Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Jamie Jamie - 06-09-24 @ 21:27
Ik schrijf wel verhalen, maar kom met dit verhaal niet verder, misschien dat iemand mij kan en wil helpen het verhaal te schrijven.

Het gaat erom dat ik verliefd raak op oudere vrouwen, vier stuks waarmee ik in een volleybal team zit, alleen ben ik geblesseerd geraakt en zien de vier dames hun kans schoon, ze willen net als ik de beker winnen, alleen hebben ze wat extra motivatie nodig en zien ze mij als ideale oplossing voor. Ze zetten mij in als extra prijs, winnen ze de beker dan ben ik hun trofee. In een hotelkamer hebben ze de extraatjes om mijn gaten te vullen.

Ik zal mezelf omschrijven, ik ben 19, net geworden, brunette, krullend haar, voor mijn leeftijd grote borsten, 85F, sportief, slank, niet mager, zandloper figuur, met stevige strakke billen, 1,67 groot, 56 kilo.

Ben benieuwd of iemand dit verhaal kan schrijven, ik vind opbouw voor de sex belangrijk. Niet gelijk sex, de sex mag best wat ruiger zijn, met double anal of double pussy. Er zijn tenslotte vier dames, die willen profiteren van de tiener 😉

Dikke kus Angela
Justy Justy - 08-09-24 @ 22:38
0
Hey, ik ben weliswaar een man maar dit soort verhalen kan ik mijn fantasie altijd heerlijk in kwijt..net ook even bij je profiel en verhalen gekeken...mmm...
Ik wil graag met je meedenken!
Mail me maar op onlyjusty69@gmail.com als jij het ook ziet zitten

Kus
Justy
 
Wil jij reageren op dit verzoek?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer