Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Kevin
Datum: 07-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 26250
Lengte: Lang | Leestijd: 28 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ronnie's Moeder - 1
Tijdens een potje FIFA krijg ik een appje, en daardoor moet ik een rondje geven, dat is de regel nu eenmaal op de game nights.

Ik zit met mijn huisgenoten in de gedeelde woonkamer en we drinken en gamen met elkaar, we zijn goede vrienden, gelukkig.

In de keuken lees ik het appje, het is van Veronica, ik had al een paar weken niets meer vernomen van haar, maar goed, zo vaak hebben we geen direct contact ook, behalve als ze voor onze voetbalwedstrijdjes als chauffeur gepland staat, en dat is pas in de herfst weer …

Een beetje verbaasd reageer ik op haar vraag of ik thuis ben, waarom wil ze dat weten ..

“Ja, beetje aan het chillen met de jongens hier”

Geen directe reactie terug, en ik zet de biertjes op het tafeltje, en geef de mededeling dat ik de frituur aangeslingerd heb voor snacks.

Als ik een kwartiertje later de snacks op een bordje laat rollen, weer een berichtje van Veronica …

“Mag ik langskomen ?” alweer zo’n raar appje, en gelijk schiet er een lichte spanning door mijn hoofd, Zou Ronnie erachter gekomen zijn wat er gebeurd is, heb ik een probleem ?

Een beetje nerveus reageer ik dat dat altijd OK is natuurlijk, en krijg antwoord dat ze er binnen een kwartiertje zal zijn.

"What's up maat ..” krijg ik te horen als ze merken dat ik wat nerveus rondloop, maar ik haal mijn schouders even op, en reageer met een fake lach ‘nahh nix .. krijg zo bezoek’ en op dat moment gaat de deurbel.

Snel loop ik naar beneden, en laat Veronica binnen, ze lacht opgewekt, en omhelst me met een kus op mijn wang. Het lijkt er niet op dat ze slecht nieuws komt brengen, ze lijkt vrolijk.

Als ze voor me loopt de trap op, zie ik dat ze een soort van netkousen draagt, en hoge hakjes, een zwart bijna glanzend rokje en een grijs bloesje, haar billen zien er lekker uit in de strakke nep lederen stof.

Uit de gezamenlijke kamer klinken de kreten van mijn huisgenoten, en voor ik iets kan zeggen loopt ze de woonkamer in, en zwaait lachend ‘Hi jongens … Ik kom Kevin even lenen van jullie’

Ik voel de rillingen door mijn lijf, schaam ik me, of voel ik opwinding, ik kan het niet verklaren.

Jeff is degene die opstaat van de twee “Is goed hoor, hij kan het toch niet!” en schudt haar hand even en stelt zich voor.

Thomas doet hetzelfde: 'Thomas, welkom, wil je wat drinken ?’ zegt hij, en Veronica reageert met haar hand naar de tafel ‘Biertje is wel lekker, denk ik', ze klinkt opgewekt en kijkt me lachend aan.

Ze ploft in de grote bank naast mij neer, en de jongens hervatten het spel.

Tijdens de handelingen kletsen we een beetje, en langzaam vloeit de eigenaardigheid weg van haar aanwezigheid.

Als het mijn beurt weer is voor de penalty sessies krijgt ze van Thomas de controller … “Hier neem jij mijn schoten maar …” lacht hij, en met een korte uitleg vertelt hij de bedoeling.

Geconcentreerd zit ze vooruit in de bank, het rokje strak om haar billen en ik zie de jongens met een grijns kijken naar haar, en dan knikkend naar mij.

De eerste pogingen kan ik makkelijk tegenhouden, ze drukt maar wat op de controller en de bal is voorspelbaar makkelijk te houden.

Maar de derde is een voltreffer, ik was enigszins afgeleid door haar benen, waar het rokje wat omhoog gekropen is, en ik had niet in de gaten dat ze haar schot nam.

“Yes …. Pak aan …” Ze juicht alsof ze werkelijk op het veld staat, even veert ze op, en maakt een dansje vlak voor ons. Ik ‘win’ de sessie met 5-1, maar de werkelijke winnaar is Veronica natuurlijk.

Met een nieuw biertje leunt ze achterover in de bank, half tegen me aan gekropen zodat ik mijn arm wel om haar schouder MOET leggen.

Jeff en Thomas starten een nieuwe game als ik bedank en aangeef te supporteren.

Veronica pakt mijn hand vast, en trekt die wat verder over haar schouder omlaag, ik voel haar borsten onder de dunne stof van het bloesje, en ze kijkt me even plagend aan, als ze met een uitdagende glimlach mijn hand wat stevig op haar borst duwt.

Mijn huisgenoten zijn net als ik fanatieke spelers, even hebben ze totaal geen aandacht voor de echte wereld, als ik de hint wel begrepen heb, en twee van mijn vingers tussen de knoopjes van het bloesje breng, op haar huid.

Als Jeff scoort, scoor ik ook, "YES … die zit” lach ik, en druk mijn hand iets verder onder de stof, en laat mijn vingers rond een van de tietjes glijden.

Veronica reageert zoals ik hoopte, haar hoofd draait mijn kant op en ik druk een kus op haar mond, die ze direct beantwoordt.

De drukknoopjes van haar blouse klikken met een zacht droog geluidje los als mijn hand iets beweegt, maar ze maakt geen aanstalten om mij te laten stoppen hier, integendeel, ze draait haar bovenlijf nog een beetje verder zodat mijn hand om haar hele borst sluit, en ik haar harde tepel in mijn handpalm voel prikken.

Na een tijdje kijkt ze me met haar opgewonden blik even aan, en met haar geile glimlach vraagt ze fluisterend of ik mee kom, als ze van de bank opstaat, en mijn hand pakt.

Ik volg haar heupwiegende kontje, en zie mijn huisgenoten even jaloers opkijken natuurlijk.

Ik druk de deur van mijn kamer in het slot, en zie hoe ze zwoel dansend haar blouse verder open maakt, en het rokje los ritst.

Een minuscuul stringetje om haar heupen, en de netkousen is wel een panty, maar het kruis is helemaal opengewerkt, alsof het een jarretelgordel is.

Ik voel mijn pik en ballen in mijn broek, de joggingstof verbergt helemaal niets nu, en ze knikt met een lach ‘hmmm volgens mij ben je blij mij te zien ?’

Haar iets doorgezakte borsten, een mooie B cup, zien er heerlijk uit, dikke puntige tepels die iets omhoog wijzen, al net zo hard als mijn pik aanvoelt.

Ik ga dichterbij staan, en leg mijn handen tegen de zijkant van haar borsten, duw ze wat tegen elkaar en beweeg mijn duim over de harde punten “hmmm .. volgens mij had je een plannetje vanavond ?” lach ik gemeen, en leun wat naar voren en lik over de knopjes

Ik kijk haar aan, en zie haar met een gespeeld onschuldige blik haar hoofd schudden “Nee hoor!” zegt ze lachend.

Ik laat haar borsten los, en ga nog wat dichter bij haar staan, één hand beweeg ik omlaag duidelijk strelend over haar buik, terwijl ik haar blijf aankijken.

Haar lippen gaan wat van elkaar, ik voel de spanning tussen ons als mijn vingers moeiteloos achter de dunne stof van haar toch al kleine stringetje glijden.

Ik voel haar gladde heuveltje onder mijn vingertoppen, en zie haar tong kort over de lippen strelen, en hoor haar even diep inademen, als haar voeten nog wat verder uit elkaar bewegen.

Lachend schudt ik deze keer mijn hoofd “hmm nee, geen plannetje … maar gewoon een potje fifa spelen met de jongens … nadat je jouw kutje lekker geschoren hebt weer zeker ?”

Mijn hand beweegt over haar kruis, mijn middelvinger raakt de opening tussen haar lipjes en ik hoor haar zacht hijgende adem versnellen zodra mijn andere hand weer om haar borst klemt en knedend eromheen draait

Mijn hand gaat verder haar kruis in, en mijn middelvinger boort langzaam maar zeker dieper haar warme natte spleetje in.

“ohmmm … Ik wist toch niet dat jouw huisgenoten er zouden zijn” hijgt ze lachend

Met haar duimen in het slipje drukt ze het omlaag over haar heupen, ze kreunt als mijn handpalm een draaiende beweging begint te maken, en zo met mijn vinger diep in haar een bijna roerende beweging creëert.

Langzaam trek ik mijn hand terug, en in een flits drukt ze het slipje omlaag naar de grond.

Mijn vinger glinstert van haar vocht “hmm wat ben je lekker nat vrouwtje ..” grom ik alleen maar, als ik haar weer tegen me aantrek en een kus geef

Haar bijna naakte lijf maakt me geil, en ik probeer me met alle kracht die ik heb in te houden en het rustig aan te doen, ik wil van haar genieten, ik wil haar bloedgeil maken, ze maakt mij bloedgeil …

Met amper twee stappen bereik ik het bed, ze loopt achteruit en ik zie haar brede lach als ze het bed raakt en achterover komt te liggen.

Zonder tijd te verspillen kniel ik, en in een vloeiende beweging duw ik haar knieën omhoog en druk ik mijn gezicht tussen haar benen, mijn mond zuigt zich vast op haar natte spleetje en ik hoor haar geile gekreun als mijn tong door de zoet-zoute diepte beweegt.

Haar onderbenen rusten op mijn schouders, en alsof ik een vallei aan het uitgraven ben beweegt mijn tong gulzig door haar heerlijke natte gleuf, en over haar duidelijk stevige klitje.

Na onze vorige keer weet ik zo ongeveer wel wat ze lekker vindt, en daarop doorgaande beweeg ik twee vingers haar poesje in, en beweeg iets omhoog langs haar schaambeen.

Ze snuift met diepe teugen adem als haar onderlijf een beetje kronkelende neukbewegingen maakt.

Mijn hand perst dieper in haar kutje, en mijn lippen zuigen steviger rond haar klitje, terwijl mijn tong heen en weer schiet over het topje van het bultje.

Het duurt niet heel lang, haar knieën klemmen om mijn hoofd, en ik voel haar bewegingen wat onregelmatiger en schokkend opkomen, ze heeft zichzelf overgegeven aan haar diepste gevoelens en komt nu al heerlijk klaar, en ze trekt mijn hoofdkussen over haar gezicht om haar geile kreetjes te dempen.

Kort laat ik haar even bijkomen, mijn hand streelt haar warme buik, en plagend masseert mijn handpalm haar heuveltje.

Ze trekt het kussen opzij, en kijkt me met een lach aan ‘ohhh jij bent gemeen', gromt ze, nog een beetje hijgend, maar komt dan een beetje omhoog en trekt me over haar heen.

“Maar dit was wel héél fijn!” zucht ze, met haar handen over mijn rug en schouders.

Ik maak aanstalten om mijn shirt uit te trekken, en mijn joggingbroek omlaag te duwen, als er hard op mijn kamerdeur wordt geslagen.

“Hey, tortelduifjes …. Pizza !!” lacht Thomas aan de andere kant van de deur.

Ik wil het negeren, maar ik voel hoe Veronica iets onder me vandaan probeert te draaien, en een beetje teleurgesteld zie ik hoe ze haar rokje pakt en weer over haar benen omhoog trekt, en haar blouse een stukje dichtknoopt.

“Kom, eerst even wat eten, met die leuke jongens!” lacht ze gemeen als ze mijn hand pakt.

Mijn pik lijkt keihard en in beton gegoten, en de korte afstand van mijn kamer terug naar de woonruimte is amper genoeg om dit terug te brengen.

Op de tafel staan 4 dozen, Thomas wijst naar de tafel ‘Geen idee wat je lekker vindt ..’ zegt hij, en Veronica leunt wat voorover en neemt een slice. “Hmm Kevin wel hoor”lacht ze met een gemene knipoog mijn kant op, en hapt een puntje van het stukje af.

Ik zie Jeff lachend naar haar kijken, en dan naar mij .. zijn blik onderzoekend, begrijpend als hij knikt: "Dat geloof ik graag ja …”

Thomas komt de kamer in met nieuwe biertjes, ik voel zijn hand op mijn schouder slaan ‘Ik stoor toch niet ?’ en zijn grijns maakt duidelijk dat hij het ook wel doorhad, dat dat wél zo was.

Met het flesje aan haar lippen zie ik de geile blik van Veronica weer, ze geniet van dit spel, ze is me écht aan het uitdagen nu, of misschien ons alle drie wel. Ze buigt weer voorover om een slice te pakken, haar blouse is niet helemaal gesloten, en vanaf deze kant zie ik duidelijk haar zacht gebruinde borsten, de harde tepels, maar ook het strak om haar billen gespannen rokje waar ik weet dat er geen slipje onder zit.

Thomas die naast me staat kan dit OOK zien, en aan zijn korte blik opzij begrijp ik dat dat ook het geval is.

Veronica houdt de slice wat omhoog, en met haar hoofd iets achterover laat ze hem als een harinkje omlaag zakken terwijl ze een hapje neemt.

Hierdoor valt haar blouse weer wat open, en zowel Thomas als ik genieten van het schouwspel, ik zie dat ze het gewoon opzettelijk doet nu, omdat ze geen aanstalten maakt om het verder dicht te maken.

Jeff schakelt de TV uit, en zet de muziek weer aan, en met langzaam wiegende heupen beweegt Veronica mijn kant op. "Ohhh, ik hou van dit nummer", glimlacht ze als ze dansend mijn kant op komt.

Thomas is me voor, hij is dan ook de betere danser … ‘hmm ja, heerlijk zomers gevoel is dit’ lacht hij, en beweegt tussen haar en mij in, met zijn handen al losjes op haar heupen.

Ik zie weer die uitdagende opwinding in haar ogen, ze doet het wéér opzettelijk, ze laat me duidelijk merken dat ze de controle heeft. Jeff zet het volume iets harder, en beweegt op zijn Hollandse manier ritmisch mee.

Al snel beweegt Veronica tussen ons in, ze lacht en beweegt zwoel op de tropische klanken, haar heupen draaien en met haar handen boven haar hoofd zien we haar borsten heerlijk golven op het ritme.

Als ze haar billen wat tegen Thomas schuurt, voel ik een korte golf van jaloezie … hij grijpt zijn kans direct, en ik zie zijn handen om haar heupen, en licht over haar buik bewegen.

Maar hij houdt het netjes, als ze langzaam wisselt naar Jeff laat hij haar gaan, maar niet zonder even naar mij te knipogen.

Langzaam komt ze tegen mij aanstaan, ze kijkt me bijna vurig aan, als haar armen om mijn schouders vallen, ik streel langs haar zij en over haar heupen en zie dan over haar schouders hoe Thomas weer dichterbij komt, en ze staat tussen ons geklemd, en haar heupen en billen bewegen sneller en nog uitdagender.

De stapjes van haar voeten lijken sneller te gaan, haar handen gaan weer omhoog, en dit keer achter haar eigen schouders legt ze haar handen op zijn gezicht.

Ik kijk naar haar, en zie hoe haar blouse strak om haar bovenlijf klemt, en haar tepels hard en dik door de stof priemen.

Zoals ik al eerder deed vanavond, leg ik mijn handen langs haar borsten, en druk mijn duimen op haar tepels “Ga je lekker dame …” grom ik ik haar oor, als ze me niet ‘afwijst’ maar me een beetje opgewonden aankijkt.

Met een lach pak ik de handen van Thomas die net boven haar heupen liggen, en terwijl ik haar blijf aankijken, druk ik die op haar borsten.

Ik zie zijn blik veranderen, maar nog meer die van Veronica, als zijn vingers moeiteloos even stevig vastpakken.

Met mijn duim en wijsvingers speel ik met de knoopjes, ik trek ze wat van elkaar en de drukknoopjes die haar buik nu nog bedekken, springen moeiteloos los, en ik laat mijn handen over haar huid glijden.

Veronica laat haar hoofd wat achterover zakken, en ik zie hoe haar tongetje reageert op de kussende lippen van Thomas achter haar, en hij de blouse wat openvouwt langs haar schouders.

Naast ons staat Jeff gulzig toe te kijken, met zijn flesje bier in de hand danst hij even solo

Met haar borsten in zijn stevige vingers kijkt Thomas me lachend aan, dit is een lekkere verrassing voor ons allemaal zo. Ik vind het opwindend dat ze zich zo laat aanpakken door ons.

Ik maak plaats voor Jeff, die dankbaar tegen haar aan begint te dansen, zijn handen over haar middel, en tegelijk met die van Thomas over haar borsten, Veronica draait haar hoofd een beetje, ik zie haar zoekend naar mij kijken, als ik met Thomas van plek ruil.

Haar gezicht draait naar mij toe, ze lacht zwoel ‘hmm dit loopt uit de hand hé’ zegt ze zacht, maar het lijkt erop dat ze het niet wil laten ophouden als ik daarnaar vraag.

Met mijn handen op haar billen kus ik haar nek ‘We kunnen elk moment verdwijnen hoor’ zeg ik in haar oor, en ze schudt haar hoofd ‘ohhhmm jahh ’ zucht ze, als ze haar vingers door de haren van Jeff laat bewegen, die zijn lippen om haar tepels beweegt.

Met nog een kus in haar nek trek ik de ritssluiting van het rokje weer omlaag, en met mijn handen achter de elastische stof druk ik het weer over haar heupen zodat het op de grond valt.

Als ze me weer aankijkt, schudt ze haar hoofd ‘Jullie gaan nergens naartoe !’ gromt ze bijna streng en kust Thomas op zijn mond, en met kleine stapjes loopt hij achteruit naar de bank, waar ze op zijn knieën gaat zitten.

Even kijkt Jeff me aan, hij lacht en ik hoor hem ‘serieus man ?’ zeggen, ik haal mijn schouders alleen maar op, ik had dit ook niet verwacht

Veronica trekt aan het shirt van Thomas, die maar al te graag meehelpt door zijn armen in de lucht te houden, Jeff en ik doen hetzelfde, met ontbloot bovenlijf kruipen we naast hun op de bank, waar Veronica opgewonden op de schoot van Thomas zit te dansen.

Zijn handen strelen haar heupen en hij pakt haar borsten vast “hmm lekker wijf, kom maar eens hier dan” gromt hij, en likt langs haar tepels.

‘Hmmm lekkere gespierde mannen hoor’ lacht ze, als haar handen over de stevige borst van Jeff glijden, en hem weer even door zijn halflange haren streelt.

“Ja, vind je dat lekker, mooie dame ?” knikt Jeff, die zijn hand over haar rug laat bewegen en zijn vingers om haar ronde kontje sluit.

Met een uitdagende blik kijkt ze hem aan, ze knikt fanatiek als Thomas zijn hoofd tussen haar middelgrote borsten duwt.

Haar gezicht draait mijn kant op .. “Het is bonus weken … één halen, drie krijgen” lacht ze.

Met zijn handen stevig om haar borsten kijkt Thomas haar aan ‘Moeten we zegeltjes likken ?’ lacht hij, met zijn tong nog eens langs de harde dikke tepels.

Ze leunt wat opzij, ik zie hoe haar hand langs de rand van Jeff zijn jeans beweegt, en mijn huisgenoot richt zich wat op, en trekt gewillig zijn riem en knopen los.

“Hmmm kijk, deze man snapt het gewoon” lacht de vrouw uitdagend mijn kant op, en draait van me weg.

Jeff staat even op, en laat zijn broek omlaag vallen, zijn pik is keihard en ik hoor hem even kreunen als ze haar hand om de stam sluit en op en neer beweegt.

Dit is voor Thomas en mij het signaal om niet te treuzelen, onze broeken verdwijnen even snel als sneeuw voor de zon, en onze handen strelen over haar warme geile lijf.

‘Hmm sorry maat, maar volgens mij heeft je vriendin nog niet genoeg gekregen’ lacht Thomas, als Veronica nu ook zijn pik al vastgrijpt, en synchroon op en neer beweegt met die van Jeff

Ze kijkt mij even aan, en dan weer omhoog naar Thomas … ‘Vriendin … Ik vond hem op Tinder voor vandaag, en hij had me niet verteld over zijn lekkere vrienden', lacht ze met een gemene knipoog naar mij toe.

Deze opmerking lijkt de sfeer wat te veranderen, ik zie Thomas opkijken en zijn hand langs haar hoofd strelen “hmm dus jij kwam alleen maar om door een geile student gepakt te worden” lacht hij.

Veronica knikt en kijkt hem even aan ‘hmm en ik krijg er drie …’ lacht ze, als ze haar lippen om zijn ontblote eikel sluit en begint te pijpen.

Thomas glimlacht en knikt alleen maar, haar mond beweegt over de lengte van zijn pik, en ik kniel achter haar en pakt haar borsten vast.

“Toe maar dame … zuig die dikke pik dan maar eens lekker af” grom ik diep terwijl ik haar tepels draai in mijn vingers.

Ook de handen van Jeff zwerven over haar lijf, langs haar buik tussen haar benen en ik hoor haar kreuntjes als zijn vingers overduidelijk haar spleetje gevonden hebben.

Ik ga achterlangs en niet veel later zijn ons beider vingers in haar natte kutje aan het spelen, haar onderlijf draait geil en uitnodigend

Als Thomas wat dieper gaat hijgen, stopt ze even en met een blik achterom naar mij vraagt ze om de paal van Jeff: 'Hmm kom .. laat me jou proeven’ hijgt ze, met haar hand uitgestoken naar zijn wippende mast.

Jeff zet langzaam uitdagend een stapje achteruit, en laat zich in de bank vallen, Veronica kruipt met bewegende heupen naar hem toe, en leunt over zijn knieën om zijn pik te likken.

Haar kontje kruipt heerlijk omhoog, en zodra ik mijn hand erover laat spelen, zet ze haar benen ver van elkaar.

Met tevreden blik streelt Thomas haar holle rug en geeft een pets op haar billen “Kom, geef de Tinderdame waar ze voor gekomen is” lacht hij, en beweegt zijn handen langs haar zij om haar borsten.

Ze kreunt diep en opwindend, en ik positioneer mijn harde pik vlak achter haar, tegen de warme kutlipjes aan. Ongeduldig duwt ze haar lijf naar mij toe, mijn pik glijdt soepeltjes naar binnen.

Met korte bewegingen begin ik te stoten, mijn handen klemmen om haar heupen en ik trek haar langzaam naar me toe, en ik hoor haar hoge kreuntjes als ik dieper in haar beweeg.

Haar mond gevuld met de harde dikke pik van Jeff laat haar zwaar door haar neus ademen bij elke inspanning.

Met zijn handen om haar borsten alsof hij haar aan het melken is, gromt Thomas in haar oor hoe geil hij is, en dat ze stevig geneukt gaat worden.

Aan het gehijg van Jeff te horen doet ze het geweldig, hij laat zich achterover zakken en met haar hand om zijn pik komt hij klaar, dikke stralen schieten recht omhoog en landen op zijn buik.

Veronica draait richting Thomas, en met een luide heldere stem zegt ze ‘Kom op dan … ‘ en verandert van houding door op zijn schoot te kruipen en als een amazone zijn pik in haar spleetje te nemen en hem wild te berijden.

Ik leg mijn handen op haar schouders en masseer haar knedend, ze is warm en een beetje bezweet, haar luide kreunende geluiden zijn geil en opwindend, mijn pik is keihard en glibberig van haar kutje.

Haar wippende borsten in mijn handen voelen lekker aan, met haar gekreun is ze duidelijk onderweg naar een nieuw orgasme, als mijn vingers haar dikke harde tepeltjes bespelen.

De bewegingen in haar heupen worden sneller en ruwer, in een sneltreinvaart laat ze de pik van Tomas diep in haar spleetje bewegen, en zijn gekreun wordt net zo luid en ongecontroleerd als dat van haar, en ik kus haar hals zacht als ze zich overgeeft aan haar diepste gevoelens, en grommend klaarkomt.

Ze laat zich voorover vallen, haar lijf over dat van Thomas, en ik zie hoe zijn pik verslapt is, en hoe haar spleetje glinstert van zijn zaadlozing, met een klein straaltje nog lekkend naar buiten.

Na een paar seconden kijkt ze mij even geil aan .. ‘hmm jullie hebben vast wel een badkamer hier’ lacht ze, als ze haar arm om mijn middel legt en met mij de kamer uitloopt.

Die geile blik van haar maakt me alweer keihard, haar vingers kneden mijn ballen 'ik ben jou niet vergeten hoor lekker ding’ glimlacht ze als ze voorover leunt en even mijn harde pik kust, en me dan de douchecabine intrekt.

Onder de warme stralen bewegen haar handen over mijn borst, we strelen en wassen elkaar en na een korte pijpbeurt draait ze zich om met haar billen mijn kant op …

“Ik heb nog wat tegoed hé” grijnst ze uitdagend, met haar geile kontje op en neer langs mijn harde paal.

Ik zet mijn eikel tegen de warme gleuf en met een bijna te ruwe beweging pers ik mijn pik diep in haar kutje, waar ze diep en geil op reageert door gelijk daaiend en knijpend op en neer te wippen.

Mijn onderlijf slaat met luide aanrakingen tegen haar billen, ik voel mijn ballen als sloopkogels heen en weer bewegen, en grijp ruw in haar natte zeperige borsten, mijn oergevoelens nemen over, met al mijn geile instincten sta ik de vrouw te neuken, alsof het voor mijn eigen genot is.

Ze leunt wijdbeens verder voorover, mijn pik schuift tot mijn onderbuik in haar geile opening, mijn ballen kletsen tegen haar schaamstreek, en ik hoor haar luide gekreun als mijn vingers zich in het vlees van haar kontje vastgrijpen.

Ik zie het spreekwoordelijke rood voor mijn ogen, mijn einge doel is nu nog maar klaarkomen, ze heeft me dit vandaag al twee keer ‘ontzegd’ maar nu laat ik me dat niet meer gebeuren, ik sta op de rand, en met een oerkreet uit het diepste van mijn tenen stoot ik nog een keer naar voren, en voel de explosie rommelend en krachtig naar buiten stromen.

Het voelt als liters opgespaard zaad wat uit mijn ballen naar buiten komt, deze 30 seconden van uiterst genot heb ik nog nooit zo intens gevoeld, en langzaam ebt het weer weg, mijn pik verslapt tussen mijn benen en de heerlijke vrouw die tegen me aan komt staan en mijn mond kust.

De hete stralen van de douche spoelen de laatste zeepresten weg, en mijn focus komt weer langzaam terug.

Ze kijkt me lief lachend aan, 'Je was héél even verdwenen, lekker ding’ zegt ze met een knipoog, als ze de kranen sluit.

Met een handdoek om het lijf lopen we terug naar de woonkamer, Thomas en Jeff hangen met een biertje in de bank en kijken naar de vrouw die de rest van haar kleding bij elkaar zoekt en zich weer aankleed.

Met een kus neemt ze afscheid ‘Hmm misschien tot de volgende keer', lacht ze naar ze.

Aan de voordeur omhelst ze me met een lange kus.

“Geen misschien … tot de volgende keer” zegt ze en loopt naar buiten.

Terug in de kamer krijg ik een biertje en worden de jongens weer ‘groot’

“Ahhh .. Tinder zei je ?” lacht Thomas, die zijn telefoon erbij pakt en ik knik ..

‘Ja man … Tinder!’ zeg ik lachend
Trefwoorden bij dit verhaal: Moeder, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...