je pakt m’n bovenbenen vast en duwt je lul nu volledig in me. Met een harde kreun reageer ik hierop. Mijn handen laat ik over haar benen glijden tot ik merk dat ze een beetje is bijgekomen. Dan komt ze op mijn gezicht zitten zodat ik haar kan beffen. Jij stoot in me terwijl ik niet alleen haar vocht proef maar ook jouw voorvocht in m’n mond heb. Terwijl je mij neukt kijk je haar aan en begint haar te zoenen. Hoe kan je haar bedanken voor deze avond. Nooit had je verwacht dat zoiets zou gebeuren tussen ons, laat staan met z’n drieën. Alsof ze je gedachten kan lezen brengt ze haar mond richting je oor en vertelt je dat ik nog geen toetje gehad heb. Bedoelt ze nou echt dat je in mij mag komen? Ze zoent je langs je nek en dan voel je haar lippen weer op die van jou. Je stoot harder in me en voelt hoe mijn kutje steeds meer samentrekt wanneer je diep in mij komt. Je hoort nu niet alleen mij kreunen maar ook je vriendin. Zodra jij sneller begint te stoten begin ik haar heviger te beffen zodat we samen naar een orgasme toewerken. Je voelt mijn kutje samentrekken terwijl je haar steeds luider hoort kreunen. Zij laat zich van m’n gezicht af zakken en voordat je beseft dat wij tegelijk komen houd jij het niet langer en voel ik je warme zaad diep in m’n kutje stromen. Uit schrik trek je je stijve lul uit m’n kutje en spuit zo over mijn buik in m’n gezicht. Een deel van je zaad belandt in m’n mond en ik proef niet alleen de biertjes die je hebt gedronken maar ook een zoetje vleug van de ananassap.

Ze kijkt je aan en je ziet dat dit precies was zoals zij het hebben wou.

Tijd om nu toch echt onze troep op te ruimen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Barbecue, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale