Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Michael
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 14238
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Dit verhaal speelt zich een aantal jaren geleden af, toen ik nog studeerde. Ik sprak af en toe wel eens af met Mireille, een vriendin die ik van de middelbare school kenden. Grappig genoeg waren we destijds op de middelbare totaal geen vrienden. Ik was het wat stille, nerdy type, zij een van de populaire chicks. Maar wat jaartjes later raakten we via Facebook aan de praat en klikte het toch wel. Zo nu en dan, als ik weer eens in de stad was, spraken we dan wel eens af om ergens te gaan lunchen of een drankje te doen.

Mireille weet dat ik veel reist, en tijdens een van onze afspraken vertelde ze me over haar geplande reis naar Thailand die zomer. Blijkbaar zou ze met een van haar beste vriendinnen gaan, maar die had afgezegd. Of ik niet mee wou, gezien ik toch altijd de wereld over reisde. Tja, dat leek me wel leuk! We kletsten wat over Thailand en onze bestemming waar we naar toe zouden gaan, Ko Samui. Toen ik vroeg hoe het met de kamers zat, gaf ze aan dat ze een kamer met twee bedden hadden geboekt, want het waren immers toch meiden onder elkaar. Ik reageerde dat ik het aan haar overliet, en dat ik er verder geen probleem mee had. Ze leek wel opgelucht, want kamer delen is ook de prijs delen. "Maar geen gekke ideeën krijgen, hé", voegde ze er aan toe. We lachten wat en kletsten nog wat door tot het weer tijd was naar huis de gaan.

De tijd erna hadden we het af en toe over de geplande reis en wat we allemaal wilden doen. Die zomer stapten we dan op het vliegtuig, en na een lange vlucht in een middelste stoel - die ik haar had aangeboden, in plaats van het gangpad wat ik eigenlijk had - kwamen we aan in Thailand. Eenmaal aangekomen bij het resort waren we al snel ingecheckt en besloten we nog even naar het zwembad te gaan. Mireille besloot zich in de badkamer om te kleden, ik in de slaapkamer. Ik had al snel mijn zwemshorts aan, en even later kwam Mireille in haar bikini de kamer in lopen. Ik had haar nog nooit in haar zwemkleding gezien en het beviel me wel wat ik zag. Mireille is zo'n 1.65m, met lang, krullend rood haar, een D-cup een heerlijke ronde vormen. Niet zo'n slank stokje maar ook zeker niet dik. "Zullen we?", vroeg ze plots. Ik bloosde wat, niet wetend of ze me wat had zien staren.

We zochten een plekje en gingen liggen. Zo in de zon natuurlijk wel zonnebrand op. Ze vroeg me of ik haar wilde helpen met haar rug. Het liet me niet helemaal onberoerd haar zo aan te raken, ook al was het alleen maar haar rug. Voorzichtig smeerde ik de creme in op haar rug, van haar nek tot net boven haar stevige, ronde billen. "Omdraaien, jij ook he!", reageerde ze toen ik haar de fles weer terug gaf. Het voelde toch wel fijn haar handen zo over mijn rug te voelen glijden. Toen de zon eenmaal verdwenen was gingen we weer terug naar onze kamer. We namen om beurten even een douche en kleden ons op voor het avond eten. Ik in een korte broek met shirt, Mireille in aan loszittend jurkje. We hadden een leuke avond, en ook de rest van onze week was erg gezellig. We maakten er het beste van, al het was soms toch ook wat ongemakkelijk. Enerzijds waren wij er gewoon als vrienden ("Geen gekke dingen, he!", had ze nog gezegd), maar aan de andere kant loopt er toch zoveel lekkers rond! Een beetje flirten gebeurde er wel, maar daar bleef je toch bij, zo met Mireille vlak naast me.

Zo verliep onze week in Thailand al vrij snel. Op de laatste avond besloten we na het eten nog een drankje te doen bij de bar. We kletsten er op los en hadden een gezellige tijd. Plots keek ze me met een serieuze blik aan. "Je hebt je wel gedragen he, deze week?", vroeg ze me, recht in de ogen aankijkend. "Ja, natuurlijk", reageerde ik, ietwat verbaasd. "Ben ik niet lekker genoeg voor je ofzo?", vervolgde ze. "Wat?", stamelde ik. "'Geen gekke dingen"', zei je toch?". Nu keek Mireille wat verbaasd. "Ja, nou ja... maar wat vind je dan van me?" Ik twijfelde even, maar wetend dat onze vriendschap hoe dan een ook een andere kant op zou gaan na vandaag, besloot ik eerlijk te zien. "Lieve Mireille, ik vind je een geweldig lekker ding, en ik heb me elke dag moeten inhouden wanneer ik je rug insmeerde!". Ze glimlachte onschuldig, en bloosde wat. "Ik dacht al eens een bobbel je broek te zien", zei ze grinnikend. "En nu dan?", vervolgde ze. Het was duidelijk waar dit heen ging. "Ik denk dat het tijd is om terug te gaan naar onze kamer", antwoordde ik, waarna ik op stond en mijn hand uitreikte. Mireille pakte mijn hand en kwam ook overeind. Even staarden we elkaar aan, ietwat onzeker. Vervolgens liepen we hand in hand naar onze kamer. Binnen gekomen keken we naar onze bedden. Ik had het bed bij de deur, zij die bij het balkon. Maar niet vandaag. Voor ik iets kon zeggen, vroeg ze me. "Dus... jouw bed, of die van mij?"

Nu er geen enkele twijfel meer was, trok ik haar naar me toe en zoende haar vol op haar mond. Ze sloeg haar armen om me heen en innig tongden we er op los. Toen ze zich even los trok grapte ze, "Dat was niet wat ik vroeg!". Ik reageerde door haar speels achterover op mijn bed te duwen. Ik kroop boven op haar, onze lichamen tegen elkaar wrijvend, en zoende haar weer. We hadden geen van beiden haast. Dit was geen dronken vluggertje in het toilet. Van deze nacht zouden we beiden intens genieten. Met mijn harde lul in mijn broek wreef ik over haar kruis terwijl Mireille zachtjes kreunde. Na een lange zoensessie trok ik me overeind en schoof haar jurkje omhoog. Ik zag een sexy zwart stringetje en vroeg me af of ze dit al zo gepland had. Ik trok haar string omlaag en bekeek haar kaalgeschoren kutje. Uitnodigend spreidde ze haar benen voor me, me diep in mijn ogen aankijkend. Ik dook met mijn hoofd tussen haar benen en pakte haar heupen beet. Met mijn tong cirkelde ik over haar kutje en begon haar lekker te beffen. Kreunend van genot pakte ze mijn hoofd beet en drukte me stevig tegen haar aan, terwijl ze haar benen wat strakker om mijn hoofd klemde. Haar kutje smaakte heerlijk zoet. Genietend van haar gekreun bleef ik haar beffen tot ze met wilde schokjes klaar kwam.

Mijn lul stond ondertussen op knappen, verlangend naar haar strakke kut. Ik kwam overeind en bekeek Mireille, haar benen nog gespreid, haar borsten meebewegend op haar snelle ademhaling. Ze bleef zo even liggen. Vervolgens kwam ze ook overeind en pakte mijn paal beet, knijpend in het stof van mijn broek. "Mmm, lekker hard", zei ze met een zwoele stem, terwijl ze mijn broek losritste. Ze bevrijdde mijn paal uit mijn boxer en bracht haar hoofd omlaag. Ik voelde haar warme lippen om mijn paal glijden terwijl ze me heerlijk begon te pijpen. Ik liet mijn hand over haar rug glijden en pakte haar kont beet, zachtjes knijpend in haar vlees. Jaren terug, op de middelbare school, was ik een poosje stapelverliefd op haar. Ik had me wel eens afgetrokken, fantaserend hoe het zo zijn met Mireille -- een meid die me nooit enige aandacht schonk. En nu lag ik hier, met haar, in bed. En haar lippen om mijn lul was slechts het begin.

Terwijl ik haar billen masseerde voerde Mireille het tempo op en begon me wild te pijpen. Ik begon wat tegengas te geven en hoorde haar lichtjes kokhalzen. Plots hield ik het niet meer, en zonder waarschuwing spoot ik mijn zaad diep haar keeltje in. Ze kokhalsde maar leek alles door te slikken. "Sorry", mompelde ik, toen ze even later langzaam mijn lul uit haar mond liet glijden. Ze grinnikte terwijl ze overeind kwam en zoende me vol op mijn mond. Ik proefde wat zaadrestjes vermengd met haar speeksel. "Geeft niets, maar je gaat me wel neuken straks he?!", zei ze vervolgens.

Om mijn lul weer even op volle sterkte te laten komen duwde ik haar weer achterover en drukte twee vingers diep haar kutje in. Ik kromde mijn vingers wat en onder het genot van haar gekreun begon ik haar te vingeren. "Ohh jaaa", kreunde ze. "Maak me maar lekker nat!". Terwijl ik haar driftig door vingerde stond mijn lul al snel weer overeind. Ik zag haar verlekkerd kijken naar mijn kloppende paal. Ze pakte mijn hand beet en trok mijn vingers uit haar inmiddels doorweekte kutje.

Nu ging het dan gebeuren. "Heb je een condoom?", vroeg ze me. Fuck, fuck fuck!, dacht ik bij mezelf. Daar had ik helemaal niet aan gedacht. Ze zag de teleurstelling op mijn gezicht en gaf me een zoen. "Het is ok, ik ben aan de pil. Je hebt niks verder toch?" Ik antwoordde bevestigend, en ze liet zich weer achteruit vallen, haar benen uitnodigend gespreid. Ik bracht mijn kloppende paal naar haar kutje, mijn eikel tegen haar aangedrukt. Langzaam duwde ik mijn paal naar binnen, omklemd door haar strakke kut. "Oh mijn god!", riep ze luid, en met rustige stoten begon ik haar te neuken. Keer op keer vulde ik haar diep op met mijn dikke paal. Haar ademhaling ging steeds sneller. "Harder", kreunde ze. Ik voerde het tempo op en met diepe, harde stoten neukte ik haar naar een hoogtepunt. "Fuckkk!", kreunde ze luid, toen ze schokkend klaar kwam. Ik bleef hard door stoten, terwijl haar kutsappen langs haar dijen druppelden. Toen ik enkele minuten later mijn eigen hoogtepunt weer voelde naderen, trok ik mijn lul terug. Ik wilde nog niet klaarkomen.

Mireille had duidelijk geen zin in een pauze. "Oh toe, neuk me! Hoe wil je me hebben??", vroeg ze me haast smekend. Ze was nog geiler dan ik dacht! "Wil je bovenop?", vroeg ik. Direct kwam ze overeind en duwde mij op mijn rug. Ik keek toe hoe ze zich schrijlings bovenop mijn paal positioneerde en zich vervolgens langzaam liet zakken. Even bleef ze zo zitten, mij geil aankijkend. Ze trok haar jurkje uit en had nu alleen nog een zwarte beha aan. Wat een heerlijk lichaam had ze toch! Zachtjes begon ze op en neer te wippen, vooroverleunend met haar handen naast mijn hoofd. Terwijl we zoenden, maakte ik haar beha los. Haar heerlijke borsten hingen nu voor me, tepels hard vooruit. Ik pakte ze beet en beet speels in haar tepels. We wipten lekker door, het tempo steeds verder omhoog. Wild ging ze op en neer. Toen ik het dan echt niet meer houd, waarschuwde ik haar dat ik ging komen. Ze verhoogde het tempo en ik gaf tegengas. Straal na straal spoot ik diep haar kutje in. Langzaam liet ze zich zakken, mijn lul nog diep in haar. Met onze lichamen tegen elkaar bleven we zo even liggen.

Na een poosje verfristen we ons wat voordat we weer in bed kropen. Ik had half verwacht dat ze in haar eigen bed zo gaan liggen, maar in plaats daarvan kwam ze, nog altijd poedelnaakt, tegen me aan in mijn bed liggen. Ze positioneerde zich op haar zij, haar hoofd op mijn schouders, haar arm om me heen. Zo vielen we lekker in slaap.

Wordt vervolgd...
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Hotel, Neuken, Pijpen, Vakantie, Vrienden, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...