Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Be
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4699
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 2
Wat ben ik blij voor je Annick dat jij nu ook eindelijk weet hoe het voelt als jij een echte pik in je kut voelt spuiten, en jij hebt goed genoten hoor dat doe ik ook altijd nog als Eric mij neukt, ondanks dat ik toch meer van een vrouw hou.

Ik trok mijn vingers door mijn kut en proefde zijn sperma nog weer, en dit is beste lekker hoor Susan, dat vond ik zo net ook al toen ik zijn pik spontaan in mijn mond stopte.

Als Eric je straks neukt als jij op je knieën ligt, kruip ik voor je kan je mijn kut gelijk mooi likken, Susan ik wil alles wel doen als jij ook maar geniet, ik ben zo blij dat jij mij dit gunt met Eric.

Toen Eric zover was, ging Susan op de vloer liggen, zij legde voor mij een kussen neer waar ik met mijn knieën op kon liggen, Eric kroop achter mij, pakte mij bij mijn borsten vast en drukte zijn lul weer in mijn kut, en begon mij op zijn hondjes te neuken , terwijl ik met mijn tong en vingers de kut van Susan verwende, echt ik genoot van beide zowel van het neuken van Eric maar ook tegelijkertijd van de harige lippen van Susan, wat vond ik het mooi om te horen dat Susan door mij klaar kwam en ik later van Eric.

Nu was Susan degene die de lul van Eric verder leeg zoog, zij kwam gelijk naar mij toe en in elkaars mond proefden wij het sperma van Eric, tot onze verbazing hoorden wij Eric een paar woorden zeggen, hakkelend zei hij dat was heel lekker Annick, wil je wel vaker neuken jij bent een mooie vrouw.

Wij gingen met zijn 3 en naar de douche waar Eric de mooiste douche kreeg van zijn leven , zowel aan de voor en achterkant voelde hij borsten tegen zich aangedrukt en beurtelings hielden wij zijn nu slappe pik vast.

Toen Eric vertrokken was gingen Susan en ik op bed en vielen in elkaars armen in slaap, en werden wakker van de telefoon.

Het bleek Inge te zijn, een oudere vrouw waar zij al een paar keer sex mee mee gehad had in de club, zij was hier in de buurt, en vroeg of zij gelegen kwam, voor mij kom jij altijd gelegen hoor, heb wel bezoek maar zij wil ook wel mee genieten.

Ik dacht dat wij ons gingen aankleden maar dat is niet nodig zei Susan, Inge komt hier voor sex hoor en kunnen onze kleren gelijk dan weer uit doen, en dan ziet zij ook gelijk jouw mooi figuur met stevige borsten, die van haar zijn nog groter als die van mij en hangen ook meer, en zij heeft echt grote schaamlippen waar ik altijd lekker op zoog.

Toen Susan met Inge in de kamer kwam keek zij vreemd op dat ik naakt op de bank zat, wat leek ik maar klein toen zij voor mij stond een grote forse vrouw, kreeg dan ook een stevige hand van haar

Terwijl Susan drinken inschonk trok Inge ongevraagd haar kleren ook uit, en ik zag wat Susan verteld had wat een paar hangtieten op haar dik lijf, hoe kom jij wel aan die mooie jonge vrouw Susan, zoiets krijg ik nooit op bezoek of ik moet er voor betalen.

Susan vertelde het verhaal van de ontmoeting, ook van het voorval in school, daar moest zij vreselijk om lachen, was ik die avond ook maar in de cub geweest had zij misschien bij mij op de bank gezeten, maar hier ben ik ook blij mee toch nog eens weer een trio op mijn oude dag ja ben 79 hoor, maar ik kan nog genieten als een jonge vrouw.

Wij liepen naar de slaapkamer daar zag Inge de strap on liggen, dat lijkt mij ook weer eens lekker om daar mee in mijn kut geneukt te worden.

Inge lag tussen in en wij zogen op de tepels van haar en tilden haar zware borst op, Susan was de eerste die tussen haar dijen kroop en op haar schaamlippen begon te zuigen met vingers in haar kut, na een poos begon zij licht te kreunen, ik zat nog steeds naast haar en Inge drukte paar vingers in mijn natte kut, en trok ze rustig heen en weer.

Susan was na een poos even uitgelikt, Inge wilde graag dat ik boven op haar kwam, wat voelde ik gretig haar tong zowel over mijn schaamlippen en ster gaan, en ik had nooit verwacht dat een vrouw zulke grote schaamlippen kon hebben, wat likte en zoog ik op die lappen vlees en bijna mijn hele hand ging in haar kut, intussen liet ze mij gillend klaar komen, en voelde dat mijn geil in haar mond drupte.

Inge likte later de kut van Susan nog, voor zij vroeg of ik haar wilde neuken met de strap on om,Susan hielp mij mee om die om te doen en kuste mij af en toe in de nek en pakte een borst van mij vast.

Ging er eerst mee naar haar mond waar zij gulzig op zoog en kroop tussen haar dikke dijen, en liet de strap on tussen haar grote schaamlippen glijden in haar kut, pakte haar borsten stevig vast en begon haar te neuken, hier genoot Inge blijkbaar nog het meeste van wat begon zij te kreunen en te gillen ik bleef haar zo een poos neuken tot ik ook moe werd.

Zo wat ben ik blij dat ik je belde Susan toch nog iets meegemaakt waarvan ik dacht dat maak ik niet meer mee, mag ik Annick mijn telefoon nummer geven Susan zij mag mij wel vaker zo likken en neuken met de strap on, dit was geweldig voor mij.

Toen Inge weer weg was vroeg Susan mij hoe ik het vandaag gevonden had, eerst met Eric voor het eerst een naakte man zien en geneukt te worden, en later onverwacht een trio.

Vond het met Eric heel lekker ik verlangde er zo naar om eens een pik in mijn kut te voelen, dat zal ik af toe wel vaker in mij willen voelen, maar Susan met jullie geniet ik toch anders , vind het heerlijk schaamlippen te likken en het vocht te proeven , en met onze blote lijven tegen elkaar aan te liggen, heb ook genoten van de schaamlippen van Inge hoor, wat een lappen vlees zeg, vind jij het erg dat ik haar eens ontmoet, Annick jij bent toch vrij om te doen en te laten, geen bezwaar hoor.

Dat is lief van je Annick dat jij verteld hoe jij het ervaren hebt tot dusver, neem er rustig de tijd voor waar je voorkeur naar uit gaat, kan ook zijn dat jij ook bi bent wat ik ook ben, met toch een voorkeur voor een van beide, kan best zijn dat jij ook af en toe verlangt naar een mannenlijf.

De volgende middag vertrok ik weer naar mijn huis, nadat wij elkaar eerst nog een poos verwend hadden, beloofde dat ik snel weer eens bij haar kwam.

Met een tevreden gevoel viel ik onrustig in slaap , en droomde wat mij overkomen was , eindelijk had ik meegemaakt wat ik mijn hele leven al graag wilde, en ik wilde meer van dit alles vooral met vrouwen, met af en toe hopelijk sex met een man, maar wist zeker dat ik Inge snel zou bellen, ik had van haar hele lijf genoten, met vooral van haar schaamlippen, en wilde haar graag weer neuken met een strap on, moest niet vergeten om te vragen dat zij ook een had.
Trefwoorden bij dit verhaal: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Lesbisch sexverhalen!
 
Melk - 13: PijnDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Handboeien, Kort, Latex, Pijn,
" Je zal boeten sprak de zwartharige gemaskerde vrouw. Waarom Wat heb ik u misdaan kreunde Emma. Dat weet je best, onnozel wicht schreeuwde de vrouw. Emma, die op haar buik, naakt, vastgebonden op de tafel lag, prob..."
15-07
7.4
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 4Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Werd wakker met mijn hand tussen mijn benen en deed gelijk wat ik iedere ochtend doe, en ging moe en voldaan douchen, in een flits dacht ik wat Inge vertelde dat zij af en toe een jongere vrouw liet komen, had wel gelezen dat er zoiets is voor vrouw..."
12-07
9.1
Nina Bij De FysioDoor: Lickby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Vanwege het updaten van mijn account was dit verhaal helaas verwijderd, misschien heb je m dus al gelezen i Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houd..."
12-07
9.2
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge Jongens - 2: M...Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal,
"Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste be..."
09-07
8.6
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 3Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Wat ben ik blij voor je Annick dat jij nu ook eindelijk weet hoe het voelt als jij een echte pik in je kut voelt spuiten, en jij hebt goed genoten hoor dat doe ik ook altijd nog als Eric mij neukt, ondanks dat ik toch meer van een vrouw hou. ..."
09-07
8.8
Het Concert - 2Door: Will21454
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Concert, Trio,
"Zonder iets te zeggen stapten we de tram uit en staken de straat over naar de parking van het grootwarenhuis. Je nam mijn hand vast. Zij stapte iets achter ons tot jij je hand naar achter stak en haar dichter trok. Op de parking drukte ik op het knop..."
08-07
9.4
Het Concert - 1Door: Will21454
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert, Openbaar, Trio,
"Daar stonden we dan, samengeperst als sardientjes in een overvolle tram, buiten aan de concertzaal. Jij stond met gesloten ogen tegen een paal te leunen en ik had zacht een hand op je heup gelegd om je tegen te houden zodat het voor iedereen rondom o..."
04-07
9.2
Three Girls Have More FunDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opwindend,
"Mijn naam is John en ik dacht dat ik mijn zus Anna goed kende, tot die dag in mei Mijn lieve vriendin Nans ging die dag kennis maken met mijn zus. Nans was een paar dagen terug achttien geworden en nadat ze het eerder al met haar v..."
19-06
8.5
Horecaservice SpecialDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Vingeren,
"In de club waar ik werk zijn we alleen vrijdag, zaterdag en zondag open en werken wij als medewerkers niet elk weekend. De eigenaar heeft nog een nevenbedrijf wat horecaservice op locatie verzorgt en dat geeft ons de gelegenheid om een extra centje b..."
10-06
9.2
Shoppen Met RiaDoor: Trudy
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, String, Vingeren,
"Ria en ik waren de hele ochtend al aan het shoppen geweest en zaten nu op gezellig terras voor de lunch. We waren beide goed geslaagd qua kleding en beide hadden we mooie wel wat dure stiletto heels gescoord. Na de lunch zouden we op jacht ga..."
08-06
8.7
 
Klik hier voor meer...