Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Torag
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 12708
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 6 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Een Bijzondere Treinrit
Ik volgde haar, waarvan zij had aangegeven dat ik wel een paar meter achter haar moest lopen. Ze was erg dwingend en dominant toen ze dat zei en keek mij met een doordringende blik aan. Ik hou wel van zelfverzekerde en dominante vrouwen, die goed in het vlees zitten. Dan word ik mij heel erg bewust van mijn onderdanigheid en kan daar geen weerstand tegen bieden. Ik smelt en geef mij daaraan en aan haar over.

Achter haar aan lopend zag ik die heupwiegende dikke billen weer, net als in de trein, heen en weer schudden en trillen in die strakke jurk. En met die nylons eronder en die hoge hakken voelde ik mij alweer geil worden.

Zij ging een groot warenhuis in en liep direct door naar de dameskleding en pakte wat kledingstukken uit de rekken, zonder mij een blik waardig te gunnen. Zij wenkte mij en gaf ze aan mij en liep vervolgens zonder wat te zeggen naar de paskamers. Bij dit warenhuis waren dat pashokjes voor zowel mannen als vrouwen en zij liep naar de achterste kamer, deed achter haar het gordijn dicht en liet mij buiten staan met de kledingstukken in mijn hand.

Het gordijn was net niet helemaal dicht en ik had daardoor zicht op de passpiegel en via de spiegel op haar. Zij was zich aan het uitkleden en ik zag hoe zij haar jasje uit trok en ophing. De jurk ging vervolgens ook uit en werd eveneens opgehangen en daar stond zij. Haar grote borsten leken door de half open push up beha nog groter en puilden er bijna uit. Het slipje kende ik nog uit de trein en ik zag de door mijn zaad bevlekte natte plekken er nog in zitten. Haar brede heupen, ronde billen en dikke benen zagen er prachtig en gei makend uit in die nylons en die hoge hakken. Haar buik hing een beetje over de rand van haar slipje maar met haar rondingen was zij voor mij de volmaakte volrijpe godin. Wat zou ik mij graag aan haar onderwerpen.

Ik wist van de treinrit dat zij zich graag liet bekijken. Zij had het gordijn ook bewust een stukje opengelaten om gezien te worden en zij keek via de spiegel ook of ik wel naar haar keek. Zij stak haar arm langs het gordijn en ik gaf haar een kledingstuk. Dat was een strak topje, zij trok dat aan en bekeek zich van alle kanten goed in de spiegel. Ik zag dat natuurlijk ook en mijn opwinding nam verder toe. Mijn pik stond stijf in mijn broek en zij zag dat ook, en glimlachend keek zij mij schalks via de spiegel aan.

Kom binnen zei zij ineens, toen zij het topje weer had uitgetrokken. Je staat daar weer geil te worden van mij, maar ik ben aan de beurt. Trek je broek en slip uit en ga zitten commandeerde zij mij. Ik voelde mij week worden en nadat ik mijn broek had uitgetrokken nam ik plaats op een klein bankje tegen de wand van de paskamer. Zij trok haar slip uit, deed een stap naar voren en plaatste een been naast mij op de bank. Ik zag een behaarde haardos tussen haar benen met pareltjes van vocht erin. Het spel liet haar kennelijk ook niet ongemoeid. Lik mij klaar en ze duwde haar onderlichaam in mijn gezicht. Ik rook haar zilt zoetige lucht die ik nog herkende van haar slipje en begon haar schaamlippen te kussen en likken. Met mijn tong zocht ik haar clitje en begon eraan te likken en zuigen. Zij legde een hand op mijn hoofd en duwde mijn hoofd tegen zich aan. Ik voelde aan mijn tong en mond dat ze drijfnat was tussen haar schaamlippen. Ik likte en stak mijn tong naar binnen en maakte er neukbewegingen mee. Mij aan mijn haren trekkend wreef zij haar natte onderlijf over mijn hele gezicht.

Mijn pik stond recht overeind maar kreeg geen enkele aandacht van haar. Ik voelde aan haar trillende onderlijf en onregelmatige ademhaling dat het niet lang meer zou duren en even later verstarde haar lichaam en met een onderdrukte kreet kwam zij klaar. Dat ging gepaard met stralen vocht die over mijn gezicht liepen en via mijn kin op mijn onderlijf en pik terecht kwam. Ik was drijfnat van haar, en dat in een pashokje. Ook ik was enorm geil geraakt en wilde mijzelf gaan aftrekken, maar dat kwam mij op een waarschuwing te staan. Niks ervan, zei ze streng, anders ga ik schreeuwen en beleef je wat. Zij pakte haar smartphone en maakte snel een foto van mij, daar zittend met een van haar kutvocht druipende kin en een stijve pik. Zo, die heb ik ten minste. Nu ben je van mij.

Maak je maar een beetje droog met je eigen T shirt en volg mij naar mijn huis. Daar wacht al iemand op je, en ze trok haar van sperma voorziene slipje en jurk weer aan en deed het gordijn open, terwijl ik nog niet klaar was. Een verbouwereerde verkoopster die op het geluid was afgekomen keek in onze richting, zag mij daar staan met mijn erectie, maar kennelijk gewend aan dit soort situaties, zei ze verder niks. Mij snel verder aankledend liep ik snel achter mijn godin aan naar buiten en bleef 2 a 3 meter achter haar lopen.

Er wacht al iemand op mij, zei ze, en de nieuwsgierigheid en de spanning over het onbekende nam toe. Weg kon ik niet vanwege de foto die gemaakt was, dus ik wachtte maar af op wat zou komen gaan...
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...