Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Medri328
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 10024
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 33 minuten | Lezers Online: 1
Vorig jaar viel de hemel echt wel pardoes op mijn kop.

Ik ben altijd een sterke sporter geweest en in één klap kwam ik in een levensbedreigende situatie terecht. Ik moest halsoverkop een hele zware chirurgische ingreep ondergaan, eigenlijk was ik stervende. Zonder mijn 'sporthart' had ik dit verhaal niet meer kunnen schrijven. Gelukkig was de pompfunctie zo sterk dat het mij in leven heeft gehouden.

Eens je aan de hemelpoort hebt gestaan doet je dat nadenken. Wat is echt de moeite in het leven, wat doet ertoe? Herstellende van zo'n zware ingreep heb je tijd, heel veel tijd om dat te doen ... nadenken.

Wat me weliswaar gelukkig stemde was dat mijn piemel nog steeds functioneel was. Ik was nog in staat een stijve te krijgen ... oef een pak van mijn hart. Waar ik zo bang voor was is uit gebleven. Ik was zo bang impotent te zijn na deze operatie. Het tegendeel was waar ... wat ze me hebben ingespoten weet ik niet maar mijn libido is van heel hoog naar bijna voortdurend gegaan.

Na een herstelperiode van enkele weken om de lichamelijke wonden te laten genezen werd het tijd om weer aan de fysiek te gaan werken. Dit weliswaar onder strikte medische supervisie. De revalidatie houdt in dat men kracht en uithoudingsoefeningen moet doen, dit volledig gemonitord. Eigenlijk is het fitness maar op het scherm houden ze 10 tallen parameters van elke persoon goed in de gaten.

Ik was al een paar weken bezig met mijn revalidatie. Het was een hele leuke groep, ik herleefde omdat ik als sporter eindelijk weer mocht sporten. Het enige minpuntje ... onze leuke groep bestond uitsluitend uit ... mannen. Op week 3 ging, iets te laat, de deur van de revalidatieruimte open en verscheen er een dame. Het medisch personeel keek naar de deuropening, anders hadden ze het vreugdesprongetje van mijn gemonitorde hart zeker kunnen zien. "Eindelijk ... een vrouw." dacht ik. Vrouwen ... als ik al verslaafd ben is het aan vrouwen.

Ik bekeek ze van kop tot teen. Het was een dame van halverwege de 50, Grijs-blonde haren tot op de schouders in een paardenstaart. Een flinke kont, niet dik maar ook niet dun net als haar hele lichaam. Ze was volledig in het zwart gekleed, het is te zeggen zwarte legging en wijd zwart t-shirt. Als wij, mannen, binnenkomen in die ruimte trekken we ons shirt omhoog en brengen de verpleegkundigen de electroden aan op onze huid om zo ons hartritme te kunnen volgen. Zo ook bij de dame in kwestie. Zonder enige schroom rukte ze haar shirt tot boven haar borsten. Ze had een roomwitte huid en haar love-handles deden me zin krijgen. Verder had ze een zwarte sportbeha, van mindere kwaliteit, aan en kon ik haar zijkant aanschouwen. Meer was er niet nodig ... ik had weer zo'n zin ...

Ondanks haar vrij losse entree waarbij ze zomaar haar shirt omhoog deed, bewoog ze vrij timide tussen ons mannen, we waren met een man of 6. Ik sloeg haar gade. Elke move, elke stap had ik haar in het oog en zo kom ik op de kwaliteit van haar sportbeha. Normaal geeft een sportbeha extra ondersteuning maar die van haar (ofwel was het de verkeerde maat) gaf, had ik de indruk, extra vrijheid aan haar toch wel vrij laag hangende borsten. Bij elke stap die ze zetten wiebelden haar vrij grote tieten heen en weer en door de frictie priemden haar tepels tegen haar shirt. Ik moest en zou met deze dame kennis maken. Mijn reva-sessie liep ten einde en ik moest uitchecken. Bleek dat mijn gemiddelde hartslag deze sessie ietsje hoger lag dan gewoonlijk. Ik schrok er niet van maar over de echte reden wou ik niet uitweiden. Terwijl ze me de resultaten toonden op de monitor keek ik naar de gegevens van de dame en kwam zo te weten dat ze Janne heette.

De volgende sessie verliep zoals normaal, buiten dat ik kennis maakte met Janne. Ze had een vlotte babbel. Ze bekende dat het een beetje raar is als enige vrouw tussen allemaal mannen die bovendien mekaar al goed kennen. Ik stelde haar vrij snel gerust en we praatten over koetjes en kalfjes. Ook onze medische perikelen bespraken we en zo bleek dat we lotgenoten waren. We waren beiden geveld door dezelfde kwaal, veelal een mannenkwaal.

De sessies gingen voorbij, het was steeds een blij weerzien, vooral als ik Janne zag. Ze was deze keer mooi op tijd. We trainden, babbelden en onze gesprekken werden inniger. Ik trok mijn stoute schoenen aan en stuurde het gesprek richting lichamelijkheid om zo op het libido uit te komen. Ze ging er in mee en zo bekende ik haar zonder schroom dat mijn libido eigenlijk nog hoger is dan voor de operatie, dat ik bijna de klok rond 'zin' heb. Janne zat op het toestel vlak naast me en dempte lichtelijk haar stem en bekende me : "Ik heb het ook. Na mijn ingreep loop ik ook de gehele tijd zo geil. Ik heb ook steeds zo'n zin, ik loop eigenlijk altijd nat, zelfs nu."

Ik geloofde haar. Ze keek me diep in de ogen en haar blauwe ogen spuwden bijna vuur. "Ow shit ..." zei ik zonder meer en sloeg mijn blik neerwaarts, richting mijn pik die door haar schromeloze bekentenis staalhard zijdelings in mijn boxer zat. Ze volgde mijn blik en ik accentueerde mijn erectie door mijn short strak te trekken. Ze keek terug in mijn ogen en openden haar mond en deed alsof ze erin wou bijten, waarbij ze eventjes, zonder op te vallen, over de zitting van het toestel schoof om me duidelijk te maken dat ook zij zin had. Daarop likte ik mijn lippen als bij wijze: "Ik wil je natte kut likken en wel nu."

"Waar woon je?" vroeg ik "Juist buiten het centrum van Gent" zei ze. "Ben je met de wagen?" vervolgde ik. "Nee ik kom met het openbaar vervoer. Ik heb trouwens geen wagen." antwoordde Janne. We gingen verder met onze oefeningen. Regelmatig kruisten onze blikken en ondanks dat het buiten stralend mooi weer was, voelde het alsof de bliksem insloeg op het kruispunt van onze blikken. Ik had vliegensvlug het uurrooster gecheckt van de tram en daar ging ik iets mee doen.

Ik sloeg met opzet een oefening over en kon zo vroeger stoppen om me te gaan douchen. Janne werkte geil, maar toch plichtsbewust haar gehele traject af en tegen dat zij klaar was stond ik monter en fris maar o zo geil terug bij haar. Ik hield haar aan het lijntje tot ik zeker wist dat de tram was vertrokken. De eerst volgende was pas anderhalf uur later. Zo gingen we samen de lift in en toen we het ziekenhuis uit kwamen zagen we net het achterste van de bewuste tram. "Oh nee ... daar gaat mijn tram, nu moet ik anderhalf uur wachten op de volgende." klaagde ze nog bezweet van het labeur om onze conditie wat op te krikken.

"Geen paniek, Janne." stelde ik haar gerust "Ik zal je wel naar huis brengen. Het is wel prachtig weer maar toch zo bezweet, en in onze toestand moet je hier niet zo lang buiten staan. Het is te gevaarlijk om een kou te vatten." "Zou je dat echt willen doen, Danny?" huichelde ze. Ik zag het in haar ogen dat ze net als ik wist dat er neuken ging van komen. Ze kwam met haar gezicht dichterbij waarop ik ook mijn gezicht richting het hare wendde. Ik bood mijn wang aan. Ze kuste mijn wang maar hield haar lippen iets langer op mijn kaak dan normaal. Ik maakte daarvan gebruik om mijn hoofd wat te draaien en zo kwamen onze monden voor het eerst met elkaar in contact. Haar lippen voelden warm op de mijne en als het ware gelijktijdig openden we beiden onze lippen en raakten onze tongen mekaar wat een zindering teweegbracht op alvast mijn tong, ik hoopte ook dat zij hetzelfde ervoer. Daarbij liet ik mijn hand over haar rug gaan. Ik voelde het vocht van haar zweet door haar sweater. Mijn hand zakte tot over haar in haar strakke legging verborgen kont. Dit voelde nog vochtiger door het zweet dat over haar rug naar beneden is gelopen. Ik kon het niet laten eens stevig in haar kont te knijpen.

Zo gingen we richting parkeer garage. Regelmatig ging ik met mijn hand over haar rug en kont. Bij mijn wagen aangekomen was ze wel zo hoffelijk om een handdoek uit haar tas te nemen om op mijn autozetel te leggen. Ze wist dat haar legging doorweekt was van het zweet, stiekem hoopte ik niet enkel van het zweet. Ik startte de auto en zei haar me naar haar thuis te loodsen. Zo gezegd zo gedaan. Ze stuurde me dwars door de stad tot aan een flatgebouw. We hadden geluk en ik kon me reglementair aan de kant van de weg parkeren. Zelf maakte ik geen aanstalten uit te stappen. "Kom je niet eens binnen, kunnen we iets drinken." vroeg ze me. Oef ik had de situatie juist ingeschat, ze vroeg me binnen ... "Ik ga haar neuken!" gierde door mijn gedachten.

Ze drukte op de knop van de lift en de deur opende zich onmiddellijk. Van daar duwde ze op nummer 3, de deur sloot. Er was spanning voelbaar in de krappe lift. Weer vonden onze ogen mekaar en zonder woorden ging ik naar haar toe en begon haar hevig en nat te tongzoenen. Hierbij sloegen we beiden onze armen stevig rond mekaar. Verstrengeld in mekaar schoof de deur open. Wat stond ik met een stijve, mijn lul deed pijn in mijn spannende broek.

Ze had reeds haar sleutel in haar hand. Opende de deur van haar flat. "Het is hier niet zo groot." verontschuldigde ze zich. "Hoeft ook niet voor een alleenstaande dame." stelde ik haar meer op haar gemak. Er hing een zwoele warmte in de ruimte. De zon zat vol op het grote schuifraam. Terwijl Janne richting het raam ging zei ze me te gaan zitten. Ik nam plaats op een stoel die aan tafel stond. Ze schoof het hele raam open om frisse lucht binnen te laten. "Wat wil je drinken ?" vroeg ze "Iets fris aub." liet ik weten. "Cola, om wat suikers aan te vullen na ons sport uurtje?" stelde Janne voor. Ik stemde in.

Terwijl ze me mijn cola op de tafel zette zei ze: "Ik ga me eerst douchen. Terwijl ze zo dicht naast me stond kon ik haar lichte zweetgeur waarnemen. " Zonder me de tijd te geven te reageren ging ze richting haar badkamer. Dit wist ik aangezien de deur openstond. "Janne, voor mij hoeft dat niet hoor. Zwetende vrouwen hitsen me onwijs op." riep ik haar na. Ze was reeds haar badkamer binnen en een tel later kwam ze terug naar buiten, ze kwam, me diep in de ogen kijkend, op een verleidelijke manier, op me af. Ik schoof mijn stoel wat achteruit, zodat ik vrijkwam van tafel. Janne kwam voor me staan, boog voorover en sloot mijn benen. "Is dat zo, Danny" vroeg ze geil. Ze nam haar zwart shirt onderaan beet en trok het over haar hoofd. Met haar grote borsten en stijve tepels in haar beha stond ze pal voor me en kwam in spreidstand op mijn dijen zitten. We begonnen innig te zoenen. Ik streelde haar rug, haar zijde, haar buik. Deze was niet meer zo heel stevig en strak maar net zoals je bij een dame van 55 à 60 jaar zou verwachten.

Ik haakte mijn vingers achter de rekker van haar sportbeha en wou deze omhoog tillen. Ze nam mijn handen beet en stamelde ; " uhuh ... nee ... ze zien er niet uit. Ze hangen." "Dat weet ik." zei ik. Verwonderd keek ze me aan. Ik kon de vraagtekens in haar ogen zien. "Ik heb naar je zitten staren sinds je de allereerste keer de sportzaal binnenkwam. Dus ..." Ik ging met mijn mond naar haar oor en fluisterde met veel hete adem: "Zwetende vrouwen hitsen me op maar hangtieten brengen me door het dolle heen." waarop ik terug de rekker uitrekte waardoor haar borsten eruit zakten. Met open mond keek ze me aan terwijl ik naar haar tieten staarde. Ik deed een gebaar haar armen omhoog te doen zodat ik de beha volledig kon uittrekken, wat ze deed.

Eindelijk zag ik haar borsten en tepels. Daar hoopte ik op sinds de eerste keer dat ik Janne zag. Haar tieten hingen inderdaad, so what? Ik zag dat ze hun plicht hadden gedaan, ze had haar kinderen gezoogd. Dit brengt steeds zoveel bewondering van mij boven richting de dame in kwestie. Ik zag het aan haar tepels, licht roze, flink uit de kluiten gewassen knopjes op dezelfde roze tepelhoven niet zo heel groot maar ruimschoots voldoende. Daar hing mijn dada letterlijk voor mijn ogen. Ik bewonderde ze, was erdoor gefascineerd, dit tot ongeloof van Janne, die zich schaamde voor haar hangers. Ik kon ze niet meer weerstaan en stortte me op deze rijpe uiers en dito spenen. Ik kneedde ze met al mijn skills. Zachtjes, dan weer hevig zodat haar tepels van tussen mijn duim en wijsvinger priemden en ik me met mijn mond erop kon storten. Ik zoog er meteen krachtig aan, klemde de ene tepel tussen mijn lippen en trok hem zo lang mogelijk. Met een geluidje liet ik hem uit mijn mond floepen. De andere likte ik sensueel met mijn tong, terwijl ik met mijn bruine ogen die blauwe kijkers van Janne opzocht om hem daarna stevig te zuigen.

Janne keek me aan met een blik van: "Wat vindt je daar nu aan?" Ook deze tepel liet ik uit mijn mond. "Superlekkere tieten heb je." fluisterde ik haar toe en weer vonden onze monden mekaar. Ook haar vingers gingen op verkenning. Aan de zijkant van mijn lichaam onder mijn ribben voelde ik ze kriebelen om zo mijn t-shirt te kunnen beetnemen en ook omhoog te geleiden. Zonder op een teken van Janne te wachten deed ik mijn armen omhoog zodat ze het ook uit kon trekken. Haar zachte handen gingen over mijn blote torso en onzer beide armen omklemden elkaar zodat we onze blote bovenlijven tegeneen persten. Het voelde zo heerlijk. Ik voelde haar slappe memmen en haar harde rubberachtige tepels tegen die van mij. Wat hou ik van dat gevoel. Al zoenend ging ik met mijn handen over haar rug, daalde ik af, haar kont opzoekend. Ik kneedde haar kont en ging met mijn handen in haar legging en kon zo haar blote kont betasten. Ik probeerde haar legging en slip naar beneden te stropen waarop ze onze kus onderbrak en ging staan. In één ruk stroopte ze haar legging en slip omlaag, ze schopte haar sneakers uit en stapte zo uit haar beide broeken. Hetgeen ik steeds hoop als ik een nieuwe verovering naakt te zien krijg werd werkelijkheid. Een glad geschoren venusheuvel en spleet wel met uithangende kleine labia met een glinstering tussen. Janne staat nat!

Ik stond zo heet dat ik hetzelfde deed. Ik wou, nee moest mijn stijve de vrijheid schenken. Ik wou haar ook mijn stijve showen. Ik wou niet afgaan omdat ik voelde als er nu 5x aan mijn pik wordt getrokken spuit ik mijn zaad reeds. Daarom wou ik er de spanning wat af. Terwijl ze zich van haar sokken ontdeed vroeg ik haar om me te bewijzen dat ze tijdens het sporten wel degelijk nat zat. "Hoe kan ik je dat nog bewijzen?" vroeg ze ietwat verontwaardigd. "Toon me je slip. Indien je echt nat zat moet het kruisje echt wel zijn doorweekt." Aan haar blik te zien was ik blijkbaar de eerste vent die haar dat vroeg. Onwennig haalde ze haar slip uit haar legging en toch met enige verlegenheid aarzelde ze naar mij kijkend. "Toon me de binnenkant van je kruisje." droeg ik haar op. Ze legde de buitenkant van haar kruisje op haar hand om me zo de binnenkant te laten zien. "Ik heb die wel al van gisteren aan, ik doe geen fris gewassen slip aan om te gaan sporten." verontschuldigde ze zich.

Ik bekeek het slipje en zag een brede gele streep met een glanzende slijmlaag boven. "Ik geloof je ..." zei ik zonder haar aan te kijken, mijn blik gefixeerd op de slip. Daarop nam ik haar pols beet en wreef met haar hand de vrouwelijke uitscheiding uit over mijn mond en neus. Het geurde intens. Maar zoals een andere schrijver hier in een verhaal citeerde: "Vies is geil." Dit uitte hem in dat ik spontaan, zonder dat er aan mijn pik werd gezeten, klaarkwam. Ik begon te kreunen en te steunen en was eigenlijk heel gegeneerd dat ik zomaar begon te spuiten op Janne haar vloer. "Maar enfin …" bazelde Janne gegeneerd, verbouwereerd, ergens toch gefascineerd, verrast. Ik wou niet uit mijn rol vallen en probeerde mijn gene te verdoezelen door in de aanval te gaan: "Schaam jij je om je vrouwelijkheid? Je vrouwelijke afscheiding?" "Dit … dit heb ik nog nooit meegemaakt." dotterde ze.

Ik wou haar kussen maar ze wendde haar mond af. Ik voelde eigenlijk dat ze het een beetje 'te' vies vond. Ongetwijfeld moet ze ook haar eigen geur hebben geroken. Ik nam haar haren beet en fixeerde zo haar hoofd om mijn mond op die van haar te zetten en zo terug aan het zoenen te gaan. In no time voelde en hoorde ik haar diep door haar neus ademen. Janne ging mee in mijn spel. "Vies is geil." hijgde ik tussen het lebberen door. Ondertussen had ik weer haar slappe memmen in mijn handen en speelde er met hartenlust mee. Van daar daalde ik af richting haar rijpe spleet. Zij op haar beurt had al mijn nog nadruipende pik beet die maar iets aan stijfheid had ingeboet na mijn spontaan orgasme. Gewillig deed zij haar benen uiteen om me toegang te geven tot haar bron van vaginale afscheiding. Terwijl mijn vingers de basis van haar knopje masseerden wreef ik mijn rechter voet in mijn op de vloer liggende zaad. Ik bracht deze voet op de hare en smeerde mijn zaad over haar wreef en onderbeen. "Pervert!" hijgde ze waarop ze door haar benen zakte en mijn stijve binnenhapte.

Janne had ervaring dat voelde ik aan alles. Quasi direct had ze oraal mijn pik gestroopt door, met exact de juiste dosis druk om haar lippen mijn 51 jarige pik, te pijpen. Heerlijk als je blote eikel de binnenkant van een natte, warme mond voelt. Ik gedroeg me passief en liet alle eer aan haar. "Leef je uit! Deze pik staat stijf voor jou! Door jou!" begon ik geil tegen haar te praten. Meer dan hevig geslurp en mmm hummm kon ze niet uitbrengen. Gelukkig voelde ik ondanks haar meesterlijke gepijp nog niet de minste drang om klaar te komen. Zeker dankzij mijn eerdere 'ongelukje.

"Genoeg!" zei ik haar, nam haar handen beet en geleidde haar omhoog. Vanaf dat ik aan haar borsten kon had ik deze weer beet. Het voordeel van slappe hangtieten is dat je ze echt dan beetnemen. Ik duwde haar met haar tieten in mijn handen achteruit en loodste haar zo doorheen haar flat naar haar openstaande slaapkamer en duwde ze ruw op bed. Ze liet zich gewillig vallen en volledig uit zichzelf opende ze haar benen wijd. Haar binnenste kutlippen kleefden aan elkaar van haar kwijl. De binnenkant van haar dijen glinsterden. Zoals het een echte natte rijpe vrouw betaamd lekte haar doos haar natuurlijke glijmiddel. Het was als het ware een trechter die een man geleidt tot hij in haar meest intieme ruimte, haar het maximum aan genot kan schenken.

Bewonderend keek in naar haar meest private zone. Dat is iets wat me nooit verveeld, ik kan er uren naar kijken. Ik heb zo'n fascinatie voor het vrouwelijke geslachtsorgaan. Elke vagina is uniek. Nog nooit heb ik 2 dezelfde kutten gezien. Gelukkig haalde Janne me uit mijn ban. Ze ging met haar handen tussen haar dijen en opende zo haar kleverige kleine schaamlippen. Ik begreep wat ze wou. "Ik heb net mijn amuse gehad, hoog tijd voor het voorgerecht." zei ik, haar geil in de ogen kijkend. Ik doelde met amuse op haar slip. Ik kroop op het bed en ging als een jachthond mijn neus achterna, en plantte mijn mond op haar geurende paradijs. Ik zoog aan haar bescheiden clitoris. Ook dit knopje werd gestroopt, dit maal door mij. Dit deed Janne een beetje schrikken waarop ze licht opwipte en licht kreunde. Ik nam haar handen en liet ze uit deze zone verdwijnen. Ik nam daar de regie over. "Speel me je tieten." zei ik. Ze gehoorzaamde. Ik hou zo van het zicht van een vrouw die met haar eigen borsten speelt. Terwijl ik al mijn kut-lik vaardigheden toonde keek ik naar haar tieten spel.

Ze kneep erin, ze masseerde ze, trok hevig aan haar tepels. Ik slurpte op mijn beurt aan haar gleuf. Met hele lange halen likte ik haar. Ze kronkelde van genot. Ik plaatste mijn handen onder haar kont en liftte deze ietwat. "Zuig je tepels!" beval ik haar. Weer zag ik enige vertwijfeling in haar ogen. Ik nam haar hand beet en geleidde die naar haar hoofd zodat haar tepel echt wel in de buurt van haar lustvolle mond kwam. Aarzelend nam ze haar speen tussen haar lippen en beetje bij beetje werd haar lust voor eigen borsten heviger. Enige schroom overwonnen, hing ze tellen later aan haar eigen memmen als een zogend kalf bij de moeder.

Ik plaatste mijn hand weer onder haar kont. Ze lag in maximale spreidstand en ik kon zo haar hele onderkant aanschouwen, vanaf haar staartbeen tot haar navel, kortom haar gehele intieme zone. Ik plaatste mijn tong juist onder haar staartbeentje en met veel druk stuurde ik deze door haar reet, over haar anus, scrotum, kut waarin ik dieper ging, over haar pisgaatje tot haar clit die ik opzoog. Zo likte ik haar hele onderste. Ik besteedde meer en meer aandacht aan haar kut waarin ik zo diep mogelijk ging met mijn tong. Janne lekte, een combinatie van mijn spuug en haar kutsap. Het dreef uit haar vagina en liep door haar reet over haar kontgat. Al likkend, zuigend en slurpend plaatste ik mijn duim in het middelpunt van haar bruine roos. Ze duwde zichzelf iets opwaarts. Weer ervoer ze een aarzeling. Ik keek haar streng in de ogen. Inmiddels had ze wel door dat ik de regie had. Haar nog in de ogen kijkend verschafte ik mijn duim een toegang tot haar darm. Haar gezicht vertoonde een uitdrukking van pijn en genot. Ze spande haar aars vrij strak op. Eens mijn duim op zijn diepste in haar kont zat stortte ik me weer op haar kut en clit. Ik voelde de spanning van haar sluitspier om mijn duim verzwakken. Ze gaf zich gewonnen. Vrij vlug voelde ik haar kont weer strakker worden, ook haar benen spanden zich op, haar ademhaling stokte en haar purperen knopje stak zijn kopje als het ware op om te zeggen: "Hier!!!" Met mijn andere hand stak ik vingers in haar kut en zocht haar g-spotje op terwijl ik me met mijn mond op haar clit stortte en hem met veel tongdruk likte en zoog. Ze liet haar tieten los, haar tepel liet ze ook voor wat hij was. Ze sloeg haar vlakke handen op het matras en klemde het laken in haar vuisten. Een erotisch gekerm en gekreun, nee eerder gejammer vulde de slaapkamer. Ze trok aan het laken en hevig ging haar hoofd heen en weer alsof ze van 'nee' schudde. Janne kwam tot een orgasme en wat voor één. Voor mijn als genot verstrekker leek het eeuwig te duren. Ik genoot van het schouwspel. Niets is mooier dan de gezichtsuitdrukking van een klaarkomende vrouw.

Het is ongelofelijk hoe snel een clitoris krimpt na een orgasme. Toen haar opstandige knopje zijn timide, bescheiden, onharde formaat had aangenomen, trok ik mijn duim terug uit haar kont. Ik hield met beide armen haar benen in deze positie en kon zo in haar neuktempel kijken. Wat roze en glinsterend begint gaat over in een zwart enigma waar je het einde niet van kan zien. Iets mysterieus, iets wat je wil ontdekken maar dat kan alleen door penetratie. Je ziet het niet maar je kan het enkel voelen. Dit is de oerdrang die menig gezonde man wel pleegt te hebben. Ik kwam hoger, mijn pik stokstijf naar voor gericht. Hij wou hetzelfde als ik … Janne voelen, Janne uitwonen.

Blindelings vond mijn paarse blote eikel de weg. Ik steunde op beide handen naast Jannes schouders. Weer vonden onze ogen mekaar, ik las in die van haar: "Doe het, kom in mij, pak me, …" Gezien de diameter van haar neukgat kon ik me enige kracht veroorloven en in één hevige beweging plofte ik mijn stijve lans in haar geboortekanaal. Onze monden vonden elkaar en tussen het tongen door hijgde ze: "Neuk me vuile pervert, doe me, pomp in me."

Daarop begon ik stevig in en op haar door te beuken. Als een vrouw zo geil tegen me praat ontwaakt het ware beest in me. Ik wipte op haar alsof mijn leven ervan afhing. Ze omklemde mijn kont met haar hielen om me nog dieper in haar te trekken. Ik had mijn handen onder haar schouders en trok haar nog feller tegen me aan. Het voelde alsof we beiden werkten naar het punt alsof het mogelijk is om te versmelten tot één geheel. Ongelofelijk hoe innig het gevoel kan zijn met iemand die je amper kent. Ook ik heb dit maar zelden meegemaakt of komt het omdat we immers lotgenoten zijn?

Ondanks dat Janne niet zo heel strak aanvoelde, niet wat haar rijpe lichaam noch wat haar kut betrof voelde het zalig. We wipten als pubers bij hun eerste keer. Het enige verschil was dat we het heel wat langer konden volhouden. Ik stopte met pompen en ongemanierd trok ik de bovenste lade van haar nachtkastje open. Ietwat geërgerd keek ze me aan. Ik had gegokt en het was wel een goeie gok! Net zoals bij het nachtkastje van mijn vrouw vond ik ook bij Janne enkele seksspeeltjes. Daar het bij mijn vrouw vol ligt is Janne haar assortiment beperkt tot … het hoogst nodige, laten we zeggen. Enkele vibrators zag ik en ik pikte er de dunste uit. Het was een paars exemplaar zo'n 3cm diameter en een 15cm lang. Ik zei haar op ellebogen en knieën te steunen wat ze deed. Door deze houding rekte haar kontkaken open en zag ik haar bruine ster. Ik liet een flinke hoeveelheid spuug op het sterretje vallen alsook op de vibrator. Ik plaatste de bescheiden kunsteikel tegen haar kern, "Nee …" protesteerde Janne maar ik negeerde dat en drukte de kunstpik naar binnen. Ik gaf haar de tijd om te wennen en draaide aan het uiteinde en het apparaat begon te zoemen en te trillen.

Toen de vibrator vrij diep in haar darm zat stak ik mijn pik terug waar hij hoorde te zitten op dat moment … in haar kut. Weer stak ik hem diep en zei tegen Janne te persen met haar darmen alsof ze moet poepen. Hierdoor perste ze de vibrator er bijna uit. Ik volgde de beweging met mijn pik in haar kut en zo begonnen we terug te neuken met dat verschil dat ik niet alleen met mijn pik in haar kut ga maar ook, door de kunstpik op mijn schaambeen te drukken, haar kont neuk. "Gaat het? Is het ok?" vroeg ik haar. Want ik ben niet de man om een vrouw te forceren. "Ooh ja ga door." hijgde ze. "Is dit je eerste DP?" vroeg ik zwoel in haar oor terwijl ik haar bleef raggen. "Ja ga door." kreunde ze geil. Ik dekte haar als een reu zijn teef. Als ik onderlangs met mijn hand richting haar clit ging voelde ik een draad van haar dikke slijmerige kwijl die reikte tot op het laken. Ik ving het op met mijn vingers en bracht het naar haar mond. Zonder iets te moeten zeggen slurpte ze haar eigen kwijl op van mijn vingers en terwijl hadden haar eigen vingers haar clit gevonden en begon ze hem hevig te stimuleren.

Door het gevoel los door haar darm en geboortekanaal van de trillende, neukende vibrator aan mijn lul, voelde ik mijn zaad beginnen opborrelen. Het was een ongelijke strijd, één die ik niet kon winnen door me langer in te houden. Ik wou het ook niet, ik wou van mijn zaad af. Deze keer wel waar het thuis hoort … diep in een natte kut. Ook Janne begon weer ongecontroleerd te bewegen. Ik wist wat dit in hield. Nog met mijn laatste krachten stelde ik mijn orgasme uit tot zij kwam. Weer was het alsof er aan haar orgasme geen einde kwam en na luttele seconden hield ik het ook niet meer en leegde mijn zak diep in haar doos. Ik voelde dat het zaad er krachtig uitspoot en hoopte echt haar baarmoedermond te raken.

Beide uithijgend, mijn lul slapper wordend, glijdt deze uit Jannes paradijs. Meteen erna komt ook de zoemende kunstpik uit haar aars. Deze had wat aan netheid moeten inleveren. Toen Janne hem vastnam om hem uit te schakelen, zag ik schaamte in haar ogen. Ik kuste haar om haar gerust te stellen en zei: "Dit is de natuur schat, schaam je toch niet. Ik weet immers dat dat kan gebeuren als je in een dame haar achterpoortje gaat." Een kus later vervolgde ik: "Vies is geil."

Ze draaide zich in mijn schoot en lepeltje-lepeltje lagen we na te genieten. Net voor we zouden indommelden mompelde ze nog: "Vies is geil." We vielen in een zalig middagdutje.

Anderhalf uur werden we wakker en besloten ons te gaan douchen.

Ik nam afscheid van Janne en vroeg me af of we elkaar nog terug zouden zien. Mijn revalidatie was immers afgelopen, die van haar liep nog enkele weken verder.

We wensten mekaar het allerbeste toe met nog een allerlaatste tongzoen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Billen, Dp, Dubbele Penetratie, Kontje, Milf, Tepel, Tepels, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...