Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Bikertje Bikertje - 25-07-24 @ 15:37
De net 18 jarige Corretje junior wordt door zijn 48 jarige stiefvader Renzo in een striptent, op een zaterdagavond, getrakteerd op een prive lap dance door een 36 jarige stripper met dikke tieten, cup D, en dikke billen. De volgende ochtend gaat Corretje junior in de middag naar zijn 48 jarige vader Corretje senior om de 36 jarige Samantha en haar zoontjes, een tweeling van 3, te ontmoeten. Als Corretje jr. bij zijn vader aankomt herkend hij de vriendin van zijn vader, het is namelijk de stripper van gisteravond en Samanthe herkend Corretje jr ook van gisteravond.

Als zijn vader met haar zoontjes in de tuin aan het voetballen raakt Corretje in gesprek met Samantha. Zijn vader weet niet dat Samantha als stripper de kost verdiend en dat wil ze graag zo houden en ze heeft er alles voor over om dit ook geheim te houden. Corretje wordt door Samantha uitgenodig om volgende week zaterdagavond bij haar thuis langs te komen want dan zijn haar zoontjes het weekend bij haar ex.

De zaterdagavond daarop gaat Corretje naar het huis van Samantha en krijgt op haar zolder een lap dance van haar en al snel volgt ook de kleding van Corretje en ligt Samantha even later met haar benen wijd en wordt ze door Corretje in haar kutje en tussen haar dikke billen in haar sterretje geneukt.
 
Wil jij reageren op dit verzoek?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer