Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Redactie Opwindend.Net Redactie Opwindend.Net - 20-07-24 @ 11:24
Geniet van al het lekkers op het strand, spannende momenten in de duinen, of een verhitte avond in een strandtent... We zijn benieuwd naar jullie avonturen...want ook in de zomervakantie gaan wij door om jullie te trakteren op de heetste verhalen!
Angela1977bigirl Angela1977bigirl - 29-07-24 @ 23:12
+1
Hallo redactie,

ook jullie een fijne vakantie, natuurlijk!
Raken jullie zelf wel eens geïnspireerd door al die verhalen die jullie hier tegen komen? Lezen jullie alles zelf, voordat iets geplaatst wordt?
Ik wil jullie bedanken voor de nieuwe rubriek "Nooit eerder vertekd". Ik hoop dat hier alleen echte ervaringen geplaatst worden, en nu eens geen fantasieën. Hopelijk brengt het daarmee ook wat meer begrip voor sommige dingen. (Geen misbruik, natuurlijk.)
Lange tijd was ik de site kwijt, maar gelukkig heb ik het weer gevonden. Misschien plaats ik zelf ook wel weer een keer nieuwe ervaringen. (Als die ten minste niet als te extreem worden beschouwd, want ik wil ook niemand shockeren met mijn levenstijl en mijn ervaringen.)
Veel liefs, en veel succes en plezier met deze site,

Angela1977bigirl.
Lisanne S. Lisanne S. - 10-08-24 @ 00:56
+1
Hoi Redactie! 🤗

Fijn dat jullie tijdens de zomervakantie door gaan, want dat is voor mij juist de periode waarin ik de meeste tijd heb om verhalen af te werken. 😄
 
Wil jij reageren op dit nieuws
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer