Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Dommax19
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 8512
Lengte: Lang | Leestijd: 16 minuten | Lezers Online: 1
Bij Hem Thuis
Ter herinnering even een korte omschrijving van de mensen in het verhaal. Ik/de meester: ik ben Max, bruin haar, bruine ogen, slank, sixpack, 17cm lang en 6cm in diameter. Verder ben ik ongeveer 1.85m lang. Lisa: Lisa is 17 jaar, heeft blond haar en blauwe ogen, cup 75b, een prima kont, een slank figuur en is 1.70m lang. Mocht je willen meemaken hoe het is om een ervaren meester te hebben kun je me altijd toevoegen op snapchat: dommax25.

Ondanks dat ze nog steeds niet heeft mogen komen is Lisa enthousiast als ze terugkomt bij haar vriendinnen. Ze neemt haar beste vriendin, Anaïs, apart en vertelt dat ze verwacht dat ze vanavond niet thuis slaapt. Ik heb een jongen ontmoet, is het enige wat ze er voor de rest over deelt. Anaïs wil natuurlijk details weten, maar die komen nog wel zegt Lisa. Kun jij voor mij coveren bij mijn ouders en je reservekleding en stick meenemen voor de wedstrijd morgen? Vraagt ze lief, hopend zo te zorgen dat ze desnoods direct door kan naar de hockeywedstrijd die de volgende ochtend gepland staat. Tot haar opluchting stemt Anaïs in, ze appt haar ouders dat ze bij een vriendin slaapt en heeft het gevoel nu helemaal klaar te zijn voor wat haar meester met haar van plan is.

De rest van de avond gaat in een waas voorbij. Haar meester zit nog één keer aan haar kont als hij langsloopt, maar verder ziet ze hem niet meer. Tot ze ineens een appje krijgt. Het is een adres op ongeveer 20 minuten fietsen van de school. Lisa neemt gehaast afscheid van haar vriendinnen en rent bijna naar haar fiets. Ze start de navigatie op haar telefoon en racet naar de locatie die aan haar doorgestuurd is. Als ze er aankomt ziet ze een groot vrijstaand huis met een nette verzorgde tuin. De oprit is verder leeg. Nu toch wel wat gespannen checkt ze nog twee keer of ze op de juiste plek is en belt dan aan.

Ze staat ongeduldig te draaien voor de deur, ze staat bijna op het punt om nog een keer aan te bellen als de deur opengaat. Ze voelt zich klein worden als ze naar hem kijkt. Weer die doordringende blik die haar van top tot teen lijkt te inspecteren. “mag ik binnenkomen?” vraagt ze uiteindelijk voorzichtig. “jurkje uit” is het barse antwoord. Lisa kijkt hem met grote ogen aan “maar…maar ik heb hier niks onder aan” stamelt ze. Haar meester blijft haar onbewogen aankijken. Natuurlijk wist hij allang dat ze er niks onder had, hij had zelf toestemming voor haar outfit gegeven. Een discussie gaat ze niet winnen, dat is wel duidelijk. Machteloos kijkt Lisa om zich heen, als ze verder niemand ziet trekt ze langzaam haar jurkje over haar hoofd omhoog, waardoor ze nu volledig naakt bij haar meester voor de deur staat. Ze heeft het gevoel alsof ze licht geeft zo in het donker voor iedereen zichtbaar terwijl haar meester nog steeds niet aan de kant gaat. Eindelijk pakt hij het jurkje uit haar hand en stapt opzij om haar binnen te laten. Opgelucht schiet Lisa langs hem heen en hoort de deur achter haar op slot gaan.

Toch wel wat gespannen blijft ze in de gang staan wachten. “op je knieën slet.” Zegt hij streng. Ze gehoorzaamt meteen en gaat op haar knieën zitten. Tot haar verbazing doet hij een soort zwarte halsband om haar nek, ze ziet nog net de tekst slut er in witte letters opstaan voordat hij strak om haar nek wordt geklikt. Het zit net te strak om prettig te kunnen ademen, maar niet zo strak dat ze het risico loopt om flauw te vallen. Onbewogen haakt hij een lijn vast aan een metalen ring die aan de voorkant van de halsband hangt. Zonder iets te zeggen loopt hij de trap op. Ze krijgt niet de kans om overeind te komen voordat de lijn strak trekt en kruipt daarom onhandig zo snel mogelijk achter hem aan de trap op. Als ze had gedacht wat controle terug te hebben gekregen met haar initiatief op de toiletten, dan is die illusie nu volledig verdwenen.

Bovenaan de trap stopt hij niet en ze ziet zich gedwongen nog verder te kruipen, tot ze bij zijn slaapkamer komen. Ze ziet er weinig bijzonders aan, behalve dan de wetenschap wiens kamer dit moet zijn. Hij dirigeert haar naar het bed, waarna hij de lijn loslaat. Met een geile blik in haar ogen kruipt ze het bed op. Afwachtend kijkt ze hem aan. “waarom ben je hier?” vraagt hij haar terwijl hij diep in haar ogen kijkt. “de eerlijke reden he. Geloof me, je wil niet tegen mij liegen.” Met een rood hoofd geeft ze antwoord: “omdat ik graag klaar wil komen en seks met u wil meester.” Het voelt allemaal zo vernederend en toch, haar kutje heeft nog nooit zo hard om aandacht geschreeuwd en hij heeft haar nog niet eens aangeraakt. Haar antwoord zorgt voor een glimlach op zijn gezicht. “zozo…dus je hebt het nodig om hard genomen te worden sletje?” ze knikt meteen enthousiast een draait een beetje met haar kont. “ben je aan de pil?” is de volgende vraag. Weer knikt Lisa, “ja meester. Wilt u me alsjeblieft neuken?” voegt ze eraan toe.

“ga op je rug liggen. Armen en benen gespreid.” is het korte antwoord. Gretig gaat ze op haar rug liggen en spreid haar armen en benen zo ver mogelijk op het tweepersoonsbed. Ze snapt niet hoe ze die niet eerder gezien heeft, maar hij haalt bij één van de poten een touw tevoorschijn wat al aan één kant aan de poot vastzit. Hij pakt haar enkel vast en trekt die nog wat verder naar de hoek, waarna hij haar strak vastbindt aan de poot van het bed. Haar andere enkel en beide polsen krijgen dezelfde behandeling. Lisa voelt een spanning in haar spieren die net niet erg genoeg is om pijnlijk te zijn, ze probeert te bewegen, maar meer dan twee of drie centimeter lukt niet. Haar hart gaat wild tekeer terwijl ze daar volledig weerloos voor hem op bed ligt.

Hij bekijkt haar uitgebreid en dan voelt ze twee van zijn vingers over haar natte kutlippen strelen. Er gaat een rilling door haar lijf en ze kreunt zacht. Hier heeft ze al zolang naar verlangt denkt ze terwijl hij rustig over haar clit begint te strelen. Het tempo gaat al snel omhoog en haar gekreun wordt steeds luider. In sneltreinvaart bouwt haar orgasme op en hij is nog geen twee minuten bezig als ze luidkeels begint te smeken om toestemming. “alstublieft mag ik komen meester? Ik hou het echt niet meer!” gilt ze. “nog niet” zegt hij met een gemene lach en hij haalt zijn vingers weg bij haar kutje. Ze kan een gefrustreerd kreuntje niet onderdrukken terwijl ze probeert haar kruis terug naar zijn vingers te duwen.

Hij staat op van het bed en begint zich rustig uit te kleden. Tevreden ziet ze dat het uitzicht hem toch niet zo onberoerd heeft gelaten als zijn rustige gedrag suggereert, als hij zijn broek omlaag doet ziet ze dat zijn grote lul keihard is. Nu ze er goed naar kijkt kan ze eigenlijk niet geloven dat dat ooit in haar gepast heeft. Maar toch komt dat gevaarte nu weer op haar af terwijl hij tussen haar benen gaat zitten. Hij kijkt haar aan terwijl hij zijn lul langzaam tegen de opening van haar kutje zet. Veel te langzaam vindt ze, ze worstelt met de touwen terwijl ze probeert haar kutje weer omhoog te duwen. Doordat zijn eikel al wel haar kutlippen raakte heeft ze een heel klein beetje succes, ze voelt haar lipjes iets wijken door de extra druk. Dit levert alleen maar meer frustratie op, omdat hij zo dichtbij is, maar ze toch nog niet krijgt wat ze nodig heeft. “alsjeblieft neuk me meester” kreunt ze op een zeurderige toon.

Tot haar teleurstelling trekt hij juist terug. Maar voordat ze kan protesteren stoot hij vooruit. Bijna driekwart van zijn lul glijdt bij haar naar binnen en ze gilt het uit terwijl ze voor de tweede keer in haar leven voelt hoe haar kutje tot haar maximum opgerekt wordt. “ah ja meester, neuk me! Neuk me hard!” kreunt ze. Ze ziet een blik vol lust als ze in zijn ogen kijkt terwijl hij wat terugtrekt en haar met lange diepe halen begint te neuken. Hij gaat al snel harder en sneller. Lisa wordt overweldigd door het genot, ze kan niet anders dan kreunen terwijl het geluid van haar soppende kutje de ruimte vult. Zijn grote dikke lul weet precies alle gevoelige plekjes te raken en het duurt dan ook niet lang voordat ze haar orgasme weer op voelt komen. Het gevoel is zo intens dat ze het niet voor elkaar krijgt om te praten, ze probeert om toestemming te vragen maar krijgt alleen een “aaahh m…meester” over haar lippen. Ze voelt paniek opkomen als ze voelt dat ze het niet langer meer tegen gaat kunnen houden maar nog steeds niet anders kan dan kreunen.

Alsof hij het aanvoelt stopt hij opeens met bewegen. Het duurt even voor Lisa beseft wat er gebeurt, maar dan begint ze wanhopig en vurig te spreken “mag ik komen meester, alstublieft laat me komen. Ik kan niet meer! Neuk me alstublieft klaar” ze beweegt zo goed mogelijk met haar heupen terwijl ze smeekt. Hij kijkt haar glimlachend aan en begint weer hard te stoten. Alle intensiteit komt direct terug en de laatste woorden gaan over in een luide kreun. Na een paar stoten zit ze alweer op het randje en ze richt haar wanhopige blik op hem. “kom voor me” zegt hij eindelijk en met een luide gil duwt Lisa zich zoveel mogelijk omhoog terwijl haar hele lichaam schokt en het orgasme in golven door haar heen trekt. Er loopt nog meer geil langs zijn lul haar kutje uit en het orgasme gaat maar door en door, alle spanning en frustratie van de afgelopen weken krijgt eindelijk een uitweg. Haar kutje pulseert om zijn lul terwijl hij blijft rammen.

Eindelijk neemt de intensiteit wat af maar de constante stimulatie zorgt ervoor dat dat niet lang duurt. Al helemaal als hij er een vibrator bij pakt en die op haar clit drukt. Aan de lampjes ziet ze dat hij op stand 4 van de 8 staat. Lang heeft ze niet om daar over na te denken want de dubbele stimulatie dwingt haar vrijwel direct naar haar volgende orgasme. Ze kan nergens heen en heeft het gevoel dat ze gek wordt van de intensiteit. Haar laatste beetje controle probeert ze te gebruiken om het uit te stellen, maar ze voelt heel duidelijk dat dit kansloos is. Gelukkig hoort ze tussen haar kreunen door ineens “komen slet.” Niks houdt haar nu nog tegen en binnen 5 seconden raast het tweede orgasme al door haar lichaam. Ze is nog net helder genoeg om te voelen dat de lul in haar lijkt te schokken terwijl haar meester kreunt. Pas als ze het zaad met grote kracht tegen de wand van haar kutje voelt spuiten, beseft ze dat hij ook komt.

Het tweede orgasme duurt nog langer dan de eerste en Lisa voelt zich volledig leeg als het eindelijk wegebt. “dankuwel meester” weet ze zuchtend uit te brengen als hij zich uit haar terugtrekt. Verward merkt ze dat hij wel uit haar is, maar de vibrator nog steeds op haar ligt te trillen. Zou hij die vergeten zijn ofzo? Hoort hij dat geluid van het trillen dan niet? Gaat er door haar hoofd. Ze wil het net aan hem vragen als ze ziet dat hij intussen tape gepakt heeft. Het trillen op haar clit maakt het nadenken lastiger en ze snapt nog niet wat dit allemaal te betekenen heeft.

Het antwoord krijgt ze vrijwel meteen, hij tapet de vibrator stevig op haar clit. Het drukt op haar enorm gevoelige plekje en ze probeert hem weg te schudden, of haar kutje omlaag te trekken om het te ontwijken. Zonder succes. Ze kijkt met bange ogen naar hem op als hij de vibrator naar de hoogste stand zet. “AAAH nee meester, please stop!” gilt ze. “het is te gevoelig, ik kan niet meer!” probeert ze met overslaande stem. “jij wilde toch zo graag komen slet? Geniet ervan.” Zegt hij onbewogen. Hij plaatst een blinddoek om haar hoofd en een paar seconden later hoort ze de deur dichtslaan. Ze wordt in haar eentje achtergelaten met de vibrator die onverbiddelijk door blijft trillen. Wat nog heftiger voelt nu ze niks ziet.

Tot haar verbazing gaat de pijnlijke intensiteit langzaam steeds meer over in genot. Ze kan geen seconde stilliggen terwijl ze blijft gillen en kreunen. Het duurt niet lang voor haar derde orgasme van de avond door haar lijf trekt, maar dat levert geen rust op. De pijnlijke intensiteit is meteen terug na het orgasme en nog erger dan eerst. Ze blijft gillen en kreunen, maar er komt geen reactie. Dit gebeurt keer op keer opnieuw, ze raakt de tel kwijt van haar orgasmes en op een punt merkt ze dat er tranen over haar wangen beginnen te stromen. Ze heeft geen energie meer over en voelt dat het steeds langer duurt voordat ze klaarkomt.

Het voelt een als een eeuwigheid en ze is er van overtuigd dat ze er de hele nacht heeft gelegen als ze ineens voelt dat het trillen stopt. Ze heeft hem niet eens aan horen komen, maar haar meester doet haar blinddoek af. Volledig leeg en uitgeput fluistert ze “dankuwel”. Hij maakt voorzichtig alle touwen los en haalt ook de vibrator weg. “heb je nog steeds klachten over dat je niet vaak genoeg mag komen?” vraagt hij spottend. Lisa schudt krachteloos haar hoofd “nee meester, ik zal daar nooit meer over klagen.” Fluistert ze met tranen in haar ogen.

Een groot deel van het beddengoed is doorweekt door haar geil en het zaad wat uit haar gelopen is. Hij helpt haar overeind en neemt haar mee naar de badkamer, waar hij teder haar lijf schoonmaakt. Daarna draagt hij haar naar de logeerkamer, waar ze samen in bed gaan liggen. Met het gevoel alsof ze genoeg orgasmes heeft beleefd voor de rest van haar leven zakt Lisa vrijwel direct uitgeput in slaap tegen haar meester aan. Als ze naar de klok had gekeken had ze geweten dat ze in totaal een half uur met de vibrator op haar clit heeft gelegen. En het dus nog veel, veel langer door had kunnen gaan. Haar meester kijkt tevreden naar haar vredig slapende lijf, die gaat morgen een zware wedstrijd hebben, bedenkt hij glimlachend.
Trefwoorden bij dit verhaal: Slet, Sletje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Bbw Monique's ShopdagDoor: Eschaton
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma, Plas,
"Graag zou ik mijn verhaal willen delen met jullie. Mijn naam is Monique en ben sinds enkele jaren weduwe. Ik ben 57 en kinderloos. Ben niet zo groot, 1m72, en ben altijd al een zware dame geweest. Ik heb nooit echt de moeite gedaan ..."
17-07
8.1
Maianne - 8Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdag, weer een normale dag, nou ja helemaal normaal liep het niet, om ongeveer 11.00 uur ging opeens mijn telefoon. Hannie aan de lijn. Vertel het maar Hannie maar wel even kort graag, ik ben op een klus en kan niet lang en uit..."
17-07
9.1
Schooljuf SandraDoor: Boris
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Juf,
" i Dit is de inleiding van een verhaal op verzoek van Sandra Sandra had onder het kopje verzoekjes een oproep gezet voor een verhaal waarin zij gechanteerd wordt en van daaruit perverse opdrachten gaat uitvoeren. Er zal een geleidelijke op..."
17-07
8.9
Hete Zomer - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Een ruime tijd was verstreken dat Ben en Carmen elkaar gezien hadden. Zeker sinds Carmen een relatie had gekregen met Jasper, was het contact minder geworden tussen de twee. Hoewel ze soms nog appten, werden er niet langer meer geile foto s en filmpj..."
16-07
9.6
Ineke En Harry - 3Door: Dotje
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook dit deel is nog een kennismaking met Ineke en Harry en wie ze zijn. Deel vier is ook bijna zover om opgestuurd te worden. Hier en daar wil ik deel vier nog aanpassen. Dus even geduld AUB Uiteraard dient ieder met respect behandeld te ..."
16-07
8.1
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07
9.3
Kensi - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
16-07
8.4
Hete Zomer - 21Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bondage, Openbaar, Seksclub, Strapon, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Waar het bij Carmen, ruim een maand na hun vakantie, ernaar begon uit te zien dat ze haar lekkere seksleventje weer kon gaan oppakken, had Ben moeite om te vinden wat hij met Carmen had gehad. Seksdates had hij zeker nog gehad, maar geen enkele van d..."
14-07
9.3
Centaur - 4: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Romantiek,
"Na de introductie van Anna, zijn er ook voor haar afspraakjes gemaakt. Een paar mannen die wel eens een merrie willen neuken en een lesbisch stel die graag een pony kut willen beffen en gebeft willen worden. Jaloezie hebben ze niet gelukkig,..."
14-07
8.8
Play DateDoor: Excitando
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Date, Dating, Dikke Billen, Dominantie, Sub,
" Dag meneer , zegt ze als ze de deur voor hem openmaakt in een zwart, doorschijnend niemendalletje. Ooit gekregen van haar Dom toen ze samen op zoek waren naar geschikte kleding voor hun D s spel. De fluweelzachte stof valt net tot op haar bovenbenen..."
14-07
7.9
 
Klik hier voor meer...