Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Word jij er ook zo geil van als je vrouw sex heeft met andere mannen? Dan zijn deze cuckolding verhalen een must voor jou! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Cuckolding sexverhalen. In deze categorie staan 1057 erotische verhalen.
Een Heerlijke VrijdagmiddagDoor: Lucy En Theo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Lucy 42 en Theo 50 zijn reeds 12 jaar samen waarvan reeds 10 jaar duidelijk is dat Theo een niet onderdanige cuckold is. Er is een mooie liefdesband tussen de twee en samen hebben zij uitgezocht hoe dit voor hun werkt. Lucy heeft momenteel 4 vaste ma..."
21-07-24
9.0
De Overtocht (hetero) - 4Door: Chantum25
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Met vermoeide ogen keek ik omhoog. Voor me zag ik de grote man Magnus sterk rechtop staan en mijn vrouw, geil dat ze was, voor hem op de grond zitten met haar hand nog om zijn penis gevouwen. Ook deze avond was het mij niet gelukt om mijn vrouw in al..."
20-07-24
8.9
De Kerstvakantie - 4Door: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
" i Excuses voor mijn lange afwezigheid, Aadje. i Ik hou van je, fluisterde ik in haar oor terwijl langzaam ik haar bleef bewegen. Umm... was haar reactie terwijl ze zich uit probeerde te rekken. Alles in orde vroe..."
19-07-24
9.0
De Overtocht (hetero) - 3Door: Chantum25
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Noortje was gestopt met het wrijven over mijn kruis en was totaal afgeleid. Ik zuchtte en verbrak daarmee onbedoeld haar staar. Ze realiseerde zich wat er had plaatsgevonden en vervolgde haar bewegingen over mijn kruis alsof er niets gebeurd was. Ik ..."
18-07-24
9.0
Door De Ogen Van Een CuckoldDoor: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Hotwife, Vreemdgaan,
"Karin en ik zijn ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, beiden halverwege de 40 en zoals bij zoveel stellen begon het na een aantal jaren best wel beetje te kriebelen om op zoek te gaan naar wat meer sexuele spanning.. na een boel heen en weer gefantaseer..."
18-07-24
8.1
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07-24
9.0
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07-24
8.9
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07-24
9.3
Vakantie In Sloten: SlotDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Rollenspel, Vakantie,
"Dora en Bart staan op de camping in Sloten en wat ze daar meemaken ... Dora Als ik wakker word, overdenk ik wat er de laatste paar dagen is gebeurd. Het trio met Robert en Bart heeft me veranderd. Mannen maken een andere indruk op..."
13-07-24
8.3
Mijn Stille Watertje - 9Door: Martin_70_03
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gangbang,
"Ik moest me goed concentreren op de weg. Dat was niet gemakkelijk door hetgeen zich op de achterbank afspeelde. Het duo tongde er driftig op los. Astrid had zojuist, in die ranzige mancave, een in mijn ogen best heftige gangbang gehad maar l..."
10-07-24
9.0
Exposed - 4 : Online OnthullingDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Internet, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
"Later die avond trekt Kristof zich terug in zijn bureau om wat werk af te maken. Hij zit achter zijn werktafel. Het zachte licht van de lamp werpt een warme gloed over de documenten en zijn laptop. Het is stil, de enige geluiden zijn die van zijn vin..."
10-07-24
8.9
Seks Bijles: Les 2Door: Zachtleven
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Missionaris, Rape, Verkracht,
"De afgelopen maand zijn we flink aan het oefenen geweest. In plaats van wekelijks masturbeer ik dagelijks en ik heb inderdaad wat vaker zin gekregen. Nu is die zin wel vooral gericht op meer masturberen in plaats van seks. Masturberen is immers ook d..."
08-07-24
8.8
Eerste Cuckold ErvaringDoor: Onzenechte
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Plas, Plassen,
"Een zonnige woensdagavond, ik stond in de keuken het eten klaar te maken, zoals anders. Ik begin vroeger met werken dan Pascale en ben dan ook vroeger thuis. We hadden s middags met elkaar gebeld en ik hoorde aan haar stem dat ze een drukke en verve..."
04-07-24
8.2
Mijn Stille Watertje - 8Door: Martin_70_03
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Gangbang,
"Na mijn verjaardagscadeau aan Astrid merkte ik dat ze steeds vrijer werd als het over onze avonturen ging. De terughoudendheid begon langzaam weg te ebben. Spelenderwijs maakte ik steeds vaker plagende opmerkingen tegen haar, zoals bv Jij v..."
04-07-24
9.0
Senw - 2: Eeste Bezoek Aan De MeesterDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
"Daar zaten we dan aan tafel. We hadden beide wat makkelijks aangetrokken en even goed nagepraat over de afspraak van afgelopen middag. Het was heftig geweest vonden we beide, misschien wel nog heftiger dan gedacht. We hadden geen afspraak gemaakt voo..."
03-07-24
9.2
Seks Bijles: Les 1Door: Zachtleven
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Cuckold, Cuckolding, Missionaris,
"Ik ben echt enorm gek op mijn vriend Peter. Hij is echt het beste wat me is overkomen en m n allerbeste vriend. We zijn al jaren samen en ik hoop de rest van m n leven bij hem te blijven. E n ding is hij niet zo goed in seks. Dat is ook helemaal nie..."
03-07-24
8.5
Onverwachte Wending - 3Door: Mark
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Zwijgzaam stuur ik de auto naar de rand van de stad. Vanuit mijn ooghoeken zie ik mijn vrouw met gesloten ogen, haar nu spiegelgladde kut bevoelen. Ik vraag me af of ze net als ik aan morgenavond denkt, wat ons dan te wachten staat. Eenmaal..."
28-06-24
8.7
Mijn Stille Watertje - 7Door: Martin_70_03
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding,
"Na ons weekendje weg was het weer zoals altijd werken, huishouden enz.. Onze band was helemaal super. Nooit had ik verwacht dat we zo dicht bij elkaar zouden komen te staan. We praatten ook gemakkelijker over onze escapades dan voorheen. ..."
27-06-24
9.2
Vakantie In Sloten: Hoe Het Verder GingDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Als ik wakker wordt weet ik eerst niet waar ik ben. Ik herken de caravan en zie Bart naast me liggen. De deken is van hem af geschoven en ik kijk over zijn licht behaarde borst waar zijn kooi bovenuit steekt. Het is een stalen buis met een korfje aan..."
26-06-24
8.7
Lekker Geilen In Een ClubDoor: Rob En Lea
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Billen, Cuckold, Cuckolding, Jurk, Kontje, Kut, Kutje, Pik, String,
"Om 14.30 uur zaten we in de auto onderweg naar de Showboat in Zaandijk, we hadden er veel zin in en na een drie kwartier rijden parkeerde we de auto op de parkkeerplaats vlak voor de club. Met een flesje cola namen we alle twee een snoepje xtc in. ..."
22-06-24
7.5
WaargebeurdDoor: Bart
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jacuzzi, Waargebeurd,
" i Hallo, dit is mijn eerste verhaal dat ik hier plaats en waarvan ik hoop dat jullie het toch wel opwindend gaan vinden... Reacties zijn dus meer dan welkom i Zoals de titel al voor zich spreekt, is dit een waargebeurd verhaal waarin al..."
22-06-24
9.1
Verkracht Uit Bescherming Voor Mijn VriendDoor: Zachtleven
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Dwang, Missionaris, Rape, Verkracht,
"Plots schrik ik wakker van een hard geluid en glasgerinkel. Terwijl het raam beneden in kleine stukjes ligt geef ik een harde duw aan mijn vriend Peter die naast me ligt zodat hij wakker wordt. Ga eens kijken fluister ik hem toe, maar ik weet dat h..."
18-06-24
8.4
Neuk Me Voor De Ogen Van Mijn Man!Door: Dannydobbe
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Facial, Hindoestaans, Verzoek,
" i Ik kan niet voor iedereen wat schrijven Hoe leuk ik het ook vindt p Ik kreeg laatst zelfs een aanbod om er voor betaald te krijgen. Maar... het is een hobby, ik doe het in mijn vrije minuten uurtjes die ik heb buiten ..."
14-06-24
9.4
Mijn Stille Watertje - 5Door: Martin_70_03
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"Het is nu zondag en Astrid komt laat in de ochtend weer thuis.. Goedemorgen schat, welkom thuis . Ze ziet er heel goed uit. Ze heeft weliswaar geen make up op maar haar gezicht straalt enorm. Hoi lieverd , en ze geeft..."
13-06-24
8.9
De GluurbuurDoor: Fralino
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Nudisme,
"Elk jaar kiezen we om beurten een vakantie uit. Vorig jaar had mijn vrouw een weekje aan de Rh ne geboekt. Lekker spannend, not Dat was best saai te noemen. Dit jaar wilde ik eens iets anders proberen, iets echt spannend, een nudistenkamp. Eline haa..."
11-06-24
8.9
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 5Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Spanje, Trio, Vreemdgaan,
"Ik werd wakker door de kille bries die over mijn lichaam ging, ik keek naast me en zag Debbie en daarachter Geert liggen. We lagen alle drie naakt op het kleed en ik vermoed dat het echt midden in de nacht was, de maan stond echt boven ons e..."
11-06-24
8.9
Ontheemd - 21: Inwijding Van TjitskeDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Inwijding, Massage, Vreemdgaan,
"Het slot van de vorige aflevering Daarna kropen we weer in bed. Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap. Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen. Weer streelde ze ..."
10-06-24
9.6
Het ComplotDoor: Fralino
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Zwanger,
"Ik zat al even in een mail tot mailcorrespondentie met een andere gelijkgezinde man rond cuckolding en hoe ik mijn vrouw eens zou kunnen delen. Mijn vrouw wist echter niet dat ik plannetjes aan het bekokstoven was, ook omdat ze niet dezelfde fantasie..."
09-06-24
8.8
Meike En Han - 2: Het VervolgDoor: EurAsia14
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Bull, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, Jacuzzi, Milf, Pijpen, Sauna, Slikken, Squirten, Trio,
"Meike is een Aziatische schone van 43 jaar en nog geen 1.60 lang. Han is een Europese man van 52 jaar en 1.73 lang. Het is al enige tijd geleden dat wij ons avontuur hebben beleefd in de parenclub. Vaak hebben we het hier nog over g..."
09-06-24
9.2
Kamperen Met Els En KlaasDoor: Brieljant
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Cuckold, Cuckolding, Kamperen, Klaarkomen, Neuken, Oom, Pijpen, Tante,
"Een week voor mijn vakantie maakte mijn vriendin onze relatie uit ik was er kapot van en had direct onze vakantie naar Spanje geannuleerd. Met mijn ziel onder mijn arm zat ik een paar dagen later bij mijn ouders op de bank, best gezellig omdat tante ..."
09-06-24
8.8
Voor Geld Danst... - 1Door: Stoute Ik
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Striptease,
"Joke en Kristof, een getrouwd koppel jonge 40ers, hadden zich verheugd op een rustig verlengde weekendje weg naar dat luxueuze park in de Ardennen. Het was hun kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wat quality time samen door te breng..."
07-06-24
9.2
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 4Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Spanje, Trio, Vreemdgaan,
"We waren allemaal heel enthousiast, en zoals ik zag had iedereen er wel zin in, we begonnen met varen langs de mooie kust van Spanje en we keken dan ook onze ogen uit. Geert vertelde over van alles, gebouwen die langs de kust stonden en de h..."
06-06-24
9.1
Mijn Stille Watertje - 4Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Trio,
" i In deel 3 hebben jullie kunnen lezen hoe mijn vrouw Astrid haar eerste gangbang ondergaat . i Nadat 2 mannen, Jeff en Alex, haar geneukt hebben en een jonge knaap, Ronnie, in haar keel is klaargekomen neemt Glenn het initiatief. Hij st..."
06-06-24
8.9
Op Bezoek Bij BasDoor: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Date, Dating, Jong En Oud, Milf, Pijpen,
"Het was op een regenachtige maandagavond. De eerste werkdag van de week zat er weer op. Mijn vriendin Priscilla stond lekker onder de douche en ik had behoorlijk veel zin om vanavond nog wilde seks te hebben met haar. Even twijfelde ik om na..."
04-06-24
9.0
Onverwachte Wending - 2Door: Mark
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Op het moment dat ze de lul in haar mond neemt zie ik haar ogen ver open gaan van verbazing, alsof het besef door dringt dat ze een stap zet die ze nooit verwacht had te zetten. Langzaam drukt de man zijn nu harde lul verder haar mond in. Dan als zij..."
30-05-24
8.7
De Jonge PizzabezorgerDoor: Maarten
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bezorger, Cuckold, Cuckolding, Gluren, Neuken, Pijpen,
"Bastiaan was maar wat blij met zijn baantje als pizzabezorger. Na een baantje als vakkenvuller vond hij het rond rijden op een brommertje of fatbike wel gaaf. En in plaats van de hele dag doosjes uit te pakken, kwam hij in aanraking met verschillende..."
30-05-24
9.7
Mijn Stille Watertje - 3Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Deepthroat, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
" Waar zijn we toch in beland , vroeg ik me af terwijl ik op vrijdag aan het werk was. Is dit wel normaal, waar we nu mee bezig zijn .. Is Jeff wel oprecht als hij zegt dat hij niet tussen ons in wil staan .. Is Astrid oprecht als ze ze..."
29-05-24
9.2
Ongewild GewildDoor: Fralino
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Billen, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Kontje, Maagd, Studenten,
"Het was Marleen haar verjaardag. Ze was net 18 geworden en we hadden op een avond een feestje op haar studentenkot gepland. Ze had alles versierd met ballonnen, slingers en kaarsen . We hadden enkele klasgenoten en vrienden uitgenodigd en ik zorgde v..."
29-05-24
8.7
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 5: SlotDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding,
"Ik nam Candela mee naar onze badkamer en begon haar liefdevol te wassen. En later zij mij. Wat geweldig om de nacht met haar door te mogen brengen. We kropen dicht tegen elkaar aan, lepeltje, lepeltje onder een groot donsdek. We lagen in een hechte o..."
25-05-24
8.9
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 4Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Klaarkomen, Neuken,
"Zoals al die weken vloog de tijd weer voorbij. Ik had met Paco en Candela afgesproken dat ze woensdag om een uur of drie bij ons zouden komen. Dn zouden we gaan BBQ en en in de avond naar de rosse buurt van Palma. Dat had ik Nelly ook vertel..."
25-05-24
9.3
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Het was enorm opwindend om te zien hoe de seksualiteit van Nelly zich explosief ontwikkelde. Net als vorige keer vlogen de dagen voorbij. Met Paco had ik afgesproken dat we komende woensdag de hele dag bij het zwembad van het casino zouden zijn. En u..."
24-05-24
9.2
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05-24
9.2
Mijn Stille Watertje - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05-24
9.0
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05-24
8.9
Mijn Sletje Gebruikt - 3: Nieuwe WendingDoor: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05-24
9.0
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 2Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf,
"De volgende dag hadden we het niet meer over onze vrijpartij van de vorige avond, op n of andere manier vond ik het g nant om ter sprake te brengen en Anja reageerde alsof er niets bijzonders gebeurt was. We gingen beiden naar ons werk en ..."
17-05-24
9.2
Mijn Stille Watertje - 1Door: Martin_70_03
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Vreemdgaan,
"Mijn verhaal begint zo n 38 jaar geleden, ik was toen nog net 17 jaren jong Tijdens een feest leerde ik mijn vrouw Astrid kennen.In een feestzaal kregen we oogcontact en ik viel direct voor haar lieve, warme blik en zij blijkbaar ook voor die ..."
16-05-24
9.1
Slavin Vera - 24: De Terugkomst (deel 2)Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" i Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05-24
8.8
Onverwachte Wending - 1Door: Mark
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dogging,
"Dit verhaal is gebaseerd op onze ervaring met parkeerplaats seks en het daarbij horende cuckolding. Het begon als experiment, maar dreigde op een gegeven moment niet meer beheersbaar te worden. Na een hele tijd in dubio gezeten te hebben, hebben we e..."
16-05-24
9.3
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 5Door: Bull4yourwife
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud,
" i Het was even wachten, maar hier is deel 5 van Van onervaren tot Bull met Annemie . Om de context beter te begrijpen, leest u best eerst de vorige delen. i Luc bleef een beetje teleurgesteld staan terwijl ik nog diep in Annemie..."
12-05-24
9.5
Dans Van VerleidingDoor: Peter
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"In de schemering van een door rook gevulde kroeg stond Frank met lood in zijn schoenen tegenover Dennis, de vriend wiens vertrouwen hij had verraden. Het was een avond geweest als vele anderen, totdat hij zich had laten verleiden tot een dans met Mar..."
12-05-24
9.1
Slavin Vera - 23: De Terugkomst (deel 1: Mau...Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Meesteres, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-05-24
9.1
De Kerstvakantie - 3Door: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Ik stond op het punt te reageren toen in mijn ooghoek beweging zag. Even later kon ik zien dat het mannen waren die naar ons toe kwamen lopen. Greg, er lopen twee jongens in je achtertuin, waarschuwde ik Greg. Greg draaide zich om en tuurd..."
08-05-24
9.5
Mijn Vrouw Voor De WebcamDoor: Tepelspeler
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Milf, Webcam,
"Ik had het haar al een aantal keren gesuggereerd, al lachend, maar ze was er nooit op ingegaan, mijn vrouwtje. Tot ze mij eens betrapte terwijl ik naakt voor de webcam zat. Tot mijn opluchting werd ze helemaal niet boos. Ze liep wel de kamer uit, maa..."
06-05-24
8.8
De VrijwilligsterDoor: Tepelspeler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Milf,
"Elke vrijdagnamiddag gaat mijn vrouw als vrijwilligster naar Sterrenhuis, waar mannelijke volwassen gehandicapten wonen. Uiteraard vond ik dat fijn. Wanneer ik haar vroeg wat zij daar deed, antwoordde zij altijd dat die mensen daar nood aan gezelscha..."
05-05-24
8.9
Verloren Bij Het KaartenDoor: Tepelspeler
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hoer, Milf, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Ik had verloren bij het kaarten. Dat gebeurt wel meer en normaal is dat niet erg. Maar deze keer wel, heel erg zelfs. Wij hadden op het eind van de avond, na heel wat pinten, onze vrouw ingezet. En ik had de slechtste kaarten, en dus moest ik de volg..."
03-05-24
8.7
Mijn Vrouw Als PartyhoerDoor: Tepelspeler
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Milf,
"Ik was ingegaan op een advertentie. Ik moest met mijn vrouw naar een adres gaan en haar daar laten bekijken en vernederen. Er zat een hele groep mensen, mannen en vrouwen op ons te wachten. Die zaten op banken en stoelen tegen de muren. Wij moesten i..."
02-05-24
7.7
Ik Bied Mijn Vrouw Aan !Door: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Auto, Cuckold, Cuckolding, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gangbang, Grote Borsten, Milf,
"Jawel, zij had weer een hoerige bui, mijn vrouwtje. Ik zag het s morgens al aan haar dromerige zwoele ogen. En dan moet er iets gebeuren. Ik stelde haar voor eens aan car window dogging te gaan doen. Zij keek mij met vragende ogen aan. Ik zei haar d..."
01-05-24
8.0
Mijn Vrouw In De SexcinemaDoor: Tepelspeler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gangbang, Milf, Orgie, Seksbioscoop,
"Mijn vrouw is 70, maar dat zou je haar niet aangeven, hooguit 60. Zij is niet groot, 1,65m, en tamelijk mollig, met een flinke boezem en een ferme kont. En zij weet zich heel vrouwelijk te kleden, heel sjiek maar helaas ook heel deftig. Want dat is h..."
30-04-24
8.9
Vakantie In Sloten, Dora`s Versie - 2Door: Teun
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"De caravandeur slaat achter me dicht. Ik vind in mijn zak het briefje van Robert kom je vanavond eten, Grote Beer t o de camping. Als ik het weer lees, begint mijn lichaam te reageren. Ik gooi het briefje op de grond in de hoop dat Bart het vindt. ..."
28-04-24
8.6
Citytrip - 11Door: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Cuckold, Cuckolding, Kooi, Lingerie, Milf, Oma, Pijpen, Schoonmoeder, Sissy, Slikken,
"Na een tijdje hoorde ik de douche lopen en tegen de tijd dat ik de koffie klaar was kwam Chantal de kamer in. Verbeelde ik het mij nu of liep ze wat stijfjes Wat zie je er mooi uit schatje complimenteerde ze mij met mijn outfit..."
27-04-24
8.6
Vakantie In Sloten, Dora`s Versie - 1Door: Teun
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04-24
8.2
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04-24
8.2
Onze Huisvriend - 2: De Eerste Grote StapDoor: Fantasia
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04-24
9.5
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hakken, Jurk, Milf, Schoonmoeder, Sissy,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , hij was gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al ..."
23-04-24
8.5
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. ..."
23-04-24
8.8
Ze Bedriegt Me, En Ik Kan Er Niets Aan DoenDoor: Arne
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04-24
8.5
Onze Huisvriend - 1: Hoe Het BegonDoor: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04-24
9.4
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04-24
8.0
De Kerstvakantie - 1Door: Aadje
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04-24
9.3
Queen Of Spades: De Tattoo WerktDoor: Visueel
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Donkere Mannen, Hotwife, Onderdanig, Tattoo,
" i Queen of Spades een geheime code, gedragen door blanke vrouwen in de vorm van kleding, sieraden of een tatoeage, waarmee ze aangeven seksueel beschikbaar te zijn voor zwarte mannen. Lianne is langzaamaan gegroeid als QoS. Donkere mannen is haar ..."
10-04-24
9.4
Lauren Gaat Weer Naar School - 25Door: Aadje
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
" Vertel me hoe dat met Josh is gebeurd eiste ik zodra we in de veiligheid van de auto zaten. Ze keek een paar seconden recht voor zich uit zonder te antwoorden. Hij kwam ineens opdagen. Ik heb gevraagd waarom... maar dat vertelde hij niet..."
09-04-24
8.9
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 4Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Trio,
"We lagen daarna uitgeblust op bed met zijn 3en Fleur in het midden ,ik hoorde Peet zachtjes snurken en merkte dat Fleur ook in slaap was gevallen. Wat een situatie was dit, echt bizar hoe dingen zo snel konden veranderen, ik merkte aan mijze..."
05-04-24
9.1
Lauren Gaat Weer Naar School - 24Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Lauren zat sto cijns naast me toen we de rit naar het huis van de professor maakten. Omdat ik me niet bewust was van de groepssetting, wist ik dat ik erop voorbereid moest zijn haar tegenzin of misschien zelfs woede om te gaan als we daar aankwamen, ..."
05-04-24
8.9
Citytrip - 9Door: Nanko
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kooi, Lingerie, Milf, Oma, Pijpen, Schoonmoeder, Sissy, Slikken,
"Ik kwam thuis en zag dat alles donker was beneden dus ik liep ook richting de slaapkamer ik was moe, in de war, gefrustreerd omdat ik nog steeds niet was klaargekomen. Chantal lag inderdaad al in bed en ik vertelde tot in detail wat er was g..."
03-04-24
8.2
Tash En Alexa - 22: Olivia, De SpermasletDoor: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
" i Lieve lezers, Ik krijg veel mails toe met commentaren op mijn verhalen, waarvoor dank, ik ben er heel blij mee Veel mails vragen ook naar meer romantiek, lezers vinden mijn relatie met Henry zo mooi. Deze lezers raad ik..."
01-04-24
9.4
Citytrip - 8Door: Nanko
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Kooi, Lingerie, Milf, Oma, Pijpen, Schoonmoeder, Sissy, Slikken,
"Weer thuis aangekomen, stuurde Chantal mij de douche in, snel ga je douchen je stinkt naar mijn ma, ik wist dan natuurlijk ook en gaf graag gehoor aan haar verzoek. Morgen ben ik een halve dag vrij vertelde Chantal mij en dan gaan we voor jo..."
01-04-24
8.6
Citytrip - 7Door: Nanko
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Latex, Milf, Schoonmoeder, Vreemdgaan,
"De rest van Chantal haar vrije dagen gleden rustig voorbij zonder noemenswaardige gebeurtenissen. Ze relaxte lekker op de bank met een boek en ik zag haar regelmatig appen. Ik was druk in mijn schuur en vermaakte mij ook opperbest. ..."
30-03-24
9.0
Slavin Vera - 21: De InstructiesDoor: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
30-03-24
9.1
Lauren Gaat Weer Naar School - 23Door: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik wachtte tot Lauren de volgende ochtend Josh gebeld had om over onze dochter te praten. Het gesprek duurde bijna dertig minuten, maar uiteindelijk kwam ze heerlijk naakt uit de slaapkamer en ging naast me op de bank zitten. Ze legde uit dat de afst..."
29-03-24
9.0
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 5Door: Shadow78
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf, Sperma,
"Enigszins verslagen zit ik op de grond. Alle gebeurtenissen van net moeten eigenlijk nog een plek krijgen in mijn hoofd en gevoel, maar het is een chaos in mijn hoofd. De vernedering is groot en opnieuw schiet de twijfel omhoog of dit alles nog wel w..."
29-03-24
9.0
Citytrip - 6Door: Nanko
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hakken, Jurk, Masturbatie, Masturberen, Milf, Schoonmoeder, Sissy,
"De rest van de zaterdag voelde ik het kooitje duidelijk zitten, het was een beetje wennen aan het gevoel maar niet echt vervelend zolang ik maar geen erectie kreeg. Chantal daar en tegen liep ontzettend vrolijk door het huis, de vakantie en..."
29-03-24
9.2
Citytrip - 5Door: Nanko
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Milf, Vreemdgaan,
"Gewapend met een tas net twee dozen schoenen gingen we de dag nog even afsluiten nop het terras. Wat een dag zei Chantal en ze keek me onderzoekend aan. Ik zei nou ik herken je bijna niet meer, eerst Martin en nu een verkoopster voor grati..."
27-03-24
9.1
Lauren Gaat Weer Naar School - 22Door: Aadje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"We stapten de gang in en liepen richting de parkeerplaats. We waren halverwege de hoek gekomen toen we plotseling oog in oog stonden met Harry. Lauren hijgde openlijk en zonder iets te zeggen bevroor iedereen en staarde elkaar aan. Hallo, ..."
26-03-24
9.1
Citytrip - 3Door: Nanko
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Vreemdgaan,
"Thuis aangekomen trok ze haar jurk omhoog en liep voor mij de trap op, ik kon mij niet bedwingen en kneep in haar volle kont terwijl ik gehaast achter haar aan liep omhoog, Mijn erectie zat pijnlijk opgesloten in mijn boxer en strakke jeans...."
25-03-24
9.1
Lauren Gaat Weer Naar School - 21Door: Aadje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"De volgende ochtend liet ik haar opruimen en smeerde ik haar billen in met zalf. Ik dacht erover haar weer in bed te krijgen, maar ze zei dat ze zich moest voorbereiden op school. Dus pakte ik mijn spullen en vertrok. Tijdens de rit naar hui..."
21-03-24
9.2
In De Val GeloktDoor: Slaaf
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chastity, Cuckold, Cuckolding, Stiefmoeder,
"Het is nu zeker 15 jaar geleden dat mijn vader een nieuwe vrouw trouwde. Na het overlijden van mijn moeder kwam mijn vader anna tegen. Anna is een mooie vrouw van net geen 1 meter 70 met en super sexy lichaam. Helaas was het geen prettige vrouw want ..."
21-03-24
8.1
Slavin Vera - 20: Een Spontane SessieDoor: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Parkeerplaats, Parking, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
20-03-24
9.1
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 3Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio,
"Nadat we alle drie ons wat opgefrist hadden maakte we aanstalten om naar bed te gaan, Peter ging naar de logeerkamer en zei welterusten en deed de deur achter zich dicht. We lagen samen in bed en Fleur kroop naar me toe en ging met haar gez..."
19-03-24
9.4
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 4Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Vernederen,
"De volgende ochtend word ik met een wee gevoel in mijn buik wakker. Ik probeer het gevoel te negeren, draai me om en probeer nog wat door te slapen. Het is zaterdag, dus werken hoeft niet en ik kan uitslapen. Maar helaas het hele verhaal van gistera..."
19-03-24
9.0
Lauren Gaat Weer Naar School - 20Door: Aadje
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik verliet Lauren de volgende ochtend vroeg en keerde terug naar huis. Toen zij die avond aankwam, was ze in een geweldige bui. Ik liet haar een uur met onze zoon doorbrengen om zijn schoolwerk door te nemen en duwde haar toen in de keuken in het nau..."
18-03-24
9.0
Lauren Gaat Weer Naar School - 19Door: Aadje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Die morgen opende ik mijn ogen en zag dat we dicht bij elkaar lagen. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht toen ik me realiseerde dat het de eerste keer was sinds ik haar bedrog ontdekte dat we zo intiem met elkaar verbonden waren. Ook bereikte z..."
15-03-24
9.3
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 3Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Likken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Sperma,
"Enkele dagen verstrijken zonder vreemde dingen. Ik ben blij dat de rust weer een beetje is weergekeerd. De het vernederende gevoel en de buikpijn zijn verdwenen. We leiden ons leven weer zoals het was, voordat meester Johan een deel van mijn leven ov..."
13-03-24
9.2
Cuckold, Het Plan Met Ilse - 2Door: Visueel
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Voyeurisme,
" i Fred wil graag een keer toekijken hoe zijn vriendin door een andere man wordt geneukt. Maar hij durft dit niet met haar te bespreken. Samen met Bart, een buurtbewoner die hij wel eens spreekt in de kroeg, heeft hij een plan gemaakt om Ilse hiertoe..."
12-03-24
9.5
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 2Door: Peter
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio, Vreemdgaan,
"Ik opende mijn ogen en keek even wazig om mij heen, Fleur lag naast me te slapen en ik moest even bijkomen van wat er vannacht allemaal gebeurd was. Nadat Fleur erachter was gekomen dat niet ik maar peet achter haar zat , en dat hij haar gen..."
12-03-24
9.5
Lauren Gaat Weer Naar School - 18Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Lauren en ik hadden nu weer om de paar dagen seks, maar het miste diepte en voor zover ik wist had zij tot nu toe nog geen orgasme bereikt. Nicole keerde terug naar huis na het voltooien van haar zomerschool en had drie weken voordat ze naar de unive..."
12-03-24
9.2
OnverwachtDoor: Rode Koontjes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Groepsex,
"Het was in een opwelling dat mijn vriendin en ik een avondje wilden experimenteren met bdsm. We waren onervaren en waren vooral nieuwsgierig of het iets voor ons is. Daarom gingen we op onderzoek uit naar wat voor ons geschikte speeltjes en attribute..."
10-03-24
8.9
Lauren Gaat Weer Naar School - 17Door: Aadje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"De ontdekking dat mijn vrouw me voor de tweede keer opzettelijk had bedrogen door seks te hebben met de huismeester, woog zwaar op mijn psyche. Ik probeerde haar gedrag te rationaliseren in de context van het spel dat we begonnen waren, maar mijn foc..."
08-03-24
8.9
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 2Door: Shadow78
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Slaaf, Vernederen,
"Eerder had ik mijn meester ontmoet. Hij heeft beeldmateriaal van mij wat me chantabel maakt en daardoor verlangt hij nu van mij dat ik exact doe wat hij wil. Op een avond stuurt hij me een bericht... Kort bericht met de vraag of ik een vrien..."
06-03-24
9.3
Cuckold, Het Plan Met Ilse - 1Door: Visueel
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Voyeurisme,
" i Af en toe wil ik een afgerond een cuckold verhaal plaatsen. Deze zal uit 2 delen bestaan. Heb je zelf een mooi verhaal, laat het me weten. i b HOE HET PLAN ONTSTAAT b Bij ons in de buurt hebben we zo n kroeg waar met name al..."
05-03-24
9.3