Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 11504
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 9 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Marjan, Lerares Nederlands - 3
Spike En Peter
Het was een hete maandag in juni en het klaslokaal was buitenproportioneel opgewarmd De hitte had de schooldirecteur doen besluiten eerder met de lessen te stoppen vandaag. Alleen de lerares Nederlandd, Marjan en twee van haar 18-jarige leerlingen, Peter en Spike, waren nog overgebleven. Ze kregen beide bijlessen, omdat ze er zo slecht voor stonden. Peter en Spike keken altijd uit naar de bijlessen Nederlands van hun altijd geklede lerares en waren graag bereid om de extra hulp te accepteren om beter te worden in de materie.

Marjan, gekleed in een verticaal gestreepte, getailleerde jurk die haar slanke figuur perfect accentueerde, zat iets met haar benen uiteen uit het raam te kijken vanachter haar bureau. Haar benen leken uitnodigend en seksueel en de jongens konden hun ogen niet afhouden van de onbedoeld uitdagende pose vlak voor hen. "Volgens mij heeft ze geen slipje aan" fluisterde Spike naar Peter, die er iets beter voor zat. " Volgens mij ook niet", antwoordde Peter.

Marjan, die vanwege dit hete weer in de pauze op het toilet haar string al had uitgedaan, kreeg genoeg van het gegluur. Ze pakte haar tas en haalde haar string eruit en trok deze voor de vier starende ogen uitdagend weer aan.

"Nou jongens, het gluur kwartiertje is voorbij en nu weer aan het werk, begrepen?" Ee jongens schrokken en bogen zich met rode hoofden weer over hun werkzaamheden.

Marjan genoot stiekem van de glurende blikken van deze twee sportief uitziende jonge hunks. Al jaren geilde ze op jongens van 18 tot 20 jaar. Ze had zelfs momenteel een oud leerling waar ze mee neukte. Voor haar was dat echter niet genoeg.ze wilde meer van dat harde jonge vlees voelen. Ze wilde hun jonge levenssappen proeven.

Uit het raam kijkend fantaseerde ze erop los terwijl die twee jongens zich puffend op hun werk hadden gestort.

Na zo'n klein kwartiertje sprong Marjan op van haar stoel, liep naar de jongens toe om hun werk te inspecteren en daar waar nodig één en ander bij te sturen.

Terwijl ze iets voorover bukte om hun schriften te bekijken, keek ze zo zorgvuldig naar hun oplossingen. Hierbij had ze een behoorlijke inkijk in haar decolleté. Haar borsten waren daardoor duidelijk zichtbaar wonder haar jurk.

De jongens konden hun ogen niet van haar tieten afhouden en hun gezichten werden rood van opgewondenheid. Marjan, die hen hierop betrapte, zag de rode koppies gloeien en zei: 'Is er iets interessants waar jullie naar kijken, jongens?'

Peter en Spike schrokken van haar opmerking en schaarden zich voor hun gedrag. Marjan, die de situatie minder ongemakkelijk wilde maken, zei lachend: 'Alright jongens, als jullie jezelf onder controle hebben, mogen jullie er best gewoon even naar kijken.'

De jongens konden hun ogen niet geloven en hun gezichten verlichtten onmiddellijk. Marjan genoot van de seksuele spanning die in de lucht hing. Ze deed een paar knoopjes extra los van haar jurk, zodat haar mooie strakke, ferme borsten de vrijheid kregen, en de vier ogen fonkelend van geilheid staarden naar de twee deinende tieten.

Marjan zelf was ook opgewonden en besloot om de situatie te versnellen. Ze ging naar Peter toe en zette haar handen op zijn schouders. 'Mag ik jouw handen zien, Peter?' vroeg ze hem. Peter, die verward was door de situatie, liet zijn handen zien. Marjan keek hem aan pakte zijn handen beet en :bewoog zijn handen richting haar borsten

Peter gehoorzaamde en legde zijn handen op Marjans borsten. "Ze willen graag wat aandacht", zei ze, terwijl ze hem een geile knipoog gaf.

Peter liet beide handen over haar zachte huid en tepels glijden, en genoot hier zichtbaar enorm van. Marjan zuchtte zacht en werd nog geiler dan ze al was.

Ze voelde hoe haar kutje heet werd en dat haar sappen in haar stringetje begon te lekken. Ze was in enkele seconden zeiknat tussen haar gleuf.

Spike, die zichtbaar ook van deze situatie genoot, wilde niet langs de zijlijn blijven toekijken. Hij liep naar Marjan toe, haalde één hand van Peter weg en zette een hand op haar vrijgekomen borst. Marjan begon harder te kreunen en trok de onderkant van haar jurk iets omhoog om vervolgens haar hand onder haar string te laten glijden door haar drijfnatte gleuf.

Ze haalde haar vingers flink foor haar kutgeil en likte daarna alle vingers één voor één af. Dit herhaalde ze zo een paar keer en liet de jongens ook even aan haar vingers zuigen. De twee puberjongens bleven haar borsten verwennen met hun heerlijk masserende handen. Ze stopte ze niet in hun bezigheid. Integendeel, ze genoot ervan en spoorde hen aan om verder te gaan. 'Kom, jongens, je mag ook op mijn tepels zuigen,' zei ze hees. Peter en Spike gehoorzaamden en zogen en likten beide aan Marjan's tepels, wat haar een noch intenser, geil gevoel gaf.

Marjan was zo opgewonden dat ze niet langer kon wachten. Ze wilde meer, ze wilde proeven. Ze ging op haar knieën en begon de broekriem van Peter los te maken. Peter hielp haar door zijn broek l los te knopen, waarna deze naar beneden viel tot op zijn enkels. Peter zijn 'On That Ass' boxershort werd door Zijn lerares Nederlands naar beneden getrokken en zijn keiharde paal vloog omhoog tegen haar kin.

Ze pakte Peters harde dikke pik beet en schoof haar lippen er meteen omheen. Ze begon hem te pijpen met een langzaam ritme, Spike had intussen ook zijn broek uitgedaan en pakte haar hand beet om deze naar zijn lul te dirigeren. Terwijl ze Spikes penis in haar hand vasthield, begon ze Peters lul steeds harder en vooral dieper te pijpen. De jongens waren in extase toen Marjan hun pikken om en om met haar mond, tong en keel begon te bewerken. Hun gezichten verwrongen zich van geilheid.

Marjan was lekker druk bezig, ze had nog nooit twee pikken tegelijk verwend. Iets wat al jaren een fantasie gebleven was werd voor haar nu eindelijk werkelijkheid. Ze wisselde tussen hen twee en gaf beide jongens beste blowjob die ze maar kon geven. Ze voelde hoe Spike zijn lul steeds diduwdein haar mond duwde en ze gaf zich gewonnen voor een echte deepthroat. Ze voelde hoe zijn eikel haar slokdarm oprekte. Terwijdate dat deed vingerde ze zichzelf naar een heftig orgasme, waarbij de zat te schudden van geilheid.

Spike hield het niet langer vol door het keiharde keelgeweld om zijn tienerpaal. Hij pakte het achterhoofd van zijn lerares beet, stootte diep door en kwam gromnend  met harde stralen, diep in haar keel klaar. Slikkend en half kokhalzen probeerde ze al zijn zaad te verwerken. Het was echter zoveel en zo diep, dat het warme sperma er zelfs bij haar neusgat nog uitkwam.

Ook Peter hield het niet langer en besloot zijn zaad over haar gezicht te spuiten, terwijl Spikes pik nog steeds naklopte in Marjans besmeurde keel.

Snakkend naar lucht duwde ze Spike uit haar keel en begon de laatste klodders zaad uit Peters lul te zuigen.

Streng sprak ze daarna Peter toe om zijn zaad in vervolg alleen maar in haar mond te spuiten, tenzij ze zelf aangaf dat het anders moest. "God" dacht ze, "wat smaakt dit lekker zeg, hier wil ik wel veel meer van..."

Na de heftige gebeurtenissen keken de jongens naar Marjan, wiens geile gezicht volledig besmeurd was. Haar jurk was verwrongen en haar borsten staken uit. De jongens realiseerden zich dat ze een ongelooflijke ervaring hadden gehad en waren dankbaar tegenover Marjan. "Dank je, mevrouw Marjan. Dat was geweldig," zei Peter als eerste. Spike vulde aan: "Ja, dank je, mevrouw Marjan. Dit is iets wat we nooit zullen vergeten."

Marjan lachte terwijl ze Peters zaadresten met haar vingers van haar gezicht naar haar mond schoof en zei: "Ik hoop dat jullie het nu leuker vinden met Nederlands. Dit was echt heel goed gewetkt jongens".

De jongens konden niet geloven wat er was gebeurd en nadat Marjan had aangegeven dat dit strikt geheim moest blijven tussen hun drietjes, verlieten ze het klaslokaal met een grote grijns op hun gezicht.

Marjan, die het heerlijk gevonden had, keek hen beide na en genoot nog na van de heerlijke smaak van hun heerlijke sperma.

Ze kon niet afwachten om haar twee lekkere leerlingen weer te zien en om hun bijles te vervolgen. Het zou vast een lange week worden
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...