62.717 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2017 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 31426x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Afgelopen weekend ben ik met 2 vriendinnen naar Pinkpop geweest. Al jaren hadden we het erover om nog eens naar het festival te gaan waar we vroeger als teenagers ook al kwamen. De line-up dit jaar was voor ieder van ons goed. Ik zou graag Birdy nog eens live willen zien. Afijn, in een hilarische bui werden 3 weekend kaarten gekocht. Afgelopen zaterdag ochtend reden we naar Landgraaf.

Aangekomen bij Snow world parkeerden we de auto en laadden we onze bolderkar vol met onze spullen. Camping A zou het gaan worden. Dezelfde camping als waar we vroeger stonden tijdens het festival. De rij viel enorm mee en al snel hadden we een leuk plekje gevonden. De tentjes stonden al snel. Daarna gezamenlijk de partytent opgezet en het feest kon beginnen. Het was prachtig weer. Na een paar drankjes onder onze partytent werd het tijd om ons gereed te maken voor het festival.

In hotpants en topjes gekleed liepen we naar het festivalterrein. Het feest barste los. Vele bands gezien en gehoord. Lekker gegeten en gedronken. De witte wijntjes vloeiden rijkelijk. Bij een festival hoort natuurlijk ook een jointje. Die hadden we ook voldoende bij. Heerlijk loom van de drank en de jointjes hebben we genoten van de 1e dag.

Teruggekomen op de camping was ik nog aardig fit en wilde ik nog even naar de sporthal voor de after party. Mijn vriendinnen wilde ook mee. Na ons snel even opgefrist te hebben togen we naar de sporthal. Het was er gezellig druk, niet afgeladen vol. Al snel stonden we te dansen met een beker bier in ons hand. Mijn vriendinnen zien er ook goed uit en al snel werd er aardig geflirt met ons. Wij zijn daar best gevoelig voor en genoten dan ook van de vele aandacht die we van de mannen kregen.

Toen onze biertjes op waren danste ik tussen de menigte door naar de bar. Een drietal leuke mannen van een jaar of 25 stonden in mijn weg. Ik probeerde tussen hen door te dansen. Een van die leuke mannen kwam voor me staan en danste op een hele gave manier. Ik danste langzaam tegen hem aan en draaide mijn heupen tegen zijn bovenbeen aan. Mijn arm sloeg ik om zijn nek, zijn hand gleed om mijn rug en drukte me verder tegen zich aan. Het ritme waarop we heupwiegend tegen elkaar aan bewogen was heerlijk. Zijn kruis schuurde tegen mijn bovenbeen en mijn kruis tegen de zijne. Het was een bijzonder knappe vent. Deze combinatie van bewegen met een knappe vent en de drank die aardig aan het werken was, maakte dat ik er geil van werd. Het nummer was afgelopen. Ik trok zijn hoofd naar de mijne en gaf hem een kus op zijn mond. Ik liet hem los en danste op het volgende nummer verder naar de bar om 3 biertjes te halen.

Mijn vriendinnen stonden volop te dansen en te kletsen met 2 mannen toen ik met de biertjes terug kwam. Ik ga ze hun biertje en danste in mijn eigen bubbel verder. Ik zag dat die vier wel klikten. Toen mijn biertje op was vroeg ik of iedereen nog wat wilde drinken. Al dansend vertrok ik weer richting bar. Onderweg zoekend naar die drie lekkere kerels. Ik zag ze en al snel hadden ze mij ook gezien. Mijn favoriete kerel grijnsde toen ik dansend op hem af kwam. Hij greep me weer stevig beet en ons heupwieg tafereel begon weer van voor af aan. Al snel voelde ik me weer opgewonden worden. Die opwinding voelde ik ook bij mijn danspartner. Zijn stijve pik voelde ik steeds over mijn bovenbeen rollen. Dan draaide ik me om en met mijn kont twerkend reed ik tegen zijn kruis aan. Ik voelde zijn handen over mijn heupen glijden en liet deze losjes op mijn heupen liggen. Even bleef ik op die manier tegen zijn kruis aan wrijven. Dan draaide ik me weer om en legde mijn arm weer om zijn nek. Nu wreef ik met mijn kruis tegen zijn kruis aan. Langzaam trok ik zijn hoofd naar de mijne en al snel vonden onze monden elkaar. Al wrijvend en schurend met onze kruizen tegen elkaar beroerden onze lippen elkaar steeds even. Soms voelde ik zijn tong over mijn lippen glijden en soms liet ik mijn tong met half open mond over zijn lippen glijden.

Ik voelde zijn tong mijn mond in glijden. Mijn tong wachtte hem al op en een gevecht ontspon zich tussen onze monden. Zijn handen gleden over mijn billen en drukte mijn kruis hard tegen zijn kruis. Ik voelde zijn stijve pik nu echt goed tegen mijn buik. Mijn armen lagen om zijn nek geslagen. Elkaar heftig tongend voelde ik een hand langs mijn zij omhoog gaan en even mijn borsten kneden. Dan gleed die hand naar beneden en drong tussen onze wrijvende heupen. Ik voelde vingers over mijn kruis wrijven. Hij begon mijn hotpants open te knopen. Zijn hand gleed in mijn broekje en beroerde mijn naakte huid. Mijn kutje was al aardig vochtig geworden. Zijn vinger gleed tussen mijn natte schaamlippen en vond mijn opgezwollen klit. Ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken toen hij mijn klit even streelde. Dan duwde hij zijn vinger mijn natte kutje in en bewoog deze even op en neer. Hij haalde zijn natte vinger uit mijn geile kut en maakte mijn klit nog natter. Dit herhaalde hij een paar keer zodat mijn klit nu erg nat geworden was. Hij begon mijn klit te vingeren terwijl we nog steeds heftig aan het zoenen waren. Ik plaatste mijn benen wat uit elkaar en kantelde mijn bekken wat zodat mijn geile kut mooi aangeboden werd aan die wrijvende vinger op mijn klit.

Daar stond ik dan, midden op de dansvloer. Flink aangeschoten en heftig tongzoenend met een vreemde kerel. Mijn hotpants helemaal open geknoopt en met een vreemde hand in mijn slipje. De muziek dreunde door de vrij donkere zaal terwijl mijn natte en geile kut flink gevingerd werd. Kreunend liet ik me betasten en vingeren door die kerel. Mijn handen kwamen van zijn nek en gleden linea recta naar zijn kruis. Ik wilde een stijve pik voelen. Ik masseerde zijn stijve pik en ballen door zijn broek. Dan knoopte ik zijn broek open en mijn handen gleden in zijn slip. Ik vond een natte eikel die bovenop een lekkere pik zat. Geen grote pik, maar zeker ook geen kleine. Gewoon een lekker formaat. Langzaam begon ik hem af te trekken terwijl mijn andere hand zijn ballen kneedde.

Nog steeds heftig tongend voelde ik een orgasme naderen. Kreunend in zijn mond kwam ik schokkend op zijn vinger klaar. Mijn orgasme ebde langzaam weg terwijl ik nu stevig aan het doortrekken was aan die lekkere pik. Terwijl ik tevens zijn ballen flink stond te kneedden begon hij ook steeds harder te kreunen. Ik kom, kreunde hij in mijn mond. Snel liet ik zijn ballen los en trok mijn string zover als het kon naar voren. Ik trok stevig door terwijl ik naar voren schoof en zijn pik telkens over mijn gladde venusheuvel liet schuren. Dan begon hij nog harder te kreunen en voelde ik een straal zaad tegen mijn venusheuvel aan spuiten. Snel mikte ik wat lager om de rest van het zaad, wat uit zijn pik spoot, op te vangen in het naar voren getrokken kruis van mijn string. Ik was zo zaadgeil, ik wilde zijn zaad bij me hebben. Nadat hij klaargekomen was, smeerde ik zijn eikel schoon aan mijn string en trok deze daarna op zijn plaats. Ik gaf hem nog een zoen en maakte me los uit zijn omhelzing. Ga je met ons mee straks, riep hij nog in mijn oor. Ik gaf hem een kushandje en danste toen weer verder naar de bar om die biertjes te halen.

Terug gekomen bij mijn vriendinnen zag ik dat zij ook stonden te zoenen met hun veroveringen. Ik deelde de biertjes uit en we dansten nog even verder met zijn vijven. De tijd was gekomen om terug te gaan naar onze tentjes. De mannen zouden ons wel even wegbrengen. Bij de dixies nog even gestopt om ons leeg te plassen. Bij de tentjes aangekomen boden mijn vriendinnen de mannen nog een afzakkertje aan. Ik kroop gelijk mijn tent in, ik was daar te moe voor. Liggend in mijn string en BH in mijn slaapzak voelde ik nog even aan mijn kutje. Deze plakte heerlijk door het zaad wat mijn string in was geschoten. Genietend viel ik langzaam in slaap. Een uurtje later schrok ik wakker. Even moest ik me oriƫnteren. Ik hoorde soms mensen kreunen. Glimlachend liet ik mezelf weer in slaap glijden. Mijn vriendinnen hadden nu ook seks hoorde ik.

Tegen de middag werd ik wakker. Ik pakte mijn toilettas en een schone string en BH. Ik liep naar de douches. Toen ik klaar was dronk ik een bak koffie op het horecaplein. Terug bij de tentjes waren mijn vriendinnen inmiddels ook ontwaakt. Nadat ook zij de douches bezocht hadden togen we samen naar het horecaplein. We kregen het over afgelopen nacht, en we beloofden plechtig aan elkaar dat wat op Pinkpop gebeurd, ook op Pinkpop zal blijven. Mijn vriendinnen zijn namelijk ook getrouwd, maar hebben niet zoals ik een vrij huwelijk.

De dag verliep weer geweldig. Ik had Birdy gezien. De biertjes hadden weer rijkelijk gestroomd. Terug bij onze tentjes besloten we weer om naar de sporthal te gaan. We bezochten de douches en kleedden ons weer erg luchtig aan. Ik droeg deze keer een jurkje met laag ingesneden hals en rug. In de sporthal was het een stuk drukker. Ons plekje in de hal van gisteren was gelukkig nog vrij. Al snel stonden die twee mannen van gisteren weer bij mijn vriendinnen. Ik excuseerde mij even omdat ik buiten een jointje wilde gaan roken. Met een biertje en een jointje stond ik buiten relaxed te zijn. Dan voelde ik een hand strelend langs mijn rug glijden. Met een ruk draaide ik me om en keek in het grijnzende gezicht van de kerel die me afgelopen nacht zo lekker gevingerd had. Hij kuste me en samen rookten we de joint op.

Bij het weer naar binnen gaan van de sporthal zag ik dat mijn vriendinnen het alweer goed naar hun zin hadden met die 2 mannen van gisteren. Mijn kerel zag dit ook. Kom maar bij ons staan zei hij. Ik ben met hem meegegaan en al snel stonden we weer loom van de drank en de joint tegen elkaar aan te wrijven op de muziek. De andere twee kerels stonden om de beurt tegen mijn kont aan te wrijven zodat ik steeds in een sandwich zat tussen twee mannen. Af en toe gleed een hand onder mijn jurkje en beroerde mijn billen. De drank en drugs hadden er al lang voor gezorgd dat ik al aardig geil geworden was. Na een tijd maakte me los uit de omhelzing. Ik gaf mijn kerel een zoen en schreeuwde dat ik even bij mijn vriendinnen ging kijken. Hij zou nog wat te drinken gaan halen ondertussen.

Ik danste tussen de menigte naar mijn vriendinnen. Ik vond ze tegen de zijwand, heftig zoenend met die mannen. Ik tikte ze op de schouders. Wij stonden net afscheid te nemen zei mijn vriendin. Wij zijn moe en willen naar onze tent. De mannen brengen ons, ga je met ons mee vroegen ze. Nee riep ik, ik heb het hier goed naar mijn zin. Maar gaan jullie maar. We gaven elkaar een zoen en hand in hand liepen de twee koppels naar de uitgang. Ik danste weer terug naar mijn kerels.

Toen ik ze gevonden had drukte ze een biertje in mijn handen. Kom we gaan roken zei mijn kerel. Buiten haalde hij een joint tevoorschijn. Hij stak hem op en nam een paar flinke hijsen. Dan gaf hij hem aan mij. Ik nam een flinke hijs en zoog de rook in mijn longen. Pfoe, dat is een heftige zei ik. Hij lachte en zei, ja dit is een hele goede. Hij kuste me en zei toen, ik zal me eerst eens voorstellen. Ik ben John. Ik zoende hem terug en zei aangenaam, ik ben Elise. Dat is Patrick en dat is Erik, terwijl hij een voor een zijn maten aanwees. Ik gaf ze een hand en stelde mezelf ook aan hun voor.

Toen de joint en ons biertje op was, gingen we weer naar binnen. Meteen stonden John en ik weer geil tegen elkaar aan te rijden op de muziek. Om de beurt had ik Patrick en John tegen mijn kont aan staan dansen. Ik was zo stoned als een garnaal. En als ik stoned ben, dan word ik van een zuchtje wind langs mijn kut al bloedgeil. Laat staan als er 3 mooie mannen tegen me aan staan te rijden.

John begon me weer te zoenen en geil zoende ik hem terug. Ik voelde een van de andere mannen dicht tegen mijn kont aan komen staan. De andere kwam tegen mijn zij aan staan. Handen gleden onder mijn jurkje en voelden aan mijn billen en aan mijn geile kutje. Ook gleden er handen van boven in mijn jurkje en voelden aan mijn borsten. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest, ik voelde me zo heerlijk geil door al die aandacht. De tongzoen werd beƫindigd en ik werd mee begeleid naar buiten. Ik liep tussen John en Patrick en beide hadden ze hun handen onder mijn jurkje op mijn billen. Al snel kwamen we aan bij een gesloten partytent. Eenmaal binnen zag ik drie 2 persoons luchtbedden liggen met slaapzakken erop.

In het midden van de tent kwam John weer voor me staan en begon me weer geil te tongen. Weer kwamen de andere twee dicht tegen me aan staan. Weer 3 paar handen die mijn lichaam verkenden. Ik voelde dat de rits van mijn jurkje geopend werd. Mijn jurkje gleed van mijn schouders. Mijn BH werd los geklikt en gleed ook van mijn schouders. Twee monden verkenden mijn borsten en likten en zogen op mijn tepels. Mijn string werd van mijn billen gestroopt. Daar stond ik, helemaal naakt tussen 3 geile kerels. Heerlijk werd ik overal betast en voelde ik warme monden en tongen. Dan maakte John zich los uit mijn omhelzing en legde me achterover op een luchtbed.

Hij kwam naast me liggen en begon me weer te zoenen en te betasten. Ik hoorde wat gerommel en geritsel waarna er twee naakte mannen bij ons kwamen liggen. Weer overal handen en monden die mij verwenden. Mijn tepels werden heerlijk gelikt en gezogen, mijn geile natte kutje ondertussen gevingerd. Dan likte een van de mannen zich langzaam omlaag tot ik zijn warme tong op mijn kut voelde. John maakte zich los van me en kleedde zich ook uit. Naakt kwam hij naast mijn hoofd geknield zitten en bood mij zijn stijve pik aan. Ik pakte hem vast en likte aan zijn eikel. Hij smaakte zoutig, maar stonk niet. Ik zoog zijn pik mijn mond in terwijl mijn tepels en klit bewerkt werden door tongen en vingers. Mijn orgasme begon zich in vlot tempo aan te kondigen. Kreunend met een pik diep in mijn mond kwam ik kronkelend klaar op een tong op mijn klit en 2 vingers diep in mijn geile kut.

John deed een condoom om zijn pik en kwam op me liggen. Vlot gleed zijn stijve pik mijn hunkerende kut in. Met lange halen begon hij mij te neuken. Patrick en Erik kwamen geknield aan beide zijden van mijn hoofd zitten. Ik likte de pik van Patrick en zoog hem mijn mond in. De pik van Erik was een stuk dikker dan die van de andere twee. Om de beurt zoog ik op hun pikken terwijl John me heerlijk neukte. John trok zich terug uit mijn kut met de mededeling dat hij bijna klaar kwam. Patrick deed een condoom om en wisselde van plaats met John. Weer schoof een andere pik mijn geile kut in. Patrick neukte me een stuk rustiger. Wel diep maar langzaam erin en eruit. Nu pijpte ik John en Erik om de beurt. Hun handen gleden over mijn borsten en kneedde deze. Er werd af en toe flink in mijn tepels geknepen wat steeds een geil kreuntje bij mij veroorzaakte. Mijn klitje werd ook door een vinger gestimuleerd terwijl ik rustig door Patrick geneukt werd. Dan wisselde Patrick met Erik van plaats. Die pik voelde ik duidelijk langs mijn G-spot schuren. Erik hield ook van stevig door stoten, diep en hard. Lange tijd werd ik geneukt door die drie heren, verschillende keren wisselden ze van plaats. Vele malen was ik reeds klaargekomen door hun pikken en vingers. De heren genoten ervan als ik klaar kwam met hun pik diep in mijn geile kut. Mijn kut verkrampt altijd als ik klaar kom en begint dan ritmisch te knijpen.

Dan hoorde ik wat gemopper. De condooms waren op. Dan maar zonder hoorde ik John zeggen. Hij ging op zijn rug liggen en trok mij boven op zich. Ik voelde hoe hij mijn kut ingleed. Deze keer zonder condoom. Vlot begon ik hem te berijden. Erik kwam voor me staan en duwde zijn dikke pik in mijn mond. Patrick kwam achter me en ik voelde hoe hij een vinger in mijn, door mijn eigen geil nat geworden, kont liet glijden. Een vinger werden er al snel twee. Ik kreunde van geiligheid toen hij mijn kont begon te vingeren. Dan haalde hij zijn vingers eruit en plaatste hij zijn eikel voor mijn anus. Hij drukte en drong toen mijn anus binnen. Stevig hield hij mijn heupen vast en luid kreunend begon hij hard toe te stoten in mijn kont. Wat een geile strakke kont heeft ze, hoorde ik hem kreunen. Patrick gaf nog een paar harde diepe stoten en kwam toen luid kreunend, diep in mijn darmen, klaar. Ik voelde zijn pik diep in mijn buik op en neer springen terwijl hij zijn zaad aan het uitbraken was. Toen Patrick verslapte trok hij zich uit mijn doorgeneukte kont terug. John draaide mij vervolgens op mijn rug, zonder dat zijn pik uit mijn kut kwam, en begon nu ook hard door te stoten. Erik kwam weer geknield naast me zitten en begon zich af te trekken terwijl ik probeerde zijn eikel in mijn mond te houden. John neukte me hard en diep. Erik kreunde dat hij ging komen en liet zijn eikel verder mijn mond in glijden. Kreunend kwam Erik klaar. Hij spoot veel. Heel veel. Ik moest twee keer slikken om de hoeveelheid zaad weg te krijgen. Na zuigend op die dikke eikel voor de laatste druppel hoorde ik John ook zijn orgasme aan kondigen. Ik spuit je geile kut helemaal vol kreunde hij, terwijl hij zijn pik diep in mijn kut stil hield. Ik voelde hem diep in mijn kut op en neer springen en een warme gloed zich verspreiden. Toen zijn orgasme was uitgeraasd bleef hij zwaar op me liggen. Zijn zweet vermengde zich met mijn zweet tussen onze borstkassen.

Dan voelde ik zijn pik uit mijn kut glijden gevolgd door een golf zaad. Ik hield mijn benen meteen omhoog om te voorkomen dat heel het bed bevuild werd. Erik gaf me mijn string aan. Die deed ik over mijn benen terwijl ik ze zo hoog mogelijk hield. Toen mijn string goed zat heb ik mezelf verder aangekleed. We dronken nog een biertje en na een innige afscheidszoen met alle drie de mannen ben ik richting mijn eigen tentje gelopen. John liep met me mee. Hand in hand liepen we over de camping. Regelmatig voelde ik een straaltje zaad uit mijn door geneukte kut of kont stromen.

Bij de tent gaf ik John nog een afscheidszoen en ben ik moe, maar voldaan in mijn slaapzak gekropen. Even voelde ik nog aan mijn volgespoten kut en viel toen tevreden in slaap. Voor mij was dit een geslaagde Pinkpop.

XXX Elise
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat? Mijn Vrouw ...Door: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma, Buitensex, Gangbang, Bukkake, Borsten, Billen, Plas, Neuken, Hoer, Voyeurisme, Prostitutie, Plassen,
"Wij zijn een bejaard koppel, maar gelukkig in goede gezondheid en sexueel nog heel actief. Zij is 77 en ik 82. Al jaren hebben wij de gewoonte ieder op een vaste dag, zij dinsdag en ik donderdag, alleen op stap te gaan. Dat is een soort van verwo..."
27-04
8.8
3d SouvenirDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Oud En Nieuw, Waargebeurd,
"Vorig jaar augustus, de 12e, was Yvonne jarig en net als de jaren ervoor zou ze een uniek cadeau krijgen. Maar dat pakte deze keer echter heel anders uit. Maar eerst, hoe dit begon. Ik was toen bijna zes jaar geleden amper twee maanden bez..."
24-04
7.9
Geraldine - 2Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er was even een recuperatie voor Geraldine nodig maar dat zou niet lang duren, mijn pimp had gezegd dat de dame zo goed als onuitputtelijk was, ze telt voor twee had hij nog gezegd, en knipoogde eens naar mij, maar ja voor die prijs mocht het wat m..."
21-04
8.0
Een Bijzonder Avondje ...Door: Reir
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Nylon, Parenclub, Pijpen, Squirten,
"Ik zal beginnen met een korte introductie, dan hebben jullie een beetje een idee met wie jullie te maken hebben. Wij Jasper 42 en Ricky 39 zijn een gelukkig getrouwd stel en hebben elkaar als late tieners tijdens een vakantie leren kennen. Ricky ..."
21-04
9.3
Trio In Een GrotDoor: Hippie Girl
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Ibiza, Publiek, Trio,
" Al jaren lees ik deze verhalen en ik dacht het wordt wel eens tijd om mijn waargebeurde verhaal van mijn sexy trio op Ibiza te delen. Laat ik mij even voorstellen, ik ben blond, cup D, 1,65cm en blauwe ogen. Laten we het een beetje gaan ..."
18-04
8.7
Het Broedhuis - 6Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Pijpen,
"Na het avond eten vraagt Julie wat het avondprogramma is Het avondprogramma Dat bepalen we zelf. Er is geen vooropgezette activiteit of zo. Wat dachten jullie bv. van een lingerie of bikini modeshow catwalk Met zo wat hobbelende voorgevels ..."
17-04
9.1
Ben Ik Een Hoer?Door: Rita
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meerdere Mannen, Neuken, Pijpen,
"Het is een miezerige dag vandaag, geen dag voor een of andere buiten activiteit, mijn man en ik beslissen dan maar om iets te gaan drinken in een pub in het centrum. Het is midden in de week dus er is bijna geen volk, we nemen plaats aan de ..."
16-04
9.0
Ella De Anale Queen - 8Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
" Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin We douchten ons samen en de sfeer bleef heel uitgelat..."
15-04
9.5
Overal Zaad - 2Door: Cocktail
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Pijpen, Sperma, Tieten,
"Het is Goede vrijdag als ik in m n auto naar huis rij na een lange dag werken. Het feit dat er een lang weekend op ons wacht windt me al enorm op. Kim geilt me al de hele week op door pikante foto s naar me te Whatsappen. Thuis aangekomen pa..."
15-04
9.0
Ella De Anale Queen - 7Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Finland, Sauna,
"We waren met ons vieren vertrokken vanuit Parijs naar de Arctic Circle in Rovaniemi, naar offici le thuisstad van de kerstman. Nu bezoekje aan de kerstman is altijd leuk, maar we gingen onze hartsvriendin Sofie gaan bezoeken, die samen met haar man ..."
11-04
9.6
Nudistenstrand In Spanje ...Door: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Extreme, Naakt, Nudisme, Spanje, Strand,
" Laura ben je er klaar voor , Ja ik kom eraan roep ik terwijl ik naar beneden ren. De auto staat al te draaien terwijl mijn ouders staan te wachten. We gaan op vakantie naar Spanje. En me vader wilt vroeg gaan rijden om zo voor de grote files uit..."
09-04
8.5
Het Broedhuis - 5Door: AuthWeb
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Na de sex met Viktoria wandel ik naar de douche opzij in de torenkamer. Het is niet meer dan een doorschijnende glaswand waar je zowel linksom als rechtsom achter kan inwandelen. Al snel vergezellen Laura en Alona me. Beide willen ze me helemaal..."
09-04
9.0
Klik hier voor meer...