Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Jorn
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7986
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Hoi, ik ben Alex, een 17-jarige jongen, bi en maagd. De opwinding van intieme ontmoetingen met een jongen spookte al een tijdje door mijn gedachten en ik besloot om de sprong te wagen. Ik was altijd al nieuwsgierig naar die wereld, maar de angst om mezelf bloot te geven hield me terug. Toch voelde ik een verlangen groeien, een honger naar ontdekking. Ik had besloten om de lokale bar te proberen, een plek waar ik misschien iemand kon ontmoeten die me zou helpen mijn nieuwsgierigheid te bevredigen.

Met een zenuwachtig hart en een borst vol vlinders stapte ik de bar binnen. De geur van bier en sigaretten rook me tegemoet, de muziek was luid en mensen spraken over elkaar heen. Ik voelde me verloren in de drukte, maar ik bleef zoeken. En toen zag ik hem. Daan. Hij zat aan de bar, zijn rug naar me toe, maar ik kon zijn donkere haar en brede schouders zien. Er was iets aan hem, een aura van rust en kracht, dat me aantrok. Ik aarzelde even, maar toen begaf ik me naar hem toe.

"Hey," zei ik, een beetje verlegen.

Hij draaide zich om en glimlachte. "Hoi, ik ben Daan" antwoordde hij.

We begonnen te praten, en het gesprek stroomde vanzelf. We deelden onze passies, dromen en eerdere ervaringen. Ik vertelde hem over mijn twijfels en mijn nieuwsgierigheid, en hij luisterde aandachtig. Hij had zelf een verleden met jongens, vertelde hij, en begreep waar ik doorheen ging. Hoe meer we praatten, hoe meer ik me tot hem aangetrokken voelde. Er was een diepe connectie tussen ons, een wederzijdse aantrekkingskracht die onmiskenbaar was.

Naarmate de avond vorderde, voelde ik een sterke band met Daan. Mijn hart ging tekeer en mijn lichaam tintelde van opwinding. Ik durfde het bijna niet te vragen, maar toch besloot ik de gok te wagen. "Zou het niet leuk zijn om ons gesprek voort te zetten op een rustigere plek?" vroeg ik voorzichtig.

Daan glimlachte. "Dat klinkt goed," zei hij. "Ik ken een hotel hier in de buurt."

Mijn hartslag versnelde, Ik had niet verwacht dat hij zo direct zou zijn, maar het gaf me een gevoel van opwinding. Ik had besloten om open te staan voor de ervaring, en nu leek het erop dat ik mijn angst overwonnen had.

Onze wederzijdse aantrekkingskracht en flirterige geklets hadden zich de hele avond opgebouwd. Toen we naar het hotel liepen, voelden we allebei een nerveuze maar opwindende energie. Ik begon al een duidelijke erectie te krijgen. Zodra we de hotelkamer binnenstapten, verdwenen onze aarzelingen en maakten ze plaats voor een vurig verlangen naar elkaar. Onze lippen ontmoetten elkaar in een gepassioneerde kus, onze lichamen stonden te popelen om één te worden.

Onze tongen dansten met elkaar en onze handen verkenden elkaars lichaam met een groeiende honger. Ik voelde een warmte door mijn lichaam stromen, een opwinding die ik nog nooit eerder had ervaren. Ik haalde mijn vingers door zijn haar en trok hem dichter naar me toe terwijl onze lichamen tegen elkaar aan drukten. Ik voelde de hitte tussen ons en de bobbel in zijn broek bevestigde dat hij mij net zo graag wilde als ik hem. Mijn handen gingen omlaag naar zijn stevige billen en grepen ze stevig vast terwijl hij zijn heupen tegen me aandrukte. Ik kon haast niet wachten om hem in me te voelen, om de pijnlijke behoefte te bevredigen die zich de hele nacht had opgebouwd. Met een zwoele grijns streelde ik over zijn harde pik door zijn broek heen, waardoor hij zwaarder begon te ademen. Hij gleed met zijn hand over mijn stijve lul en trok mijn broek omlaag. Ademloos beëindigden we onze gepassioneerde kus, onze ogen gesloten in een verhitte blik, die ons gedeelde verlangen onthulde. We namen onze tijd om elkaar uit te kleden, genoten van elk moment en verkenden elke centimeter van elkaars lichaam. Daan begon met het langzaam losknopen van mijn blouse, zijn vingers streelden zachtjes mijn huid terwijl hij mijn borst onthulde. Ik spiegelde zijn handelingen en ging met mijn handen over zijn stevige, gespierde lichaam terwijl ik hem uit zijn kleren hielp. Toen we allebei naakt waren, bleven we even staan om elkaars naakte lichamen te bewonderen. Daans blik bleef hangen op mijn stijve lul en ik kon niet anders dan hetzelfde bij hem doen. 18 centimeter gok ik, met een flinke breedte.

Zonder een woord te zeggen, zakte hij voor me. Hij begon zachte, sensuele kusjes op mijn buik te planten en werkte zich een weg naar beneden tot hij bij mijn harder wordende lul kwam. Ik sloot mijn ogen en slaakte een lage kreun toen ik voelde hoe zijn lippen zich om mijn eikel heen sloten en me volledig in zijn mond namen. De sensatie was overweldigend, beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Zijn tong draaide rond mijn schacht, terwijl zijn hand mijn ballen streelde en golven van genot door mijn lichaam stuurde. Ik trok hem dichterbij terwijl ik mijn heupen stuwde, wanhopig op zoek naar meer. Zijn mond was heet en nat en hij nam me diep in zijn keel, zijn tong rond mijn gevoelige topje draaiend. Ik werd nog harder en kon de drang niet weerstaan om mijn vingers in zijn haar te verstrengelen terwijl hij me heerlijk afzoog. Verloren in genot kreunde ik. Ik voelde hoe zijn mond en handen samenwerkten en mijn schacht streelden terwijl zijn tong en lippen mijn topje aanbaden. Dit was de eerste keer dat iemand me zo aanraakte, en het voelde alsof ik in de hemel was en ik wilde niet dat dit moment eindigde. Maar na een paar minuten kon ik de drang niet weerstaan om iets terug te doen. Voorzichtig duwde ik Daan terug op het bed en ik klom boven op hem. Ik drukte tedere kusjes op zijn borst en buik en voelde hoe de spieren onder zijn huid zich spanden en ontspanden terwijl ik bewoog. Mijn lippen en tong verkenden elke centimeter van zijn lichaam en ik kon het bewijs van zijn opwinding duidelijk zien. Ik was wanhopig om hem aan te raken, om hem te voelen, om hem net zo goed te laten voelen als hij mij had laten voelen. Maar voor nu was ik tevreden met het verkennen van zijn lichaam, om van elk moment van onze tijd samen te genieten.

Ik twijfelde er niet aan dat hij hunkerde naar mijn mond op zijn eikel, net zoals ik genoten had van de zijne momenten daarvoor. Ik nam even de tijd om de indrukwekkende omvang en stevigheid ervan te waarderen. Het water liep me in de mond bij de gedachte om hem te proeven. Ik legde mijn hand rond zijn schacht, kneep er teder in en hij slaakte een kreun van voldoening. Ik leunde voorover, mijn adem heet en zwaar, en drukte een zachte kus op de basis van zijn pik. Ik volgde kusjes tot aan het topje, draaide mijn tong rond zijn gaatje en proefde zijn voorvocht. Wat een unieke, bedwelmende smaak. Toen ik zijn lul dieper in mijn mond nam, greep hij de achterkant van mijn hoofd vast, zijn ademhaling werd onregelmatig. Ik begon mijn mond op en neer over zijn lengte te laten glijden, waarbij mijn tong aandacht schonk aan elke centimeter. Zijn heupen bewogen ritmisch en beantwoordden mijn gretige zuigkracht. Ik voelde hem zwellen en pulseren tegen mijn lippen terwijl ik hem vakkundig plaagde en plezierde, en hem naar de rand van extase bracht. Maar ik liet hem nog niet klaarkomen, dat mocht hij in mijn kont doen, dacht ik. Hij protesteerde, maar mijn mond ging niet meer open en ik ging uitnodigend rechtop staan met mijn kont richting zijn lul. Hij pakte het glijmiddel en goot een ruime hoeveelheid in zijn hand. Hij maakte zijn eigen lul eerst goed glad, en vervolgens mijn sterretje. Hij stopte er alvast 2 vingers in. Thuis had ik me wel eens verwend met mijn eigen vingers, dus helemaal nieuw was het niet voor me. Zijn adem stokte van verwachting. Trillend van verlangen wachtte ik terwijl hij zich klaarmaakte. Ik was er klaar voor, glad en gretig.

Mijn hart ging tekeer toen ik zijn harde pik tegen mijn sterretje voelde drukken, zich langzaam een weg naar binnen baande en me helemaal vulde. Ik hijgde, voelde een mix van plezier en pijn, maar het plezier nam snel de overhand toen we samen bewogen, onze lichamen synchroon. Ik kon elke centimeter van zijn lul voelen, elke ader en rand van zijn harde pik. De sensatie was zo intens, zo overweldigend, dat ik nauwelijks kon geloven dat het echt was.

"Fuck, je voelt zo goed," kreunde Daan, terwijl zijn heupen sneller en harder bewogen. "Je bent zo strak, ik droom al zo lang over dit moment."

Daans stoten werden harder, ik voelde mijn binnenste worden gevuld door zijn harde lul, oh wat heerlijk. Zijn pik raakte mijn inmiddels opgezwollen prostaat en stuurde golven van genot door mijn lichaam. Ik was nog nooit klaargekomen van anale stimulatie alleen, maar dit liet zo’n gevoel langzaam doen opborrelen. "Harder, Daan," kreunde ik, mijn stem nauwelijks meer dan een fluistering.

Daan bepaalde het tempo, zijn stoten werden dringender en krachtiger. Bij elke stoot sloegen zijn ballen tegen me aan. Ik bewoog mijn heupen mee met de zijne, mijn adem stokte toen het genot zich in me opbouwde. Onze lichamen bewogen in het ritme van elkaar, het geluid van onze zware ademhaling vermengde zich met de natte klap van huid op huid. Hij kwam perfect tegen mijn prostaat, en het gevoel werd steeds intenser. Met elke stoot voelde ik mezelf dichter bij de rand komen. Mijn tenen krulden, mijn adem stokte en mijn ogen rolden naar achteren in mijn hoofd toen ik toegaf aan de sensatie die zich diep in me opbouwde.

Daans bewegingen werden uitzinniger, zijn ademhaling werd sneller en zwaarder naarmate hij dichter bij zijn eigen bevrijding kwam. Ik kon de spanning in zijn lichaam voelen en ik wist dat het niet lang zou duren voordat we allebei ons hoogtepunt zouden bereiken. "Kom voor me, Daan," smeekte ik, mijn stem schor. "Ik wil je in me voelen klaarkomen."

"Alex, ik ga... Ik ga komen," hijgde hij, zijn stem gespannen van genot, met mijn eigen orgasme opborrelend. Ik voelde iets wat ik nog nooit eerder heb gevoeld, een hemelse vloedgolf. Ik kreunde hard, mijn rug boog terwijl mijn hele lichaam zich spande en trilde van genot. Zonder ook maar mijn penis te hebben aangeraakt spoot ik gigantische klodders zaad op de vloer. Daan volgde niet veel later, hij kreunde hard terwijl hij stralen van zijn warme zaad mijn buik in spoot. Beiden schreeuwde we het bijna uit. Even genoten we van het moment, en vervolgens haalde Daan zijn nog steeds kloppende lul langzaam uit mijn gaatje. Er drupte wat warm zaad uit me, wat een heerlijk gevoel. We ploften op het bed in elkaar, onze lichamen uitgeput en verzadigd, nog steeds trillend van de naschokken van onze krachtige ontlading. Ik lag daar, mijn gedachten tolden, volledig en volkomen ontdaan door de kracht van mijn orgasme. Het was een genot zo diep en intens dat ik het nauwelijks kon verdragen. We lagen in een kluwen van ledematen, onze lichamen glinsterden van het zweet, onze harten gingen tekeer van de inspanning en de sensatie van wat we net hadden gedaan. Onze borsten rezen en daalden in harmonie, elke ademhaling een herinnering aan onze gedeelde passie.

Het was de meest intense, de meest opwindende ervaring die ik ooit had gehad. Mijn spieren trilden nog steeds bij de herinnering aan onze lichamen die samen bewogen, het oerplezier dat tussen ons had plaatsgevonden.

Terwijl we op adem kwamen, voelde ik een gevoel van dankbaarheid tegenover hem. We waren allebei jong en onervaren, maar we hadden iets speciaals gedeeld. Uiteindelijk stonden we op en kleedden we ons aan, maar de herinnering aan onze tijd samenbleef me bij. Ik wist dat dit nog maar het begin was, de eerste van vele avonturen die we samen zouden beleven. En ik kon niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto had.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Na het geile kijkstuk in de tuin en toen iedereen wat rust ging opzoeken, kwam Amanda ook de tuin in. Haar ogen leken glazen bollen en ik veronderstelde dan maar dan ze ook slachtoffer van gewenst genot was geweest. Het weinige dat ze had aangetrok..."
17-07
9.8
In Bed Met Mijn PleegbroerDoor: Mark97
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Hallo lezer, leuk dat je dit verhaal bekijkt. Hier wordt het verhaal verteld van Pim, een jongen die bij een pleeggezin komt wonen. Hij gaat een sterke, vertrouwelijke band aan met zijn pleegbroer Sven. Het verhaal heeft een langzame opbouw, maar in ..."
17-07
9.5
De Gym Stagiair - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fitness, Stagiair,
"Sinds de geile nacht in het speeltuintje ging geen uur in mijn leven voorbij zonder aan Milan te denken. Wat was het fijn en lekker geweest. Die populaire fitness influencer had mij geknuffeld, gekust en mij klaar gepijpt. Ik keek er telkens naar uit..."
15-07
9.8
Jan Gaat Het Leven In - 28Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Rollenspel,
"Waarom ben je zo laat, Lisette Ik moest nablijven, ome Harry, kon er niks aan doen. Daar stond ik dan tegenover ome Harry , haar in 2 staarten, zware oogschaduw, blosjes, vuurrode lippen, wit bloesje met diep decollet , heel kort geruit ro..."
15-07
8.6
Slutty Twink - 6: SaunaDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Facial, Nudisme, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slet, Sletje, Slikken, Twink,
"De volgende besloten we geen seks te hebben tot in de avond. In de avond gingen zoude we gaan naar een homo sauna. Ik en Elmer waren 2 twinks die maar al te graag geneukt willen worden in beide gaten. Hoe meer hoe beter. Dus we wisten al dat we beide..."
14-07
9
VertrouwenspersoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, School, Spuiten, Uit De Kast, Zuigen,
"Rolf had een verzoekje over een student van pakweg 18 jaar oud, die nog volledig in duplico verkeerd over zijn geaardheid. Hij heeft niets tegen mooie meisjes, maar de aantrekkingskracht tot jongens kan hij inmiddels niet meer ontkennen. Hij beslui..."
14-07
9.4
Slutty Twink - 5: StrandDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kwartet, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Strand, Twink,
"Paar dagen gingen voorbij na de test. Beide ik en Elmer konden weer gewoon lopen. In de douch hadden we opgemerkt dat onze gaatjes een stukje groter was dan voorheen. Na de test waren we er zeker van dat een vuist het enige was wat nog pijnlijk zou k..."
13-07
8.9
Slutty Twink - 4: TestDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Slikken, Trio, Twink,
"Tijdens mijn relatie met Elmer en OTTO was mijn vader terug gekomen. Die was vanaf het begin al geen fan van onze relatie. Hij vond het maar raar dat ik nu een relatie had met een jongen die ook neukt met zijn vader, en vooral dat de vader mij ook ne..."
13-07
9.5
Kijkgenot In De TuinDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Tuin,
"Was alles zoals Myriam en Antonio het wenste Ik dacht het wel want ondertussen leek in de tuin de losse sfeer, zeg maar naakte, erin te komen. Antonio was in gesprek met Natasha en het ging er opvallend vrolijk aan toe. Hij nam haar bij de middel ..."
12-07
9.2
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07
9.6
 
Klik hier voor meer...