Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Johnnie
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 13525
Lengte: Lang | Leestijd: 20 minuten | Lezers Online: 1
Emma is in de badkamer. Ze heeft zojuist gedoucht en bekijkt haar naakte lichaam in de spiegel. 38 jaar is ze, maar ze ziet er nog hartstikke goed uit. Haar flinke borsten hangen nauwelijks. Haar buik is plat. Haar poesje onbehaard met grote schaamlippen. Met haar man had Emma een geweldig gevarieerd seksleven. Niets was hen te dol. Maar toen sloeg het noodlot toe. Met zijn dronken kop verloor hij de macht over het stuur en reed zich te pletter tegen een boom. Dat gebeurde een aantal jaren geleden. Na de rouwtijd kwam haar belangstelling voor mannen langzaam weer terug, maar niemand haalde het bij haar man. Ze miste zijn seks. Ze schafte zich een heel arsenaal vriendjes aan. Vriendjes, zo noemde ze haar toys. En ze creëerde een fantasie leven.

Emma bekijkt zichzelf nog eens goed in de spiegel, doet dan een slipje aan en pakt haar ochtendjas. Nog even wat drinken en dan naar haar vriendjes die al op haar wachten.

“Emma!” hoorde ze opeens. Het is de stem van Hans, die via de tuindeur binnen was gekomen. Ze glimlacht. “Ik ben boven, ik kom er zo aan.”

Hans is getrouwd met de jongere zus van haar man. Zij is ouder dan Hans, die 30 is. Tussen haar man en zijn zus was een hemelsbreed verschil. Zij is conservatief, traditioneel, behoudend, terwijl haar man zo vooruitstrevend was. Vooral op seksgebied. Emma had nooit echt contact met Hans, maar dat veranderde een aantal maanden terug. Ze herinnert het zich nog goed.

Emma was uitgenodigd op een tuinfeest. Het was warm weer. Tafels, stoeltjes, een bandje, ruimte om te dansen en bar..het was perfect georganiseerd. Toen ze eraan kwam was ze verbaasd te zien dat Hans en zijn vrouw er ook waren. Zijn vrouw houdt namelijk niet zo van dit soort feestjes. Het zal zo’n 9 uur geweest zijn toen Emma haar hoorde zeggen dat ze naar huis wilde. Hans wilde niet. Uiteindelijk vertrok ze samen met een vriendin. Op zich was dat niet vreemd. Het gebeurde wel vaker. Zij is een ochtendmens, terwijl Hans juist ‘s avonds op zijn best is.

Terwijl Emma haar haren borstelt in de spiegel denkt ze terug aan wat er toen gebeurde. Hans vroeg haar ten dans. Heerlijk vond ze dat. Ze ging geregeld met haar man dansen, maar na zijn overlijden gebeurde het nog maar zelden. Aanvankelijk waren het wat wilde dansen vol bewegingen, maar naarmate de tijd vorderde, werden de dansen steeds rustiger. Intiemer zelfs.

“Emma!”

“Ik ben zo bij je!”

Hoe het kwam, weet ze niet meer, maar hun, laat ik het zo zeggen, hun intieme delen raakten elkaar. Hij had een stijve! Hans verontschuldigde zich onmiddellijk, maar zij wuifde het weg. Emma weet nog wat ze zei: “Dit heb ik zo lang gemist.” Die avond begon hun seksuele avontuur. Emma ontdekte al snel dat Hans daarin erg lijkt op haar man: elkaar uitdagen, elkaar verrassen. Dit soort dingen heeft hij niet met zijn vrouw. Met haar is het altijd hetzelfde. Lekker, daar niet van, maar zonder uitdaging. En nu? Nu is hij onverwacht beneden.

Als Emma de kamer in loopt, ziet ze hem zitten op de bank. Op de salontafel staat een fles zonder etiket. Twee glazen met een gekleurd drankje. Een zoen als verwelkoming. “Ik heb een nieuw drankje gemixt en ik dacht dat jij het misschien wel lekker zou vinden.” Emma weet dat het mixen van drankjes een hobby van hem is. “Lekker,” reageert ze als ze een slokje neemt. “Zoet, maar toch ook pittig. Weinig alcohol?” “Een klein beetje maar” Naast hem op de bank voelt ze het drankje langzaam zakken. “Mmm, echt lekker.”

“Ik stoorde je toch niet, hoop ik. Ik bedoel je hebt je ochtendjas aan.” “Nee hoor.” En in gedachten: En jij vanavond helemaal niet. “Maar je vrouw?” “O, die is bij haar moeder en blijft daar slapen. Ik kan dus blijven zolang jij wil. Je kunt me natuurlijk ook het huis uit schoppen.”

Emma lacht. “Dat is het laatste waar ik aan denk.” “Dat vermoedde ik al.” Hans vult de glazen bij. “Echt lekker, alleen ik krijg het er wel warm van. Weet je wel zeker dat er maar weinig alcohol in zit?” “Hand op m’n hart. Het zullen de ingrediënten zijn. Of misschien was je zelf al opgewonden, misschien?"

Emma lacht. “Waarom denk je dat?”

“Je ochtendjas. Laat me raden: liggen je toys al klaar?”

“Ja,” Emma wrijft over zijn bovenbeen. Ze neemt nog een slok en zet het glas dan weg.

“Ik heb het echt warm.” Hans gaat dichter bij haar zitten. Zijn rechterarm over de rugleuning van de bank. Zijn linkerhand trekt langzaam de knoop van haar ochtendjas los. Emma opent zelf haar ochtendjas, terwijl Hans snel zijn overhemd losknoopt en uittrekt. Haar hand gaat al over zijn brede borst. Hans draait zich nog meer naar haar toe. “Je bent zo’n fantastische vrouw.”

Hij streelt haar wang en pakt dan een van haar borsten. Als hij met zijn duim over haar tepel gaat, hoort hij haar sissend ademhalen. “Ben je al zo geil?” Emma verplaatst haar hand naar zijn kruis. “Ja, je moest eens weten.” Als zijn hand over haar buik naar haar slipje gaat, opent ze ongevraagd haar benen. Zijn hand gaat in haar slipje en hij voelt haar natte kutje. “Ik dacht het al, maar nu weet ik het zeker.” Hans trekt zelf zijn broek en slip uit. “Mmm,” zegt ze terwijl ze zijn lul pakt, “en jij ook.” Haar ochtendjas en slipje zijn nu ook zo uit.

Hans trekt haar opzij en legt een been van haar op de rugleuning van de bank. Haar andere been op de salontafel. Hij kruipt tussen haar benen. Ze begint te kreunen, zodra hij haar begint te likken en hij realiseert zich hoe opgewonden ze is. Ze kreunt nog meer als hij haar klitje zuigt.

Dan schuift hij 2 vingers in haar. Ze is zo nat. Vingeren en likken. “Ga door, zo ja zo. Niet stoppen. Ja, ja, ah, aah, aaah.” Ze gilt als ze een orgasme krijgt.

Emma komt overeind, maar als Hans merkt dat ze hem wil pijpen, trekt hij haar gezicht naar zich toe. Ze zoenen. Hete tongzoenen. “Zo snel ben je gekomen. Dat heb ik niet eerder meegemaakt.” Ze glimlacht en geeft hem nog een zoen voor ze antwoordt: “Ik was er zo aan toe.” Hij houdt haar gezicht bij zijn gezicht, maar haar hand trekt aan zijn lul. “Wacht.” Hij pakt eerst haar glas en dan de zijne. Ze drinken. Dan zegt hij: “Laten we naar boven gaan.”

Naakt gaan ze naar boven. “Ga op bed liggen en verleidt me.”

Emma weet wat hij bedoelt. Ze gaat op bed liggen en spreidt haar benen. Een been iets opgetrokken. Ze kijkt naar hem met een verleidelijke glimlach om haar lippen. Hij zegt, en het klinkt bijna grommend: “Je bent zo’n lekkere meid. Je straalt seks uit. Niets anders dan seks. Pure seks, geile seks. Speel met jezelf.” Ze streelt haar lichaam. Als ze haar tepels tussen haar eigen vingers rolt, roept hij.”zo hard, ik wil ze in mijn mond.” “Kom dan!” Maar Hans komt nog niet. Ze speelt met haar kutje. Hans ziet haar vingers nat van haar eigen geil. Na haar korte show komt hij bij haar. Een van zijn benen tussen haar benen. Hij voelt dat ze direct haar benen sluit. Bij haar polsen houdt hij met een hand haar armen boven haar hoofd. Dan pakt hij een borst en likt haar tepel. Hij neemt hem tussen zijn tanden. Emma kreunt. Afwisselend speelt hij met haar borsten. Na een diepe tongzoen, zegt hij: “Ik wil je bevredigen.” Bijna kreunend antwoordt Emma: “O god, ja.”

Haar gezicht zoenend: “Ik wil je laten klaarkomen.”

“Mmm.”

“Zeg het”

Met gesloten ogen antwoordt Emma: “Laat me klaarkomen?”

Na wat kleine kusjes: “Kijk naar me en zeg dat ik je moet klaar maken.”

Ze opent haar ogen en boort haar ogen diep in zijn ogen: “Maak me klaar. Ik wil het. Ik wil dat jij me klaar maakt. Ik heb het zo nodig.”

Emma komt al bijna klaar als hij zijn lul in haar duwt. Ze voelt hoe hij steeds dieper in haar komt. De schuivende beweging..ze denkt dat ze gek wordt. Haar lichaam vibreert. Het trekt door alle vezels. Aanhoudend kreunt ze met open mond. Af en toe neemt hij haar in een andere positie. Haar kut druipt zoals die nog nooit gedropen heeft. En zijn paal blijft maar hard. Ze heeft het gevoel, als hij zich soms wat terugtrekt en daarna weer in haar stoot hij nog dieper in haar komt. Ze hoort hem hijgen. Af en toe een zinnetje: “Je bent zo heet.” of “ik wil je” of "ik heb je nodig.” Alle hoeken van het bed krijgt ze te zien en voor haar gevoel duurt en duurt het. Vloedgolven over stromen haar. Soms houdt ze hem even tegen. Het wordt haar dan te veel. Maar het is maar even, want dan voelt ze hem weer met nieuwe energie. Hoe vaak ze klaar komt? Ze weet het niet. Talloze malen. Eindelijk: “Ik ga komen.” Haar mond is zo droog, maar ze weet te antwoorden: “Kom. Kom nu. Spuit me vol.” En dan voelt ze zijn zaad in golven in haar stromen. Schokkend ontvangt ze hem. Het is zo veel. Ze voelt het uit haar kut druipen.

Zwaar ademend liggen ze minuten lang bij te komen.Zijn armen om haar heen. Langzaam worden hun harten rustiger. “Dit was perfect,” zegt ze zachtjes. Ze is terug. De roes is voorbij.

“Laten we wat gaan drinken.”

Beiden gaan naar de badkamer om zich op te frissen. Zich aankleden, dat wil Hans niet en dus gaan ze naakt naar beneden. In de donkere kamer doen ze snel de gordijnen dicht. Een paar lampjes aan. De fles van Hans is leeg. Emma haalt wat te drinken uit de keuken. Ze kruipt dicht tegen hem aan op de bank. Half op haar zij. Een van haar benen over zijn benen. Haar borsten drukken tegen zijn borst. Af en toe een kusje. “Het was zo fijn,” zegt Emma. “Je hebt me zo laten genieten.”

“En jij mij.”

“Ik weet niet hoeveel orgasmes je me gegeven hebt.”

Hans glimlacht. “Je had het nodig. Je wilde het. En ik kon het.”

“Het was volmaakt!”

“Volmaakt? Het kan altijd volmaakter.”

Glimlachend kijkt ze hem aan. “Een belofte?”

“Ja,”

Een tijdje praten ze over van alles en nog wat. Hans streelt haar been die over zijn benen ligt. Emma’s arm om zijn nek, kriebelt zijn haren. Af en toe verplaatst Hans zijn hand naar haar borsten. Hij streelt ze, knijpt er zachtjes in en rolt haar tepels. Af en toe wrijft Emma over zijn lul. Groot nog steeds, maar niet hard meer.

Ineens zegt Hans: “Weet je wat ik wil? Ik wil dolgraag je kont likken.”

Emma glimlacht. “Jij mag alles met me.”

Ze wil zich al omdraaien als Hans zegt: “Nee, blijf zitten. We doen het anders.”

Emma kijkt hem niet begrijpend aan. Hij trekt haar bil omhoog en zegt: “Steek je vinger in je anus en laat mij je vinger ruiken.” Emma had met haar man heel wat af geëxperimenteerd, maar dit is nieuw voor haar. Zonder aarzeling duwt ze haar vingertopje in haar anus en houdt het onder zijn neus. Hoorbaar snuift Hans en zegt dan: “Ik ruik je nauwelijks.” Dieper duwt Emma haar vinger in haar kont. Dat is voor haar niet moeilijk. Ze heeft zoveel anale seks gedaan. Haar man hield ervan en door hem was zij het ook lekker gaan vinden. “Mmm, nu ruik ik je kont. Ik wil meer.” Voor de derde keer stopt Emma haar vinger in haar anus. Nog iets dieper. Hans legt gauw zijn hand op haar hand om te voorkomen dat zij haar vinger terugtrekt. Hij zoent haar. Emma ziet ineens dat zijn lul weer groeit. “Wil je alweer?” Hans glimlacht. “Met jou kan ik blijven gaan.” Hij houdt haar hand vast en brengt haar vingers naar zijn neus. “Nu ruik ik je echt goed." Hij duwt haar vinger onder haar neus. “Ruik jezelf!”

Het is gek, maar op de een of andere manier windt het haar op. Het heeft natuurlijk alles te maken met de heerlijke seks die ze gehad hebben. Het heeft te maken met de sfeer. Het komt door de hele entourage. Maar vooral komt het door Hans. Haar zwager, die haar zo heerlijk bevredigd heeft. Zijn handen strelen nadrukkelijker haar borsten. Hij trekt harder aan haar tepels. En als Emma haar vinger weer in haar kont steekt, ziet ze dat zijn lul echt hard is geworden en ze beseft. Ja, hij wil weer! En zij? Zijn lul is niet te versmaden. Sterker is haar kontlucht. Hans grijpt haar haar hand en duwt haar vinger in zijn mond. “Zelfs je reet smaakt geil.” Emma vindt het opwindend hem zo te horen praten. Zo heeft hij nog niet gesproken. Net wat grofer, netwat harder. Haar man kon dat ook zo goed, en nu hoort ze het ook uit de mond van Hans. Heerlijk!

“Nu ik?” Ze weet wat hij bedoelt, maar als ze ziet dat hij de beweging maakt, zegt ze: “Ik doe het.” Ze stopt haar vinger in zijn strakke kont. Het spel herhaalt zich. Na zichzelf gevingerd te hebben, vingert en ruikt ze nu hem. Emma is opgewonden geraakt. Ze voelt de opwindende spanning in haar lichaam. Anders dan eerder. Toen was het een en al lust en geiligheid. Nu is het..ja, wat is het eigenlijk? Ze tongzoent hem en wil op zijn schoot kruipen, maar Hans houdt haar tegen. “Kom mee!”

Hij trekt haar overeind. Ze houden elkaar vast als ze de trap naar boven op stommelen. Zodr ze opnieuw in de slaapkamer zijn, loopt Hans naar haar kaptafel. Met een paar armbewegingen schuift hij haar spulletjes opzij. “Ga zitten.” O, ze weet donders goed dat hij haar opnieuw gaat nemen, maar op de kaptafel? Hans zou willen dat ze haar benen optrekt en haar voeten op het tafeltje zet. Een standje dat hij geil vindt, maar dat helaas door de beperkte ruimte niet mogelijk is. “Met je rug tegen de spiegel.”

Emma gehoorzaamt.Het glas voelt even koud aan. Hans pakt haar benen en zegt dan: “Kijk niet naar mij. Kijk naar hoe we gaan neuken. Je ogen moeten open blijven. Kijk en luister!”

Ineens neemt de spanning toe. Emma voelt aan alles dat er iets ‘anders dan anders’ staat te gebeuren. Hans zet de kaptafel stoel dichter bij de tafel. Zonder een woord te zeggen schuift hij de stoel opzij en wel zo dat haar linkerbeen opzij gericht is. Haar rechterbeen houdt hij vast. Ze kijkt naar hem op, maar wordt direct gecorrigeerd. Hij komt dichter bij haar staan Dan hoort Emma hem zeggen. “Ik wil je en jij wil mij.” Zijn stem klinkt zacht maar indringend. Even heeft ze de neiging hem weer aan te kijken, maar ze beheerst zich. Ze kijkt naar zijn lul, die hard en iets omhoog staat. Ze ziet dat hij nog iets dichter bij haar komt staan. Centimeters scheiden zijn lul zich van haar kut. Af en toe beweegt zijn lul. “Ik verlang naar je. Mijn lul verlangt naar jouw kut. En jij verlangt naar mij.” Het lijkt wel alsof hij nog indringender spreekt. Ze wil reageren, ze wil hem beet pakken, ze wil naar hem opkijken, maar beheerst zich. “Mijn lul zoekt zijn weg tussen jouw schaamlippen om bij je binnen te komen.” Emma ziet hoe bijna in slow motion zijn lul haar schaamlippen opent en hij zich tergend langzaam in haar dringt. De neiging om op te kijken is weg. Ze kijkt en luistert. “Mijn lul voelt hoe nat je bent. Langzaam glijdt hij wat dieper in je.” Als Hans zich wat terugtrekt, hoort ze hem zeggen: “Zie je dat hij nat is? Het is jouw geil op zijn paal.” Gefascineerd kijkt Emma naar zijn glimmend natte lul. Hij glijdt weer in haar. Wat dieper nu. Hij schuift heen en weer. “Niet alleen zie je mijn paal in je kut bewegen. Je voelt hem ook.”

O god, denkt ze dit is zo lekker. “Mijn lul wil dieper in je warme, natte kut. Hij wil dat jij hem opneemt. Helemaal! En je doet het. Je kut klemt zich om mijn paal alsof je hem nooit meer wil loslaten. Alsof je duidelijk wil maken dat mijn lul van jou is.” Emma geniet. Dit is zo erotisch. Ze hoort zijn stem weer. “Mijn ballen hangen tegen je aan. En als mijn lul zich beweegt, voel je mijn ballen tegen je aan kloppen, alsof ze willen zeggen: En wij dan?” Ze ziet en voelt des te meer hoe zijn paal in haar schuift. “Mijn lul krijgt hulp.” Ineens is daar zijn vrije hand die over haar schaamstreek schuift. Zijn duim beweegt zich over haar klit.

“Jouw kut wil zijn zaad. Jouw kut wil al zijn sperma hebben.”

Emma bemerkt dat hij zich sneller beweegt. Emma hoort hem hijgen. Emma voelt hem harder worden. Ze kijkt niet op. Ze focust zich op zijn in en uit haar glijdende paal. Hij trekt zich bijna helemaal terug. Alleen het topje blijft in haar. Dan ziet ze zijn paal schokken en voelt zijn warme sperma in haar. Heerlijk. Veel minder dan eerder, dat kan ook niet anders, maar net zo warm en geil.

Hans helpt haar van de kaptafel. Ze lopen naar het bed en ploffen er op neer. “Ik wist niet dat jij een verhalenverteller was,” begint Emma.

“Vond je het mooi?”

“Mooi, lekker, bijzonder. Het was zo fijn. Ik had het niet verwacht, maar ik heb ervan genoten.”

Emma was niet klaar gekomen. De aandrang was er niet eens. Waarschijnlijk omdat ze eerder meerdere malen gekomen was. Maar ook al kom je niet, het is er niet minder lekker om.

Hans besluit die nacht te blijven. Zijn vrouw slaapt toch bij haar moeder, dus geen probleem. Emma en Hans slapen diep en vast. Emma wordt pas wakker als Hans aangekleed naast het bed staat. “Ik moet gaan." "Douchen, ontbijten en dan werken.”

“Kon je maar blijven.”

Hij glimlacht en antwoordt: “Weet je nog wat ik gisterenavond zei? Het kan altijd volmaakter!”

Lief glimlacht Emma om zijn antwoord. Ze wisselen nog wat woordjes uit en geven elkaar kusjes. Als Hans bij de deur van de slaapkamer staat, zegt Emma nog: “Ik hoop dat je vrouw gauw weer bij haar moeder gaat slapen, want dan slaap jij hier.”

Hans lacht en antwoordt: “Veel zal er dan niet geslapen worden, vrees ik.”

En daarmee trekt hij de deur achter zich dicht.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...