63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Buurman
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 8725
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Wandelend over het park, zag hij ze al. Grote dames, met dikke billen en dito tieten, geil! Hij was maar tenger, al had hij daar beneden geen klagen. Ze, de dames, wilden hem niet, hij was een nerd, zeiden ze. Gods wat geil, lachte hij en zijn flinke pik steigerde al in zijn sportbroekje. Als ik die toch eens, maar dat zal wel niet…

Later die dag, zag hij ze weer naar hem kijken en over hem kletsen, ze wezen zelfs naar hem, dus misschien… Een ging naar het toilet, en dat deed zijn opstandige lid al geen goed. Denkend hoe het eruit spoot, groeide het ding al flink. Opgewonden stond de ander op, net toen de toiletgangster terugkwam en zo ploften ze naast hem neer. Je zit zo te kijken, bevalt het je wel; knul? Hmm, ja, zei de donkerharige veertiger, en wreef erover.

De knaap, overmand door dit gebaar, bleef stokstijf zitten. Net als zijn nu kloppende lul. Zou hij het halen, vroeg de blonde. Twee van ons postuur. Droomde hij, die dames wilden hem! Zal wel door mijn 22cm grote lul komen, dacht hij. Nou, wat zeg je ervan, twee dames, vier tieten, idee? Vroegen ze plagend, hij knikte en ging mee. De dames lieten hem gelijk al niet met rust. Uitkledend, deed hij graag mee. Oh Truus, wat een paal zeg! Zei Bep, en hurkte. Haar zomerrokje trok behoorlijk op. Bleh, nog niet gewassen, lachte ze geil maar kuste hem al wel. Stel je voor, zijn type dame, naakt, en dan ook nog twee! Zuchtte hij en zo liet hij zijn pik afslurpen.

Lekker kontje, zei Truus, en woelde tussen de strakke hammetjes. Oh ja, zuchtte ze, geil ding; ze lachte erom. Aarzelend zocht hij het kutje op, ook die zat onder een flut jurkje. Stoute jongen, oh ja toe maar hoor, zei ze. Samenspannend, trokken ze hun jurkjes uit, grote borsten deinden in een mega bikinitopje, hij werd gek!

Kun je al een beetje neuken, vroeg Bep kwijlend van deze grote lekkernij. Hij wist het niet, maar loog van wel. Goed zo, wij hebben namelijk jeuk, lachte Bep en stond op. Kom, zei ze, en in de slaapkamer lag een voorbind lul klaar. Hij vermoedde dat ze zo elkaar deden. Dat klopte wel, maar het zou ook ander gebruikt kunnen…

Truus lachte vals, en klom op het bed, waar hij op lag. Opvallend lenig drukte ze haar kut op zijn smoel…

Automatisch begon hij die drijfnatte spleet te likken en voelde tegelijk iets over zijn pik zakken, het was geil! Likt meneer een beetje, zuchtte Bep, genietend van die dunne, maar grote pik in haar kutje. Echt wel, zei Truus hijgend, en kwam klaar. De tengere vent had het niet meer! Zijn eerste keer en dan gelijk twee van dat type!

Jij effe, lachte Bep, ik wed dat je het lekker vindt. Nu had hij de natte, kale kut van Bep op zijn smoel, geweldig. Truus was beneden iets strakker, en dus moest de jongen zich inhouden om niet te spuiten, een condoom had hij immers niet om. Spuit maar knul, ik voel je enorm harde lul vechten, zalig dit! Jammerde Truus hijgend.

Zouden ze lachen om zijn naam, bedacht hij angstig, en hij spoot. Goed zo, lachten ze, merkend dat hij kwam. Gespoten, zijn eerste keer en hij had ín een kut gespoten, bedacht hij trots. Bep kloof gelijk zijn nog lekkende pik af. Houd je van borsten, knul, vroeg Truus overbodig. Natuurlijk, zei hij verbaasd, dan mag je ze wassen.

Lekker ding, je pik wordt vast nog dikker, maar voorlopig is het wel lekker, lachten ze, met hem geklemd tussen ze in. Een absolute droom, vier tieten tegen hem aan, grote ook nog. Sjees, hij is alweer hard, wil jij hem? Schaterde Bep, Truus knikte. Hij doet het zelf al, lachte ze geil. Ik voel het meid, zei ze, zijn billen knedend. Wrijvend met haar handen en nagels, over zijn flinke hangzak, genoot Bep van het genot dat haar vriendin had. Drukkend met haar F-cup tegen haar minnaartje. Geil ventje, zei ze en sloeg op zijn kont, hij schrok wat.

Grote tieten, dikke billen, kermde hij, ik kom alweer hoor, zei hij nu en deed het! Ik heb de vorige lading er nog niet uit, lachte ze schaterend. En ik nou, lachte Bep gespeeld boos. Ik kan nog wel eens, denk ik, zei hij beleefd. Dat is te hopen, ik wil ook; zei ze jengelend. Bep vloog naar de slaapkamer, en kijkend naar die forse kont, had hij weinig moeite, om er weer geil van te worden! Stoer en spontaan, stak hij toe. Sjees, wat een lul zeg, zei ze. Truus spoelde inderdaad haar kut even uit, al kon ze niet meer zwanger worden, die bek wilde ze er weer aan!

Krachtig naaide hij Bep, haar flinke kont lilde onder zijn geweldig harde en felle neukwerk. Hij sloeg zelfs hard op die kont! Oh ja, neuk me, en mep op mijn reet, knul, zuchtte Bep geil. Truus duwde zijn smoeltje in haar boezem. Zijn geilste fantasie kwam uit. En zo, heel lang erna, spoot hij nog wat. Opvallend veel zelfs, zei Bep.

Weer gedouched, vielen ze met zijn drietjes op bed. Gebruikt u anders deze, lachte hij stout en geil, ze knikten. Maar jij hebt geluk, of niet. Jij bent ons speeltje, heel de week! Gods wat een lekkere lul heb je toch, zeiden ze.

Truus, zei Bep, hij is echt leuk. Grommend liet Bep zich nu likken, hij was een natuurtalent, vonden ze beiden.

Hoe heet je eigenlijk, vroegen ze, we willen namelijk niet vreemdgaan, schaterde Bep. Aarzelend keek hij naar ze, die naam; hij haatte het! Hij zei het, oh nee, dat moeten we niet hebben. Zullen we je Bob noemen, zei ze. Terwijl ‘’Bob’’ het ervan nam, overal aanzittend en mee spelend, kwam zijn pik weer overeind, alweer, lachten ze. Plagend speelden ze wat met dat ding. Als je wilt, zuchtten ze, tegelijk hun grove benen spreidend…

Bob had het goed, bijna zo goed, dat hij met het stel mee wilde! Je was en bent leuk, maar nee. Normaal doen we zelf er ieder een uitkiezen. Maar ja, schaterden ze tegelijk, het is vakantie, hè…

Bob wist niet hoe hij het had. Maar nam het zoals het kwam. De tweede week was lang niet zo geil, vond hij…
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...