Klik hier voor meer...
Door: Trend22
Datum: 24-01-2010 | Cijfer: 5.8 | Gelezen: 16682
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Een deze dagen was een lekker weertje in hoensbroek. Ik zat intern tijdens een opleiding en had een leuke meid leren kennen genaamd samantha. We noemde haar ook wel semmy afgekort. We zaten met dit lekker weer altijd buiten. en nu was semmy er ook dus bij. We spraken over hoe de opleiding ging. Over auto toen er vrienden van ons bij waren gekomen.

Op eens viel mijn oog op 2 jongens die daar aangelopen kwamen. Om precies te zijn 2 buitenlandse jongens. volgens mij beiden rond de 16 a 17 jaar slank gebouwd. Ik zag dat ze buitenlands waren door dat ze een donkere huidskleur hadden. Ze liepen naar binnen en ik zei volgens mij 2 nieuwe leerlingen.

En inderdaad tijdens de praktijk lessen werden deze jongens voor gesteld. Dat ze vanaf heden ook de opleiding administratie kwamen doen. En ook intern verbleven. De ene jongen hete micheal en de andere rafeall aan de namen kon je het dus niet horen dat ze buitenlandse jongens waren. Maar het bleek inderdaad ze waren beiden in Nederland geboren alleen hadden ze buitenlandse ouders.

Nou iedereen had zich voor gesteld en ook semmy had zich voorgesteld aan de jongens die haar nog eens goed bekeken.

’s Avonds zaten we allemaal in een gezamenlijk woonkamer waar we konden darten en tv kijken. Ook de 2 jongens kwamen eens kijken hoe alles er aan toe ging. En ze kregen behoorlijk wat aandacht en we wilden van alles over hun weten. Iedereen luisterde aandachtig terwijl ze hun verhaal deden. Na een paar uur gelachen te hebben en ons vermaakt te hebben met darten. Ging semmy naar boven en de jongens gingen met haar mee. De jongens gingen naar hun kamer en bekeken eerst waar haar kamer was. Ze zagen haar een kamer oplopen en liepen toen door.

Semmy die de deur niet had gesloten ging zich effe ontspannen op bed liggen tv kijken. Ze maakte haar broek los omdat ie wat te strak zat. Ze sloot eventjes haar ogen en gleed met een hand haar broek en schoof haar hand onder haar slipje en begon zich zelf te mastuberen. Mmmm kreunde ze mmmm. Ze trok erna even haar broek en slipje uit voor gemak zodat ze zich zelf makkelijker kon vingeren. Mmmm ja kreunde ze weer.

De jongens die intussen weer stiekem terug gelopen waren. Voelde aan de deur, en ja hoor hij was nog open. Voorzichtig opende ze de deur en liepen naar binnen en sloten de deur af toen ie dicht was. Ze zagen haar nu vingeren en half naakt op bed liggen. De jongens die nu hun broek en onderbroek uit deden en zich begonnen af te trekken op het mooie uitzicht van semmy die zich lag te vingeren. Ze liepen dichter naar haar toe. Semmy opende haar ogen en zag nu 2 donkere lullen voor zich ze schrok eventjes en vroeg wat ze gezien hadden. Genoeg antwoorden de jongen. En ze bloosde even. Semmy die nu erg geil naar de 2 donkere pikken keek. Pakte ze toen beiden vast en begon hun af te trekken. Mmmm kreunden de jongens ze kwam met haar gezicht dichter bij en gaf een likje aan bijde eikels.

Ze nam er eentje in de mond en begon die toen gulzig te pijpen. Mmm kreunde de jongen heerlijk mmmm terwijl ze de andere af zat te trekken. Ook de andere jongen kwam aan de beurt en nam hem toen in haar mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Inderdaad zei de jongen ze kan heerlijk pijpen. mmmmm ja ga door. Al snel moest ze stoppen met pijpen en moest ze gaan staan. Ze begonnen om ste beurt heerlijk met haar te tongzoenen. En trokken ze haar truitje en bh uit zodat haar mooie dikke boezems (c-cup) te voor schijn kwamen. Ze begonnen toen haar boezems heerlijk te masseren en te likken aan haar tepels. Mmm kreunde semmy heerlijk.

Ze legde semmy op bed neer en een jongen kwam op haar liggen en duwde zijn lul in haar grotje. En begon toen hard en diep in haar strak kutje te stoten. Ooooooh jaaaa ooooh kreunde semmy en de jongen begon dieper en harder te stoten semmy wist even hoe ze het had een lekkere dikke neger paal in haar kutje en de andere stond naast haar die ze weer ging pijpen. Ze gleed met haar mondje weer om zijn paal en begon er gulzig aan te zuigen. De jongen begon haar heerlijk uit te wonen in haar lekker strak kutje. Ze voelde de pik diep en hard stoten mmmm ja kreunde ze weer. terwijl op nieuw de lul in haar mond gestopt werd om te zuigen mmmmm.

De jongen kwam iets om hoog en pakte semmy bij haar heupen vast tilde haar ietsjes op en begon toen zijn tempo nog harder op te voeren en bleef maar in haar pompen oooooh jaa riep semmy weer oooooh ja ga door ga dooor jjaaaa mmmmm en al weer werd haar mondje gevuld met een lul en begon er aan te zuigen. Ze sabbelde even aan de eikel dat de jongen erg lekker vond. Mmmm zei hij je zuigt heerlijk semmy en de andere jongen kroop nu van haar af om micheal zijn beurt te geven. Hij ging zich liggen en semmy kroop op zijn lul en liet zich lekker met haar kutje over zijn pik glijden. Zodra hij in haar kutje zat begon hij stevig te beuken. Zo hard dat haar borsten op en neer gingen. Ooooo kreunde ze oooooh … ze voelde de dikke paal in haar kutje stormen en de lul werd er in gepompt nou dat had ze niet gedacht. Rafeall kwam op het bed staan en duwde zijn lul in haar lekkere pijpmondje en ze begon er gelijk weer gulzig aan die dikke negerlul te zuigen.

Toen kwam de jongen op een idee en ging na het pijpen achter semmy zitten. Ze had geen idee wat er ging gebeuren maar voelde al snel dat zijn lul tegen haar sterretje gezet werd en voorzichtig zijn eikel naar binnen bracht. Oooooo kreunde semmy weer oooooh en 2 minuten later begon hij er in te pompen in haar kontje. Oooh kreunde semmy weer die nu een lul in haar kut voelde rammen en tegelijk eentje in haar kontje werd gepompt.

Ik kwam onder tussen naar boven toe. En kwam naast haar kamer gelopen. Ik hoorde de geluiden van haar kamer tot buiten en besloot eens te kijken. De deur was niet op slot, dus ik dacht maak maar eens open. Voorzichtig kwam ik naar binnen gewandeld en deed voorzichtig de deur dicht. Ik schrok eventjes. Want ik zag dat semmy dubbel genomen werd. Oooh jaaaa kreunde ze weer. Maar het geilde me enorm op. Een van de jongens had me gezien en zei maikel wil je mee doen om dit lekker ding te neuken. Semmy had me nu ook gezien en zei dat ik gerust mee mocht doen. En trok dus meteen al mijn kleren uit.

Toen ik voor haar kwam staan en ze nam mijn lul in haar hand om af te trekken zodat ie lekker stijf werd. En nam hem toen in haar lekker pijpmondje en begon er heerlijk aan te zuigen.. oooh kreunde ik mmmm wat zuigt ze heerlijk en ze voerde haar tempo op. Tussen door stopte ze door dat ze moest kreunen door die twee dikke palen die in haar zaten al snel vervolgde ze weer en begon ze me heerlijk te pijpen. En zoog nu en dan heerlijk aan mijn eikel. Mmmmm kreunde we weer.

En al snel kwam semmy tot een orgasme oooooh jaaaaa kreunde ooohhjaaaaa. En de jongens spoten hun zaad in haar kutje en kontje. Maar waren nog niet voldaan. Ze moest nu op haar zei gaan liggen en ik ging achter haar liggen en duwde nu mijn eigen lul in haar strakke kutje, en begon heerlijk in haar grotje te pompen de jongens werden om ste beurt aan hun lul door semmy gezogen… mmmm ja semmy kreunde ik weer en bleef harder en harder in haar pompen. Ik begon haar te neuken als een wild beest zo heerlijk zat haar kutje om mijn dikke paal heen. Ik tilde haar op en ze zat nu op me met haar rug naar me toe de andere jongen kwam nu op haar liggen en duwde zijn paal ook in haar strakke kutje. Ooooooh kreunde semmy weer oooohjaaa en ze voelde de 2 paal in haar kutje glijden ik en de jongen begonnen haar heerlijk uit te wonen. We voerden ons tempo lekker op en bleven lekker in haar kutje rammen. Terwijl de andere jongen door semmy gepijpt werd. Ook zijn ballen werden gemasseerd.

Ooooh semmmy jjaaaaa heerlijk begon ik te kreunen en als snel kwamen ik en de jongen in semmy klaar en spoten onze zaad diep in haar kutje. De andere jongen die gepijpt werd spoot nu zijn zaad in haar mondje en toen we ons uit geleefd hadden likte ze onze eikels schoon en trokken we onze kleren weer aan.

En gingen we naar bed toe.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...