Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Lickby Lickby - 23-09-24 @ 15:12
Hey!

Wie wil er een verhaaltje voor mij schrijven waarin in een hetero stel, de man aan crossdressing doet? Zijn vrouw weet dit en moedigt dit aan. Hun seks is daar dan ook op gebaseerd, denk bv aan strapon e.d.

Ben benieuwd! X
Jelle Mannes Jelle Mannes - 25-09-24 @ 16:22
0
Ik heb hier zelf heel veel ervaring mee, Lickby, al heb ik er tot nu toe nooit iets over geschreven. Misschien omdat het te persoonlijk is.. Over mezelf en mijn eigen ervaringen ben ik nogal terughoudend. De kans bestaat immers dat dames die erbij betrokken waren ook meelezen op deze site... Ik kan je wel al zeggen dat ik als hulpverlener een paar keer dames op consult kreeg waarvan de echtgenoot aan crossdressing deed en zich daar zorgen over maakten. Omdat ik dit zelf altijd had gedaan, kon ik hen niet alleen geruststellen, maar hen ook de mogelijkheden wijzen om hun seksleven spannender te maken. Misschien schrijf ik hier ooit wel een verhaal over.
Venom Venom - 16-10-24 @ 10:42
0
Dag Lickby,

Ik zou je hier misschien wel mee kunnen helpen.

Zelf heb ik geen ervaring met crossdressen maar mijn fantasie en inlevingsvermogen zijn wel meer dan voldoende aanwezig om er iets moois van te maken.

Ik hoor graag van je.

Xx Venom
 
Wil jij reageren op dit verzoek?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer